موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید من همه رو خوندم اما اینو هنوز نفهمیدم ...
همسر من سیتیزن آمریکا هست ولی ایران زندگی کرده ... از ازدواجمون هم بیشتر 2 سال می گذره ...
اگر اقدام کنم چقدر جمعا طول می کشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من سیتیزن آمریکا هست ولی ایران زندگی کرده ... از ازدواجمون هم بیشتر 2 سال می گذره ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..
من عضو جدیدم.کلی از مطالبتونو خوندم! اما یه سوالی که هیچ یک از خانوما نپرسیده بودن اینه که اگه فرقی نکنه که با کدوم ویزا بری امریکا, اونوقت حقوقی که برای یه خانومی که ایران ازدواج کرده با حقوق خانومی که آمریکا ازدواجش ثبت می شه فرقی هم می کنه؟و اینکه اصلا لازم هست ازدواجی که توی ایران صورت گرفته توی دادگاه امریکا هم ثبت بشه؟
سوال سومم هم با اینکه تکراریه ولی واسه اینکه جدیدترین جوابو شنیده باشم می پرسم!؟
واقعا ویزای ازدواج بیش از یک سال طول می کشه؟
آخه توی مطالب مختلفی که خوندم زمانهای متفاوتی گفته شده بود!این شد که مجبورم بپرسم...
ممنون می شم جواب بدید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-10 ساعت 01:44)asalbanoo1978 نوشته: سلام دوستان..
من عضو جدیدم.کلی از مطالبتونو خوندم! اما یه سوالی که هیچ یک از خانوما نپرسیده بودن اینه که اگه فرقی نکنه که با کدوم ویزا بری امریکا, اونوقت حقوقی که برای یه خانومی که ایران ازدواج کرده با حقوق خانومی که آمریکا ازدواجش ثبت می شه فرقی هم می کنه؟و اینکه اصلا لازم هست ازدواجی که توی ایران صورت گرفته توی دادگاه امریکا هم ثبت بشه؟
سوال سومم هم با اینکه تکراریه ولی واسه اینکه جدیدترین جوابو شنیده باشم می پرسم!؟
واقعا ویزای ازدواج بیش از یک سال طول می کشه؟
آخه توی مطالب مختلفی که خوندم زمانهای متفاوتی گفته شده بود!این شد که مجبورم بپرسم...
ممنون می شم جواب بدید...
دوست عزیر برای جواب دومت معمولا کمتر از یک سال طول می کشه اگر تمامی مدارک را زود اماده کنی خلاصه بهت بگم کم کار نذاری
چون خودم هم کیس ازدواجی هستم تازه 3 ماه و 10 روز از اولین نامه ام گذشته و هنوز منتظر نامه دوم هستم
راستی این هم بگم توی سایت www.visajourney.com یک ژاپنی بود که کل کارهش از فرم i 130 تا آخر فقط 192 روز طول کشیده
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-10 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-10 ساعت 14:41 توسط hamedj2.)
ممنون از جوابتون ...
1- باید فرم I-130 رو پر کرد دیگه ؟
2-فرقی داره از آنکارا یا دبی یا جای دیگه اقدام کنیم ؟ بهترین جا کجاست ؟
3- راستی یه سوال مهم ... 2 ماه دیگه ازدواجمون از 2 سال می گذره ... IR1 بودن موقع فرم پر کردن هستش یا مال وقتی هست که وقت مصاحبه می دن ؟
و یه سوال دیگه ... D:
من همسرم متولد آمریکاست و سیتیزنه ... اما جمعا شاید 1 سال هم اونجا نبوده ... آیا این موضوع مشکلی توی کار ما ایجاد می کنه ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ... چند تا سوال ...
1-فرقی داره از آنکارا یا دبی یا جای دیگه اقدام کنیم ؟ بهترین جا کجاست ؟
2- راستی یه سوال مهم ... 2 ماه دیگه ازدواجمون از 2 سال می گذره ... IR1 بودن موقع فرم پر کردن هستش یا مال وقتی هست که وقت مصاحبه می دن ؟ و یه سوال دیگه ... D:
من همسرم متولد آمریکاست و سیتیزنه ... اما جمعا شاید 1 سال هم اونجا نبوده ... آیا این موضوع مشکلی توی کار ما ایجاد می کنه ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-11 ساعت 12:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-11 ساعت 12:37 توسط الی.)
درود
من نزدیک به 1.5 ماهه که مدارکم توسط نامزدم به سفارت ارسال شده..بی اندازه نگران جمع آوری مدارک و مراحل بعدی کار هستم...میتونم خوهاش کنم دوستی که این راه رو طی کرده من رو به طور کامل راهنمایی کنه تا گیر این همشهری های زرنگ در ترکیه نیفتم و همجنین مدرک یا دکتری رو از قلم نندازم.....
سپاسگزارم
دوستان
من 1.5 مدارکم به سفارت توسط نامزدم ارسال شده
دوستی میتونه من رو به طور کامل راهنمایی کنه که چه مدارکی یا اقداماتی باید انجام بشه برای رفتن به ترکیه و انجام مصاحبه؟