موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقا محمد وقتی از کنسولگری ایمیل میاد که کیس under review هست چه اتفاقاتی میفته و چقدر طول میکشه؟
در ضمن میخواستم بدونم که کیس شما کجا بوده و چقدر طول کشیده چون کیس من آنکاراست و فقط کیس نامبر دارم
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 02:52)sikilizobu نوشته: سلام من تازه این فروم رو دیدم واقعا فروم به درد بخوره . از همهٔ کسایی که تواین این فروم مطلب مینویسن و راهنمایی میکنن ممنون
من واسه ویزای ازدواج (CR-1) اقدام کردم
۳ روز پیش NVC ایمیل زد که پروندت تکمیل شد و منتظر مصاحبه باش . اما تاریخ مصاحبه بهم ندادن .
به آنکارا زنگ زدم گفتن پروندت آنکارا نیست و با NVC در تماس باش.
سوال من اینکه مرحلهٔ بعدی چیه!
دوست عزیز ازدوجیا نیازی نیستش که مدرکی قبل از مصاحبه بفرستن شما ۲ تا ۳ ماه دیگه منتظر باشید تا nvc بهتون نوبت مصاحبه بده. توجه داشته باشید که نوبت مصاحبه ازدواجیارو nvc تعیین میکنه نه سفارت و تا زمانی که به شما نوبت داده نشده شما فقط میتونید از nvc پیگیری کنید. مدارکی که لازمه هم تو نامه مصاحبه نوشته شده و سعی کنید تو این مدت تاپیکرو خوب مطالعه کنید چون بعضی موارد هست که تو نامه نوشته نشده ولی باید ببرید همراهتون.. امیدوارم ویزای یکضرب بگیرید. موفق باشید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من در ایران ازدواج کردم همسرم سیتیزن آمریکا از طریق ازدواج اقدام کردیم همه حتی وکیل میگفت نامزدی بهتر ولی ما ازدواج اقدام کردیم sep 15 2012 یعنی 19 یا 20 شهریور سال 91 اسفند ماه 91 به من وقت مصاحبه دادند 4 اردیبهشت 92 ابوظبی الان چند روز برگشتم مصاحبه عالی بود از شغل همسرم خودم چه جوری آشنا شدیم مدرک تحصیلیم چیه همسرم کدوم ایلت وشهر و چه جوری رفته همین سوالات و پرسیدن رفتارشون عالی بود و گفتند case number خ از سایت چک کن حداکثر 2ماه طول می کشه بعد خودت یا هرکس دیگه با پاسپورت تو بیاد بگیر این روند اداری طول میکش ولی کل کار ما از اقدام تا تاریخ زمان مصاحبه 6ماه طول کشید نامزدی دردسرش بیشتر بعد اونجا که برسی کلی کار دارین تا3ما فرصت دارید ازدواج کنید وباز مراحل اداری داره من که راضی ام همه چی خوب و سریع اتفاق افتاد
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من k3 k4 هستم..مدارکم اوکی شده...130 و 120...اپرو شم امد ..امرو تو سایتش ثبت نام کردم حالا از الان به بعد روندش چیه؟ وقت مصاحبه و بعقیه کاراش چیه؟
در ضمن پدر همسرم امریکا هستن و حالشون خوب نیست ..می تونیم از این موضع استاده کنیم ملاقات فوری با ارمنستان بگیریم؟...بریم خود ارمنستان؟ روند این قضیه چه جوریه؟
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 12:55 توسط sisily..)
سلام . می شه لطفا بگید گواهینامه رانندگی رو چطور باید بین المللی کنیم؟؟؟و ایا لازم هست که حتما بین المللی بشه ؟یا اونجا باید حتما امتحان بدیم . چون گواهینامه بین المللی مدت اعتبارش یک ساله هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا یکی کمک کنه الان من کیس نامبر گرفتم ..می خوام بدونم کجای مراحل ان ود سی هستم ..تو چه سایتی باید برم؟
ank ..هست اولش
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 22:46 توسط سانازی.)
(2013-04-30 ساعت 22:15)haanvari@yahoo.com نوشته: تو رو خدا یکی کمک کنه الان من کیس نامبر گرفتم ..می خوام بدونم کجای مراحل ان ود سی هستم ..تو چه سایتی باید برم؟
ank ..هست اولش
چرا این جوری تو تلاشی داداش؟خوب خوبه که اپروو شدین خوش به حالتون.اگه تازه اپروو شدید و رفته nvc که کیس نامبر گرفتین.فکر کنم تو تایپک بر ما چه میگذرد بهتون بگن بچه ها ببخشید من ادرسو الان ندارم
. شما کی اقدام کرده بودین چقدر طول کشید اپروو شدین؟
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec