موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
romance33 عزیز
در مورد فرم I-751 آیا ازدواج شما زیر دو سال است؟ شما گرین کارت دارید یا همسرتون؟ شما در ایران هستید یا US؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من نامزدی دارم که خانواده براش اقدام کردن و وضعیت خانواده 1 سال دیگه سیتیزن شدن هست.ما کی متونییم عقد کنیم ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 23:38)MONA FB نوشته: روشنا جان تمام مدارک رو بفرست . شناسنامه و عقدنامه . اصل ترجمه کپی
کپی پاس و عکس
برای کیس من چون هنوز با این سایت اشنا نبودم یه مدرک میخواستند ما همونو جور میکردیم میفرستادیم 2 هفته بعدش همسرم زنگ میزد میگفتند اینم میخوایم اونم میخوایم .
دیگه کلافمون کرده بودن که وقتی نامه تکمیل مدارک از ان وی سی اومد انقدر خوشحال شدم که وقتی نامه مصاحبم اومد اونقدر خوشحالی نکردم .
حالا هم شما هم بقیه دوستان سعی کنید از این سایت نهایت استفاده رو ببرید . و حتی تو پستهای قبلی از نوشته های بچه هایی که ویزاشونو گرفتن و رفتن آمریکا هم مطالب خوب رو بردارید و بکار ببرید .
shadoow عزیز . یه فرمی برای ما فرستاده بودند که شمارشو یادم نیست اما در مورد این بود که باید من که ایران بودم ادرسی از خودم میدادم و همین طور یک ادرس در آمریکا رو انتخاب میکردم که تمام نامه ها به هر دو اون ادرس ها میومد البته در ایران من هیچ وقت چیزی رو دریافت نکردم .
ولی هر ایمیلی که میومد چند روز بعدش دو نسخه اس یکی برای من یکی برای همسر م به اون ادرس میرفت .
فکر کنم که این متن هم در مورد ادرسی هست که باید میفرستادی و امضا میکردی.
من و ببخش چون تمام کارهای کیس ما رو همسرم انجام داده و چون بار مسئولیت انجام به عهده همسرم بود من هم بهش اعتماد کردم و همه چیزو خودس انجام داد و تو هر مرحله فقط برای من توضیح میداد و من زیاد یادم نیست .
همین قدر که میدونستم برات گفتم .
ممنونم از جوابتون
همسرم تماس گرفت گفتن مدارک شما رسیده به uscis این ایمیل هم معنیش فقط همین بوده
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 14:35)romance33 نوشته: (2013-07-13 ساعت 01:46)kamalir36 نوشته: romance33 عزیز
در مورد فرم I-751 آیا ازدواج شما زیر دو سال است؟ شما گرین کارت دارید یا همسرتون؟ شما در ایران هستید یا US؟
سلام دوست خوبم.بله ما 31شهریور 92 ازدواجمون رو ثبت کردیم.زیر 2 سال هستش.شوهرم گرین کارت دارن.من در ایران هستم وایشون هم الان در ایران هستند و24 آگوست برمیگردن لس آنجلس و مدارک رو هم از اونجا میفرستن.سپاس فراوان از راهنماییهاتون.
فرم I-751 برای افرادی است که گرین کارت دارند و گرین کارتشون شرطی است. lمثل کسانی که از طریق سرمایه گذاری (از طریق برنامه EB-5) وارد آمریکا می شوند و باید در یک شرکت سرمایه گذاری کنند. بعد از یک مدت که فکر می کنم 3 سال باشه می توانند درخواست داده و این شرط را بردارد .
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 17:50)romance33 نوشته: (2013-07-13 ساعت 17:37)kamalir36 نوشته: (2013-07-13 ساعت 14:35)romance33 نوشته: (2013-07-13 ساعت 01:46)kamalir36 نوشته: romance33 عزیز
سلام دوست خوبم.بله ما 31شهریور 92 ازدواجمون رو ثبت کردیم.زیر 2 سال هستش.شوهرم گرین کارت دارن.من در ایران هستم وایشون هم الان در ایران هستند و24 آگوست برمیگردن لس آنجلس و مدارک رو هم از اونجا میفرستن.سپاس فراوان از راهنماییهاتون.
فرم I-751 برای افرادی است که گرین کارت دارند و گرین کارتشون شرطی است. lمثل کسانی که از طریق سرمایه گذاری (از طریق برنامه EB-5) وارد آمریکا می شوند و باید در یک شرکت سرمایه گذاری کنند. بعد از یک مدت که فکر می کنم 3 سال باشه می توانند درخواست داده و این شرط را بردارد .
پس یعنی من نیازی به پر کدن این فرم ندارم؟چون گرین کارت شوهرم از طریق مادرشون وf2b بوده و گرین کارت شرطی نیست.سپاس.
برای شما نه عزیزم ولی همسرتون چون گرین کارتش را از طریق مادرشون دریافت کردند و حالا ازدواج کردند باید از قید این گرین کارت شرطی خارج بشوند. دستورالعملش اینجاست می تونید به همسرتون بگید که بخونه :
http://www.uscis.gov/files/form/i-751instr.pdf
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-13 ساعت 19:00)romance33 نوشته: (2013-07-13 ساعت 18:42)kamalir36 نوشته: (2013-07-13 ساعت 17:50)romance33 نوشته: (2013-07-13 ساعت 17:37)kamalir36 نوشته: (2013-07-13 ساعت 14:35)romance33 نوشته: سلام دوست خوبم.بله ما 31شهریور 92 ازدواجمون رو ثبت کردیم.زیر 2 سال هستش.شوهرم گرین کارت دارن.من در ایران هستم وایشون هم الان در ایران هستند و24 آگوست برمیگردن لس آنجلس و مدارک رو هم از اونجا میفرستن.سپاس فراوان از راهنماییهاتون.
پس یعنی من نیازی به پر کدن این فرم ندارم؟چون گرین کارت شوهرم از طریق مادرشون وf2b بوده و گرین کارت شرطی نیست.سپاس.
برای شما نه عزیزم ولی همسرتون چون گرین کارتش را از طریق مادرشون دریافت کردند و حالا ازدواج کردند باید از قید این گرین کارت شرطی خارج بشوند. دستورالعملش اینجاست می تونید به همسرتون بگید که بخونه :
http://www.uscis.gov/files/form/i-751instr.pdf
با سلام و سپاس.شما چجوری میگید که گرین کارت ایشون شرطی هستش و باید این فرم رو پر کنن.ما قبلا که با وکیل هم صحبت کرده بودیم چنین چیزی نگفتن.اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید.بازم ممنونم واسه وقتی که میگذارید.
من معمولاً هر سوالی که دوستان می کنند هم از همسرم می پرسم و هم اینکه تو سایتهای راهنمای مهاجرت جستجو می کنم. اگر وکیلتون گفته اند که نیازی به پر کردن فرم نیست، پر نکنید.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
اميدوارم راهنمايي هاي شما بتواند به من كمك كند.
من سيتيزن امريكا هستم. نزديك ١٣ سال از اخرين باري كه امريكا بودم ميگذرد. در حال حاضر با همسرم كه ١٠ ماه است ازدواج كرده ايم ايران زندگي ميكنيم ولي تصميم داريم براي درس به امريكا برويم.
از سايت uscis اطلاعات كلي در مورد فرم i130 و اپلاي براي گرين كارت و همينطور ويزاي k3 را پيدا كرده ام. خودمان را اماده كرده بوديم كه من ٢ماه ديگر به امريكابروم، خانه اجاره كنم و كارهاي لازم را انجام دهم تا بتوانم به راحتي شروع به اپلاي براي گرين كارت و سپس ويزاي k3 كنم. با چندين وكيل در امريكا و ايران و همينطور دفتر حفظ منافع امريكا در سفارت سوييس مشورت كردم و همگي گفتند من هنگام اپلاي بايد در امريكا باشم اما بعد اپلاي ميتوانم تا موقع مصاحبه همسرم برگردم ايران پيش همسرم. ولي امروزبا يكي از دوستهاي همسرم كه شرايط مشابه ما را داشتند صحبت كرديم و گفتند انها از همين ايران فرم ها را پر كردند و فرستادند و نيازي نيست تا زمان مصاحبه من به امريكا بروم و مدت چند ماه دور از هم زندگي كنيم.
من ميخواستم بدونم شروع مراحل از ايران ريسكي ندارد و كنسول سفارت به اين موضوع گير نميدهد؟ چون ما نميخواهيم ريسك كنيم و مدت زمان اومدن ويزاي همسرم رو به تعويق بندازيم چون براي درس ميخواهيم حتما تا fall 2014 امريكا باشيم.
و اينكه ايا كسي اينجا براي ويزاي k3 هم اقدام كرده كه بتونه به ما بگه ايا براي k3 هم از ايران ميشه اپلاي كرد يا نه ؟
ممنونم از كمكتون دوستان .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بدونم که کسی که نامزدش گرین کارت داره و میخوان ازدواج کنن و درخواست گرین کارت بدن .تو ایران ازدواج غیابی کنند بهتره یا برن ترکیه؟