کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-06-28 ساعت 03:52)شهلا 1346 نوشته:  اگر بعد از دو سال ازدواج به قوت خود باقی باشد گرین کارت دائمی میدهند.البته با توجه به طولانی بودن پروسه احتمالا تا نوبت شخص شود ۲ سال از ازدواج گذشته!!!
یعنی اگر بشتر از دو سال از تاریخ درخواست گرین کارت بگذرد گرین کارت دایم میدهند .
[/quote]

ممنون دوست عزیر،دو سال از تاریخ ازدواج یا تاریخ درخواست گرین کارت؟؟؟
F2A
mailing documents to USCIS: 22 June 2015
USCIS Acceptance(PD): 23 June 2015
Documents Approval: 02 Sep 2015
Invoice and Case Number: 22 Oct 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
با سلام واحترام ؛ شروع تشکیل پرونده ما از طریق همسر که هم اکنون در ایران زندگی میکنیم ، به جایی رسیده که نیاز به مانی اوردر 420 دلار داشتیم که این کار از طریق دایی خانمم در امریکا صورت خواهد گرفت ولی امروز با من تماس گرفته و میگفت که مانی اوردری از اینجا بخوام پرداخت کنم برای کسانی که در اینجا زندگی میکنن و حضور دارن و لطفا منو راهنمایی کنید که مانی اوردره خاصی باید برای کیس ما پرداخت کنه و با چه مشخصاتی و یا اینکه نه همون مانی اوردرهای معمولی برای home security ؟؟؟؟؟
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید ....کمک لازم شدم ....
پاسخ
سلام دوستان
من کاور شیت رو از کجا میتونم دانلود کنم تا مدارک و به NVC ارسال کنم؟
پاسخ
(2015-07-01 ساعت 12:17)behdad57 نوشته:  سلام دوستان

سلام.بعد از پرداخت پولها در آخر سبستم نشون میده
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sepideh IR
(2015-07-01 ساعت 02:51)محسن رستمی نوشته:  با سلام واحترام ؛ شروع تشکیل پرونده ما از طریق همسر که هم اکنون در ایران زندگی میکنیم ، به جایی رسیده که نیاز به مانی اوردر 420 دلار داشتیم که این کار از طریق دایی خانمم در آمریکا صورت خواهد گرفت ولی امروز با من تماس گرفته و میگفت که مانی اوردری از اینجا بخوام پرداخت کنم برای کسانی که در اینجا زندگی میکنن و حضور دارن و لطفا منو راهنمایی کنید که مانی اوردره خاصی باید برای کیس ما پرداخت کنه و با چه مشخصاتی و یا اینکه نه همون مانی اوردرهای معمولی برای home security ؟؟؟؟؟
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید ....کمک لازم شدم ....

دوست عزیز اگه دسته چک بنام همسرتون باشه بهتر از money order هست اگه هم نه همون مانی اردر که همه جا هست فقط مشخصات روش باید مشخصات همسر شما باشه یا اگه کسانیکه وکیل دارند مشخصات وکیل
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، barfi1 ، Sam-90 ، sepideh IR
با درود
الان اومدم واسه choose of agent با case number vd invoice id برم log in کنم
که فرمهای ds-260 & ds-261 vرا پر کنم
این پیغام اومد

Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error

تازه دبروز nvc welcome letter اومده واسم ... این دیگه چیه؟
ممنون

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، sepideh IR
سلام همگي خسته نباشيد لطفاً هر كي مستونه راهنماييم كنه خيلي نگرانم همسر من سيتيزن آمريكاست و براي كارهاي من اقدام كرده در تاريخ ٣ اكتبر مدارك ما توسط اميگريشن دريافت شده ولي ازون روز تا الان ٩ ماه ميگذره ولي هنوز هيچ خبري نيست؟! خيلي استرس دارم يعني چرا اينطوري شده؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-02 ساعت 01:32)nazila joon نوشته:  سلام همگي خسته نباشيد لطفاً هر كي مستونه راهنماييم كنه خيلي نگرانم همسر من سيتيزن آمريكاست و براي كارهاي من اقدام كرده در تاريخ ٣ اكتبر مدارك ما توسط اميگريشن دريافت شده ولي ازون روز تا الان ٩ ماه ميگذره ولي هنوز هيچ خبري نيست؟! خيلي استرس دارم يعني چرا اينطوري شده؟!
مدارک اولیه بوده؟
خب یک هفته تا ده روزطول می کشه تا نامه ی تایید مدارک بیاد.اونم به آدرسی که ثبت کردین اونم در صورتی که آدرس آمریکا باشه... راستی فرم g-1145 رو هم پر کنید تا براتون ایمیل بیاد.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، وحیدی نیا
نامه را دريافت كرديم...آدرس هم آمريكا بوده يه شماره هم به ماداده بودن كه بشه وضعيت كيس رو چك كنيم ولي فقط مينويسه در ٣ اكتبر ما ريسيو كرديم و هنوز بعد از ٩ ماه هيچ نامه اي ازونا ديگه درسافت نكرديم آخه چرا كيس ما اپروو نميشه!؟!!!!

به نظر شما مشكلي تو كار كه هنوز اپروو نشده؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، وحیدی نیا
(2015-07-02 ساعت 01:56)nazila joon نوشته:  نامه را دريافت كرديم...آدرس هم آمريكا بوده يه شماره هم به ماداده بودن كه بشه وضعيت كيس رو چك كنيم ولي فقط مينويسه در ٣ اكتبر ما ريسيو كرديم و هنوز بعد از ٩ ماه هيچ نامه اي ازونا ديگه درسافت نكرديم آخه چرا كيس ما اپروو نميشه!؟!!!!

به نظر شما مشكلي تو كار كه هنوز اپروو نشده؟!
اگه نامه یا همون رسید تأیید و تحویل مدارک رو دریافت کردین و نامه جدیدی مبنی بر نقص مدارک داشتن نگرفتین، نه هیچ مشکلی نیست. فقط کار اپروو طول کشیده، بودن کیس هایی که بالای ده ماه منتظر اپروو بودن ولی به بعدش امیدوار باشین و مدارک رو کامل جور کنین که کارتون تو nvc زیاد طول نکشه... نگران نباشید اپروو میشین. این پروسه همینه و به ندرت پیش اومده کیسی تا آخر اوکی و ایده آل پیش بره. سعی کنید آروم باشید هرچند که خیلی سخته
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، barfi1 ، shadoow ، mohammadreza88 ، وحیدی نیا
(2015-07-01 ساعت 13:06)sib 24 نوشته:  

سلام
من پول پرداخت کردم اما هنوز نیمتونم چاپ بگیرم. لطفا کمک کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: وحیدی نیا ، sepideh IR
(2015-07-04 ساعت 22:18)behdad57 نوشته:  

سلام

بهمراه اینویس بهتون همون اول کاورشیت ندادن؟صفحه اخر ایمیل یه کاورشیت کلی داره نفرستادن براتون؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، sepideh IR ، reasonable
دوستان من كيس نمبر و اينويس نمبر را كه ميزنم تو سايت سيس لاگين نمي شه؟ مشكل چي ميتونه باشه و چكار ميشه كرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، reasonable
(2015-07-04 ساعت 23:24)وحیدی نیا نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 22:18)behdad57 نوشته:  

سلام

بهمراه اینویس بهتون همون اول کاورشیت ندادن؟صفحه اخر ایمیل یه کاورشیت کلی داره نفرستادن براتون؟
چرا دیدم مرسی عجب کوریم من. آخه قبلا یک شکل دیگه بود . مرسی از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان: وحیدی نیا ، sepideh IR ، reasonable
سلام
ببخشید میخوام بدونم اگه کسی گرین گارت داشته باشه و ایران عقد کنه میتونه فقط واسه اینکه گرین کارتش باطل نشه و کار همسرش واسه رفتن درست بشه ،بره آمریکا سر بزنه و برگرده ؟ یا حتما باید ۶ ماه بمونه آمریکا؟ ممنون میشم جوابم و بدید نمیدونم الان چه کار باید کنم
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان