کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-04-06 ساعت 14:44)کوچه نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 14:22)love story نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 10:37)کوچه نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در پست برخی از دوستان خوندم که برای ارسال مدارک اولیه بایستی "ترجمه و کپی برابر اصل " شناسنامه و غیره ارسال شود . ایا منظور از "ترجمه و کپی برابر اصل " همان ترجمه ارایه شده توسط دارالترجمه هست که کپی مدرک به ترجمه الصاق شده یا اینکه ترجمه یک قضیه است و کپی برابر اصل چداگانه است و بایستی جداگانه انجام بشه ؟ اگر جداگانه بایستی انجام بشه کجا بایستی انجامش داد ؟ محضر ؟دارلترجمه ؟
ترجیحاً از تمام مدارک کپی برابر اصل از دفاتر اسناد رسمی بگیرین. هزینه ش ناچیزه و نمی ارزه که به خاطرش کارتون عقب بیوفته. تو لیست مدارک عیناً certified copy اومده و بهتره که ارسال کنید.
سلام
ممنون از پاسختون . اما یک سوال برام پیش اومد اگر از دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل بگیرم ،تا جاییکه من یادم هست انها مهر کپی برابر اصلی که میزنند به زبان فارسی هست ، آیا مهر فارسی کپی برابر اصل مورد قبول است ؟ یا مهر انگلیسی هم دارند ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
نه اصلاً جای نگرانی نیست همون مهر برجسته کافیه ، چون در کنار کپی برابر اصل ها ترجمه های رسمی هم ارسال می کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-04-06 ساعت 14:47)love story نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 14:44)کوچه نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 14:22)love story نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 10:37)کوچه نوشته:  سلام دوستان عزیز
من در پست برخی از دوستان خوندم که برای ارسال مدارک اولیه بایستی "ترجمه و کپی برابر اصل " شناسنامه و غیره ارسال شود . ایا منظور از "ترجمه و کپی برابر اصل " همان ترجمه ارایه شده توسط دارالترجمه هست که کپی مدرک به ترجمه الصاق شده یا اینکه ترجمه یک قضیه است و کپی برابر اصل چداگانه است و بایستی جداگانه انجام بشه ؟ اگر جداگانه بایستی انجام بشه کجا بایستی انجامش داد ؟ محضر ؟دارلترجمه ؟
ترجیحاً از تمام مدارک کپی برابر اصل از دفاتر اسناد رسمی بگیرین. هزینه ش ناچیزه و نمی ارزه که به خاطرش کارتون عقب بیوفته. تو لیست مدارک عیناً certified copy اومده و بهتره که ارسال کنید.
سلام
ممنون از پاسختون . اما یک سوال برام پیش اومد اگر از دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل بگیرم ،تا جاییکه من یادم هست انها مهر کپی برابر اصلی که میزنند به زبان فارسی هست ، آیا مهر فارسی کپی برابر اصل مورد قبول است ؟ یا مهر انگلیسی هم دارند ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
نه اصلاً جای نگرانی نیست همون مهر برجسته کافیه ، چون در کنار کپی برابر اصل ها ترجمه های رسمی هم ارسال می کنین

تشکر فراوان بابت راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sepideh IR
(2015-04-06 ساعت 14:26)love story نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 13:58)negarbahrami نوشته:  کسی هست جواب سوال منو بده؟
نمونه ی پر شده رو خیلی بعیده بتونین پیدا کنید. اول از همه حضوراً از کسی که به زبان تسلط نسبی داره کمک بگیرین بعد اگه سوالی پیش اومد موردی اینجا بپرسین اگه کسی اطلاعات داشته باشه کمک میکنه. کار رو شروع کنید و نگران نباشید.

ممنونم - امیدوارم مشکلی پیش نیاد
پاسخ
نگار جان شما چرا تو مصاحبه اولتون رد شدين؟
كيستون ازدواجيه؟

عقيق
پاسخ
(2015-04-06 ساعت 14:45)love story نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 14:36)siavash_vafa نوشته:  از jahanshahlo عزیز و love story عزیز به خاطر پاسختون سپاسگذارم . من یک سوال دیگه داشتم . اینکه برای پر کردن فرم اداره پست باید هزینه پرداخت بکنم ؟؟ اگر باید پرداخت بشه به چه صورت هست . ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
خواهش می کنم.
خب اول باید تو سایت ثبت نام کنید و اگه هزینه ای لازم باشه مشخص میشه... من امتحان نکردم و متأسفانه چیزی هم نشنیدم. بقیه ی تاپیک ها رو هم یه سر بزن. سفرنامه آنکارا و....

کار رو می تونی از این صفحه شروع کنی

https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...nformation
پاسخ
میشه بگید دقیقا این سوال ها رو چه جوری پر کنم ؟
سوال 14 ، 16 ، 20 فرم I130
سوال 14 دقیقا چه تاریخ و مکانی رو بنویسم؟
سوال 16 رو اصلا متوجه نمی شم
سوال 20 رو می خواهم فارسی بنویسم برعکس نوشته می شه - مشکل از سیستمه ؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR
(2015-04-06 ساعت 16:43)negarbahrami نوشته:  میشه بگید دقیقا این سوال ها رو چه جوری پر کنم ؟
ممنونم

سوال 14 اگر گرین کارتی هستید: تاریخ و محل ونوع گرین کارتتون رو باید بنویسید
مثلا:
Texas - DV - 12/3/2014
این برای یک گرین گارتی با لاتاریه
سوال 16 پرسیده تا حالا همسرتون اقدام برای ویزای مهاجرتی کرده اگر آره کجا و چه زمانی
برای سوال 20 هم نمیدونم مشکل از چیه!!
برای قسمت 17 هم دقت کنید در این بخش باید اسم کسی که در پارت a اومده یعنی پتیشنر اینجا نوشته بشه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
(2015-04-06 ساعت 19:37)hamidoo_b نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 16:43)negarbahrami نوشته:  میشه بگید دقیقا این سوال ها رو چه جوری پر کنم ؟
ممنونم

سوال 14 اگر گرین کارتی هستید: تاریخ و محل ونوع گرین کارتتون رو باید بنویسید
مثلا:
Texas - DV - 12/3/2014
این برای یک گرین گارتی با لاتاریه
سوال 16 پرسیده تا حالا همسرتون اقدام برای ویزای مهاجرتی کرده اگر آره کجا و چه زمانی
برای سوال 20 هم نمیدونم مشکل از چیه!!
برای قسمت 17 هم دقت کنید در این بخش باید اسم کسی که در پارت a اومده یعنی پتیشنر اینجا نوشته بشه

بله گرین گارتی با لاتاری هستم دارم برای شوهرم اقدام می کنم - میشه راجب گزینه 2 و 3 هم توضیح بدید؟
سوال 14 متوجه نشدم از کجا ایالت و تاریخ رو در بیارم ؟
کدوم بند ها رو امضاء کنم ؟ e یا f ؟
پیشاپیش خیلی ممنونم از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR
(2015-04-06 ساعت 22:34)negarbahrami نوشته:  بله گرین گارتی با لاتاری هستم دارم برای شوهرم اقدام می کنم - میشه راجب گزینه 2 و 3 هم توضیح بدید؟

منظورتون از گزینه 2 و 3 چیه؟
برای سوال شماره 14 تاریخ ورود به آمریکا وایالت ورود و نوع ویزاتون DV1 رو باید بزنید
بند e رو باید امضا کنید

اصطلاحات سربازی
پاسخ
(2015-04-07 ساعت 02:17)hamidoo_b نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 22:34)negarbahrami نوشته:  بله گرین گارتی با لاتاری هستم دارم برای شوهرم اقدام می کنم - میشه راجب گزینه 2 و 3 هم توضیح بدید؟

منظورتون از گزینه 2 و 3 چیه؟
برای سوال شماره 14 تاریخ ورود به آمریکا وایالت ورود و نوع ویزاتون DV1 رو باید بزنید
بند e رو باید امضا کنید

معنی بند F رو نمی فهمم - یعنی احتیاج نیست پر کنم ؟ استرس دارم بابتش
گزینه 2 و 3 رو باید no بزنم ؟ منظورشو نمی فهمم
تو قسمت relative بند C - سوال 13 تا 16 را باید یا خالی بزارم یا No بزنم درسته ؟
تو فرم g-325a سه تا جدول داره راجب 5 سال گذشته و ... اطلاع دارید آنها را چی پر کنم ؟
راستی ممنونم از پاسخگویی شما
پاسخ
(2015-04-07 ساعت 08:57)negarbahrami نوشته:  معنی بند F رو نمی فهمم - یعنی احتیاج نیست پر کنم ؟ استرس دارم بابتش
گزینه 2 و 3 رو باید no بزنم ؟ منظورشو نمی فهمم
تو قسمت relative بند C - سوال 13 تا 16 را باید یا خالی بزارم یا No بزنم درسته ؟
تو فرم g-325a سه تا جدول داره راجب 5 سال گذشته و ... اطلاع دارید آنها را چی پر کنم ؟
راستی ممنونم از پاسخگویی شما

بند F رو نیاز نیست پر کنید، برای زمانیه که شخص دیگری این فرم رو براتون پر کنه
2 و 3 رو no بزنید
بند C سوال 13 اگر تا به حال آمریکا نبوده همسرتون no بزنید
سوال 14 اگر همسرتون الان در آمریکا نیستند خالی بگذارید
سوال 15 جایی که در حال حاضر همسرتون مشغول به کار هستند و تاریخ شروع به اینکار
سوال 16 اگر همسرتون تا به حال برای مهاجرت اقدام نکرده اند no بزنید

فرم g325 که دیدم دو جا برای 5 سال گذشته داره که اولی محل زندگی در 5سال گذشته هست و دومی شغل در 5 سال گذشته هست
ابتدا محل یا شغل حال حاضر رو بنویسید و به ترتیب به عقب برگردید

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: a6l3i ، Sam-90 ، romance33 ، sepideh IR ، barfi1
(2015-04-06 ساعت 14:44)کوچه نوشته:  سلام

دوست عزیز من یکبار به طور کامل و مفصل پاسخ شما رو دادم. هیچ نیازی به دفتر اسناد رسمی و محضر نیست چون طبق قوانین آمریکا اونها اصلا محضر های ما رو به عنوان یه مرجع قانونی نمیپذیرن. ملاک برای اونها دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هستش.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، hamidoo_b ، tico ، shadoow
(2015-04-06 ساعت 15:50)عقيق نوشته:  نگار جان شما چرا تو مصاحبه اولتون رد شدين؟
كيستون ازدواجيه؟

دوست عزیز فکر میکنم که اگه امضاء بزارین هم دوستان باهاتون بیشتر آشنا میشن و هم راحت تر به سؤالاتون پاسخ میدن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، hamidoo_b ، tico ، love story ، sib 24
(2015-04-07 ساعت 12:15)romance33 نوشته:  

دوست عزیز من یکبار به طور کامل و مفصل پاسخ شما رو دادم. هیچ نیازی به دفتر اسناد رسمی و محضر نیست چون طبق قوانین آمریکا اونها اصلا محضر های ما رو به عنوان یه مرجع قانونی نمیپذیرن. ملاک برای اونها دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هستش.
ببخشید که تذکر میدم ولی خیلی از ماها کپی برابر اصل پاسپورت رو از همون دفتر اسناد رسمی گرفتیم و ارسال کردیم!
Certified copy ...
در مورد پاسپورت راهی به جز مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نیست.اونا به هر حال قوانین داخلی ما و اسناد رسمی ما رو قبول دارن. چه در مورد پاسپورت چه سایر مدارک کپی برابر اصل گرفتن و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی بهترین و مطمئن ترین کاره
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، tico ، romance33
(2015-04-07 ساعت 14:04)love story نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 12:15)romance33 نوشته:  

ببخشید که تذکر میدم ولی خیلی از ماها کپی برابر اصل پاسپورت رو از همون دفتر اسناد رسمی گرفتیم و ارسال کردیم!
Certified copy ...
در مورد پاسپورت راهی به جز مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نیست.اونا به هر حال قوانین داخلی ما و اسناد رسمی ما رو قبول دارن. چه در مورد پاسپورت چه سایر مدارک کپی برابر اصل گرفتن و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی بهترین و مطمئن ترین کاره

سلام
از راهنمایی همتون ممنون
میتونم خواهش کنم لینک سایت را که بطور رسمی مدارک درخواستی برای همراه فرم I-130 رو اعلام کرده داشته باشم ؟ من i-130 instruction را خوندم ولی چیزی در مورد certified ندیدم .
باز هم تشکر از راهنمایی و همراهیتون
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، love story ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان