کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-06-17 ساعت 15:22)Haghighat نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 13:55)negarbahrami نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:13)hamidoo_b نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 09:02)negarbahrami نوشته:  سلام
دوستان با چه ایمیلی می تونم برای پیگیری کارم از USCIS پیگیری انجام بدم، کسی میدونه ؟

California Service Center: csc-ncsc-followup@dhs.gov
Vermont Service Center: vsc.ncscfollowup@dhs.gov
Nebraska Service Center: NSCFollowup.NCSC@uscis.dhs.gov
Texas Service Center: tsc.ncscfollowup@dhs.gov

If you do not receive a response within 21 days of contacting the Service Center, you may contact the USCIS Headquarters Office of Service Center Operations by email at SCOPSSCATA@dhs.gov.
سلام
من هنوز سرویس سنترم مشخص نشده خوب - یعنی مدارکم رو که فرستادم phoenix Lockbox USCIS i هنوز شماره بابت پیگیری و تایید دریافت ندادند حالا باید به کدومشون emial بزنم من ؟

من به lockboxsupport@uscis.dhs.gov ایمل زدم و رسیدنامبر رو گرفتم مهم نیست که ندونید کدوم سنتر هست این ادرس کلی هست . حتی با وجودی که سنتر رو هم میدونستم و به سنتر هم ایمیل زدم سنتر مربوطه به من جواب نداد ولی اون ادرس با گرفتن یک سری مشخصات خودتون و همسرتون بهتون رسید میده.

سلام
الان نزدیک 3 هفته میشه که به lockboxsupport@uscis.dhs.gov هم ایمیل زدم ولی جوابی نیومده برای شما چقدر طول کشید تا جواب بدن ؟ من مشخصاتی که تو سایت خواسته بود رو زدم تو ایمیل ولی هنوز ... از شما بعدش خواستن مشخصات ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، sepideh IR
(2015-07-05 ساعت 22:06)negarbahrami نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:13)hamidoo_b نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 09:02)negarbahrami نوشته:  سلام
دوستان با چه ایمیلی می تونم برای پیگیری کارم از USCIS پیگیری انجام بدم، کسی میدونه ؟

California Service Center: csc-ncsc-followup@dhs.gov

If you do not receive a response within 21 days of contacting the Service Center, you may contact the USCIS Headquarters Office of Service Center Operations by email at SCOPSSCATA@dhs.gov.
سلام
من هنوز سرویس سنترم مشخص نشده خوب - یعنی مدارکم رو که فرستادم phoenix Lockbox USCIS i هنوز شماره بابت پیگیری و تایید دریافت ندادند حالا باید به کدومشون emial بزنم من ؟

من به lockboxsupport@uscis.dhs.gov ایمل زدم و رسیدنامبر رو گرفتم مهم نیست که ندونید کدوم سنتر هست این ادرس کلی هست . حتی با وجودی که سنتر رو هم میدونستم و به سنتر هم ایمیل زدم سنتر مربوطه به من جواب نداد ولی اون ادرس با گرفتن یک سری مشخصات خودتون و همسرتون بهتون رسید میده.

سلام
الان نزدیک ۳ هفته میشه که به lockboxsupport@uscis.dhs.gov هم ایمیل زدم ولی جوابی نیومده برای شما چقدر طول کشید تا جواب بدن ؟ من مشخصاتی که تو سایت خواسته بود رو زدم تو ایمیل ولی هنوز ... از شما بعدش خواستن مشخصات ؟
دقیقا یک ماه طول کشید. در جواب ایمیل اول یک سری مشخصات خواستن و تاکید کردن که مشخصات رو در جواب همین ایمیلی که دادیم بگذارید یعنی در واقع ایمیلی که میاد رو باید ریپلای کنی. این ایمیل کمتر از ایمیل اول طول کشید!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
(2015-07-05 ساعت 22:31)Haghighat نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 22:06)negarbahrami نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 12:13)hamidoo_b نوشته:  California Service Center: csc-ncsc-followup@dhs.gov

سلام

سلام
الان نزدیک ۳ هفته میشه که به lockboxsupport@uscis.dhs.gov هم ایمیل زدم ولی جوابی نیومده برای شما چقدر طول کشید تا جواب بدن ؟ من مشخصاتی که تو سایت خواسته بود رو زدم تو ایمیل ولی هنوز ... از شما بعدش خواستن مشخصات ؟
دقیقا یک ماه طول کشید. در جواب ایمیل اول یک سری مشخصات خواستن و تاکید کردن که مشخصات رو در جواب همین ایمیلی که دادیم بگذارید یعنی در واقع ایمیلی که میاد رو باید ریپلای کنی. این ایمیل کمتر از ایمیل اول طول کشید!

مرسی آخه تو دریافت ایمیل من فرداش یک ایمیل زدن که حداکثر 15 روز کاری طول میکشه که جواب ایمیل شما رو بدیم ( البته فکر کنم از این ایمیل های اتوماتیک که ... )‌ گویا باید صبر کنم باز ... کیس شما هم جوابی نداده بودن که ایمیل زدید ؟ فقط چک رو نقد کردن ولی دیگه هیچ خبری نشد تا امروز که بیشتر از 2 ماهه ...
پاسخ
بله. خبری ندادن که ایمیلی دریافت کردن! فقط بعد از یک ماهایمیل دادن و یک سری مشخصات خواستن! صبور باشید و شاید بیشتر هم بیشتر طول بکشه!

کیس من تازه بعد از سه ماه رسید نامبر دادن!
CR1
پاسخ
(2015-07-05 ساعت 22:55)Haghighat نوشته:  بله. خبری ندادن که ایمیلی دریافت کردن! فقط بعد از یک ماهایمیل دادن و یک سری مشخصات خواستن! صبور باشید و شاید بیشتر هم بیشتر طول بکشه!

کیس من تازه بعد از سه ماه رسید نامبر دادن!

خوب بالاخره جواب دادن هم receipt number دادن هم چک کردم اپرو شده بودم یک ماهه حالا باید چی کار کنم ؟ راستی ممنونم از همه دوستانی که کمکم کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، mohammadreza88 ، sepideh IR
سلام
WAC اول این شماره چه معنی داره ؟ گویا سوال هام خیلی پیش و پا افتاده است که کسی جواب نمیده و ...
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sib 24 ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-07 ساعت 10:15)negarbahrami نوشته:  سلام
WAC اول این شماره چه معنی داره ؟ گویا سوال هام خیلی پیش و پا افتاده است که کسی جواب نمیده و ...

– EAC – Vermont Service Center;
– WAC – California Service Center;
– LIN – Nebraska Service Center; and
– SRC – Texas Service Center.

البته شما دیگه با این کد کاری ندارید چون پروندتون تو uscis اپروو شده و منتقل شده به nvc . تنها کاری که الان باید بکنید صبره تا یک ایمیل براتون بیاد و کیس نامبر و اینویس نامبر رو بهتون بده تا پرداختها رو انجام بدید و مدارک رو براشون بفرستید. تو این مدت اگر اسپانسر ندارید دنبالش بگردید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، fahi ، tico ، sepideh IR ، reasonable
پس چرا حروف اول رسیپ نامبر من باMSC بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2015-07-07 ساعت 12:27)hamidoo_b نوشته:  

البته شما دیگه با این کد کاری ندارید چون پروندتون تو uscis اپروو شده و منتقل شده به nvc . تنها کاری که الان باید بکنید صبره تا یک ایمیل براتون بیاد و کیس نامبر و اینویس نامبر رو بهتون بده تا پرداختها رو انجام بدید و مدارک رو براشون بفرستید. تو این مدت اگر اسپانسر ندارید دنبالش بگردید.
سلام
ممنونم از شما دوست خوبم
در رابطه با دریافت رسید و ایمیل تو این مدت هیچی برای من نیومد آخر با کلی ایمیل به من این شماره رو دادن و فهمیدم Case Approve شدم فکر می کنید باز ممکنه به ایم مشکل بخورم ؟ کاری می تونم انجام بدم ؟ بعد من کلا 3 ماه امریکا بودم و بعد دریافت گرین و پاس سفید برگشتم و از ایران اقدام کردم و برگه مالیاتی ندارم این مشکل ساز میشه ؟
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، sepideh IR
(2015-07-07 ساعت 12:49)negarbahrami نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 12:27)hamidoo_b نوشته:  

سلام
ممنونم از شما دوست خوبم
در رابطه با دریافت رسید و ایمیل تو این مدت هیچی برای من نیومد آخر با کلی ایمیل به من این شماره رو دادن و فهمیدم Case Approve شدم فکر می کنید باز ممکنه به ایم مشکل بخورم ؟ کاری می تونم انجام بدم ؟ بعد من کلا ۳ ماه آمریکا بودم و بعد دریافت گرین و پاس سفید برگشتم و از ایران اقدام کردم و برگه مالیاتی ندارم این مشکل ساز میشه ؟

افراد مشابه شما زیاد هستن و کارشون انجام میشه. بهتره تو تاپیک ازدواج با کسی که گرین کارت دارد مسئله رو مطرح کنید تا کسانی که مثل شما هستند پاسخ بدند بهتون. برای دریافت ایمیلها اگر فرم g1145 رو پر کردید نباید مشکلی پیش بیاد ولی محض اطمینان اگر 2ماه از تاریخ اپرووتون گذشت و خبری نشد با nvc تماس بگیرید.

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR
دوستان، بعد از پرداخت آنلاین چقدر زمان میبره که تایید کنند و آیا بعد از تایید مالی میتوانیم فرم DS260 را پر کنیم؟
بعد از تایید فرم DS260 باید مدارک رو پست کنیم؟ میشه یکی از روند کار منو مطلع کنه؟ ممنون
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، tico ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-07 ساعت 14:16)Haghighat نوشته:  دوستان، بعد از پرداخت آنلاین چقدر زمان میبره که تایید کنند و آیا بعد از تایید مالی میتوانیم فرم DS260 را پر کنیم؟
بعد از تایید فرم DS260 باید مدارک رو پست کنیم؟ میشه یکی از روند کار منو مطلع کنه؟ ممنون

در حالت عادی بعد از اینکه پول از حسابتون کم میشه 3 4 روز طول میکشه paid بنویسه ولی الان یک مقدار سیس بهم ریخته هست. به هر حال بعد از اینکه paid شد فرم 260 براتون باز میشه و میتونین تکمیلش کنید. زمان فرستادن مدارک هم وقتیه که کاورشیت داشته باشین به فرم مربوط نمیشه. اگر کاورشیت رو ایمیل کردند براتون میتونید مدارک رو بفرستید.

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، tico ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-07 ساعت 14:58)hamidoo_b نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 14:16)Haghighat نوشته:  دوستان، بعد از پرداخت آنلاین چقدر زمان میبره که تایید کنند و آیا بعد از تایید مالی میتوانیم فرم DS260 را پر کنیم؟

در حالت عادی بعد از اینکه پول از حسابتون کم میشه ۳ ۴ روز طول میکشه paid بنویسه ولی الان یک مقدار سیس بهم ریخته هست. به هر حال بعد از اینکه paid شد فرم 260 براتون باز میشه و میتونین تکمیلش کنید. زمان فرستادن مدارک هم وقتیه که کاورشیت داشته باشین به فرم مربوط نمیشه. اگر کاورشیت رو ایمیل کردند براتون میتونید مدارک رو بفرستید.
ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید!

ایمیل ها برای وکیل من میاد ولی من چون از وکیلم چندان راضی نیستم میخوام از مراحل کار باخبر باشم اینجوری کارهای وکیل رو از دور میتونم رصد کنم. من وقتی سایت رو چک میکنم فقط قسمت پرداخت آنلاین هردوتا فعال هست! حالا اگه کاورشیت آمده باشه و وکیل برای من نفرستاده باشه جایی توی سایت هست که با دادن کیس نامبر و اینویس نامبر کاورشیت رو بگیرم؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidoo_b ، tico ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-07 ساعت 15:39)Haghighat نوشته:  ممنون دوست عزیز که پاسخ دادید!

ایمیل ها برای وکیل من میاد ولی من چون از وکیلم چندان راضی نیستم میخوام از مراحل کار باخبر باشم اینجوری کارهای وکیل رو از دور میتونم رصد کنم. من وقتی سایت رو چک میکنم فقط قسمت پرداخت آنلاین هردوتا فعال هست! حالا اگه کاورشیت آمده باشه و وکیل برای من نفرستاده باشه جایی توی سایت هست که با دادن کیس نامبر و اینویس نامبر کاورشیت رو بگیرم؟

فعال بودن( یعنی نوشته pay now) دلیل بر باز بودن پرداخت نیست. شما اگر روی pay now کلیک کنید و به صفحه بعد منتقل بشه و اونجا مبلغ رو نوشته باشه یعنی پرداختتون بازه (آنلاین میشه پرداخت کرد و اگر نشد مانی اوردر) شما میتونید بعد از ساین این شدن در سیس بالای صفحه وارد receipt page بشید و دکمه Email document coversheet رو بزنید یک فیلد باز میشه که میتونید توش ایمیلتونو وارد کنید. چند وقت باید صبر کنید تا براتون ایمیل کنند.

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Haghighat ، tico ، sepideh IR ، reasonable
دوستان من الان سرچ زدم رسیپ نامبر من با MSC شروع میشه سرویس سنتر میزوری هست ولی چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ما از مریلند درخواست دادیم!!!!!!
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان