موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-25 ساعت 16:47)emankh101 نوشته: فقط نمیدونم چقدر دیگه طول می کشه که نامه DS-230 و I-864 برسه و بعد از ارسال اونها چقدر زمان میبره تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنند، اگه از دوستان کسی اطلاع دقیقی داره خواهش می کنم اعلام کنه که همه اطلاع پیدا کنند.
دوست گلم من تو یکی از این پستهای دوستان خوندم که شماره 0016033340700
مرجع خوبی جهت فهمیدن زمان مصاحبه است.(نقل قول از kamran1977)
یک زنگ بزن ضرر نداره
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
2010-06-30 ساعت 02:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-30 ساعت 02:13 توسط megaholding.)
سلام
بالاخره امروز هم برای من وقت مصاحبه اومد! آنکارا تقریبا 1ماه بعد باید برم... تو شوک هستم !
فعلا چند تا سوال به ذهنم رسیده کمی تا اندکی اساسی در مورد مصاحبه CR-1 در آنکارا:
1.برای ویزای از طریق ازدواج آیا همراه بودن همسر که اقدام کرده برای من الزامیه یا تنها هم میتونم برم مصاحبه!؟(من هر جایی تو مکاتباتشون خوندم اسمی از همراهی همسرم برای مصاحبه نیست یعنی میتونم تنها برم؟اصلا راهش میدن بنده خدا بیاد تو؟!)
2. گفتن فرمهای مالی ناقصه و بیارشون بقیه رو گفته لازم نیست البته اصل مدارک رو خواهم برد... حالا سوال به امضا زیاد گیر میدن ؟!چون قبلا فرمها رو برادر همسرم به جاش امضا زده و این فرمهای جدید رو میخواد خودش امضا بزنه!
3.مصاحبه من دوشنبه هست چه روزی برم بهتره؟ منظورم اینه برای مدیکال چقدر وقت میبره؟ واکسنها رو زدم آیا دکتر روزهای شنبه و یکشنبه هم هست؟ کلا دوستان مجرب پندی اندرزی دارید بگید که شدیدا محتاجیم!
فعلا اینا به ذهنم رسیده تا ایشالا بعدا
قول میدم ایشالا برگشتم یه سفرنامه خوب و مفید بنویسم
فعلا برای ما دعا کنید برای همگی آرزوی موفقیت دارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
۱-به هیج وجه همسرتون همراهتون نباشند.از شما میپرسند ایشون کجا هستند و چیکار میکنند .اگر شک کنند که ایشون سیتیزنی هستند که خارج امریکا زندگی میکنند به دردسر میفتید.
۲-حتما مدارک مالیات سال ۲۰۰۹ اسپانسرتون همراهتون باشه .
۳-سعی کنید ۳ روز قبل از مصاحبه اونجا باشید.
فرایند مصاحبه ۲-۳ دقیقه بیشتر طول نمیکشه نگران نباشید..
موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-30 ساعت 11:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-30 ساعت 11:03 توسط shamim.)
سلام
واسه منم بالاخره تاریخ مصاحبه آمد. از روزی که همسرم اولین مدرک رو فرستاد تا روزی که آخریش رو داد حدود 5 ماه شد و بعد از 4 هفته از ارسال آخرین مدرک تاریخ مصاحبه آمد. تاریخ مصاحبه واسه 50 روز بعد و آنکارا هست ( خلاصه اینکه از روز اول تا تاریخ مصاحبه کمتر از 8 ماه شد). چیزی که جالبه اینکه من جای مصاحبه رو دبی تعیین کرده بودم ولی گویا اونا دیدن تابستون دبی خوش آب و هوا نیست تصمیم گرفتن منو بفرستن ترکیه (دستشون درد نکنه)
زمان مصاحبه منم دوشنبه هست حالا موندم چند شنبه برم چون شنبه و یکشنبه احتمالا تعطیله، اینکه میگید سه روز قبلش یعنی مثلا من جمعه اونجا باشم خوبه؟ باتوجه به اینکه جمعه میشه 1 روز کاری قبل از مصاحبه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی از شما اطلاعاتی راجع به ازدواج بعد از دریافت ویزا داره؟
من لاتاری 2010 هستم و حدود سه ماه پیش ویزا گرفتم، حدود یک ماه هست که ازدواج کردم و میخوام اقدام کنم برای همسرم، تنها کاری که تونستم انجام بدم ایمیل به سفارته که اون هم بار اول جوابی ندادن، دوباره فرستادم که ببینم این بار جواب میدن یا نه، کسی اطلاعاتی داره که من چطور باید اقدام کنم؟ از کجا شروع کنم؟ ویزای من تا مهر اعتبار داره
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من اطلاعاتی راجع به ازدواج بعد از دریافت ویزای لاتاری نیاز دارم، از برنده های لاتاری 2010 هستم، سه ماه پیش ویزا گرفتم و ویزام تا مهر اعتبار داره،حدود یک ماه پیش ازدواج کردم و میخوام اقدام کنم برای همسرم، کسی اطلاعاتی داره که چطور و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سفارت سوئیس تو تهران مشورت کن حتماـ یا با یک وکیل
سعی کن الان اینکار را بکنی چون اگر بری امریکا و گرین کارت بگیری اونوقت 4 سال طول میکشه به همسرت بدن
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-01 ساعت 19:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-01 ساعت 21:56 توسط shamim.)
حدود 4 سال مگر اینکه تواین مدت سی تی زن بشن و کارتون جلو بیفته
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد چند تا سوال جدید دارم برای مصاحبه ویزای CR-1 در آنکارا :
1. توی نامه ای که برای من آمده و وقت مصاحبه را اعلام کرده نوشته که فرمهای مالی (financial evidence)ناقص هست و خواسته دوباره فرم I-864 اسپانسر و کواسپانسر و فرم I-864A رو باخودم ببرم . آیا لازم هست اصل فرمها رو ببرم یا کپی اش کافیه؟(چون اگر اصلش لازم باشه باید بگم از امریکا حتما برام پست کنن)
2. اگر تو مصاحبه پرسیدن همسرت کجاست ایرادی نداره بگم ایرانه؟ چون بعضی دوستان تاکید میکنند که بهتره بگم امریکاست! و اگر پرسیدن "آخرین باری که همسرت اومده ایران کی بوده؟" چی بگم؟ ایرادی نداره بدونن همسرم مثلا یکساله ایران بوده؟!
3. آیا برای دکتر اونگان حتما لازمه که آنلاین رزرو کنم؟ چون من یه پنجشنبه رو فقط وقت دارم برای دکتر و دوشنبه مصاحبه هست