کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-07-10 ساعت 01:55)atamata نوشته:  عذرخواهی میکنم
بله ۲۰۱۴
نه،هیچ نامه ای دریافت نکردم
به چه آدررسی باید Email بزنم؟
ببینید دوست من، من البته به USCIS ایمیل نزدم ولی در سایتش اینو پیدا کردم:

USCIS Service Centers

If you contacted the National Customer Service Center with a case-related inquiry and more than 30 days have passed and you have not received a response, you may email the appropriate USCIS Service Center with your inquiry:

California Service Center: csc-ncsc-followup@dhs.gov
Vermont Service Center: vsc.ncscfollowup@dhs.gov
Nebraska Service Center: NSCFollowup.NCSC@uscis.dhs.gov
Texas Service Center: tsc.ncscfollowup@dhs.gov
If you do not receive a response within 21 days of contacting the Service Center, you may contact the USCIS Headquarters Office of Service Center Operations by email at SCOPSSCATA@dhs.gov.

سرویس سنترتون رو پیدا کنید و بهشون ایمیل بزنید. و در آخر هم گفته اگه بیش از 21 روز از ایمیل گذشت و پاسخی نگرفتید به آدرس ایمل آخری ایمیل بزنید. امیدوارم کارساز باشه!
باز هم چاره ایی جز صبر نیست. امیدوارم بزودی خبرای خوبی بشنوید.

(2015-07-10 ساعت 12:35)Sam-90 نوشته:  دوستان عزيز اين فرم ds261 كجاست كه همه ي شما داريد و من نمي بينم؟ آيا اين فرم براي همه هست و همه بايد تكميلش كنند؟ يعني.مثل ds260 احباريه؟

برای کسایی که وکیل دارند این فرم اتوماتیک حذف می شود !
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90 ، tico ، reasonable ، atamata
یک فاکتور دیگه برای پرداخت دوم وجود داره که اول به شما نمیدهند به نام beneficiary ID برای همین بهترهست بدون نداشتن این نکته اقدام به این کار نکنی صبرکنید نمیدونید این NVC چقدر سخت میگرد یعنی کافی یک مشکلی تو کار باشه دیگه کار تموم هست انقدرباید معطل بشید برای هیچی
بازخودتون میدونید
[/quote]

راستش من هم سوالم راجع به این beneficiary ID هست! برای من این شماره در نامه همراه با کیس تامبر و اینویس نامبر هست ولی نمیدونم به چه کار میاد؟ جایی ازش استفاده میکنیم؟
[/quote]

باید بری تو سایت سیس با اون پرداخت هاروانجام بدی شما نتونستی وارد سیستم بشی؟
[/quote]
راستش به تازگی میتونم پرداخت ها رو انجام بدم ولی هنوز این کارو نکردم!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR
بله من مي تونم وارد سيستم بشم ولي نمي توانم روي پرداخت كليك كنم چون كليك كنم باز نميشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، reasonable
باید کمی صبر کنید! برای من هم همین طور بود میتونستم وارد بشم ولی پرداخت ها غیر فعال بودن! الان 4-5 روز هست که پرداخت ها هم فعال هستند و صفحات بعدی برای پرداخت ها باز میشه!
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90 ، shadoow ، tico ، reasonable
دوستان كسي ميدونه beneficiary id چيه و به چه كار مياد؟ من امروز گرفتمش گفتن وقتي ايميل مي دهي بايد اين را هم توش بنويسي.
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، sepideh IR ، reasonable
(2015-07-11 ساعت 02:48)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي ميدونه beneficiary id چيه و به چه كار مياد؟ من امروز گرفتمش گفتن وقتي ايميل مي دهي بايد اين را هم توش بنويسي.

سلام
به NVC ایمیل بزنید چه مدت طول میکشه تا جواب بدن ؟
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...
پاسخ
(2015-07-11 ساعت 11:25)negarbahrami نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 02:48)Sam-90 نوشته:  دوستان كسي ميدونه beneficiary id چيه و به چه كار مياد؟ من امروز گرفتمش گفتن وقتي ايميل مي دهي بايد اين را هم توش بنويسي.

سلام

اگه جواب بدن حدود يك هفته، تا الان كه جواب ندادن يكي ديشب تنظيم كردم فرستادم ببينم چي ميشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، sepideh IR ، negarbahrami ، tico
(2015-07-11 ساعت 11:57)Sam-90 نوشته:  

سلام

اگه جواب بدن حدود يك هفته، تا الان كه جواب ندادن يكي ديشب تنظيم كردم فرستادم ببينم چي ميشه.

منم الان فرستادم . امیدوارم موفق باشید.
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، Sam-90
(2015-07-11 ساعت 12:07)negarbahrami نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 11:57)Sam-90 نوشته:  

سلام

منم الان فرستادم . امیدوارم موفق باشید.
ممنون شما هم همينطور
پاسخ
دوستانی که مصاحبه در ایروان دارند خواهشا سفرنامه خودشون رو حتما بنویسند ! واقعا هیچی از سفرنامه های ازدواجی ارمنستان نمیشه فهمید ! کلا از 2012 تا الان سالی 2 تا سفرنامه آپ شده! این خیلی مهمه چون کیس ما ازدواجی ها با اونایی که لاتاری میرن خیلی فرق میکنه و نحوه برخورد آفیسیرها هم با ازدواجی و لاتری خیلی متفاوته! دوستان به سفرنامه های بچه های لاتری اکتفا نکنید. لطفا تجربه خودتون رو از روز مصاحبه بنویسید. سوالایی که میکنن؟ مشکلاتی که بوجود میاد؟ نقص مدارک ها و یا اونهایی که یک ضرب ویزا میگیرن بگن چه نکاتی رو رعایت کردن!
پیشا پیش ممنون.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Sam-90 ، mohammadreza88 ، sepideh IR ، tico
سلام
ما چند روزِ توسط ايميل از NVC كيس نامبر و اينويس آى دى رو گرفتيم ، وقتى ميريم تو سايت موقع پرداخت اول اين پيغام رو ميده :

This case is in the process of termination. Fee payments and online forms can no longer be accepted. If you believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately

كسى تجربه مشابه داشته؟
چيكار بايد كرد؟
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، cpd
(2015-07-11 ساعت 17:12)Babak.T نوشته:  سلام
ما چند روزِ توسط ايميل از NVC كيس نامبر و اينويس آى دى رو گرفتيم ، وقتى ميريم تو سايت موقع پرداخت اول اين پيغام رو ميده :

believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.

كسى تجربه مشابه داشته؟
چيكار بايد كرد؟

براي من هم همينه، شما به چه آدرسي ايميل دادين؟ چجوري ايميل را فرستاديد يعني چه نكاتي را رعايت كرديد زمان نوشتن؟ و چند روزه جواب ايميل شما امد؟ اخه من فرستادم هنوز جواب ندادند؟
ممنون
پاسخ
(2015-07-11 ساعت 17:15)Sam-90 نوشته:  

believe you have received this message in error, or to resume processing of the case, please contact the NVC immediately.

كسى تجربه مشابه داشته؟
چيكار بايد كرد؟

براي من هم همينه، شما به چه آدرسي ايميل دادين؟ چجوري ايميل را فرستاديد يعني چه نكاتي را رعايت كرديد زمان نوشتن؟ و چند روزه جواب ايميل شما امد؟ اخه من فرستادم هنوز جواب ندادند؟
ممنون

من ايميلى ندادم ، nvc ايميل داد و به من كيس نامبر و اينويس آى دى داد ، اين پيغام موقع پرداخت در سايت nvc نمايش داده ميشه
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، cpd
(2015-07-11 ساعت 18:46)Babak.T نوشته:  

كسى تجربه مشابه داشته؟
چيكار بايد كرد؟

ممنون

من ايميلى ندادم ، nvc ايميل داد و به من كيس نامبر و اينويس آى دى داد ، اين پيغام موقع پرداخت در سايت nvc نمايش داده ميشه
چند روز صبر كنيد چون دارن يك تغييراتي تو سايت مي دهند اگه درست نشد يا زنگ بزنيد يا ايميل بديد.

(2015-07-11 ساعت 18:46)Babak.T نوشته:  

كسى تجربه مشابه داشته؟
چيكار بايد كرد؟

ممنون

چند روز صبر كنيد چون دارن يك تغييراتي تو سايت مي دهند اگه درست نشد يا زنگ بزنيد يا ايميل بديد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Babak.T ، sepideh IR
سلام به همه دوستان عزیز.

کیس ما الان حدود 40 روزی هست که اپروو شده توسط USCIS و نامه هم اومد..... ولی هنوز از NVC خبری نیست. کسی میدونه که عملا NVC بعد از چه مدت نامه/ایمیلش میاد؟
هفته پیش هم ایمیل زدم بهشون ولی هنوز به اون هم جواب ندادن. شماره تلفونشون هم که ماشاالله همیشه اشغال هست!

مرسی.
CR1
شروع کیس: نوامبر 2014
سفارت در اروپا
مصاحبه: اوایل ژانویه 2016
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به OR در اواسط مارس 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh IR ، barfi1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان