2010-01-12 ساعت 16:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-12 ساعت 16:37 توسط megaholding.)
(2010-01-12 ساعت 15:50)susan نوشته: من 21 اگوست 400 دلارشوهرم پرداخت کرد و 31 اگوست رسیدش اومد.24 سپتامبر هم مدارکم کامل شد و فرستادم.5 تیر به محض سیتیزن شدن شوهرم پروندمو به جریان انداخت و پشت سر هم و به فاصله کم برامون ایمیل و نامه ها میاومد.برای من الان 7 ماه که گذشته از کار مهاجرتیم .البته به غیر از اینکه شوهرم در زمان ازدواجم گرین کارت بود شوهرم برام اقدام کرد.ایا هنوز دیر نشده و تا چقدر دیگه حداکثر باید صبر کنم؟ممنونم megaholding عزیز
حالا متوجه شدم
شما اول پرونده تون با گرین کارت همسرتون راه افتاده ولی بعدا همسرتون سیتیزن میشه و احتمالا پروندت آپگرید میشه
ببین من خودم حقیقت بعد از اینکه همسرم سیتیزن شد یعنی ژوئن اقدام کردیم با فرم I-130 و 4ماه بعد از approve اون تازه اکتبر affidavit of support fee که 70 دلار هست پرداخته بودیم تا الان دیگه هیچ خبری نشده بود تا خودم مکاتبه کردم با NVC دیدم که مثل اینکه یادشون رفته اصلا خود فرمI-864 رو بفرستن و من دانلود کردم دادم تازه برامون بفرستن!!
تازه بعدش فکر کنم باید 400 دلار Visa processing Fee رو پرداخت کنیم تا قرار مصاحبه برامون بگذارن
شما که خواهر من ماشالله خیلی کارت زود پیشرفته برای همینه که عجله دارید...چون تازه از تیر ماه که همسرتون سیتیزن شده تا الان حدود 6ماه گذشته حالا تا یکسال که عرض کردم 6ماه دیگه مونده و شما کارهاتون از من خیلی جلوتر هستش به نظر نمیاد تاخیری باشه ولی باز هم ببین NVC تو جواب ایمیلت چی میگه
ضمنا یه سوال:
24 سپتامبر که فرمودین مدارکتون کامل شد و فرستادین منظورتون کدوم مدارک هست؟