موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
هیچی الاهه جان .منتظر اپرو uscis هنوز processing time روی 3 سپتامبره .من 26 هستم .یه inquiry form پر کردم جواب دادن معیار کار ما سعی می کنیم اون چیزی باشه که در سایت می زنیم ولی برامون vb مهمه .... شما وکیلتون فرستاد مدارکو .تکمیل شد ؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مدارکو 3 شنبه پیش فرستاد وکیلم. خوب فکر کنم 1 ماه دیگه جواب بدن که کم و کسری چی داریم.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی درباره ی ویزای DCF چیزی میدونه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...من یه سوال برام پیش اومده....زمانی که رفتم مصاحبه برای مدیکال یه عکس از قفسه سینه انداختم که پاکتش خیلی بزرگه...حالا من نمی دونم برای ورود به آمریکا باید اونو همراه خودم ببرم یا نه!!! منظورم اینه که می تونم توی چمدون بذارم یا باید مثل پاکت ویزا تو کیف دستیم باشه.....دوستانی که اخیرا رفتن چکار کردن؟؟؟؟؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
منم شنیدم تو فرودگاه تحویل میگیرن. این بار که همسرم رفت چمدوناشونو 24 ساعت بعد از رسیدنش به مقصد تحویل دادن! اگه 1% احتمال بدیم تو فرودگاه این پاکت رو بخوان بهتره که تو چمدون نذارید و تحملش کنید که خدای نا کرده مشکلی پیش نیاد.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
اها. خوب حتما اون پاکتی که به من گفتن همین پاکت زرده.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من ویزام رو گرفتم. گوشه پاکت ویزام بازه (به اندازه یه مثلث). در مورد عکس قفسه سینه هم اون کسی که ما رو رسوند سفارت بهمون گفت و گرنه سفارت در این مورد چیزی نگفت...بچه ها خبر دارین از کی پاکت های ویزا این شکلی شدن؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ارکیده جان
توی فرمهای اولیه ایمیلی نمیخوان. شما خودتون بهشون ایمیل بزنید، اینطوری آدرس ایمیلتون بهشون معرفی میشه
توی نامه رسیدی که واستون اومده یه رسیدنامبر هست که توسط اون میتونید از آدرس زیر پیگیری کنید که پروندتون توی چه مرحله ایه؟
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard.do
محل مصاحبه رو واسه ویزاهای ازدواجی خودشون تعیین میکنن نه شما
معمولا 5 ماه بعد از اقدام باید اپرووتون بیاد. البته اگه مدارکتون تکمیل بوده باشه
درضمن برای ایمیل زدن باید حتما توی سابجکت ایمیلتون شماره رسید نامبرو وارد کنید و بعد توی خط اول و دوم ایمیل اسم و تاریخ تولد پتیشنر (شوهرتون) و اپلیکنت (خودتون)رو بنویسید.
بعد از اپروو حدودا 1 ماه طول میکشه تا کیس نامبر بگیرید. اگه همه مدارکتون تکمیل باشه و هیچ مشکلی توی پروندتون پیش نیاد حدود 11 ماه تا 1 سال و یکی دو ماه طول میکشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان در مورد ویزای CR1 پرسیده بود که من صلاح دونستم در این قسمت پاسخگو باشم
ویزای ازدواج با سیتی زن دو نوع دارد : CR1 و IR1
CR1 این نوع ویزای مهاجرتی برای کیس های ازدواجی است که مدت زمان ازدواج در زمان صدور ویزا زیر ۲ سال باشد.گرین کارت صادر شده دو ساله و کاندیشنال است بعد از این مدت در صورتی که ازدواج پابرجا باشد شرط گرین کارت برداشته خواهد شد و تبدیل به گرین کارت ده ساله می شود و زمان سیتی زن شدن بعد از سه سال از صدور گرین کارت است البته شرط هم بر این اصل است که ازدواج ادامه داشته باشد.
IR1 برای کیس های ازدواجی بالای دو سال است و گرین کارت ده ساله و بدون شرایط صادر می شود باقی موارد همانند CR1 است.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲