2015-04-07 ساعت 17:49
(2015-04-07 ساعت 17:27)کوچه نوشته:(2015-04-07 ساعت 14:04)love story نوشته:(2015-04-07 ساعت 12:15)romance33 نوشته:ببخشید که تذکر میدم ولی خیلی از ماها کپی برابر اصل پاسپورت رو از همون دفتر اسناد رسمی گرفتیم و ارسال کردیم!(2015-04-06 ساعت 14:44)کوچه نوشته: سلام
ممنون از پاسختون . اما یک سوال برام پیش اومد اگر از دفاتر اسناد رسمی کپی برابر اصل بگیرم ،تا جاییکه من یادم هست انها مهر کپی برابر اصلی که میزنند به زبان فارسی هست ، آیا مهر فارسی کپی برابر اصل مورد قبول است ؟ یا مهر انگلیسی هم دارند ؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
دوست عزیز من یکبار به طور کامل و مفصل پاسخ شما رو دادم. هیچ نیازی به دفتر اسناد رسمی و محضر نیست چون طبق قوانین آمریکا اونها اصلا محضر های ما رو به عنوان یه مرجع قانونی نمیپذیرن. ملاک برای اونها دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هستش.
Certified copy ...
در مورد پاسپورت راهی به جز مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نیست.اونا به هر حال قوانین داخلی ما و اسناد رسمی ما رو قبول دارن. چه در مورد پاسپورت چه سایر مدارک کپی برابر اصل گرفتن و مراجعه به دفاتر اسناد رسمی بهترین و مطمئن ترین کاره
سلام
از راهنمایی همتون ممنون
میتونم خواهش کنم لینک سایت را که بطور رسمی مدارک درخواستی برای همراه فرم I-130 رو اعلام کرده داشته باشم ؟ من i-130 instruction را خوندم ولی چیزی در مورد certified ندیدم .
باز هم تشکر از راهنمایی و همراهیتون
این لینک از یک سایت رسمی هست و البته مدارک مربوط به مرحله ی nvc در مورد مدارک مورد نیاز uscis هم به خصوص مدارک هویتی ( شناسنامه،کارت ملی،عقدنامه،پاسپورت و...) روال همینه .
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
After you collect your financial forms and supporting financial evidence, you and each family member immigrating with you to the United States should collect civil documents to support your visa application.
You must send photocopies of all required civil documents to the NVC.
You must submit the originals (or certified copies) and a photocopy of each of your required civil documents to the U.S. Embassy or Consulate at the time of your interview.
گفته شده یا اصل مدارک یا کپی برابر اصل....