موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
موقع ارسال مدارک ویزای ازدواجی به uscis چه فرقی میکنه چک بفرستیم یا money order
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
من ميخوام مدارك اوليه درخواست گرين كارت براي همسرمو بفرستم. يه سوالي دارم. من گرين كارتمو تازه گرفتم اما الان هلندم چون درسم هنوز تموم نشده تا چند ماه ديگه. منو همسرم الان با هم هلند زندگي ميكنيم. حالا به نظرتون تو فرم 130 آدرس خودمو چي بزنم؟ همين هلندو بزنم مشكلي پيش نمياد؟ يا اينكه آدرس آمريكامو بدم؟
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 13:45)zobeir نوشته: (2013-08-15 ساعت 13:00)studpk نوشته: من ميخوام مدارك اوليه درخواست گرين كارت براي همسرمو بفرستم. يه سوالي دارم. من گرين كارتمو تازه گرفتم اما الان هلندم چون درسم هنوز تموم نشده تا چند ماه ديگه. منو همسرم الان با هم هلند زندگي ميكنيم. حالا به نظرتون تو فرم 130 آدرس خودمو چي بزنم؟ همين هلندو بزنم مشكلي پيش نمياد؟ يا اينكه آدرس آمريكامو بدم؟
حتما آدرس آمریکاییتون رو بدین وتا آخر پروسه هرجاآدرس شماروخواستن همونو بدین وگرنه دچار مشکل میشین.
ممنون از راهنماييتون. بعد اون جايي كه پرسيده براي آخرين آدرسي كه باهم بوديم خوب ما از فوريه آدرسمون يكي شده تو هلند ولي تاريخ تموم شدنشو زدم present. حالا با اين اوصاف نميدونم كه اونم بايد تغييرش بدم يا نه...
يا فرم G-325a كه آدرسامو ازم خواسته نميدونم تداخل زماني آدرس هلند و آمريكارو چكار كنم. نميتونم كه اصلا نگم هلندم چون من به هرحال اينجا مجبور بودم آدرسمو به شهرداري اعلام كنم و ثبتم كنن تو ديتابيسشون.
كلا قاطي كردم سر اين آدرس
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید:
تو فرم G325 A :
1 فایل نامبر چی هست؟
2 این فرم برای هر دو نفر باید پر بشه دیگه؟ حالا این آدرس محل سکونت و شغلهایی که تو 5 سال گذشته خواسته باید برای هر کسی که فرم رو پر میکنه باید پر بشه یا در هر دو فرم باید باید آدرس و شغلهای شخص درخواست کننده ویزا باید نوشته بشه؟ چون نوشته APPLICANT
3 , و اینکه این فرمهارو چه کسی باید امضا کنه؟ هر کی فرم خودشو؟
ممنون میشم اگه به این سوالام سریع پاسخ بدین چون میخوام فرمهام رو پست کنم و نمیدونم چیکار کنم . و با توجه به اینکه زمان ارسال فرمها در کل پروسه تاثیر داره ممنون میشم اگه کمکم کنید که فرمها رو درست پر کنم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 02:00)sselinaa نوشته: دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید:
تو فرم G325 A :
1 فایل نامبر چی هست؟
2 این فرم برای هر دو نفر باید پر بشه دیگه؟ حالا این آدرس محل سکونت و شغلهایی که تو 5 سال گذشته خواسته باید برای هر کسی که فرم رو پر میکنه باید پر بشه یا در هر دو فرم باید باید آدرس و شغلهای شخص درخواست کننده ویزا باید نوشته بشه؟ چون نوشته APPLICANT
ممنون میشم اگه به این سوالام سریع پاسخ بدین چون میخوام فرمهام رو پست کنم و نمیدونم چیکار کنم . و با توجه به اینکه زمان ارسال فرمها در کل پروسه تاثیر داره ممنون میشم اگه کمکم کنید که فرمها رو درست پر کنم
سلام دوست عزیز
1- جای فایل نامبر را خالی بذار. چون شما هنوز A Number نداری.
2- این فرم را هر دو نفر باید پر کنند و هر دو جدا فرمهای خودشون را امضا کنند.
راهنمای کامل پر کردن فرم را اینجا می تونید ببینید:
http://www.immihelp.com/forms/g-325a-bio...ation.html
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 09:28)kamalir36 نوشته: (2013-08-17 ساعت 02:00)sselinaa نوشته: دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید:
تو فرم G325 A :
1 فایل نامبر چی هست؟
سلام دوست عزیز
1- جای فایل نامبر را خالی بذار. چون شما هنوز A Number نداری.
2- این فرم را هر دو نفر باید پر کنند و هر دو جدا فرمهای خودشون را امضا کنند.
راهنمای کامل پر کردن فرم را اینجا می تونید ببینید:
http://www.immihelp.com/forms/g-325a-bio...ation.html
ریتا جونم
همسرم گفت در قسمت آخرش توضیح داده که این فرم رو میشه فقط اسمت رو به زبان خودت بنویسی و بفرستی
نظر شما چیه؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چه زمانی چکی که فرستادیم نقد میشه بعد از ایمیل رسیدنامبر یا بعدش
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ریتا جونم
همسرم گفت در قسمت آخرش توضیح داده که این فرم رو میشه فقط اسمت رو به زبان خودت بنویسی و بفرستی
نظر شما چیه؟
[/quote]
عزیزم.
فقط قسمتی که نوشته If your native alphabet in in other than roman letters,.... اونجا می تونی اسمت را فارسی بنویسی. ولی در قسمت پائینش حتماً باید اسم و فامیلی را به انگلیسی بنویسی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 11:45)kamalir36 نوشته: ریتا جونم
نظر شما چیه؟
عزیزم.
فقط قسمتی که نوشته If your native alphabet in in other than roman letters,.... اونجا می تونی اسمت را فارسی بنویسی. ولی در قسمت پائینش حتماً باید اسم و فامیلی را به انگلیسی بنویسی.
[/quote]ج
شیرین جون ریتا جون درست می گن
شما باید فرم زو پر کنی و فقط در جایی که گفته فارسی می نویسین
فقط جایی که پاسخی براش ندارین مثل A Number من نوشتم none
یا اگه جایی که زده همسر سابق من زدم none چون نداشتم
موفق باشی عزیزم
ما مانی اوردر دادیم نمی دونم که چک کی نقد میشه
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرمنده دوستان
دوست خنگتون باز یه چیز رو نفهمید
تو هر دوتا فرم g325(هم برای کسی که گرین کارت داره و هم همسرش) اون اطلاعاتی که راجع به applicant خواسته مثل سابقه شغلی یا محل های سکونت باید هرکدوم سابقه خودشونو بنویسن یا در هر دو فرم اطلاعات شخص متقاضی رو؟
آخه چیزی که من رو به شک انداخته کلمه applicant هست . تو ذهنم همش این میاد که applicant میشه شخص متقاضی ویزا. نمیدونم چقدر سوالم ر و واضح پرسیدم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 23:21)sselinaa نوشته: شرمنده دوستان
دوست خنگتون باز یه چیز رو نفهمید
تو هر دوتا فرم g325(هم برای کسی که گرین کارت داره و هم همسرش) اون اطلاعاتی که راجع به applicant خواسته مثل سابقه شغلی یا محل های سکونت باید هرکدوم سابقه خودشونو بنویسن یا در هر دو فرم اطلاعات شخص متقاضی رو؟
آخه چیزی که من رو به شک انداخته کلمه applicant هست . تو ذهنم همش این میاد که applicant میشه شخص متقاضی ویزا. نمیدونم چقدر سوالم ر و واضح پرسیدم
عزیزم
هم شما و هم همسرتون برای پر کردن فرم Applicant محسوب می شید، بنابراین شما در فرم خودتون باید شغل و آدرس خودتون را بنویسید و همسرتون هم جدا باید شغل های خودش و آدرس هاش بنویسه. اگر با همسرتون یکجا زندگی می کنید که آیتم آدرس در هر دو فرم شما یکی است و از قبل از ازدواجتون هم هر کدام آدرس خودشو می نویسه.