کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-07-08 ساعت 01:18)sang نوشته:  دوستان من الان سرچ زدم رسیپ نامبر من با MSC شروع میشه سرویس سنتر میزوری هست ولی چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما از مریلند درخواست دادیم!!!!!!

سرويس سنترها به جايي كه ازش درخواست دادين مربوط نميشه، من فكر ميكنم كه شانسيه!!! شايد هم يه قواعدي داشته باشه كه نميدونم. ما خودمون از تگزاس درخواست داديم ولي سرويس سنترمون كاليفرنيا بود. ميزوري هم تا حالا نشنيده بودم! شايد سرويس سنتر جديده

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: tico ، sepideh IR
(2015-07-08 ساعت 02:48)hamidoo_b نوشته:  
(2015-07-08 ساعت 01:18)sang نوشته:  دوستان من الان سرچ زدم رسیپ نامبر من با MSC شروع میشه سرویس سنتر میزوری هست ولی چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما از مریلند درخواست دادیم!!!!!!

سرويس سنترها به جايي كه ازش درخواست دادين مربوط نميشه، من فكر ميكنم كه شانسيه!!! شايد هم يه قواعدي داشته باشه كه نميدونم. ما خودمون از تگزاس درخواست داديم ولي سرويس سنترمون كاليفرنيا بود. ميزوري هم تا حالا نشنيده بودم! شايد سرويس سنتر جديده

منم تازه شنیدم میزوری سرویس سنتر داره. برای من 9 ماه طول کشید
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، tico ، sepideh IR
سلام دوستان
لطفا اگر کسی میتونه منو راهنمایی بکنه
مهر ماه گذشته به امریکا رفتم و گرین کارتمو گرفتم و درخواست پاس سفید دادم و اونو هم گرفتم
همچنین درخواست گرین کارت برای همسرم دادم و رسیت نامبر گرفتم و به ایران بازگشتم
ولی هنوز اپروو نشدم
باید چیکار بکنم الان؟
یه سوال دیگه ام اینه که اگه زمانی که نوبت مصاحبه ی خانمم مشخص شد،حتتتما من باید امریکا باشم؟با توجه به اینکه هنوز مهلت پاس سفیدم تمام نشده
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، reasonable
(2015-07-08 ساعت 23:36)atamata نوشته:  سلام دوستان
لطفا اگر کسی میتونه منو راهنمایی بکنه
مهر ماه گذشته به آمریکا رفتم و گرین کارتمو گرفتم و درخواست پاس سفید دادم و اونو هم گرفتم
همچنین درخواست گرین کارت برای همسرم دادم و رسیت نامبر گرفتم و به ایران بازگشتم
ولی هنوز اپروو نشدم
باید چیکار بکنم الان؟
یه سوال دیگه ام اینه که اگه زمانی که نوبت مصاحبه ی خانمم مشخص شد،حتتتما من باید آمریکا باشم؟با توجه به اینکه هنوز مهلت پاس سفیدم تمام نشده
ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید

دوست عزیز تاریخ رسید نامبر شما برای کی هست؟ در ضمن شما میتونید با داشتن رسید نامبر در سایت USCIS وضعیت پرونده رو چک کنید و حتی میتوانید با ثبت نام در ان سایت و لاگین کردن و دادن آدرس ایمیل هر زمان که اپروو شدید از طریق ایمیل با خبر بشید.
در مورد دارندگان پاس سفید هم تجربه ایی ندارم بهتر است در تاپیک "ازدواج با گرین کارت " سوال خود را مطرح کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR
شما دوست عزيز وقتي براي مصاحبه تشريف ميبرين حتما بايد همسرتون امريكا باشه شما به همسرتون ملحق ميشين وقتي ايشون ايران باشه كجا مي خوايد برين.شما وقتي يه چند ماه مانده به مصاحبه برگرديد الان احتياج نيست .مشغول كار بشيد .نشون بديد ساكن ا م ر ي ك ا هستين.گرين كارت دارين ٢ تا٣ سال طول مي كشه سيتيزن ١تا١.٥ سال

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟
پاسخ
تاریخش 2015-22-10 هست
اینکارارو کردم
ولی هروقت که Log In میشم،هنوز چیزی update نشده و به همون حالت قبلی هستش
پاسخ
(2015-07-09 ساعت 17:50)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟

یک فاکتور دیگه برای پرداخت دوم وجود داره که اول به شما نمیدهند به نام beneficiary ID برای همین بهترهست بدون نداشتن این نکته اقدام به این کار نکنی صبرکنید نمیدونید این NVC چقدر سخت میگرد یعنی کافی یک مشکلی تو کار باشه دیگه کار تموم هست انقدرباید معطل بشید برای هیچی
بازخودتون میدونید
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Nightsky007 ، fahi ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-09 ساعت 22:58)atamata نوشته:  تاریخش ۲۰۱۵-22-۱۰ هست
اینکارارو کردم
اول اینکه فکر میکنم تاریخ رو اشتباه زدید چون هنوز 10- 2015 نیامده فعلا برج 7 میلادی هستیم و اگه منظورتون 2014 هست خب به نظر میرسه کمی دیر شده! نامه ایی مبنی بر اینکه کسر مدارک دارید دریافت نکردید؟ یک ایمیل بزنید بهشون شاید ترتیب اثر بدهند.

(2015-07-09 ساعت 23:42)وحیدی نیا نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 17:50)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي اطلاع داره كه ميشه با يك اينويس نمبر هر دو تا پرداخت را بصورت ماني اوردر انجام داد يا نه؟

یک فاکتور دیگه برای پرداخت دوم وجود داره که اول به شما نمیدهند به نام beneficiary ID برای همین بهترهست بدون نداشتن این نکته اقدام به این کار نکنی صبرکنید نمیدونید این NVC چقدر سخت میگرد یعنی کافی یک مشکلی تو کار باشه دیگه کار تموم هست انقدرباید معطل بشید برای هیچی
بازخودتون میدونید

راستش من هم سوالم راجع به این beneficiary ID هست! برای من این شماره در نامه همراه با کیس تامبر و اینویس نامبر هست ولی نمیدونم به چه کار میاد؟ جایی ازش استفاده میکنیم؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، Nightsky007 ، وحیدی نیا ، sepideh IR ، reasonable
عذرخواهی میکنم
بله 2014
نه،هیچ نامه ای دریافت نکردم
به چه آدررسی باید Email بزنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR

بازخودتون میدونید

اينها را ميدونم ولي مثل اينكه چاره اي نمي مونه توي صفحه گفته بعد از پرداخت فرم ds260 را تكميل كنيد كه فكر ميكنم پولش ٣٢٥$ باشه؟ متاسفانه نمي دونم چرا not paid كم رنگه كليك نمي خوره پرداخت كنم. گذشته از اين اسم فرزندم كه گرين كارت داره را جزء همراه نوشتن يعني براي اون هم بايد پرداخت انجام بشود، هر روز از ساعت 3:30 تا 8:30 شب به وقت ايران پاي تلفنم ولي خطها مشغوله ٣ تا ايميل دادم كه جواب نيومده نمي دونم سرشون شلوغه يا ايميل و اشتباه ميدم، اخرين راه برام فرستادن ميل هست، راستش ديگه راهي به ذهنم نمي رسه .(اسير شديم به خدا)
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Nightsky007 ، fahi ، sepideh IR ، reasonable
سلام ..من از 3 هفته پیش تا الان 2 تا ایمیل دریافت کردم که بهم گفته بود کیستون الیجبل شده واسه ویزا... و یه پکیج میاد براتون که میگه باید چه کار کنید ... الان که میخواستم امتحان کنم سایت CEAC رو این پیغام رو داد بهم :
This case is in the process of termination. Fee payments and online forms can no longer be accepted. If you believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.

یعنی چی آخه امروز ایمیل میدن ، بلافاصله هم مختومه اعلام میکنن ؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده خواهشا
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-10 ساعت 08:06)cpd نوشته:  سلام ..من از ۳ هفته پیش تا الان ۲ تا ایمیل دریافت کردم که بهم گفته بود کیستون الیجبل شده واسه ویزا... و یه پکیج میاد براتون که میگه باید چه کار کنید ... الان که میخواستم امتحان کنم سایت CEAC رو این پیغام رو داد بهم :
This case is in the process of termination. Fee payments and online forms can no longer be accepted. If you believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.

یعنی چی آخه امروز ایمیل میدن ، بلافاصله هم مختومه اعلام میکنن ؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده خواهشا

متن ایمیل قرار بدید درسایت
حتما با NVC تماس بگیرید

(2015-07-10 ساعت 00:07)Haghighat نوشته:  
اینکارارو کردم
اول اینکه فکر میکنم تاریخ رو اشتباه زدید چون هنوز ۱۰- ۲۰۱۵ نیامده فعلا برج ۷ میلادی هستیم و اگه منظورتون ۲۰۱۴ هست خب به نظر میرسه کمی دیر شده! نامه ایی مبنی بر اینکه کسر مدارک دارید دریافت نکردید؟ یک ایمیل بزنید بهشون شاید ترتیب اثر بدهند.

بازخودتون میدونید

راستش من هم سوالم راجع به این beneficiary ID هست! برای من این شماره در نامه همراه با کیس تامبر و اینویس نامبر هست ولی نمیدونم به چه کار میاد؟ جایی ازش استفاده میکنیم؟

باید بری تو سایت سیس با اون پرداخت هاروانجام بدی شما نتونستی وارد سیستم بشی؟
Category:F2A
Priority date:November 6,۲۰۱۳
Invoice payment:April 24,۲۰۱۵
.....
پاسخ
(2015-07-10 ساعت 11:51)وحیدی نیا نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 08:06)cpd نوشته:  سلام ..من از ۳ هفته پیش تا الان ۲ تا ایمیل دریافت کردم که بهم گفته بود کیستون الیجبل شده واسه ویزا... و یه پکیج میاد براتون که میگه باید چه کار کنید ... الان که میخواستم امتحان کنم سایت CEAC رو این پیغام رو داد بهم :

متن ایمیل قرار بدید درسایت
حتما با NVC تماس بگیرید

(2015-07-10 ساعت 00:07)Haghighat نوشته:  
اینکارارو کردم
اول اینکه فکر میکنم تاریخ رو اشتباه زدید چون هنوز ۱۰- ۲۰۱۵ نیامده فعلا برج ۷ میلادی هستیم و اگه منظورتون ۲۰۱۴ هست خب به نظر میرسه کمی دیر شده! نامه ایی مبنی بر اینکه کسر مدارک دارید دریافت نکردید؟ یک ایمیل بزنید بهشون شاید ترتیب اثر بدهند.

بازخودتون میدونید

باید بری تو سایت سیس با اون پرداخت هاروانجام بدی شما نتونستی وارد سیستم بشی؟

نه روش كليك مي كنم باز نميشه
پاسخ
دوستان عزيز اين فرم ds261 كجاست كه همه ي شما داريد و من نمي بينم؟ آيا اين فرم براي همه هست و همه بايد تكميلش كنند؟ يعني.مثل ds260 احباريه؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان