موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا اگر کسی میتونه منو راهنمایی بکنه
مهر ماه گذشته به امریکا رفتم و گرین کارتمو گرفتم و درخواست پاس سفید دادم و اونو هم گرفتم
همچنین درخواست گرین کارت برای همسرم دادم و رسیت نامبر گرفتم و به ایران بازگشتم
ولی هنوز اپروو نشدم
باید چیکار بکنم الان؟
یه سوال دیگه ام اینه که اگه زمانی که نوبت مصاحبه ی خانمم مشخص شد،حتتتما من باید امریکا باشم؟با توجه به اینکه هنوز مهلت پاس سفیدم تمام نشده
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
شما دوست عزيز وقتي براي مصاحبه تشريف ميبرين حتما بايد همسرتون امريكا باشه شما به همسرتون ملحق ميشين وقتي ايشون ايران باشه كجا مي خوايد برين.شما وقتي يه چند ماه مانده به مصاحبه برگرديد الان احتياج نيست .مشغول كار بشيد .نشون بديد ساكن ا م ر ي ك ا هستين.گرين كارت دارين ٢ تا٣ سال طول مي كشه سيتيزن ١تا١.٥ سال
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخش 2015-22-10 هست
اینکارارو کردم
ولی هروقت که Log In میشم،هنوز چیزی update نشده و به همون حالت قبلی هستش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-09 ساعت 17:50)Sam-90 نوشته: دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟
یک فاکتور دیگه برای پرداخت دوم وجود داره که اول به شما نمیدهند به نام beneficiary ID برای همین بهترهست بدون نداشتن این نکته اقدام به این کار نکنی صبرکنید نمیدونید این NVC چقدر سخت میگرد یعنی کافی یک مشکلی تو کار باشه دیگه کار تموم هست انقدرباید معطل بشید برای هیچی
بازخودتون میدونید
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عذرخواهی میکنم
بله 2014
نه،هیچ نامه ای دریافت نکردم
به چه آدررسی باید Email بزنم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ..من از 3 هفته پیش تا الان 2 تا ایمیل دریافت کردم که بهم گفته بود کیستون الیجبل شده واسه ویزا... و یه پکیج میاد براتون که میگه باید چه کار کنید ... الان که میخواستم امتحان کنم سایت CEAC رو این پیغام رو داد بهم :
This case is in the process of termination. Fee payments and online forms can no longer be accepted. If you believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.
یعنی چی آخه امروز ایمیل میدن ، بلافاصله هم مختومه اعلام میکنن ؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده خواهشا
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-10 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-10 ساعت 11:53 توسط وحیدی نیا.)
(2015-07-10 ساعت 08:06)cpd نوشته: سلام ..من از ۳ هفته پیش تا الان ۲ تا ایمیل دریافت کردم که بهم گفته بود کیستون الیجبل شده واسه ویزا... و یه پکیج میاد براتون که میگه باید چه کار کنید ... الان که میخواستم امتحان کنم سایت CEAC رو این پیغام رو داد بهم :
This case is in the process of termination. Fee payments and online forms can no longer be accepted. If you believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.
یعنی چی آخه امروز ایمیل میدن ، بلافاصله هم مختومه اعلام میکنن ؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده خواهشا
متن ایمیل قرار بدید درسایت
حتما با NVC تماس بگیرید
(2015-07-10 ساعت 00:07)Haghighat نوشته: (2015-07-09 ساعت 22:58)atamata نوشته: تاریخش ۲۰۱۵-22-۱۰ هست
اینکارارو کردم
ولی هروقت که Log In میشم،هنوز چیزی update نشده و به همون حالت قبلی هستش
اول اینکه فکر میکنم تاریخ رو اشتباه زدید چون هنوز ۱۰- ۲۰۱۵ نیامده فعلا برج ۷ میلادی هستیم و اگه منظورتون ۲۰۱۴ هست خب به نظر میرسه کمی دیر شده! نامه ایی مبنی بر اینکه کسر مدارک دارید دریافت نکردید؟ یک ایمیل بزنید بهشون شاید ترتیب اثر بدهند.
(2015-07-09 ساعت 23:42)وحیدی نیا نوشته: (2015-07-09 ساعت 17:50)Sam-90 نوشته: دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟
یک فاکتور دیگه برای پرداخت دوم وجود داره که اول به شما نمیدهند به نام beneficiary ID برای همین بهترهست بدون نداشتن این نکته اقدام به این کار نکنی صبرکنید نمیدونید این NVC چقدر سخت میگرد یعنی کافی یک مشکلی تو کار باشه دیگه کار تموم هست انقدرباید معطل بشید برای هیچی
بازخودتون میدونید
راستش من هم سوالم راجع به این beneficiary ID هست! برای من این شماره در نامه همراه با کیس تامبر و اینویس نامبر هست ولی نمیدونم به چه کار میاد؟ جایی ازش استفاده میکنیم؟
باید بری تو سایت سیس با اون پرداخت هاروانجام بدی شما نتونستی وارد سیستم بشی؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز اين فرم ds261 كجاست كه همه ي شما داريد و من نمي بينم؟ آيا اين فرم براي همه هست و همه بايد تكميلش كنند؟ يعني.مثل ds260 احباريه؟