کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-07-14 ساعت 13:17)Fatima alm نوشته:  دوستان عزيز سلام
اميدوارم راهنمايي هاي شما بتواند به من كمك كند.
من سيتيزن امريكا هستم. نزديك ١٣ سال از اخرين باري كه امريكا بودم ميگذرد. در حال حاضر با همسرم كه ١٠ ماه است ازدواج كرده ايم ايران زندگي ميكنيم ولي تصميم داريم براي درس به امريكا برويم.
از سايت uscis اطلاعات كلي در مورد فرم i130 و اپلاي براي گرين كارت و همينطور ويزاي k3 را پيدا كرده ام. خودمان را اماده كرده بوديم كه من ٢ماه ديگر به امريكابروم، خانه اجاره كنم و كارهاي لازم را انجام دهم تا بتوانم به راحتي شروع به اپلاي براي گرين كارت و سپس ويزاي k3 كنم. با چندين وكيل در امريكا و ايران و همينطور دفتر حفظ منافع امريكا در سفارت سوييس مشورت كردم و همگي گفتند من هنگام اپلاي بايد در امريكا باشم اما بعد اپلاي ميتوانم تا موقع مصاحبه همسرم برگردم ايران پيش همسرم. ولي امروزبا يكي از دوستهاي همسرم كه شرايط مشابه ما را داشتند صحبت كرديم و گفتند انها از همين ايران فرم ها را پر كردند و فرستادند و نيازي نيست تا زمان مصاحبه من به امريكا بروم و مدت چند ماه دور از هم زندگي كنيم.
من ميخواستم بدونم شروع مراحل از ايران ريسكي ندارد و كنسول سفارت به اين موضوع گير نميدهد؟ چون ما نميخواهيم ريسك كنيم و مدت زمان اومدن ويزاي همسرم رو به تعويق بندازيم چون براي درس ميخواهيم حتما تا fall 2014 امريكا باشيم.
و اينكه ايا كسي اينجا براي ويزاي k3 هم اقدام كرده كه بتونه به ما بگه ايا براي k3 هم از ايران ميشه اپلاي كرد يا نه ؟
ممنونم از كمكتون دوستان .

فاطيما جان يكي از دوستان مهاجرسراييمون كه متولد امريكاست و با همسر و دخترش ايران زندگي ميكنن روز مصاحبه به مشكل برخوردن ، آفيسر به همسرشون گفته بود شما كه داريد ايران زندگي ميكنيد ديگه واسه چي ميخواين بريد امريكا؟ و گفته بود همسرتون بره امريكا مدارك اثبات حضور همسرتون در امريكارو نشون بديد تا ويزاتون آماده بشه
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، yalda91
(2013-07-14 ساعت 15:50)ابریشم نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:41)tondar نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 14:47)ابریشم نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم که کسی که نامزدش گرین کارت داره و میخوان ازدواج کنن و درخواست گرین کارت بدن .تو ایران ازدواج غیابی کنند بهتره یا برن ترکیه؟
برن ترکیه یا تایلند ازدواج بین المللی کنن بهتره تایلند این کار کمی راحتره

ممنون بابت جوابتون
پس یعنی به خاطر بین المللی بودنش بهتره؟
اگه به هر دلیلی تو ایران بشه واسه سفارت و موقع مصاحبه مشکل ساز میشه؟
من میخوام از الان شروع به زدن واکسنام و پیگیریشون کنم
معقوله به نظرتون؟

واکسن برای چی؟ منظورتون اونایی هستش که قبل مصاحبه میزنن؟؟

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-14 ساعت 16:02)simi نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:17)Fatima alm نوشته:  دوستان عزيز سلام
اميدوارم راهنمايي هاي شما بتواند به من كمك كند.
من سيتيزن امريكا هستم. نزديك ١٣ سال از اخرين باري كه امريكا بودم ميگذرد. در حال حاضر با همسرم كه ١٠ ماه است ازدواج كرده ايم ايران زندگي ميكنيم ولي تصميم داريم براي درس به امريكا برويم.
از سايت uscis اطلاعات كلي در مورد فرم i130 و اپلاي براي گرين كارت و همينطور ويزاي k3 را پيدا كرده ام. خودمان را اماده كرده بوديم كه من ٢ماه ديگر به امريكابروم، خانه اجاره كنم و كارهاي لازم را انجام دهم تا بتوانم به راحتي شروع به اپلاي براي گرين كارت و سپس ويزاي k3 كنم. با چندين وكيل در امريكا و ايران و همينطور دفتر حفظ منافع امريكا در سفارت سوييس مشورت كردم و همگي گفتند من هنگام اپلاي بايد در امريكا باشم اما بعد اپلاي ميتوانم تا موقع مصاحبه همسرم برگردم ايران پيش همسرم. ولي امروزبا يكي از دوستهاي همسرم كه شرايط مشابه ما را داشتند صحبت كرديم و گفتند انها از همين ايران فرم ها را پر كردند و فرستادند و نيازي نيست تا زمان مصاحبه من به امريكا بروم و مدت چند ماه دور از هم زندگي كنيم.
من ميخواستم بدونم شروع مراحل از ايران ريسكي ندارد و كنسول سفارت به اين موضوع گير نميدهد؟ چون ما نميخواهيم ريسك كنيم و مدت زمان اومدن ويزاي همسرم رو به تعويق بندازيم چون براي درس ميخواهيم حتما تا fall 2014 امريكا باشيم.
و اينكه ايا كسي اينجا براي ويزاي k3 هم اقدام كرده كه بتونه به ما بگه ايا براي k3 هم از ايران ميشه اپلاي كرد يا نه ؟
ممنونم از كمكتون دوستان .

فاطيما جان يكي از دوستان مهاجرسراييمون كه متولد امريكاست و با همسر و دخترش ايران زندگي ميكنن روز مصاحبه به مشكل برخوردن ، آفيسر به همسرشون گفته بود شما كه داريد ايران زندگي ميكنيد ديگه واسه چي ميخواين بريد امريكا؟ و گفته بود همسرتون بره امريكا مدارك اثبات حضور همسرتون در امريكارو نشون بديد تا ويزاتون آماده بشه

simi عزیز
ممنون از پاسخت. این راهی که دوستان به ما پیشنهاد کردند اینه که نزدیک مصاحبه همسر، من برم آمریکا، یک سری مدارک از حضور در آمریکا جور کنم و قبل مصاحبه بهش برسونم. در این صورت چی ؟ باز ممکنه آفیسر اذیت کنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: simi ، romance33 ، yalda91
دوستان خوب در انتظارم
مثل اینکه شما ها هیچ کدوم نه تاپیک ها رو میخونید نه دستور العمل پر کردن فرم آی 130؟!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا ذکر شده که دیگه ازدواج وکالتی در هیچ جای دنیا چه بین المللی باشه ویا عادی در ایران مورد قبول دولت آمریکا نیست.
در یک ازدواج چه با گرین کارتی و چه با یک سیتیزن آمریکا حضور فیزیکی هر دو طرف ازدواج الزامیه.
امیدوارم بیشتر به قوانین دقت کنید تا دچار هیچ مشکلی نشوید.
آرزومند آرزوهایتان......romance33......با 8 سال انتظار......
و این داستان همچنین ادامه دارد.....Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
(2013-07-14 ساعت 16:24)shabnam.84 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:50)ابریشم نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:41)tondar نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 14:47)ابریشم نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم که کسی که نامزدش گرین کارت داره و میخوان ازدواج کنن و درخواست گرین کارت بدن .تو ایران ازدواج غیابی کنند بهتره یا برن ترکیه؟
برن ترکیه یا تایلند ازدواج بین المللی کنن بهتره تایلند این کار کمی راحتره

ممنون بابت جوابتون
پس یعنی به خاطر بین المللی بودنش بهتره؟
اگه به هر دلیلی تو ایران بشه واسه سفارت و موقع مصاحبه مشکل ساز میشه؟
من میخوام از الان شروع به زدن واکسنام و پیگیریشون کنم
معقوله به نظرتون؟

واکسن برای چی؟ منظورتون اونایی هستش که قبل مصاحبه میزنن؟؟

بله منظورم هموناست
البته الان هپاتیت زدم
براب باقیش زوده هنوز
پاسخ
سلام.
بدلیل بدهی مهریه ممنوع الخروج هستم و امکان داشتن همسر و گرفتن یکساله گرین کارت رو دارم.32 ساله مهندس عمران
پاسخ
Fatima جان اگر قبل از مصاحبه به امريكا بري و همسرت مدارك اثبات حضور شما در امريكارو به آغيسر نشون بده ديگه مشكلي پيش نمياد
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل Big Grin
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، shabnam.84
(2013-07-15 ساعت 23:14)simi نوشته:  Fatima جان اگر قبل از مصاحبه به امريكا بري و همسرت مدارك اثبات حضور شما در امريكارو به آغيسر نشون بده ديگه مشكلي پيش نمياد

خیلی ممنونم از راهنمائیت Simi عزیز.
شما کسی رو تو مهاجرسرا ندیدید که از ایران ویزای k3 برای همسر اپلای کرده باشه؟ ظاهرا تو 6-7 ماه به همسر سیتیزن ویزای ورود به آمریکا رو میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
عزیزم k3 پروسش از ازدواج کوتاه تر هست اما الان همه پروسه ها طولانی شده .من بهت پیشتهاد می کنم خیلی روز زمانها دقیق برنامه ریزی نکن .مثلا خود من 2 ساله که ازدواج کردم و4 ماه و 7 روزه که منتطر کلیر شدنم هستم درصورتی که فکرشو هم نمی کردم که چک بخورم اونم اینهمه طولانی.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 23:53)yalda91 نوشته:  عزیزم k3 پروسش از ازدواج کوتاه تر هست اما الان همه پروسه ها طولانی شده .من بهت پیشتهاد می کنم خیلی روز زمانها دقیق برنامه ریزی نکن .مثلا خود من 2 ساله که ازدواج کردم و4 ماه و 7 روزه که منتطر کلیر شدنم هستم درصورتی که فکرشو هم نمی کردم که چک بخورم اونم اینهمه طولانی.
اي بابا... چقدر طولاني شده براي شما Sad. ايشالا هر چه زودتر كلير بشيد. از ايران اپلاي كرديد يا همسرتون آمريكا هستند؟ يعني الان دور از هم زندگي ميكنيد؟ ما از ترس همين ريسك دوري ميخواهيم از همين ايران اپلاي كنيم، وگرنه ما اول برنامه داشتيم كه من مهر ماه برم و از اونجا شروع به اپلاي كنم. از بس شنيديم كه روند كار حساب كتاب نداره، ميترسم من برم و حالا حالاها ويزاي همسرم نياد. ما ٩ ماهه كه ازدواج كرديم Sad.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، romance33
(2013-07-15 ساعت 17:07)Afshim553 نوشته:  سلام.
بدلیل بدهی مهریه ممنوع الخروج هستم و امکان داشتن همسر و گرفتن یکساله گرین کارت رو دارم.32 ساله مهندس عمران

شما دقیقا منظورتون چی هستش؟ متاسفم بابت مشکلی که براتون پیش اومده

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
سلام دوستان
کسی در مورد ویزای k3 اطلاعی داره و اینکه از کجا باید اپلای کنیم و پروسه اش چیه
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-17 ساعت 08:23)shadoow نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز
می تونید از سایت مهاجرت همه مطالب را پیدا کنید :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._2993.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
(2013-07-17 ساعت 09:31)kamalir36 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 08:23)shadoow نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز
می تونید از سایت مهاجرت همه مطالب را پیدا کنید :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._2993.html

ممنونم
فقط ما مدارک روبرای واشنگتن پست کردیم ولی تو سایت نوشته بایستی برای شیکاگو ارسال میشده
کدومش درسته؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
عزیزم اگه K3 بودی باید می فرستادی به این ادرس ولی ازدواجی فرق می کنه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013