موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-15 ساعت 05:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-15 ساعت 05:18 توسط love story.)
البته میدونم که تو مرحله ی nvc اونا حق دارم هر مدرکی رو دوباره درخواست بدن که بفرستیم یا حتی ممکنه اصل مدارک رو بخوان... ولی به نظرم تو حالت نرمال نمیشه گفت که حتما همون مدارکی رو که اول کار فرستادیم بازم تو این مرحله باید کامل بفرستیم!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من و همسرم که ستیزن آمریکاست به تازگی ازدواج کردیم. ایشان در حال حاضر مدت 2 سالی است که در کانادا زندگی و کار می کند و ممکنه تا 4 ماه دیگه اقامت کانادا را بگیرد. از آنجاییکه می خواهیم ایشان هم بتواند اقامت خودش را در کانادا بگیرد و هم اینکه ما از طریق آمریکا زودتر بتوانیم برای من ویزای همسر بگیریم می خواستم بدانم که آیا ایشان لازم است که شغل جدید در آمریکا پیدا کند و آنجا زندگی کند ؟ منتظر موندن برای گرفتن ویزای همسر پس از گرفتن اقامت ایشان در کانادا مدت زمان کمتری می برد یا اینکه ایشان از طریق آمریکا اقدام کنند؟ ممنون می شوم در این مورد ما را راهنمایی کنید... اگر مسی در این مورد تجزبه ای دارد ممنون می شوم اطلاع بدهد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-18 ساعت 19:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-18 ساعت 19:37 توسط mohammadreza88.)
سلام دوستان من به تازگی با این سایت آشنا شدم. خوشحال میشم اگه دوستان کمک کنند. همسر من گیرین کارت دارند و رسیو نامبر رو از USCIS در 28 اکتبر 2014 گرفتیم. می خواستم بدونم اگه به گفته خود سایت پروسه USCIS مدت 5 ماه طول بکشه، بعد میره NVC یا باید اول ویزا بولتن به اکتبر 2014برسه؟
اگه همسر تا نوامبر امسال سیتیزن بشه چه تغییر تو پروسه من داره.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم اگر دختری با پسری که سالهاست سیتی زن آمریکا هست در ایران ازدواج کنه بد از 1 سال ونیم کاراش درست بشه وبیاد امریکا بخواد زیر 5 سال که بشه سیتی زن طلاق بگیره گرین کارتش باطله یا نه ؟ و بعد از جدایی مهریه و اموال مرد مطابق قانون آمریکا تعلق میگیره یا ایران؟؟ و اینکه صیغه طلاق در ایران باید جاری بشه یادر آمریکا در دفتر حفظ منافع جمهوری اسلامی ؟؟ یا اینکه اگر برن شهرداری در آمریکا طلاق رو ثبت کنن کافیه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام خدمت دوستان و دست اندرکاران سایت مهاجرسرا
چند تا سوال داشتم که به جواب قانع کننده ای نرسیدم خواستم از دوستان اگر کسی هست که راهنمایی کنه ممنون میشم ...
1-همسر بنده سیتزن آمریکا(بدنیا آمده آمریکا و پاسپورت آمریکایی داره) است ما حدود 3 سال است که ازدواج کردیم و در تهران زندگی میکنیم حالا قصد مهاجرت داریم ... میخواستم بدون که ما مدارک اولیه رو چه جوری باید به USCIS بفرستیم ( از طریق پست و ایمیل و ... بدون اینکه خانمم به امریکا بره ) ؟؟؟؟؟؟؟؟
2-هزینه های USCIS را همزمان با ارسال مدارک باید بپردازیم یا بعد از ارجاع مدارکمون به NVC ؟؟؟
3-بعد از اینکه ویزا دریافت کردیم لزوما احتیاج به این است که خودمونو فورا " به امریکا برسونیم یا با کمی تاخیر امکان ورود به امریکا وجود خواهد داشت ؟؟؟
ممنون از دوستانی که با تجربه های عالیشون اینجانب رو راهنمایی میکنن