کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2014-11-03 ساعت 12:47)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من از مصاحبه برگشتم، بعد از نیم ساعت مصاحبه برگه آبی را داد دستم، در مورد پرونده من تمرکز کرد روی نحوه و مدت آشنایی و بعدش هم گیر داد به مدارک دامیسیل همسرم واینکه باید کار کنه، مالیات بده، خونه اجاره کنه، فرم مالیاتی پر کنه و غیره، یعنی تو اون برگه آبیه اونقدر علامت زده که خود میشه یه پروژه جدید. میگه مدارکی که نشون بده ایران با شما زندگی میکنه، از اون طرف هم میگه مدارک دامیسیل آمریکا، بهش گفتم آخه این که متناقضه، هم مدارک زندگی با من تو ایران، هم مدارک زندگی تو آمریکا !!!!
به هر حال سفرنامه کامل شد، میتونیین بخونید

http://www.mohajersara.com/thread-5066-p...#pid561008

روز من که نبود، امیدوارم روز شماها باشه
بای بای
سلام دوست عزیز متاسفم شنیده بودم که کلا ایروان خیلی گیره و خیلی سوال میپرسن ولی تا این حدو نمیدونستم . بلاخره شما کلیرنس خوردید یا از شما اثبات رابطه و یا دامسیل یا همش؟ الان همسر شما ایرانه ؟ اگه حساب مشترکی یا نامه یا سفری چیزی دارید اماده کنید همسرتونو بگید برن ام ر ی کا یه جا اجاره کنند و اجاره نامه بفرستند و کریدت کارت بگیرند و چند جا خرید بکنند هر چه زودتر مدارکو بفرستید تا زودتر پروندتون به جریان بیفته
امیدوارم به زودی کلیر بشید
تشکر از سفر نامه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، saeed_anes ، a6l3i
(2014-11-03 ساعت 12:47)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من از مصاحبه برگشتم، بعد از نیم ساعت مصاحبه برگه آبی را داد دستم، در مورد پرونده من تمرکز کرد روی نحوه و مدت آشنایی و بعدش هم گیر داد به مدارک دامیسیل همسرم واینکه باید کار کنه، مالیات بده، خونه اجاره کنه، فرم مالیاتی پر کنه و غیره، یعنی تو اون برگه آبیه اونقدر علامت زده که خود میشه یه پروژه جدید. میگه مدارکی که نشون بده ایران با شما زندگی میکنه، از اون طرف هم میگه مدارک دامیسیل آمریکا، بهش گفتم آخه این که متناقضه، هم مدارک زندگی با من تو ایران، هم مدارک زندگی تو آمریکا !!!!

بای بای

یه ذره استراحت کردم افکارم بیاد سر جاش، حالا راهنمایی کنید، به نظر دوستان با تجربه تا چند ماه دیگه من چه کارهایی میتونم و باید انجام بدم؟ با وکیل مشورت کنم؟ چکار کنم؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
(2014-11-03 ساعت 13:38)shandiz نوشته:  

بای بای
سلام دوست عزیز متاسفم شنیده بودم که کلا ایروان خیلی گیره و خیلی سوال میپرسن ولی تا این حدو نمیدونستم . بلاخره شما کلیرنس خوردید یا از شما اثبات رابطه و یا دامسیل یا همش؟ الان همسر شما ایرانه ؟ اگه حساب مشترکی یا نامه یا سفری چیزی دارید اماده کنید همسرتونو بگید برن ام ر ی کا یه جا اجاره کنند و اجاره نامه بفرستند و کریدت کارت بگیرند و چند جا خرید بکنند هر چه زودتر مدارکو بفرستید تا زودتر پروندتون به جریان بیفته
تشکر از سفر نامه

شاندیز جان همه چیز خوردم، هم برگه آبی داد گفت سایت را چک کن، ۱۰۴۰ سال ۲۰۱۳ همسر را خواست( نمیدونم چرا ۲۰۱۳، اون که دیگه وقتش گذشته و ما الان تو ۲۰۱۴ هستیم)، برای دامیسیل هم گواهینامه و حساب بانکی را همسرم در ا م ر ی ک ا را برده بودم ولی اصلا ندید
البته نگفت این مدارک را جدا بیار، گفت سایت را چک کن ، هر وقت کیس نامبر اومد بیا برای ویزا ولی این مدارک را هم بیار، اینم لیستش:
- فرم I-864 پتیشینر
- فرم ۱۰۴۰ و دبلیو ۲ پتیشینر
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz
شاندیز جان همه چیز خوردم، هم برگه آبی داد گفت سایت را چک کن، هم ۱۰۴۰ سال ۲۰۱۳ همسر را خواست( نمیدونم چرا ۲۰۱۳، اون که دیگه وقتش گذشته و ما الان تو ۲۰۱۴ هستیم)، هم اثبات رابطه همسری، البته دقیقشو بگم گفت اثبات اینکه ازدواجتون از رو علاقه بوده یا به خاطر مهاجرت ولی خب تو اون برگه آبی اینو علامت زده، جالبه که من حتی ترجمه سند مشترک منزل را هم برده بودم، حساب مشترک هم الان نداریم، اگه الان باز کنیم برای چند ماه دیگه جواب میده؟
برای دامیسیل هم گواهینامه و حساب بانکی را همسرم در ا م ر ی ک ا را برده بودم ولی اصلا ندید
البته نگفت این مدارک را جدا بیار، گفت سایت را چک کن ، هر وقت کیس نامبر اومد بیا برای ویزا ولی این مدارک را هم بیار، اینم لیستش:
- فرم I-864 پتیشینر
- مدارک نشان دهنده ارتباط همسری
[/quote]
اول اینکه سال 2014 رو 2 3 ماه بعد 2015 فایل میکنند پس الان 2013 رو از شما میخوان
اثبات رابطه اگه عکسهای 2 نفری خانوادگی عاشقانه عروسی و بلیط مسافرتهای 2 نفری هتل هواپیما نامه های ردو بدل شده بینتون و چتها وو.... (چیزیهایی که توش شما رو نشون بده با همسرتون علاقه دارید )
فرم i864 و 1040 و w2 که پتیشنر میفرسته
همسرتون اگه ام ر ی کا باشه برای شما اجاره خونه و فیشهای برقو ابو و گاز و تلفنو که به نامشونه بفرستن که نشون بدن ایشون us هستن (حساب بانکی و گواهینامه نشون نمیده ایشون us هستن)
به نظر من مدارکو زودتر بفرستید با پست که پروندتون سریعتر و محکم تر به پیش بره
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، shadoow ، sib 24 ، Fahes ، Nightsky007 ، a6l3i
(2014-11-03 ساعت 13:58)saeed_anes نوشته:  

بای بای
تشکر از سفر نامه

شاندیز جان همه چیز خوردم، هم برگه آبی داد گفت سایت را چک کن، هم ۱۰۴۰ سال ۲۰۱۳ همسر را خواست( نمیدونم چرا ۲۰۱۳، اون که دیگه وقتش گذشته و ما الان تو ۲۰۱۴ هستیم)، هم اثبات رابطه همسری، البته دقیقشو بگم گفت اثبات اینکه ازدواجتون از رو علاقه بوده یا به خاطر مهاجرت ولی خب تو اون برگه آبی اینو علامت زده، جالبه که من حتی ترجمه سند مشترک منزل را هم برده بودم، حساب مشترک هم الان نداریم، اگه الان باز کنیم برای چند ماه دیگه جواب میده؟
برای دامیسیل هم گواهینامه و حساب بانکی را همسرم در ا م ر ی ک ا را برده بودم ولی اصلا ندید
- فرم I-864 پتیشینر
آقا سعید خانم شما ایران بودن زمان مصاحبه؟؟راستی من از یه وکیل شنیدم (کاملی)که عکس با روزنامه محلی برای اثبات حضور شخص در آمریکا کفایت میکنه و خود آفیسرهای آنکارا همین پیشنهاد به اشخاص میکنن.
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، a6l3i
(2014-11-04 ساعت 12:37)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-11-03 ساعت 12:47)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من از مصاحبه برگشتم، بعد از نیم ساعت مصاحبه برگه آبی را داد دستم، در مورد پرونده من تمرکز کرد روی مدارک دامیسیل همسرم واینکه باید کار کنه، مالیات بده، خونه اجاره کنه، فرم مالیاتی پر کنه و غیره، یعنی تو اون برگه آبیه اونقدر علامت زده که خود میشه یه پروژه جدید. میگه مدارکی که نشون بده ایران با شما زندگی میکنه، از اون طرف هم میگه مدارک دامیسیل آمریکا، بهش گفتم آخه این که متناقضه، هم مدارک زندگی با من تو ایران، هم مدارک زندگی تو آمریکا !!!!

بای بای
تشکر از سفر نامه

شاندیز جان همه چیز خوردم، هم برگه آبی داد گفت سایت را چک کن، ۱۰۴۰ سال ۲۰۱۳ همسر را خواست( نمیدونم چرا ۲۰۱۳، اون که دیگه وقتش گذشته و ما الان تو ۲۰۱۴ هستیم)، برای دامیسیل هم گواهینامه و حساب بانکی را همسرم در ا م ر ی ک ا را برده بودم ولی اصلا ندید
- فرم I-864 پتیشینر
آقا سعید خانم شما ایران بودن زمان مصاحبه؟؟راستی من از یه وکیل شنیدم (کاملی)که عکس با روزنامه محلی برای اثبات حضور شخص در آمریکا کفایت میکنه و خود آفیسرهای آنکارا همین پیشنهاد به اشخاص میکنن.

بله، ایران بود، سوالم که کرد، گفتم بله الان ایرانه، اونم تو برگه آبی قسمت فرم ۱۰۴۰ و دبلیو2 و I-864 را برای پتیشینر علامت زد و گفت از نظر قانونی باید کسی که برای شما اپلای میکنه در ام ری ک ا اقامت داشته باشه و از نظر من ایشون در ام ری ک ا اقامت نداره، نمیدونم والله
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: Fahes ، a6l3i ، shandiz ، shadoow
(2014-11-05 ساعت 01:23)saeed_anes نوشته:  
(2014-11-04 ساعت 12:37)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-11-03 ساعت 12:47)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، من از مصاحبه برگشتم، بعد از نیم ساعت مصاحبه برگه آبی را داد دستم، در مورد پرونده من تمرکز کرد روی اینکه باید کار کنه، مالیات بده، خونه اجاره کنه، فرم مالیاتی پر کنه و غیره، یعنی تو اون برگه آبیه اونقدر علامت زده که خود میشه یه پروژه جدید. میگه مدارکی که نشون بده ایران با شما زندگی میکنه، از اون طرف هم میگه مدارک دامیسیل آمریکا، بهش گفتم آخه این که متناقضه، هم مدارک زندگی با من تو ایران، هم مدارک زندگی تو آمریکا !!!!

بای بای
تشکر از سفر نامه

- فرم I-864 پتیشینر

بله، ایران بود، سوالم که کرد، گفتم بله الان ایرانه، اونم تو برگه آبی قسمت فرم ۱۰۴۰ و دبلیو2 و I-864 را برای پتیشینر علامت زد و گفت از نظر قانونی باید کسی که برای شما درخواست میده باید در اونجا اقامت داشته باشه! نمیدونم والله
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، shandiz ، shadoow
دوستان کسی میدونه کل مبلغی که برای درخواست مهاجرت با سیتیزن می بایست پرداخت بشه چقدر هست؟ فقط میدونم یه 420$اول می بایست پرداخت بشه. بقیه پرداخت ها و مبلغش را دوستانی که مراحل رو گذروندن لطف کنن پاسخ بدن.
ممنون
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='Haghighat' pid='562187' dateline='1415209418']
دوستان کسی میدونه کل مبلغی که برای درخواست مهاجرت با سیتیزن می بایست پرداخت بشه چقدر هست؟ فقط میدونم یه 420$اول می بایست پرداخت بشه. بقیه پرداخت ها و مبلغش را دوستانی که مراحل رو گذروندن لطف کنن پاسخ بدن.
ممنون
[/quot
برای من تا حالا743 و 165 بعد از ورود میشه 908 البته شنیدم قیمت nvc کمی بالا رفته شما رو 1000 تا حساب کن
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Fahes ، Haghighat ، Nightsky007
اميدوارم از حرفى که ميزنم ناراحت نشين,ولى واقعا همين امثال شما هستن که با ازدواجهاى صورى کار رو براى ماها که خانوادمون اون سر دنياست و همسرامون منتظرمونن سخت کردن. انقدر تريک و کلک و حقه مخصوصا توى ازدواج به قصد مهاجرت تو ايرا نيا ديدن که ماهارو بالاى يک سال معطل ميکنن هزار جور دليل و مدرک واسه اثبات ازدواجمون بايد جور کنيم.در هر صورت اگر روياى رفتن دارين اميدوارم به ارزوى نه چندان محال و نه چندان خاصتون برسيد
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، aida123 ، نرگس نمیر ، Nightsky007 ، sib 24 ، a6l3i ، رخشانه ، inanna ، mobydick
(2014-11-06 ساعت 00:38)dorfam نوشته:  اميدوارم از حرفى که ميزنم ناراحت نشين,ولى واقعا همين امثال شما هستن که با ازدواجهاى صورى کار رو براى ماها که خانوادمون اون سر دنياست و همسرامون منتظرمونن سخت کردن. انقدر تريک و کلک و حقه مخصوصا توى ازدواج به قصد مهاجرت تو ايرا نيا ديدن که ماهارو بالاى يک سال معطل ميکنن هزار جور دليل و مدرک واسه اثبات ازدواجمون بايد جور کنيم.در هر صورت اگر روياى رفتن دارين اميدوارم به ارزوى نه چندان محال و نه چندان خاصتون برسيد

کاملا با شما موافقم دوست عزیز، برای رسیدن به آرزوی مهاجرت راههای میانبری هست مثل ازدواج با سیتیزن، اما متاسفانه بعضی ها کار را سخت میکنند. البته کمی آشنایی با قوانین مهاجرت نشون میده که این معطلی ها فقط مربوط به ایران نیست و همه جا همینطوره
ایشالله همه به آرزوهاشون برسند، ما که در ۴۰ سالگی به همه آرزوهامون رسیدیم و دیگه آرزویی برامون نمونده، خدا به جوونا کمک کنه
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shandiz ، Fahes ، Nightsky007 ، sib 24 ، a6l3i ، inanna ، mobydick
سلام دوستان یه سوال از خانمایی که رفتن
به تجربیاتتون احتیاج دارم
بچه ها شما برای خرید وسیله خونه در واقع جهیزیه چقدر پول بردید؟ چطوریه جریان
من نزدیک 6 ماه برناممو انداختم عقب فقط برای جشن عروسی خیلی ناراحتم که انقد منتظر درست شدن کارا بودم و حالا که سفارت وقت داده نمیتونم برم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Fahes ، dorfam
دوستان کسی اطلاعی از فرم G1145 داره؟
جایی در مهاجرسرا خوندم که برای این هست که ایمیلی که برای وکیل میره برای خودت هم فرستاده بشه. صحت داره؟ کسی تجربه ایی داره؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی . و با آرزوی موفقیت برای همه.. دوستان من فرم ds 260 را وکیلم تکمیل کرده اما حالا که نگاه میکنم میبینم چند تا اشتباه کوچیک کرده در فرم. تکلیف چیه چجوری میشه درستشون کرد ؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-11 ساعت 17:57)siavash_vafa نوشته:  سلام به همگی . و با آرزوی موفقیت برای همه.. دوستان من فرم ds 260 را وکیلم تکمیل کرده اما حالا که نگاه میکنم میبینم چند تا اشتباه کوچیک کرده در فرم. تکلیف چیه چجوری میشه درستشون کرد ؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید

سلام اول با nvc تماس بگیرید و اشتباهاتو بگید چون فرم الکترنیکی هست و انلاین شاید بگند انلاین تصحیح کنید یا خودشون با نامه این کارو کنند . ولی این کارم میتونید انجام بدید کل فرمو پرینت کنید و سوالتو جواب بدید به صورت درست بعد موقعه مصاحبه به افیسر بگید فلان موردو اشتباه نوشتم میخوام تصحیح کنم همونجا خودشون انجام میدن (البته اگه اشتبا ه کوچیک باشه اگر نه حتما با nvc تماس بگیرید و از اونا سوال کنید )
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان