کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
بازم ممنون از توجه و پاسخگویی شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دورود
پاسخ
تشکر کنندگان:
دورود
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، a6l3i
[IMG][IMG][IMG]http://[URL][/URL][/IMG][/IMG][/IMG]سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
پاسخ
(2015-01-13 ساعت 23:49)کوروش0171 نوشته:  
(2015-01-12 ساعت 15:47)sama* نوشته:  
(2015-01-11 ساعت 06:58)کوروش0171 نوشته:  درود بر شما دوستان.من کوروش هستم 36 سالمه و مربیه ورزش هستم.چند وقتی هست اومدم به آمریکا و میخوام اینجا ازدواج کنم و تشکیل خونواده بدم.اگر سایتی رو میشناسید لطفا معرفی کنید تا بتونم گزینه مناسب پیدا کنم.البته دوستان سایتی رو معرفی کردن ولی همه خارجی هستن و ترجیح میدم یک نفر از فرهنگ خودمون باشه.با سپاس
میخوای طرف توی آمریکا باشه که باهاش آشنا بشی یا از ایران

قطعا تو آمریکا باشه بهتره چون تا از ایران هم آشنا شدن سخت تره و هم آوردن ائن شخص به آمریکا دردسرهای خاص خودشو داره ولی یه وقت میبینی کسی هست که خیلی با هم نزدیکیم و ارزش داره که کمی هم دردسرهاشو تحمل کنیم که از ایران بیاد

درود كوروش جان من هم مدتيه به آمريكا اومدم دوست داشتي ميتونيم باهم هم صحبت بشيم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، sepideh jan
برگه آبى
ويزاى ازدواجى با سيتيزن
ارسال مدارک و رسيد مدارک بهمن 92
اپروو تير 93
دريافت کيس نامبر شهريور 93
مصاحبه دى 93
ارمنستان, ايروانس
کليرنس ارديبهشت 94
سرويس سنتر ورمونت

Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
بابت تعداد بالای پاسخ های دیروزم به این تاپیک معذرت می خوام... به خاطر مشکل اینترنتم بودShy .... خوشحال میشم راهنمایی کنید منو
پاسخ
(2015-01-14 ساعت 01:35)sib 24 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 00:44)negin26 نوشته:  
(2015-01-13 ساعت 22:46)maleki نوشته:  
(2015-01-13 ساعت 05:01)lupyien نوشته:  سلام.من با گرین کارت ازدواج کردم و ۲۴ ژانویهpriotity date من هستش.پرونده من به nvcفرستاده شد و در march ۲۰۱۴ من شماره پرونده از nvc دریافت کردم، ولی‌ از یون موقع به بد خبری نیست.من ۱۷ ژانویه ۲۰۱۵ سیتیزن میشم و توا همون روز می‌خوام مدارک لازمو بفرستم برای nvc و درخواست آپدیت شدن پروندهرو بکنم،کسی‌ می‌دونه چقد طول میکش؟و امکانش هست که همسر من بیاد تا آخر تابستون آمریکا؟من آخر فوریه میرم ایران برای دیدن همسرم، ولی‌ مادر پدر من هستن اگه مدرکی‌ مورد احتیاج nvc باشه بفرستن، فقط می‌خوام ببینم امکانش هست تا آخر تابستون همسرم راهی آمریکا باشد؟ آیا آپدیت کردن پرونده تاثیری داره؟ ممنون

هر بار که مدارک میفرستید 60 روز در نوبت هستید تا مدارک شما بررسی بشود. اگر کسری داشته باشد باید بفرستید و دوباره 60 روز دیگر در نوبت خواهید بود تا مدارک جدیدتان بررسی شود.
سلام.اتفاقا منم همین سوالو داشتم. پی دی من 12 نوامبر 2013 هست.همسرم هم آپریل 2015 سیتیزن میشه.با این اوصاف پرونده رو آپدیت کنیم بهتره یا با همین شرایط ویزا بولتن کنار بیایم؟مرسی از پاسختون
دوست عزیز من با این روند ویزا بولتن ۷ماه دیگه مصاحبه شماست.یعنی چه پرونده رو تغییر بدید به همسر سیتیزن و چه با همین روال پیش برید اختلاف زمانی باهم نداره.من هم چند ماه دیگه سیتیزن میشم چند روز پیش به یک وکیل زنگ زدم گفتش همه مراحل رو درست رفتید منتظر ویزا بولتن باشید دیگه چون آخرهای پروندست و اختلافی نداره پرونده رو به سیتیزنی تغییر بدید دست به پرونده نزنید فقط اگه تا قبل از مصاحبه سیتیزن شدید برگه رو همسرتون روز مصاحبه نشون بده چون برای همسران سیتیزن مراحل سبکتر هست...
ممنونم از پاسختونRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، sepideh jan
(2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟

سلام دوست عزیز
خوشحالم که شما هم وقت گذاشتید و تاپیک رو بررسی کردین و بعد سوال تون رو مطرح کردین.

NVC برای بررسی ، مدارک رو مجدد میخواد! اتفاقا من هفته گذشته مدارک رو طبق چک لیست NVC ارسال کردم. ازجمله ترجمهء : شناسنامه ، عقدنامه ، عدم سوء پیشینه ، تصویر پاسپورت من ،

البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.

موفق باشین

ادیت:
عبارت "اپروو شدنِ کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره" در بالا صحیح نیست و دوستان اشاره کردن که حتی 20 روز هم داشتیم تو فروم.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، sib 24
(2015-01-14 ساعت 23:56)a6l3i نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟

سلام دوست عزیز
خوشحالم که شما هم وقت گذاشتید و تاپیک رو بررسی کردین و بعد سوال تون رو مطرح کردین.

NVC برای بررسی ، مدارک رو مجدد میخواد! اتفاقا من هفته گذشته مدارک رو طبق چک لیست NVC ارسال کردم. ازجمله ترجمهء : شناسنامه ، عقدنامه ، عدم سوء پیشینه ، تصویر پاسپورت من ،

البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.

موفق باشین
مرسی که جواب دادین ....من می تونم زودتر مدارک رو واسه خانومم که اونجاس پست کنم ولی با این حساب بهتره منتظر اپروو شدن و چک لیست نشنال ویزا سنتر باشم...
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh IR ، sib 24
(2015-01-15 ساعت 00:00)love story نوشته:  

سلام دوست عزیز

موفق باشین
مرسی که جواب دادین ....من می تونم زودتر مدارک رو واسه خانومم که اونجاس پست کنم ولی با این حساب بهتره منتظر اپروو شدن و چک لیست نشنال ویزا سنتر باشم...

دقیقاً. خوشبختانه DHL Express کپی و ترجمه مدارک رو 4 روزه میرسونه و مشکلی برای عقب افتادن کار نیست.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، love story ، sib 24 ، sepideh IR
(2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا..
...البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.

دوست عزیز اپروو شدن زمان خاصی نداره.۲۰ روزه هم داشتیم که اپروو شده بالای ۱سال هم داشتیم تو همین مهاجرسرا.مدارک همسر من بعد از اپروو شدن uscis برگردوند بهم بجز چک پول،حساب بانکی مشترک ،عکس پرسونلی و فرمهای که پر کردم.فقط اینهارو نگه داشتند مابقی ترجمه هارو برام پست کردند.نمیدونم برای همه بر میگردونند یا نه.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، sepideh jan ، romance33 ، sepideh IR
(2015-01-15 ساعت 05:03)sib 24 نوشته:  
(2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته:  سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا..
...البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.

دوست عزیز اپروو شدن زمان خاصی نداره.۲۰ روزه هم داشتیم که اپروو شده بالای ۱سال هم داشتیم تو همین مهاجرسرا.مدارک همسر من بعد از اپروو شدن uscis برگردوند بهم بجز چک پول،حساب بانکی مشترک ،عکس پرسونلی و فرمهای که پر کردم.فقط اینهارو نگه داشتند مابقی ترجمه هارو برام پست کردند.نمیدونم برای همه بر میگردونند یا نه.
درسته زمانش که کیس بای کیس متغیره... ولی چیزی که برام جالب بود اینه که ما یک سری از مدارک رو به uscis موقع تشکیل پرونده میدیم و بعد از اپروو شدن پرونده ی ما میره به nvc و طبیعتا دیگه نباید همون مدارک رو دوباره بفرستیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، sepideh IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان