موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 15:07)inanna نوشته: (2015-04-09 ساعت 12:59)وحیدی نیا نوشته: امروز یه ایمیلی از NVC اومده نوشتن فرم DS261 پرکنید ما پرکرده بودیم وتاییدشو به همراه بقیه مدارک اسپانسری فرستاده بودیم!!!اینا منظوشون چیه؟؟یعنی دوباره انلاین پرکنیم؟؟تاییده هم دوباره باید بفرستیم؟
We reviewed the documents you submitted to us. This letter has a list of documents that are missing orthat need additional information. Please review the instructions and send us the required information. Ifyou do not provide this information, it will delay your immigrant visa interview.If you have any questions about this letter, please send us an email at asknvc@state.gov or call us at(603) 334-0700 between 7:00am and 12 midnight U.S. Eastern Time.
...........
این هم گفتن میخوان درصورتی که هم تو سایت کامل شده و کامل نشون میده و هم تاییدان را فرستادیم!!!
____1 - IMMIGRANT VISA APPLICATION PART 1:You need to complete Form DS-261, Online Choice of Address and Agent. Go to our websiteceac.state.gov to complete the DS-261.You will need the following information to log in to CEAC: NVC Case Number
..........
این اتفاق دقیقا برای ما هم افتاد ولی فرداش مجدد ایمیل فرستادند که مرحله دوم پرداخت برای IV رو انجام بدیم ! (زمانی که مرحله اول پرداخت رو انجام دادیم و فرم D-261 رو فرستادیم مراحل بعد دیگه برامون باز نشد تو سایت , تا چند روز پیش که ما هم مثل شما ایمیل مشابه رو دریافت کردیم ! ) ایشالا که کارتون داره به خوبی پیش میره , فکر میکنم یک کم سیستمشون در هم بر همه و notification هایی که برامون میفرستند گیج کننده شده !
!as we are not already confused and stressed enough ممنون پاسخ دادید خوب شد گفتید کلی نارحت بودم
شما ایمیل زدید بهشون بپرسیددلیلش چیه؟؟؟؟دوباره فرم Ds261فرستادید؟؟من دوباره فرم ارسال کردم صبحی
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 11:25)کوچه نوشته: سلام دوستان
یک سوال
همراه فرم I-130 چه تعداد عکس فرستادید ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
هر نفر دو قطعه عکس 5*5 به همراه پشت نویسی.نام و نام خانوادگی. تاریخ تولد. شماره گرین کارت برای شخص متقاضی.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
2015-04-09 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-09 ساعت 15:47 توسط inanna.)
(2015-04-09 ساعت 15:10)وحیدی نیا نوشته: (2015-04-09 ساعت 15:07)inanna نوشته: (2015-04-09 ساعت 12:59)وحیدی نیا نوشته: امروز یه ایمیلی از NVC اومده نوشتن فرم DS261 پرکنید ما پرکرده بودیم وتاییدشو به همراه بقیه مدارک اسپانسری فرستاده بودیم!!!اینا منظوشون چیه؟؟یعنی دوباره انلاین پرکنیم؟؟تاییده هم دوباره باید بفرستیم؟
We reviewed the documents you submitted to us. This letter has a list of documents that are missing orthat need additional information. Please review the instructions and send us the required information. Ifyou do not provide this information, it will delay your immigrant visa interview.If you have any questions about this letter, please send us an email at asknvc@state.gov or call us at(603) 334-0700 between 7:00am and 12 midnight U.S. Eastern Time.
...........
این هم گفتن میخوان درصورتی که هم تو سایت کامل شده و کامل نشون میده و هم تاییدان را فرستادیم!!!
____1 - IMMIGRANT VISA APPLICATION PART 1:You need to complete Form DS-261, Online Choice of Address and Agent. Go to our websiteceac.state.gov to complete the DS-261.You will need the following information to log in to CEAC: NVC Case Number
..........
این اتفاق دقیقا برای ما هم افتاد ولی فرداش مجدد ایمیل فرستادند که مرحله دوم پرداخت برای IV رو انجام بدیم ! (زمانی که مرحله اول پرداخت رو انجام دادیم و فرم DS-261 رو فرستادیم مراحل بعد دیگه برامون باز نشد تو سایت , تا چند روز پیش که ما هم مثل شما ایمیل مشابه رو دریافت کردیم ! ) ایشالا که کارتون داره به خوبی پیش میره , فکر میکنم یک کم سیستمشون در هم بر همه و notification هایی که برامون میفرستند گیج کننده شده !
!as we are not already confused and stressed enough ممنون پاسخ دادید خوب شد گفتید کلی نارحت بودم
شما ایمیل زدید بهشون بپرسیددلیلش چیه؟؟؟؟دوباره فرم Ds261فرستادید؟؟من دوباره فرم ارسال کردم صبحی خواهش میکنم مطمئن نیستم شوهرم ایمیل هم براشون فرستاد یا نه ولی با پست پرینت page رسید مدارک و پرداخت ها رو براشون فرستاد , که همان روز البته ایمیل مجدد رو دریافت کردیم , برای باقی مراحل ! فکر نمیکنم اگر هم ازشون سوال کنیم دلیل ارائه بدند ! چون همان روز سعی کردیم تلفنی ازشون سوال کنیم , پیام گیر message " به علت تعداد زیاد پرونده های پذیرفته شده , تمام خط ها اشغال است پس لطفآ مجدد تماس بگیرید " رو play کرد ! خدا بهمون صبر ایوب بده واقعا !
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 15:29)romance33 نوشته: (2015-04-09 ساعت 11:25)کوچه نوشته: سلام دوستان
یک سوال
هر نفر دو قطعه عکس 5*5 به همراه پشت نویسی.نام و نام خانوادگی. تاریخ تولد. شماره گرین کارت برای شخص متقاضی.
سلام
منظورم عکس برای نشان دادن رابطه هست ، عکس دو نفره و خانوادگی
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
(2015-04-09 ساعت 16:20)کوچه نوشته: (2015-04-09 ساعت 15:29)romance33 نوشته: (2015-04-09 ساعت 11:25)کوچه نوشته: سلام دوستان
یک سوال
سلام
منظورم عکس برای نشان دادن رابطه هست ، عکس دو نفره و خانوادگی دوست عزیز 2 قطعه عکس 5*5 عکس های پرسنلی که مربوط به پاسپورت و ویزا هست. سایز عکس های پاسپورت اونجا با ایران متفاوت هست. این عکس ها ضروری هست. در مورد فرستادن عکس های خانوادگی برای اثبات نوع رابطه و اینکه رابطه حقیقی هست بعضی از دوستان به طور اختیاری همراه مدارکشون فرستادند ولی از همه این مورد رو نمی خواهند.
CR1
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان خوبم من چندتا سوال دارم. بسیار سپاسگزارم که همیشه پاسخگو و راهنما هستید.
من چند روز پیش اپروو شدم. سوالهای من اینه که:
1- با توجه به اینکه من وکیل دارم و قاعدتا یک سری کارها رو وکیل باید انجام بده، چه فرم ها و مدارکی رو باید خودم یا همسرم پر کنند. یعنی امضای پای فرم ها ضروری هست! ( شاید این مورد رو دوستانی که وکیل داشتن بهتر بتونن پاسخ بدن)
2- من 2 سال برای تحصیل هند زندگی کردم. گرفتن مدرک سوئ پیشینه از سفارت اون کشور در ایران چقدر طول میکشه؟ و بهتره از الان براش درخواست بدم یا صبر کنم کیس نابرم بیاد؟
3- اینو میدونم که همراه مدارک باید دومسایل همسرم هم باشه ولی همسرم که سیتیزن هست الان خیلی وقته که ایران زندگی و کار میکنه و آم ری کا هم کاری نداره البته مشکل اسپانسر نداریم. و این رو هم میدونم که براشون مهم هست که پتیشنر حتما در آم ر یکا باشه حالا سوال من اینه که اگر تا روز مصاحبه به آم ری کا نره آیا رجکت میشم؟ موردی از ریجکت داشتیم به این دلیل؟
4- روز مصاحبه نامه های اپروو و رسید مدارک باید همراهمون باشه؟ آخه نامه ها به آدرس وکیلم در آم ری کا میره و من هیچ نسخه ایی ازش ندارم فقط اسکنش رو برای من ایمیل میکنه.
ممنون از همگی
CR1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 16:26)Haghighat نوشته: (2015-04-09 ساعت 16:20)کوچه نوشته: (2015-04-09 ساعت 15:29)romance33 نوشته: (2015-04-09 ساعت 11:25)کوچه نوشته: سلام دوستان
یک سوال
سلام
منظورم عکس برای نشان دادن رابطه هست ، عکس دو نفره و خانوادگی دوست عزیز 2 قطعه عکس 5*5 عکس های پرسنلی که مربوط به پاسپورت و ویزا هست. سایز عکس های پاسپورت اونجا با ایران متفاوت هست. این عکس ها ضروری هست. در مورد فرستادن عکس های خانوادگی برای اثبات نوع رابطه و اینکه رابطه حقیقی هست بعضی از دوستان به طور اختیاری همراه مدارکشون فرستادند ولی از همه این مورد رو نمی خواهند. سلام
با تشکر از پاسخگویی دوستمون
مدارک اثبات رابطه رو به هر حال بهتره جدی بگیرین چون موارد rfe بونافیدا کم پیش نیومده تو این مرحله... ما ده تا عکس دو نفره که زمان هاش متفاوت بود +پرینت ایمیل فرستادیم. پرینت تلفن،دفترچه حساب بانکی مشترک، اگه زمان زیادی از ازدواج نگذشته عکس های عروسی،مدارکی که مربوط به مراسمه مثل انواع رسیدها و... به انتخاب خودتون و بسته به شرایطی که دارین دو سه نوع از این مدارک کافیه..
راستی اینم بگم که نام کاربری من جدیده ولی خیلی وقته که دوستان رو می شناسم و قبلاً با نام کاربری دیگه ای عضو بودم!!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 15:10)وحیدی نیا نوشته: ممنون پاسخ دادید خوب شد گفتید کلی نارحت بودم
شما ایمیل زدید بهشون بپرسیددلیلش چیه؟؟؟؟دوباره فرم Ds261فرستادید؟؟من دوباره فرم ارسال کردم صبحی
دوست عزیز خدا رو شکر یه کیس مشابه شما بود که تونست جواب بده و نگرانیت رو کم کنه
فقط اگر ممکنه امضا بگذارید که ما هم بدونیم شما تو کدوم مرحله اید که این اتفاق براتون افتاده که آمادگیشو داشته باشیم
ممنون
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه
اصطلاحات سربازی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 16:53)Haghighat نوشته: دوستان خوبم من چندتا سوال دارم. بسیار سپاسگزارم که همیشه پاسخگو و راهنما هستید.
1- با توجه به اینکه من وکیل دارم و قاعدتا یک سری کارها رو وکیل باید انجام بده، چه فرم ها و مدارکی رو باید خودم یا همسرم پر کنند. یعنی امضای پای فرم ها ضروری هست! ( شاید این مورد رو دوستانی که وکیل داشتن بهتر بتونن پاسخ بدن)
2- من 2 سال برای تحصیل هند زندگی کردم. گرفتن مدرک سوئ پیشینه از سفارت اون کشور در ایران چقدر طول میکشه؟ و بهتره از الان براش درخواست بدم یا صبر کنم کیس نابرم بیاد؟
3- اینو میدونم که همراه مدارک باید دومسایل همسرم هم باشه ولی همسرم که سیتیزن هست الان خیلی وقته که ایران زندگی و کار میکنه و آم ری کا هم کاری نداره البته مشکل اسپانسر نداریم. و این رو هم میدونم که براشون مهم هست که پتیشنر حتما در آم ر یکا باشه حالا سوال من اینه که اگر تا روز مصاحبه به آم ری کا نره آیا رجکت میشم؟ موردی از ریجکت داشتیم به این دلیل؟
4- روز مصاحبه نامه های اپروو و رسید مدارک باید همراهمون باشه؟ آخه نامه ها به آدرس وکیلم در آم ری کا میره و من هیچ نسخه ایی ازش ندارم فقط اسکنش رو برای من ایمیل میکنه.
ممنون از همگی
سلام
1- ما همه ی فرم هایی که داشتیم رو وکیلمون پر کرد و امضاها رو هم با توجه به قراردادی که داشتیم خودش به جای ما انجام داد. توصیه اینه که مستقیم و غیر مستقیم وکیل رو مانیتور کنین و در مورد حق امضا از خودش بپرسین چون ممکنه نتونه یا نخواد انجام بده...
2-قطعی نمیشه گفت چقدر طول میکشه حداکثر سه ماه رو در نظر بگیرین و زودتر انجامش بدین هیچ محدودیتی ندارین.
3-چون کواسپانسر دارین شاید خیلی سخت نگیرن ولی بهتره که پیگیر یه اجاره نامه باشین حتماً و اگه همسرتون بتونه روز مصاحبه اونجا باشه که چه بهتر.
4-اون رسید ها و نامه ها تو پرونده ی شما هست و شما ملزم هستین فقط مدارکی رو ببرین که تو ایمیل دعوت به مصاحبه بهتون گفتن. بیشتر از اون نمیتونن چیزی بخوان. ولی معمولاً برای محکم کاری دوستان هر نامه یه رسیدی رو که مربوط به مهاجرت میشه همراه می برن. اگرم بر فرض محال چیزی از شما خواستن که قاعدتا ً به وکیلتون تحویل دادن جوابتون همین باشه! نگران این مسئله نباشین به هیچ وجه
CR1
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-10 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 01:32 توسط sepideh jan.)
(2015-04-03 ساعت 13:27)barfi1 نوشته: (2015-04-03 ساعت 12:46)فاطمه نوری نوشته: دوستان عزیزم من خیلی سوال واسم پیش میاد.الان یه سوالی که ذهنم مشغول کرده اینکه این عکسایی که باید موقع مصاحبه ببریم،حتما باید 30 روز قبل گرفته شده باشه.آخه من یه سری عکس دارم.دوباره باید بگیرم؟
فاطمه عزیز بهتر دوباره عکس بگیرید تا مشکلی پیش نیاید نمیدانم کدام کشور مصاحبه دارید من ابوظبی مصاحبه خواهم شد در سایت خواسته عکسها حداکثر 30 روز قبل گرفته شده باشد(هر قسمت که نیاز به عکس بوده این شرط را داشته) من جای شما بودم عکس جدید میگرفتم با خیال راحت میرفتم
One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must be 5cm x 5cm glossy, un-retouched, not mounted and on a white background.
از این سایت کپی کردم
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
موفق باشید.
از کجا میفهمت عکس سی روز قبل گرقته شده؟مگه تاریخ داره؟ماعکسامون را دوماه قبل کرفتیم یعنی اشکال داره؟ تا ماه دیگه باید تحویل بدم عکسامونو.
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015 
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 01:29)sepideh jan نوشته: (2015-04-03 ساعت 13:27)barfi1 نوشته: (2015-04-03 ساعت 12:46)فاطمه نوری نوشته: دوستان عزیزم من خیلی سوال واسم پیش میاد.الان یه سوالی که ذهنم مشغول کرده اینکه این عکسایی که باید موقع مصاحبه ببریم،حتما باید 30 روز قبل گرفته شده باشه.آخه من یه سری عکس دارم.دوباره باید بگیرم؟
فاطمه عزیز بهتر دوباره عکس بگیرید تا مشکلی پیش نیاید نمیدانم کدام کشور مصاحبه دارید من ابوظبی مصاحبه خواهم شد در سایت خواسته عکسها حداکثر 30 روز قبل گرفته شده باشد(هر قسمت که نیاز به عکس بوده این شرط را داشته) من جای شما بودم عکس جدید میگرفتم با خیال راحت میرفتم
One (1) color photograph of the petitioner plus four (4) color photographs of the visa applicant, taken within 30 days of the date of this petition. The photos must be 5cm x 5cm glossy, un-retouched, not mounted and on a white background.
از این سایت کپی کردم
http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html
موفق باشید.
از کجا میفهمت عکس سی روز قبل گرقته شده؟مگه تاریخ داره؟ماعکسامون را دوماه قبل کرفتیم یعنی اشکال داره؟ تا ماه دیگه باید تحویل بدم عکسامونو. این محدودیت سی روز بعیده وجود داشته باشه... با احترام به نظر دوستان البته
همچین چیزی اصلا مطرح نیست،کافیه عکس طبق فرمت مورد قبول باشه و شبیه به خودتون ... تو یک سالم بعیده چهره ی آدم تغییر کنه چه برسه به کمتر از اون
CR1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-03 ساعت 19:04)sib 24 نوشته: (2015-04-03 ساعت 18:08)mehdi16 نوشته: سلام دوستان کیس من ۳مارچ اپرو شد و من تقریبا۲هفته بعدش ادرس پستی رو عوض کردم ولی الان که رفتم uscis رو چک کردم این جمله نوشته شده میتونیدراهنمایی کنید معنیش چیه با سپاسAt this time USCIS cannot provide you with information for your case. Please contact the NCSC 1 (800) 375-5283 for additional information.
ظاهرا آپدیت نشده اطلاعاتتون به شما
ره ای که گفتند تماس بگیرید ببینید چی شده.
سلام دوست عزیز
من ادرسو عوض کردم و از طرف uscisنامه تایید به ادرس جدید رفته و گفته از این به بعد مکاتبات با این ادرس انجام میشه من با این موضوع مشکلی ندارم ولی هنوزم وقتی داخل سایت میرم همین پیغام میاد و به شماره تلفنی که داده هم زنگ میزنم میگه این شماره خراب دوستان لطف کنند اگه شماره دیگه ای دارند برام بذارنند مرسی دوستان
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-09 ساعت 16:53)Haghighat نوشته: دوستان خوبم من چندتا سوال دارم. بسیار سپاسگزارم که همیشه پاسخگو و راهنما هستید.
ممنون از همگی ۱ـربطی بوکیل داشتن و نداشتن نداره امضاهارو خودتون باید انجام بدید فقط فرم i_130 سوال میکنه اگه وکیل دارید اونهم امضای جدا کنه همین.پتیشنر ۳تا فرم امضا میکنو کسیکه براش اپلای شده فقط فرم g-325a.
۲-کسی قاعدتا جواب شما رو نمیدونه چون باید کسی رو تو مهاجرسرا پیدا کنید همین هفته از سفارت هند عدم سوپیشینه گرفته باشه تا بهتون بگه چقدر طول کشید .باز نظر شخصی خودتون میتدونید صبر کنید میتونید بگیرید.
۳-من ندیدم کسی رو ریجکت کنند الکی ولی سیتیزنهای که خارج از ایران هم زندگی میکنند یک مدرکی از زنذگی در امریکا باید ارائه بدند.هیچکس نظر قطعی بشما نمیتونه بده ممکنه ریجکت نکنند ولی انقدر اف بی آی چک رو طولانی میکنند که همسرتون مجبور بشه بره آمریکا و ثابت کنه اونجاست.
۴ـاین نامه ها خیلی اهمیتی نداره حالا اصل باشه یا کپی چون فقط ۲تا نامه کاغذی میفرستند بقیش با ایمیل میاد.مدارک شناسای شما باید آصلش حتما همراهتون باشه خیلی نگران نامه ها نباشید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015 ، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-10 ساعت 10:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 10:41 توسط barfi1.)
(2015-04-10 ساعت 06:52)sib 24 نوشته: (2015-04-09 ساعت 16:53)Haghighat نوشته: دوستان خوبم من چندتا سوال دارم. بسیار سپاسگزارم که همیشه پاسخگو و راهنما هستید.
ممنون از همگی ۱ـربطی بوکیل داشتن و نداشتن نداره امضاهارو خودتون باید انجام بدید فقط فرم i_130 سوال میکنه اگه وکیل دارید اونهم امضای جدا کنه همین.پتیشنر ۳تا فرم امضا میکنو کسیکه براش اپلای شده فقط فرم g-325a.
۲-کسی قاعدتا جواب شما رو نمیدونه چون باید کسی رو تو مهاجرسرا پیدا کنید همین هفته از سفارت هند عدم سوپیشینه گرفته باشه تا بهتون بگه چقدر طول کشید .باز نظر شخصی خودتون میتدونید صبر کنید میتونید بگیرید.
۳-من ندیدم کسی رو ریجکت کنند الکی ولی سیتیزنهای که خارج از ایران هم زندگی میکنند یک مدرکی از زنذگی در آمریکا باید ارائه بدند.هیچکس نظر قطعی بشما نمیتونه بده ممکنه ریجکت نکنند ولی انقدر اف بی آی چک رو طولانی میکنند که همسرتون مجبور بشه بره آمریکا و ثابت کنه اونجاست.
۴ـاین نامه ها خیلی اهمیتی نداره حالا اصل باشه یا کپی چون فقط ۲تا نامه کاغذی میفرستند بقیش با ایمیل میاد.مدارک شناسای شما باید آصلش حتما همراهتون باشه خیلی نگران نامه ها نباشید.
دوست عزیز من هم وکیل دارم در مورد سوال شماره۱بله چند فرم هست که وکیل برایم e-mail کرد من پرینت کردم و بعد از امضا، برایش پست کردم تا ایشان ارسال کند و سوال 3 شرایط من هم مثل شماست زمانی که وقت مصاحبه شما تعیین شد هرچه زودتر همسرتان به امریکا بروند تا زمان مصاحبه، ایشان در امریکا باشند در واقع باید ثابت کنیم برای پیوستن به همسر تقاضای گرین کارت کرده ایم.موفق باشید.
ازدواج با سیتیزن +فرزند زیر21سال سیتیزن
ارسال مدارک28 نوامبر2014
رسیپت 1 دسامبر
اپرو 30 دسامبر
ارسال مدارک به nvcژانویه 2015
تاییدتکمیل مدارک 18 مارچ 2015
سفارت: ابوظبی
مصاحبه 16 دسامبر
ویزا یکضرب دریافت پاسپورت 21دسامبر
ورود 8 مارچ 2016
هرچه قدرزندگی بدباشد، وقتی زندگی هست امید هم هست (هاوکینگ)
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
از sib24 و barfi1 و همین طور mobydick عزیز بسیار سپاسگذارم که پاسخ دادند.
1-از دوستان سوال من اینه که چه فرم هایی را الان باید پتیشنر شخصا امضا کنند.
2-همسر من یه خونه شریکی با یکی از دوستانش در آمریکا خریده که البته هنوز قسط های بانکش رو داره میده. این میتونه مدرکی برای دمسایل باشه؟
با آرزوی موفقیت برای همه مهاحرسرایی ها
CR1
|