کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2013-08-25 ساعت 11:23)paris a نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:41)romance33 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:27)geologist نوشته:  سلام به همگی.
میشه یکی مراحل کار رو بعد از اینکه پرونده (ویزا ازدواج ) از طرف USCIS قبول شد و به NVC فرستاده شد کاملا توضیح بده لطفا.
میشه لطفا به سوال قبلم (پست بالا) هم جواب بدید.

سلام دوست عزیز شرایط من هم مثل شماست.تا جایی که میدونم مدارک که به ان وی سی رسید کیس نامبر میاد و بعد درخواست مبالغ رو میکنن ویا یک سری مدارک کسری رو میخوان و بعد فرم های ساپورت وایشالا وقتی تکمیل شد دیگه وقت سفارت تعیین میشه و به سلامتی میری مصاحبه و ..... همین دیگه. موفق باشی.

عزیزم نامه رسید مدارکتون چند روز بعد از ایمیل پست شد درب منزل همسرتون؟شما کدوم سنتر هستید؟
عزیزم 21 آگوست به ان وی سی رفته و23 هم نامه اومده در خونه.من کالیفرنیا سرویس سنتر هستم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 11:37)romance33 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 11:23)paris a نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:41)romance33 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:27)geologist نوشته:  سلام به همگی.
میشه یکی مراحل کار رو بعد از اینکه پرونده (ویزا ازدواج ) از طرف USCIS قبول شد و به NVC فرستاده شد کاملا توضیح بده لطفا.
میشه لطفا به سوال قبلم (پست بالا) هم جواب بدید.

سلام دوست عزیز شرایط من هم مثل شماست.تا جایی که میدونم مدارک که به ان وی سی رسید کیس نامبر میاد و بعد درخواست مبالغ رو میکنن ویا یک سری مدارک کسری رو میخوان و بعد فرم های ساپورت وایشالا وقتی تکمیل شد دیگه وقت سفارت تعیین میشه و به سلامتی میری مصاحبه و ..... همین دیگه. موفق باشی.

عزیزم نامه رسید مدارکتون چند روز بعد از ایمیل پست شد درب منزل همسرتون؟شما کدوم سنتر هستید؟
عزیزم 21 آگوست به ان وی سی رفته و23 هم نامه اومده در خونه.من کالیفرنیا سرویس سنتر هستم.
مدارک از طرف من باید به NVC برسه؟یا همونایی که ازUSCIS فرستاده شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدارک از اداره مهاجرات به nvc ارسال میشه Smile

غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، yalda91 ، aydinaghajani
(2013-08-25 ساعت 12:18)shabnam.84 نوشته:  مدارک از اداره مهاجرات به nvc ارسال میشه Smile

مرسی که جواب دادین.پس اون مدارکی که من باید به NVC بفرستم چیه؟شما میدونید؟چقدر وقت دارم تا بفرستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-08-26 ساعت 11:12)geologist نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 12:18)shabnam.84 نوشته:  مدارک از اداره مهاجرات به nvc ارسال میشه Smile

مرسی که جواب دادین.پس اون مدارکی که من باید به NVC بفرستم چیه؟شما میدونید؟چقدر وقت دارم تا بفرستم؟

سلام دوست عزیز مدارک من هم رفته به nvc خودش میگه که چی میخواد بعد باید یفرستیم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84
بچه ها کسی میدونه فرم I-485 برای چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلا دوستان.فرم I-130 شماره ۱۴ سمت راست.arrival/departure record(1-94).تاریخ ورود من را میخواهد.وقتی هم داخل فرم I-94 اطلاعات وارد میکنم میگه رکوردی ثبت نشده.من چیکار کنم؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.برای ویزای ازدواج روز مصاحبه اصل ترجمه شناسنامه و سند ازدواج لازمه یا کپی هم قبول می کنن؟ ما اصلشو قبلا" فرستادیم ,من الان کپی دارم فقط..ممنون می شم جواب بدین.
پاسخ
(2013-08-30 ساعت 00:03)diba_ze نوشته:  سلام دوستان.برای ویزای ازدواج روز مصاحبه اصل ترجمه شناسنامه و سند ازدواج لازمه یا کپی هم قبول می کنن؟ ما اصلشو قبلا" فرستادیم ,من الان کپی دارم فقط..ممنون می شم جواب بدین.

دوست عزیز سلام
اگر اصل شناسنامه و سند ازدواج را قبلاً فرستاده اید که یعنی الان پیش خودشونه و نیازی به اصلش نیست. اگر پرسیدند بهشون بگید که اصل را قبلاً فرستادید. ولی کپی آنها را همراه با ترجمه همراه داشته باشید. چون هر نوع مدرکی که به جز انگلیسی و یا ترکیه (اگر مثلاً مصاحبه تون ترکیه است ) باشه باید ترجمه شده باشه.
برای اطمینان بیشتر حتماً با سفارت تماس بگیرید و موضوع را به آنها بگید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، diba_ze
بچه ها کسی میدونه فرم I-485 برای چیه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من خودم برنده لاتاري هستم و قصد دارم با يكي ازدواج كنم و دوماه ديگه مي رم امريكا و مي خوام اقدام كنم و برگردم يه سال ايران بمونم تا كارهاي نيمه مانده امو انجام بدم و از همه مهمتراز عزيزم دور نباشم
و كاراهاي گرفتن گرين كارت همسرمو انجام بديم
نمي دونم اين كار شدني هست يا نه؟ يعني من بعد از اقدام واسه همسرم مي تونم برگردم ايران؟ يا بايد حتما اونجا باشم كه بتونم اقدام كنم؟
دارم گيج مي زنم خيلي سختمه اونقدر استرس دارم بخاطر ازدواجم و دور بودن كه حتي كل سايتو زيررو كردم ولي جواب دقيق نگرفتمSad

دوستان لطف راهنمايي كنيد
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
پاسخ
(2013-08-30 ساعت 15:34)aydinaghajani نوشته:  سلام دوستان
من خودم برنده لاتاري هستم و قصد دارم با يكي ازدواج كنم و دوماه ديگه مي رم امريكا و مي خوام اقدام كنم و برگردم يه سال ايران بمونم تا كارهاي نيمه مانده امو انجام بدم و از همه مهمتراز عزيزم دور نباشم
نمي دونم اين كار شدني هست يا نه؟ يعني من بعد از اقدام واسه همسرم مي تونم برگردم ايران؟ يا بايد حتما اونجا باشم كه بتونم اقدام كنم؟
دارم گيج مي زنم خيلي سختمه اونقدر استرس دارم بخاطر ازدواجم و دور بودن كه حتي كل سايتو زيررو كردم ولي جواب دقيق نگرفتمSad

دوستان لطف راهنمايي كنيد

دوست عزیز شما میتونستی قبل از رفتن به مصاحبه اعلام کنید که ازدواج کردید و هر دو با هم میرفتین.و حالا شما باید برید و گرین کارت رو بگیرید وبرگردین وبا ایشون ازدواج کنید و براشون تقاضا کنین.خودتون هم میتونید اینجا باشید ولی موقع مصاحبه ایشون حتما باید آمریکا باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: aydinaghajani ، سانازی ، studpk ، yalda91
(2013-08-30 ساعت 15:34)aydinaghajani نوشته:  سلام دوستان

دوستان لطف راهنمايي كنيد

سلام دوست عزیز.استرس نداره.شما اگه تا حالا مصاحبه نرفتید ایشون رو هم میتونید به پرونتون اضافه کنید تا همراهتون بیاد امریکاالبته قبلش باید عقد کنید.ولی اگه مصاحبه رفتید و ویزا تو دستتون هست باید راهی امریکا بشید بعدا اقدام کنید براشون.جواب همه سوالهای شماتو مهاجرسرا هست فقط باید وقت بگذارید و بخونید.
موفق باشید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، aydinaghajani ، kamalir36 ، سانازی ، studpk ، yalda91 ، Saeedv13
دوستان میشه لطفا بهم بگید کسی که تو اتلانتا زندگی میکنه مدارک رو باید به کجا بفرسته؟
میشه بگید از کجا باید بدونیم که به کجا بفرستیم؟
تو اینستراکشن فرم 130 دوتا ادرس نوشته ولی نوشته اگر فقط فرم130i رو میخواهید بفرستید . پس بقیه فرمهارو کجا باید فرستاد؟
پاسخ
(2013-09-01 ساعت 12:29)sselinaa نوشته:  دوستان میشه لطفا بهم بگید کسی که تو اتلانتا زندگی میکنه مدارک رو باید به کجا بفرسته؟
میشه بگید از کجا باید بدونیم که به کجا بفرستیم؟
تو اینستراکشن فرم 130 دوتا ادرس نوشته ولی نوشته اگر فقط فرم130i رو میخواهید بفرستید . پس بقیه فرمهارو کجا باید فرستاد؟

سلام دوست عزیز شما اگه دستور راهنمای I-130 رو مطالعه کنی در قسمتهای آخرش دو تا جدول داره که آدرس هایی رو که شما میتونید به اونها پست کنید نوشته شده.کسی که تقاضاکننده هستن باید تو اون جدول ببینی که کدوم ایالت زندگی میکنن به همون آدرسی که گفته بفرست و اینکه شما در ابتدای کار تمامی مدارک خواسته شده رو که شامل I-130 و 2 تا G-325a برای خودتون و همسرتون،2 تا عکس از هر نفر،کپی و برابر با اصل و ترجمه شده شناسنامه هر دو نفر و قباله ازدواج،کپی پاسپورت هر دو نفر،کپی پشت و روی گرین کارت متقاضی و مبلغ 420$ به صورت هایی که گفته میتونید پرداخت کنید و اگر خواستید با ایمیل هم به شما جواب بدهند فرم G-1145 (اگه اشتباه نکنم ) همه را در یک پک و به یک آدرسی که انتخاب کردین و شامل ایالتی است که شخص در خواست کننده زندگی میکنه بفرستید.موفق باشید.سوالی بود در خدمتم.
عزیزم اگه اشتباه نکنم آتلانتا واسه ایالت جورجیاست بازم سرچ کن ولی اگه اونجا باشه باید به USCIS Chicago Lockbox بفرستی.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، sselinaa ، sib 24 ، Soap McTavish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان