موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
بازم ممنون از توجه و پاسخگویی شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-14 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-15 ساعت 10:00 توسط a6l3i.)
(2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته: سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
سلام دوست عزیز
خوشحالم که شما هم وقت گذاشتید و تاپیک رو بررسی کردین و بعد سوال تون رو مطرح کردین.
NVC برای بررسی ، مدارک رو مجدد میخواد! اتفاقا من هفته گذشته مدارک رو طبق چک لیست NVC ارسال کردم. ازجمله ترجمهء : شناسنامه ، عقدنامه ، عدم سوء پیشینه ، تصویر پاسپورت من ،
البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.
موفق باشین
ادیت:
عبارت "اپروو شدنِ کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره" در بالا صحیح نیست و دوستان اشاره کردن که حتی 20 روز هم داشتیم تو فروم.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-15 ساعت 00:00)love story نوشته: (2015-01-14 ساعت 23:56)a6l3i نوشته: (2015-01-14 ساعت 05:33)love story نوشته: سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا.... بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک یه سوال برام پیش اومده که هنوز در مورد جوابش مطمئن نیستم. کیس من CR1 هست و تا امروز 5 ماهه که منتظر اپروو هستیم. مدارک لازم رو هم که شامل کپی برابر اصل و ترجمه ی رسمی شناسنامه ها و عقدنامه و...میشه رو از طریق وکیل فرستادیم. (و کپی پاسپورتم رو دو ماه پیش ارسال کردیم) خب این از مدارکی که باید تحویل uscis میشد. سوال من اینه که آیا بعد از اپروو شدن بازم لازمه همین مدارک رو به nvc فرستاد؟ جدا از اون فرم ها و مدارک مرحله ی بعد از اپروو دوباره این مدارک باید فرستاده بشن ؟؟؟
سلام دوست عزیز
خوشحالم که شما هم وقت گذاشتید و تاپیک رو بررسی کردین و بعد سوال تون رو مطرح کردین.
NVC برای بررسی ، مدارک رو مجدد میخواد! اتفاقا من هفته گذشته مدارک رو طبق چک لیست NVC ارسال کردم. ازجمله ترجمهء : شناسنامه ، عقدنامه ، عدم سوء پیشینه ، تصویر پاسپورت من ،
البته همونطور که مطلع اید ، اعتبار ترجمه ها و عکس پرسنلی شش ماه هست ، درحالیکه اپروو شدن کیس در USCIS معمولا بیشتر از شش ماه زمان میبره. در نتیجه برای NVC همه مدارک باید مجدد ترجمه بشن.
موفق باشین
مرسی که جواب دادین ....من می تونم زودتر مدارک رو واسه خانومم که اونجاس پست کنم ولی با این حساب بهتره منتظر اپروو شدن و چک لیست نشنال ویزا سنتر باشم...
دقیقاً. خوشبختانه DHL Express کپی و ترجمه مدارک رو 4 روزه میرسونه و مشکلی برای عقب افتادن کار نیست.
CR1*ارسال مدارک 10mar2014 *رسیدن مدارک به17mar14 :USCIS *اپروو بعد7ماه: 2oct14 *ارجاع به 17oct14:NVC *تعیین کیس نامبر ابوظبی بعد2ماه :3Dec14 *تکمیل فرم 4dec14:DS261 *بازشدن وپرداخت 5dec14:AOS Fees *ارسال مدارک به 9Jan2015:NVC *بازشدن وپرداخت IV Fees بعد1ماه :10Jan15 *بازشدنDS260وتکمیل آن: 12Jan15 *رسیدن مدارک به 12jan15:NVC *نقص:13Feb *ارسال مجدد: 14mar * ایمیل مصاحبه : 17Apr*مصاحبه:17May*دریافت ویزا از سفارت: 21May2015