کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام دوستان. فرم g-235 قسمت پايين صفحه كه نوشته
this form is submitted in connection with an application for:
naturalization
status as permanent resident
other(specify)
واسه خودم كه گرين كارت دارم گزينه status as permanent resident من گيج شدم براي همسرم كدوم گزينه رو بايد بزنم؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sselinaa ، romance33
(2013-08-19 ساعت 13:41)sib 24 نوشته:  سلام دوستان. فرم g-235 قسمت پايين صفحه كه نوشته
naturalization
other(specify)
واسه خودم كه گرين كارت دارم گزينه status as permanent resident من گيج شدم براي همسرم كدوم گزينه رو بايد بزنم؟

دقیقا برای من هم این گزینه سوال بود.
و اینکه میخواستم بدونم بعد از اینکه ویزا گرفتیم و رفتیم اجازه کار داریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-08-19 ساعت 13:41)sib 24 نوشته:  سلام دوستان. فرم g-235 قسمت پايين صفحه كه نوشته
naturalization
other(specify)

منظورش اینه که شما برای چه کاری دارید اقدام می کنید. هم در فرم خودتون و هم در فرم کسی که براش اقدام کردید باید قسمت status as permanent resident را علامت بزنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، sib 24 ، romance33 ، sselinaa ، shabnam.84
دوستان میشه لطفا بگید که فرمهارو به چه ادرسی باید پست کرد؟ از امرییکا
و اینکه بعد از اینکه به امید خدا ویزاهاممون رو زود زود گرفتیم و رفتیم آیا اجازه کار داریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 21:52)sselinaa نوشته:  دوستان میشه لطفا بگید که فرمهارو به چه ادرسی باید پست کرد؟ از امرییکا
و اینکه بعد از اینکه به امید خدا ویزاهاممون رو زود زود گرفتیم و رفتیم آیا اجازه کار داریم؟

بايد ببينيد از كجا مي خوايد اقدام كنيد كدوم سرويس سنتر رو مي خوايد انتخاب كنيد.
اكه ازدواجي باشيد،green card بهمون مي دن و اجازه كار هم باهاش داريم
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sselinaa
محل سکونتم اتلانتا هست
خودم باید انتخاب کنم؟کجاها هست؟ وکدوم بهتره؟
یه سوال دیگه
همسر من خودش اقامت دایم داره واز ازدواجمون کمتر از یه سال میگذره این جور که فهمیدم اقامت من 2ساله میشه درسته؟ از نظر قانونی ایا فرقی با اق -امت دایم غیر از طول مدت اعتبارش داره؟ مینه میپرسم اجازه کار داریم؟ وسه ه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 18:20)sselinaa نوشته:  محل سکونتم اتلانتا هست
خودم باید انتخاب کنم؟کجاها هست؟ وکدوم بهتره؟
یه سوال دیگه
همسر من خودش اقامت دایم داره واز ازدواجمون کمتر از یه سال میگذره این جور که فهمیدم اقامت من 2ساله میشه درسته؟ از نظر قانونی ایا فرقی با اق -امت دایم غیر از طول مدت اعتبارش داره؟ مینه میپرسم اجازه کار داریم؟ وسه ه

تو همون اتلانتا هم هست همسرتون به عنوان سيتيزن امريكا درخواست اوردن همسرشونو مي دن همونجا بهشون مدارك ميدن.فرقي نداره معمولا از محل اقامتي كه دارن مدارك رو مي فرستن.
اكه ازدواج زير ٢سال باشد كانديشنال مي دن البته اكه طول proces بيشتر از ٢سال طول بكشد تبديل بهIR ميشود
درباره اجازه كار دقيقا نمي دونم اما به نامزدي ها هم كه اونجا تازه ازدواج مي كنن اجازه كار بعد از مدتي داده مي شود بس حتما به شما هم مي دن
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sselinaa ، shabnam.84
(2013-08-19 ساعت 16:57)kamalir36 نوشته:  
naturalization
other(specify)

منظورش اینه که شما برای چه کاری دارید اقدام می کنید. هم در فرم خودتون و هم در فرم کسی که براش اقدام کردید باید قسمت status as permanent resident را علامت بزنید.

من براي اين سوال سرچ كرده بودم و فكر كنم از سايت immihelp ديدم كه نوشته بود كسي كه دارن براش درخواست گرين كارت ميدن اين سوالو ميزنه status as permanent resident
ولي مثلا من كه گرينكارتو دارم تو فرم خودم other رو علامت ميزنم و مينويسم In support of spouse's I-130
الان سايت immihelp باز نميشه دوباره ببينم ولي اون موقع به نظرم منطقي اومد. حالا ديدم شما اينطوري گفتين شك كردم. منم هنوز فرمامو نفرستادم

پيداش كردم اين جا ديده بودم http://www.immihelp.com/forms/g-325a-bio...ation.html
دستورالعمل line10..
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، romance33 ، sib 24
(2013-08-23 ساعت 23:43)geologist نوشته:  
salam,man 1soalii daram dar morede visa ezdevaj
man baraye hamsaram 1 sale pish form I130 por kardam ferestadam bara USCIS
hala approve shode
mikham bedoonam marhale badi chiye?bayad chi kar konam?
bayad montazer bmoonam ta baram az NVC chizi biyad?ya inke khodam bayad bashoon tamas begiram ya madareki barashoon beferestam?
mamnoon misham age javab bediin kheyliii moheme Sad

سلام دوست عزیز
به سلامتی
شما برای ادامه کار نیاز به مدارک بیشتری دارید. ولی به نظر من ابتدا بهتره که با USCIS تماس بگیرید و از وضعیت پرونده تون اطلاع پیدا کنید و اینکه از خودشون بپرسید که در مرحله بعد باید چکار کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
(2013-08-24 ساعت 09:07)kamalir36 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 23:43)geologist نوشته:  
salam,man 1soalii daram dar morede visa ezdevaj
man baraye hamsaram 1 sale pish form I130 por kardam ferestadam bara USCIS
hala approve shode
mikham bedoonam marhale badi chiye?bayad chi kar konam?
bayad montazer bmoonam ta baram az NVC chizi biyad?ya inke khodam bayad bashoon tamas begiram ya madareki barashoon beferestam?
mamnoon misham age javab bediin kheyliii moheme Sad

سلام دوست عزیز
به سلامتی
شما برای ادامه کار نیاز به مدارک بیشتری دارید. ولی به نظر من ابتدا بهتره که با USCIS تماس بگیرید و از وضعیت پرونده تون اطلاع پیدا کنید و اینکه از خودشون بپرسید که در مرحله بعد باید چکار کنید.

مرسی.ولی من با USCIS تماس گرفتم.گفتن که باید منتظر باشم تا NVC بین 20 تا 30 روز خبر بده که باید چه کار کنم.شما در این مورد چیزی میدونید؟
پاسخ
مرسی.ولی من با USCIS تماس گرفتم.گفتن که باید منتظر باشم تا NVC بین 20 تا 30 روز خبر بده که باید چه کار کنم.شما در این مورد چیزی میدونید؟
[/quote]

شما رسید نامبر دارید؟ اگر رسید نامبر دارید می تونید از سایت USCIS وضعیت پرونده تون را چک کنید. اگر پرونده تون را به NVC فرستاده باشند اونجا می نویسه که در چه تاریخی و به کجا فرستاده شده.
اگر مطمئن هستید که پروندهتون به NVC فرستاده شده باید منتظر باشید تا از NVC نامه یا ایمیل بیاد.
پاسخ
(2013-08-24 ساعت 12:22)kamalir36 نوشته:  مرسی.ولی من با USCIS تماس گرفتم.گفتن که باید منتظر باشم تا NVC بین 20 تا 30 روز خبر بده که باید چه کار کنم.شما در این مورد چیزی میدونید؟

شما رسید نامبر دارید؟ اگر رسید نامبر دارید می تونید از سایت USCIS وضعیت پرونده تون را چک کنید. اگر پرونده تون را به NVC فرستاده باشند اونجا می نویسه که در چه تاریخی و به کجا فرستاده شده.
اگر مطمئن هستید که پروندهتون به NVC فرستاده شده باید منتظر باشید تا از NVC نامه یا ایمیل بیاد.
[/quote]

man receipt number daram,vaghti status parvande ro check mikonam,mizane k approve shode,1 name ham az uscis baram oomad.9 august approve shode.aln bayad montazer name az nvc basham?
badesh mikhastam bedoonam pas processing time too Uscis chiye ke hanooz roo 15 november 2011 moonde?
merc az inke be soalam javab midin.
پاسخ
سلام به همگی.
میشه یکی مراحل کار رو بعد از اینکه پرونده (ویزا ازدواج ) از طرف USCIS قبول شد و به NVC فرستاده شد کاملا توضیح بده لطفا.
میشه لطفا به سوال قبلم (پست بالا) هم جواب بدید.
پاسخ
(2013-08-25 ساعت 10:27)geologist نوشته:  سلام به همگی.
میشه یکی مراحل کار رو بعد از اینکه پرونده (ویزا ازدواج ) از طرف USCIS قبول شد و به NVC فرستاده شد کاملا توضیح بده لطفا.

سلام دوست عزیز شرایط من هم مثل شماست.تا جایی که میدونم مدارک که به ان وی سی رسید کیس نامبر میاد و بعد درخواست مبالغ رو میکنن ویا یک سری مدارک کسری رو میخوان و بعد فرم های ساپورت وایشالا وقتی تکمیل شد دیگه وقت سفارت تعیین میشه و به سلامتی میری مصاحبه و ..... همین دیگه. موفق باشی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-25 ساعت 10:41)romance33 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:27)geologist نوشته:  سلام به همگی.

سلام دوست عزیز شرایط من هم مثل شماست.تا جایی که میدونم مدارک که به ان وی سی رسید کیس نامبر میاد و بعد درخواست مبالغ رو میکنن ویا یک سری مدارک کسری رو میخوان و بعد فرم های ساپورت وایشالا وقتی تکمیل شد دیگه وقت سفارت تعیین میشه و به سلامتی میری مصاحبه و ..... همین دیگه. موفق باشی.

عزیزم نامه رسید مدارکتون چند روز بعد از ایمیل پست شد درب منزل همسرتون؟شما کدوم سنتر هستید؟
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان