موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
در تاریخ 7 مارچ 2013 ما Approve شدیم و یک نامه برامون فرستاده اند و پرونده را هم به The department of state فرستاده اند ولی تا الان نامه دستمون نرسیده. نامه قبلی یک ماهه به دستمون رسید. به اداره پست مرکزی هم که زنگ زدم گفت به خاطر تعطیلات نوروزه. با احتساب دو هفته تعطیلات الان دیگه باید به دستمون می رسید. آیا می شه بهشون ایمیل زد و ازشون خواست تا مدارکی که از ما می خوان را با ایمیل بگن و یا اصلا" کلا" با ایمیل باهامون ارتباط داشته باشند؟ما در ابتدای کار وقتی فرمها را پر می کردیم ایمیل خودمون را هم براشون دادیم ولی چیزی به به ما ایمیل نکردند. در نامه قبلی 87 روز از تاریخ نامه به ما مهلت دادند که مدارک را براشون بفرستیم ولی در این نامه اگه به دستمون برسه وقت زیادی نداریم.البته ما هنوز کیس نامبر نگرفتیم و فکر کنم در این نامه ای که قراره بیاد کیس نامبر را هم می دهند.به نظر شما به جز تلفن چطوری می تونم پیگیری کنم؟ ممکنه ایمیل و تلفنهای DOS و NVC هر جایی که برای این سوال به ما جواب می دهند را به من بدهید؟
با تشکر
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 22:44)سانازی نوشته: (2013-04-30 ساعت 22:15)haanvari@yahoo.com نوشته: تو رو خدا یکی کمک کنه الان من کیس نامبر گرفتم ..می خوام بدونم کجای مراحل ان ود سی هستم ..تو چه سایتی باید برم؟
ank ..هست اولش
چرا این جوری تو تلاشی داداش؟خوب خوبه که اپروو شدین خوش به حالتون.اگه تازه اپروو شدید و رفته nvc که کیس نامبر گرفتین.فکر کنم تو تایپک بر ما چه میگذرد بهتون بگن بچه ها ببخشید من ادرسو الان ندارم
. شما کی اقدام کرده بودین چقدر طول کشید اپروو شدین؟
ما ژانویه اقدام کردیم..5 فروردین اپرو شد..منتها..کی3 بودیم 129 زودتر از 130 اپرو شد حالا..الان کیس نامبر گرفتیم...باقیش ع نظرتون چقدر طول داره؟
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم رو گرفتممممممممممممممممم
خیلی خوشحالم و یه عالمه استرس دارم
الان باید چی کار کنم؟ چطوری باید وقت دکتر بگیرم (آنکارا). چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرم. راستی یه اداره پستی بود که میگفتین روزهای شنبه یکشنبه هم کار میکنه میشه بگید کدوم بود آخه مصاحبه من افتاده پنج شنبه
ممنون راهنمایی کنید
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم (june 25th 8:30am) رو گرفتم
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 13:02 توسط ParsTrader.)
من مصاحبم اواخر ژوئن آنکاراست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 15:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 15:44 توسط haanvari@yahoo.com.)
(2013-05-02 ساعت 05:02)mhy_1985 نوشته: خب همونطور که حدس میزدیم و تو امضام از قبل نوشتم، نامه مصاحبه ما May اومد اونم تو اولین روزش ، اما امروز دیدم تو ایمیلم. مصاحبه من افتاده june.
من خیال میکردم نامه مصاحبه اگه may بیاد مصاحبه ام هم میفته May اما اینطور نشد. میخواستم یکهفته زودتر برم بمونم آب و هوایی تازه کنم اما خدارو شکر فهمیدم حالا خیلی زوده.
mohamadtj بهت پیشنهاد میدم برای دوشنبه وقت مدیکال بگیری از سایت.
یکشنبه با پرواز بری.
دوشنبه بری کارای مدیکالت رو انجام بدی.
سه شنبه جوابت رو بگیری
چهارشنبه رو هم برات گذاشتم روز احتیاط که اگه مدیکالت جوابش یه روز دیر آماده شد مشکل پیدا نکنی.
پنج شنبه هم بری مصاحبه.
(خوش بحالت پنج شنبه افتادی)!
موفق باشی.
(2013-05-02 ساعت 01:16)mohamadtj نوشته: سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم رو گرفتممممممممممممممممم
الان باید چی کار کنم؟ چطوری باید وقت دکتر بگیرم (آنکارا). چند روز قبل از مصاحبه باید وقت دکتر بگیرم. راستی یه اداره پستی بود که میگفتین روزهای شنبه یکشنبه هم کار میکنه میشه بگید کدوم بود آخه مصاحبه من افتاده پنج شنبه
ممنون راهنمایی کنید
محمد منم محمد هستم
منم آنکارا هستم اگه افتادی june میتونیم با هم بریم. برام پیام خصوصی بذار.
موفق باشی.
(2013-05-02 ساعت 02:18)sikilizobu نوشته: سلام
بچه ها بالاخره منم تاریخ مصاحبم (june 25th 8:30am) رو گرفتم
[/font]
سلام مبارکه
آنکارا ؟ یا ابوظبی؟
من انکارا ام منم june ام
سلام
به نظرتون کارای من چه جوری پیش خواهد رفت...اپرو 129 130 اومده...الان مدارک ان وی سی هست..کی کارمون با این تموم میشه؟ مرحله جدیدش چیه..کلٌا تا مصاحبه چقدر مونده؟ دیگه طاقت ندارم....با توجه به این که ما k3 بودیم اپرو129 زودتر از130 اومد حالا الان چییییییییییییی مشه...اینم بگم که اپرو 130 هم چند روز بعدش اومد حالا هم که nvc هستن...راستی 3 شب پیش هم کیس نامبر گرفتیم
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-01 ساعت 10:11)omnia نوشته: بهشون زنگ بزنین nvc یا dos
http://immigrationroad.com/green-card/co...is-fbi.php
این سایت هر جا بخوای زنگ بزنی شماره هاشو داره
مرسی از راهنمایی ارزشمندتون
تماس گرفتیم و گفتند که باید ایمیل بزنید ما هم ایمیل زدیم و منتظر جواب هستیم. یک شماره تلفنی هست که مربوط به NVC است و نوشته که 24 ساعته پاسخگوست. و بمی توان کیس نامبر را با دادن رسید نامبر گرفت. می خواستم بدونم از دوستان کسی این کار را کرده و چطوری باید تماس گرفت و آیا همون موقع جواب می دهند یا خیر؟
به نظر شما بآیا فرمهایی مثل d230 و غیره که از NVC ارسال می شود را باید با پست ارسال کنیم یا با ایمیل هم قبول می کنند؟
از دوستان کسی هست که USCIS برایش نامه به ایران بفرستد یا نامه های آنها به همسرانشان در آمریکا ارسال می شود؟
با تشکر
ریتا
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزم فرمها رو باید با پست بفرسی هیچ فرمی رو با ایمیل قبول نمی کنن
چند وقت پیش از ان وی سی یه نامه که متنش همون ایمیلهایی بود که برامون می فرستادن برای من فرستادن.....بدون هیچ دلیلی و منم چون چند وقت قبلش از طریق ایمیل همون نامه رو دریافت کرده بودم و همون موقع جواب داده بودم دیگه جوابی به نامه ای که برام فرستاده بودن ندادم...و خیلی عجیب بود که هیچ کدوم از بچه ها این نامه رو دریافت نکرده بودن .....
ویزا: CR1•اولین اقدام: 18 جولای 2012•اپروو: 22 ژانویه•nvc و دریافت کیس نامبر: 5 مارچ 2013•تکمیل مدارک: 8 می 2013•وقت مصاحبه: 12جون 2013•دریافت ویزای یکضرب: 17 جون 2013، ابوظبی•ورود به امریکا: 30 جولای 2013 سفرنامه