کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام.من با گرین کارت ازدواج کردم و ۲۴ ژانویهpriotity date من هستش.پرونده من به nvcفرستاده شد و در march ۲۰۱۴ من شماره پرونده از nvc دریافت کردم، ولی‌ از یون موقع به بد خبری نیست.من ۱۷ ژانویه ۲۰۱۵ سیتیزن میشم و توا همون روز می‌خوام مدارک لازمو بفرستم برای nvc و درخواست آپدیت شدن پروندهرو بکنم،کسی‌ می‌دونه چقد طول میکش؟و امکانش هست که همسر من بیاد تا آخر تابستون آمریکا؟من آخر فوریه میرم ایران برای دیدن همسرم، ولی‌ مادر پدر من هستن اگه مدرکی‌ مورد احتیاج nvc باشه بفرستن، فقط می‌خوام ببینم امکانش هست تا آخر تابستون همسرم راهی آمریکا باشد؟ آیا آپدیت کردن پرونده تاثیری داره؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
دوستان عزیز سلام
یه مطلبی رو میخوام به عرض اون دسته از کسایی که دارن جدیدا برای مهاجرت از طریق وکیل، اقدام میکنن برسونم. حتما دوستان هم میدونن. به هر حال در این سایت بارها ازش صحبت شده ولی از اونجایی که حجم صفحات این فرم بسیار زیاد شده و خواندن تک تک پست ها برای تازه واردین مخصوصا، بسیار وقت گیر و شاید خسته کننده باشه من اینجا دوباره بهش اشاره میکنم.
دوستانی که جهت شروع پرسه پر استرس مهاجرت از طریق وکیل هستند، حتما فرم G1145 را پر کنند و ضمیمه باقی مدارکشون کنند این فرم شما رو در جریان کلیه روند پروسه اتون از طریق ایمیل قرار میده. از اونجایی که وکیل ها اصولا آدمهای خوش بین و گاهی خوش خیالی هستند و برای اکثر اونها این پرونده مهاجرتی کمترین ارزش رو در پرونده های اونها داره. بابت پرونده شما وقت کمتری میگذارند و از اونجایی که آدماهای بسیار شلوغی هستند شاید جواب تماس های شما رو هم که برای پیگیری پرونده تماس میگیرد رو درست و حسابی ندن و اینه که دستتون از همه چی کوتاه میشه. این تا اینجا تجربه شخصی بنده بود که نمیخواستم دیگر اعضا تازه وارد به مشکل من دچار بشن.
تهیه مدارک من خیلی به سرعت صورت گرفت و زمان لازم برای جستجو در همه صفحات فروم را نداشتم. و از اونجایی که قرار بود مدارکم رو توسط یکی از اقوامم که راهی بود به ا مریکا بروسنم تنها رفرنسم برای جمع آوری مطالب فرومی بود که خانم الهه عزیز، یکی از مدیران این سایت ایجاد کردند به اسم " راهنمای کامل ویزای نامزدی و مهاجرت" که البته این سایت قفل شده . در لیست فرم ها، فرم 1145 قید نشده بود و من هم اون رو با مدارکم نفرستادم. و نتیجه کار این شده که هنوز بعد از 2 ماه ونیم از ارسال مدارکم یه رسید نامبر ندارم. و پیگیری های من جهت ارتباط با وکیلم هم بی نتیجه و بدون جواب مانده!
لازم هست که مدیران این فرم 1145 رو که هرچند آپشنال هست را به لیست اضافه کنند.چون برای آن دسته از عزیزانی که توسط وکیل کاراشون رو جلو میبرند، بسیار حیاتی هست.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، HERMES7 ، romance33 ، shadoow ، sepideh IR ، free pigeon ، sib 24
(2015-01-13 ساعت 15:53)Haghighat نوشته:  دوستان عزیز سلام
یه مطلبی رو میخوام به عرض اون دسته از کسایی که دارن جدیدا برای مهاجرت از طریق وکیل، اقدام میکنن برسونم. حتما دوستان هم میدونن. به هر حال در این سایت بارها ازش صحبت شده ولی از اونجایی که حجم صفحات این فرم بسیار زیاد شده و خواندن تک تک پست ها برای تازه واردین مخصوصا، بسیار وقت گیر و شاید خسته کننده باشه من اینجا دوباره بهش اشاره میکنم.
دوستانی که جهت شروع پرسه پر استرس مهاجرت از طریق وکیل هستند، حتما فرم G1145 را پر کنند و ضمیمه باقی مدارکشون کنند این فرم شما رو در جریان کلیه روند پروسه اتون از طریق ایمیل قرار میده. از اونجایی که وکیل ها اصولا آدمهای خوش بین و گاهی خوش خیالی هستند و برای اکثر اونها این پرونده مهاجرتی کمترین ارزش رو در پرونده های اونها داره. بابت پرونده شما وقت کمتری میگذارند و از اونجایی که آدماهای بسیار شلوغی هستند شاید جواب تماس های شما رو هم که برای پیگیری پرونده تماس میگیرد رو درست و حسابی ندن و اینه که دستتون از همه چی کوتاه میشه. این تا اینجا تجربه شخصی بنده بود که نمیخواستم دیگر اعضا تازه وارد به مشکل من دچار بشن.
تهیه مدارک من خیلی به سرعت صورت گرفت و زمان لازم برای جستجو در همه صفحات فروم را نداشتم. و از اونجایی که قرار بود مدارکم رو توسط یکی از اقوامم که راهی بود به ا مریکا بروسنم تنها رفرنسم برای جمع آوری مطالب فرومی بود که خانم الهه عزیز، یکی از مدیران این سایت ایجاد کردند به اسم " راهنمای کامل ویزای نامزدی و مهاجرت" که البته این سایت قفل شده . در لیست فرم ها، فرم 1145 قید نشده بود و من هم اون رو با مدارکم نفرستادم. و نتیجه کار این شده که هنوز بعد از 2 ماه ونیم از ارسال مدارکم یه رسید نامبر ندارم. و پیگیری های من جهت ارتباط با وکیلم هم بی نتیجه و بدون جواب مانده!
لازم هست که مدیران این فرم 1145 رو که هرچند آپشنال هست را به لیست اضافه کنند.چون برای آن دسته از عزیزانی که توسط وکیل کاراشون رو جلو میبرند، بسیار حیاتی هست.

سلام و ممنون بابت اطلاع رسونیتون.میشه بگید این فرم رو کجا میشه پیدا کرد و به چه آدرسی باید فرستاد؟اگر شما دارید آپلود کنید ممنون میشم
پاسخ
(2015-01-13 ساعت 05:01)lupyien نوشته:  سلام.من با گرین کارت ازدواج کردم و ۲۴ ژانویهpriotity date من هستش.پرونده من به nvcفرستاده شد و در march ۲۰۱۴ من شماره پرونده از nvc دریافت کردم، ولی‌ از یون موقع به بد خبری نیست.من ۱۷ ژانویه ۲۰۱۵ سیتیزن میشم و توا همون روز می‌خوام مدارک لازمو بفرستم برای nvc و درخواست آپدیت شدن پروندهرو بکنم،کسی‌ می‌دونه چقد طول میکش؟و امکانش هست که همسر من بیاد تا آخر تابستون آمریکا؟من آخر فوریه میرم ایران برای دیدن همسرم، ولی‌ مادر پدر من هستن اگه مدرکی‌ مورد احتیاج nvc باشه بفرستن، فقط می‌خوام ببینم امکانش هست تا آخر تابستون همسرم راهی آمریکا باشد؟ آیا آپدیت کردن پرونده تاثیری داره؟ ممنون

هر بار که مدارک میفرستید 60 روز در نوبت هستید تا مدارک شما بررسی بشود. اگر کسری داشته باشد باید بفرستید و دوباره 60 روز دیگر در نوبت خواهید بود تا مدارک جدیدتان بررسی شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، romance33 ، sib 24 ، shadoow ، sepideh jan
(2015-01-13 ساعت 21:42)negin26 نوشته:  سلام و ممنون بابت اطلاع رسونیتون.میشه بگید این فرم رو کجا میشه پیدا کرد و به چه آدرسی باید فرستاد؟اگر شما دارید آپلود کنید ممنون میشم

دوست عزیز فرم G-1145 رو میتونین از اینجا دانلود کنین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، sib 24 ، sepideh IR ، Haghighat
(2015-01-13 ساعت 22:46)maleki نوشته:  
(2015-01-13 ساعت 05:01)lupyien نوشته:  سلام.من با گرین کارت ازدواج کردم و ۲۴ ژانویهpriotity date من هستش.پرونده من به nvcفرستاده شد و در march ۲۰۱۴ من شماره پرونده از nvc دریافت کردم، ولی‌ از یون موقع به بد خبری نیست.من ۱۷ ژانویه ۲۰۱۵ سیتیزن میشم و توا همون روز می‌خوام مدارک لازمو بفرستم برای nvc و درخواست آپدیت شدن پروندهرو بکنم،کسی‌ می‌دونه چقد طول میکش؟و امکانش هست که همسر من بیاد تا آخر تابستون آمریکا؟من آخر فوریه میرم ایران برای دیدن همسرم، ولی‌ مادر پدر من هستن اگه مدرکی‌ مورد احتیاج nvc باشه بفرستن، فقط می‌خوام ببینم امکانش هست تا آخر تابستون همسرم راهی آمریکا باشد؟ آیا آپدیت کردن پرونده تاثیری داره؟ ممنون

هر بار که مدارک میفرستید 60 روز در نوبت هستید تا مدارک شما بررسی بشود. اگر کسری داشته باشد باید بفرستید و دوباره 60 روز دیگر در نوبت خواهید بود تا مدارک جدیدتان بررسی شود.
سلام.اتفاقا منم همین سوالو داشتم. پی دی من 12 نوامبر 2013 هست.همسرم هم آپریل 2015 سیتیزن میشه.با این اوصاف پرونده رو آپدیت کنیم بهتره یا با همین شرایط ویزا بولتن کنار بیایم؟مرسی از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، sepideh IR
(2015-01-14 ساعت 00:44)negin26 نوشته:  
(2015-01-13 ساعت 22:46)maleki نوشته:  

سلام.اتفاقا منم همین سوالو داشتم. پی دی من 12 نوامبر 2013 هست.همسرم هم آپریل 2015 سیتیزن میشه.با این اوصاف پرونده رو آپدیت کنیم بهتره یا با همین شرایط ویزا بولتن کنار بیایم؟مرسی از پاسختون
دوست عزیز من با این روند ویزا بولتن ۷ماه دیگه مصاحبه شماست.یعنی چه پرونده رو تغییر بدید به همسر سیتیزن و چه با همین روال پیش برید اختلاف زمانی باهم نداره.من هم چند ماه دیگه سیتیزن میشم چند روز پیش به یک وکیل زنگ زدم گفتش همه مراحل رو درست رفتید منتظر ویزا بولتن باشید دیگه چون آخرهای پروندست و اختلافی نداره پرونده رو به سیتیزنی تغییر بدید دست به پرونده نزنید فقط اگه تا قبل از مصاحبه سیتیزن شدید برگه رو همسرتون روز مصاحبه نشون بده چون برای همسران سیتیزن مراحل سبکتر هست...
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، free pigeon ، sepideh jan

دوست عزیز هیچکس تاریخ دقیق بشما نمیتونه بگه.با این روند ویزا بولتن ۹ماه دیگست مصاحبتون.شما اگه به این سرعت سیتیزن هستید نهایت۱ماه میخواد طول بکشه تا پرونده شما از گرین کارتی به سیتیزن تغییر کنه.شما اول از همه زنگ بزن nvc بپرس پرونده در چه حالیه و چرا تا الان خبری نیست.بعدش پرونده رو عوض کن که سریعتر بشه نوبت مصاحبه.ولی زمان اومدن همسرتون رو هیچکس نمیدونه یهو یکضرب ویزا میدن یهو خدای نکرده طولانی میشه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، sepideh IR
سلام دوستان، ممنون ميشم جواب اين سوالمو بدين.
اول اينكه من با يه خانم امريكايي كه سيتيزن هستن آشنا شدم و احتمالا كار به نامزدي و ازدواج هم بكشه. سوال اولم اينه كه چه مدت بايد از اين آشنايي بگذره تا بشه اين درخواست رو داد؟مثلا يك سال بايد با هم در ارتباط باشيم يا دو سال؟
شما ويزاي نامزدي رو پيشنهاد ميدين يا ازدواج؟؟ اينطور كه بعضيا گفتن بهم براي ويزاي ازدواج بايد ازدواج در ايران صورت بگيره ! و فكر نميكنم واقعا امكانش باشه !
كدوم يكي سريعتر به نتيجه ميرسه؟ من به شخصه نامزدي رو ترجيح ميدم، و چقدر كارامون در امريكا طول ميكشه؟هر چه سريعتر بهتر!
حالا اگه محبت كنين و هر نكته ديگه هم اگه هست در اين مورد بگين ممنون ميشم.

با تشكر
پاسخ
سلام به دوستان عزیز.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک می خوام سوالی رو مطرح کنم که در مورد جوابش هنوز مطمئن نیستم.خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. کیس من cr1 هست و الآن 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. ما یک سری مدارک رو تحویل وکیل دادیم ( کپی برابر اصل و ترجمه ی شناسنامه ها و عقدنامه و... که البته کپی پاسپورتم رو با تاخیر سه ماهه تحویل دادیم) خب این مدارکی هست که به uscis تحویل میشه..... می خوام بدونم آیا بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ ینی دوباره همه رو باید بفرستم یا همون یک بار کافیه؟
بازم ممنون از توجه و پاسخگویی شما
پاسخ
سلام به دوستان عزیز.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک می خوام سوالی رو مطرح کنم که در مورد جوابش هنوز مطمئن نیستم.خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. کیس من cr1 هست و الآن 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. ما یک سری مدارک رو تحویل وکیل دادیم ( کپی برابر اصل و ترجمه ی شناسنامه ها و عقدنامه و... که البته کپی پاسپورتم رو با تاخیر سه ماهه تحویل دادیم) خب این مدارکی هست که به uscis تحویل میشه..... می خوام بدونم آیا بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ ینی دوباره همه رو باید بفرستم یا همون یک بار کافیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[font=Tahoma]سلام به دوستان عزیز.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک می خوام سوالی رو مطرح کنم که در مورد جوابش هنوز مطمئن نیستم.خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. کیس من cr1 هست و الآن 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. ما یک سری مدارک رو تحویل وکیل دادیم ( کپی برابر اصل و ترجمه ی شناسنامه ها و عقدنامه و... که البته کپی پاسپورتم رو با تاخیر سه ماهه تحویل دادیم) خب این مدارکی هست که به uscis تحویل میشه..... می خوام بدونم آیا بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ ینی دوباره همه رو باید بفرستم یا همون یک بار کافیه؟
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-14 ساعت 01:43)sib 24 نوشته:  

دوست عزیز هیچکس تاریخ دقیق بشما نمیتونه بگه.با این روند ویزا بولتن ۹ماه دیگست مصاحبتون.شما اگه به این سرعت سیتیزن هستید نهایت۱ماه میخواد طول بکشه تا پرونده شما از گرین کارتی به سیتیزن تغییر کنه.شما اول از همه زنگ بزن nvc بپرس پرونده در چه حالیه و چرا تا الان خبری نیست.بعدش پرونده رو عوض کن که سریعتر بشه نوبت مصاحبه.ولی زمان اومدن همسرتون رو هیچکس نمیدونه یهو یکضرب ویزا میدن یهو خدای نکرده طولانی میشه.

پاسخ
بازم ممنون از توجه و پاسخگویی شما.
پاسخ
تشکر کنندگان:
[font=Verdana]سلام به دوستان عزیز.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک می خوام سوالی رو مطرح کنم که در مورد جوابش هنوز مطمئن نیستم.خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین. کیس من cr1 هست و الآن 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. ما یک سری مدارک رو تحویل وکیل دادیم ( کپی برابر اصل و ترجمه ی شناسنامه ها و عقدنامه و... که البته کپی پاسپورتم رو با تاخیر سه ماهه تحویل دادیم) خب این مدارکی هست که به uscis تحویل میشه..... می خوام بدونم آیا بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ ینی دوباره همه رو باید بفرستم یا همون یک بار کافیه؟
بازم ممنون از توجه و پاسخگویی شما.
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان