کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-04-07 ساعت 17:27)کوچه نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 14:04)love story نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 12:15)romance33 نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 14:44)کوچه نوشته:  سلام
ممنون از پاسختون . اما یک سوال برام پیش اومد اگر از دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل بگیرم ،تا جاییکه من یادم هست انها مهر کپی برابر اصلی که میزنند به زبان فارسی هست ، آیا مهر فارسی کپی برابر اصل مورد قبول است ؟ یا مهر انگلیسی هم دارند ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟

دوست عزیز من یکبار به طور کامل و مفصل پاسخ شما رو دادم. هیچ نیازی به دفتر اسناد رسمی و محضر نیست چون طبق قوانین آمریکا اونها اصلا محضر های ما رو به عنوان یه مرجع قانونی نمیپذیرن. ملاک برای اونها دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هستش.
ببخشید که تذکر میدم ولی خیلی از ماها کپی برابر اصل پاسپورت رو از همون دفتر اسناد رسمی گرفتیم و ارسال کردیم!
Certified copy ...
در مورد پاسپورت راهی به جز مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نیست.اونا به هر حال قوانین داخلی ما و اسناد رسمی ما رو قبول دارن. چه در مورد پاسپورت چه سایر مدارک کپی برابر اصل گرفتن و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی بهترین و مطمئن ترین کاره

سلام
از راهنمایی همتون ممنون
میتونم خواهش کنم لینک سایت را که بطور رسمی مدارک درخواستی برای همراه فرم I-130 رو اعلام کرده داشته باشم ؟ من i-130 instruction را خوندم ولی چیزی در مورد certified ندیدم .
باز هم تشکر از راهنمایی و همراهیتون

این لینک از یک سایت رسمی هست و البته مدارک مربوط به مرحله ی nvc در مورد مدارک مورد نیاز uscis هم به خصوص مدارک هویتی ( شناسنامه،کارت ملی،عقدنامه،پاسپورت و...) روال همینه .

http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

After you collect your financial forms and supporting financial evidence, you and each family member immigrating with you to the United States should collect civil documents to support your visa application.

You must send photocopies of all required civil documents to the NVC.
You must submit the originals (or certified copies) and a photocopy of each of your required civil documents to the U.S. Embassy or Consulate at the time of your interview.

گفته شده یا اصل مدارک یا کپی برابر اصل....
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sib 24 ، sepideh IR
اینم لینک معتبر بعدی در خصوص مدارک لازم برای ثبت i-130

http://www.usavisanow.com/spouse-visa-cr...reen-card/

به بند 7 و 8 توجه کنید:

7. A certified copy of your certified marriage certificate (again, translated if not in Engligh)

8. A certified official copy of the petitioner’s and/or intending immigrant’s divorce documents. (If one or both of you have been divorced before)
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، hamidoo_b ، sepideh IR ، Nightsky007
واسه دوستانی که تو مرحله ی پر کردن فرم i-130 هستن این لینک شاید مفید باشه. از سایت ایمی هلپ یه چیزی تو مایه های مهاجرسرای خودمون....

http://www.immihelp.com/forms/i-130-peti...ative.html

بند به بند فرم رو توضیح داده.

به عنوان یک دوست hamidoo_b ممنونم به خاطر کمک های خوبی که داره... من خودم متاسفانه تجربه ی پر کردن فرم i-130 رو ندارم و ترجیح میدم دوستانی که تجربه و اطلاعات بیشتری دارن کمک کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، hamidoo_b ، sepideh IR ، Nightsky007
(2015-04-07 ساعت 18:04)love story نوشته:  واسه دوستانی که تو مرحله ی پر کردن فرم i-130 هستن این لینک شاید مفید باشه. از سایت ایمی هلپ یه چیزی تو مایه های مهاجرسرای خودمون....

به عنوان یک دوست hamidoo_b ممنونم به خاطر کمک های خوبی که داره... من خودم متاسفانه تجربه ی پر کردن فرم i-130 رو ندارم و ترجیح میدم دوستانی که تجربه و اطلاعات بیشتری دارن کمک کنن.

خواهش میکنم
خودم زمانی که داشتم فرم رو پر میکردم دوستان مهاجرسرایی مخصوصا romance33 خیلی بهم کمک کردن

شما هم اگر امضا بذاری ممنون میشیم برنامه همه رو بدونیم
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sib 24 ، a6l3i ، sepideh IR ، Nightsky007 ، romance33 ، sepideh jan
(2015-04-07 ساعت 19:03)hamidoo_b نوشته:  
(2015-04-07 ساعت 18:04)love story نوشته:  واسه دوستانی که تو مرحله ی پر کردن فرم i-130 هستن این لینک شاید مفید باشه. از سایت ایمی هلپ یه چیزی تو مایه های مهاجرسرای خودمون....

خواهش میکنم
خودم زمانی که داشتم فرم رو پر میکردم دوستان مهاجرسرایی مخصوصا romance33 خیلی بهم کمک کردن

شما هم اگر امضا بذاری ممنون میشیم برنامه همه رو بدونیم

بسیار ممنون از پاسخ سریعتون ، خیلی خیلی مفید بود
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sepideh IR ، Nightsky007
دوستان لطفاً پست بالا رو گزارش کنن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، hamidoo_b ، Ali Sepehr ، Nightsky007
(2015-04-07 ساعت 23:51)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان،
كساني كه حاظر هستند در عرض 2 ماه برن آمريكا به من پيام خصوصي بدن تا بيشتر بهشون توضيح بدم
100% (قانونی) و از طریق سقارت آمریکا

دوست عزيز تمام افرادى كِه اينجا هستن همه از طريق قانونى ميخوان برن كِه كاراشون از يكسال تا چهارسال طول كشيده ،واى بحال غير قانونى،فقط سفرا و افراد بخصوص هستن كِه براى صدور رواديد مراحل راحتترى رو ميگذرونن،اين چه كار قانونيه كِه دوماهه طرف ميره امريكا!!!نابرده رنج گنج ميسر نميشه،اگر هم شد گنج نيست پول دزديه كِه ميدونيد ديگه باد آورده رو باد ميبره،رامين دلاورى هم عين همين جمله هارو بيان ميكرد،كلى كلاه بردارى كرد و متوارى شد،لطفا چنين تبليغ غير حقيقى رو نزاريد
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راههWink
پاسخ
تشکر کنندگان: love story ، sib 24 ، hamidoo_b ، Ali Sepehr ، tico ، Nightsky007 ، romance33
چه عجیب بچه من دوساله که پدرشو که شهروند آمریکاهست ندیده،سر یک مدرک مسخره به ما ویزا ندادن هنوز،یعنی دوماهه میشه ویزا گرفت؟پس ما چقدر بد بختیم .بلا نسبت بقیه،تو رو خدا بگین چطوری؟لابد پول نجومی میخواد دیگه!‌
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، love story ، a6l3i ، tico ، shadoow ، Nightsky007 ، fahi ، romance33
پیشنهادم اینه که پست هایی که پاسخ به ایشونه و یه جورایی تبلیغ غیر مستقیم محسوب میشه رو حذف کنیم و در صورت تکرار مجدداً ریپورت کنین!!!
11 هزار کیلومتر فاصله و سال ها دوری رو تحمل می کنیم تا مثل باقی عمرمون قانون مند زندگی کنیم !
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، a6l3i ، tico ، inanna ، sepideh IR ، mani_badb0y ، Nightsky007 ، fahi ، romance33 ، sepideh jan ، tamoko89
نحوه پر کردن فرم I-130
اطفا فایل ضمیمه را دانلود نمایید. چنانچه موردی اشتباه بود لطفا همینجا اعلام نمایید تا موجب گمراهی نگردد.

فایل‌های پیوست
.pdf   I-130.pdf (اندازه 692.27 KB / تعداد دانلود: 160)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: مهتاب.م ، Sam-90 ، tico ، hamidoo_b ، shadoow ، aida123 ، sepideh IR ، mani_badb0y ، Nightsky007 ، fahi ، romance33 ، roeentan ، ninimi
(2015-04-07 ساعت 02:17)hamidoo_b نوشته:  
(2015-04-06 ساعت 22:34)negarbahrami نوشته:  بله گرین گارتی با لاتاری هستم دارم برای شوهرم اقدام می کنم - میشه راجب گزینه 2 و 3 هم توضیح بدید؟
سوال 14 متوجه نشدم از کجا ایالت و تاریخ رو در بیارم ؟
کدوم بند ها رو امضاء کنم ؟ e یا f ؟
پیشاپیش خیلی ممنونم از شما

منظورتون از گزینه 2 و 3 چیه؟
برای سوال شماره 14 تاریخ ورود به آمریکا وایالت ورود و نوع ویزاتون DV1 رو باید بزنید
بند e رو باید امضا کنید

من چند سال با همسرم ایران زندگی می کنم و برای کارم اومدم و برگشتم و عقد کردیم به نظر شما زمان زندگی را از زمان واقعی ثبت کنم یا بعد از عقد رسمی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، mani_badb0y ، Nightsky007
(2015-04-08 ساعت 16:57)negarbahrami نوشته:  من چند سال با همسرم ایران زندگی می کنم و برای کارم اومدم و برگشتم و عقد کردیم به نظر شما زمان زندگی را از زمان واقعی ثبت کنم یا بعد از عقد رسمی ؟

به نظر من همه چی واقعی باشه بهتره
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، Nightsky007 ، sepideh IR ، romance33
سلام دوستان
یک سوال
همراه فرم I-130 چه تعداد عکس فرستادید ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
امروز یه ایمیلی از NVC اومده نوشتن فرم DS261 پرکنید ما پرکرده بودیم وتاییدشو به همراه بقیه مدارک اسپانسری فرستاده بودیم!!!اینا منظوشون چیه؟؟یعنی دوباره انلاین پرکنیم؟؟تاییده هم دوباره باید بفرستیم؟

We reviewed the documents you submitted to us. This letter has a list of documents that are missing orthat need additional information. Please review the instructions and send us the required information. Ifyou do not provide this information, it will delay your immigrant visa interview.If you have any questions about this letter, please send us an email at asknvc@state.gov or call us at(603) 334-0700 between 7:00am and 12 midnight U.S. Eastern Time.
...........

این هم گفتن میخوان درصورتی که هم تو سایت کامل شده و کامل نشون میده و هم تاییدان را فرستادیم!!!
____1 - IMMIGRANT VISA APPLICATION PART 1:You need to complete Form DS-261, Online Choice of Address and Agent. Go to our websiteceac.state.gov to complete the DS-261.You will need the following information to log in to CEAC: NVC Case Number

..........
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR ، obalouchi
(2015-04-09 ساعت 12:59)وحیدی نیا نوشته:  امروز یه ایمیلی از NVC اومده نوشتن فرم DS261 پرکنید ما پرکرده بودیم وتاییدشو به همراه بقیه مدارک اسپانسری فرستاده بودیم!!!اینا منظوشون چیه؟؟یعنی دوباره انلاین پرکنیم؟؟تاییده هم دوباره باید بفرستیم؟

We reviewed the documents you submitted to us. This letter has a list of documents that are missing orthat need additional information. Please review the instructions and send us the required information. Ifyou do not provide this information, it will delay your immigrant visa interview.If you have any questions about this letter, please send us an email at asknvc@state.gov or call us at(603) 334-0700 between 7:00am and 12 midnight U.S. Eastern Time.
...........

این هم گفتن میخوان درصورتی که هم تو سایت کامل شده و کامل نشون میده و هم تاییدان را فرستادیم!!!
____1 - IMMIGRANT VISA APPLICATION PART 1:You need to complete Form DS-261, Online Choice of Address and Agent. Go to our websiteceac.state.gov to complete the DS-261.You will need the following information to log in to CEAC: NVC Case Number

..........

این اتفاق دقیقا برای ما هم افتاد ولی فرداش مجدد ایمیل فرستادند که مرحله دوم پرداخت برای IV رو انجام بدیم ! (زمانی که مرحله اول پرداخت رو انجام دادیم و فرم D-261 رو فرستادیم مراحل بعد دیگه برامون باز نشد تو سایت , تا چند روز پیش که ما هم مثل شما ایمیل مشابه رو دریافت کردیم ! ) ایشالا که کارتون داره به خوبی پیش میره , فکر میکنم یک کم سیستمشون در هم بر همه و notification هایی که برامون میفرستند گیج کننده شده !
!as we are not already confused and stressed enough
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب