موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من خيلى دلم ميخواست مثل همه در آنكارا يا ابوظبى مصاحبه ميشدم كِه ميتونستم از اطلاعات و تجربه ديگران استفاده كنم،الان سبك مديكال من هم سخت شده هم گرون هم پر در دسر،رزرو مترجم كِه تقريبا سه روز وقت گرفت و چهارتا مرحله داشت،خلاصه اگر از ايران ميرفتم مصاحبه بقيه ميتونستن كمكم كنن،البته نتيجه كار مثبت بشه به سختيهاش مى ارزه?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-12 ساعت 20:25)Tolu IR نوشته: من خيلى دلم ميخواست مثل همه در آنكارا يا ابوظبى مصاحبه ميشدم كِه ميتونستم از اطلاعات و تجربه ديگران استفاده كنم،الان سبك مديكال من هم سخت شده هم گرون هم پر در دسر،رزرو مترجم كِه تقريبا سه روز وقت گرفت و چهارتا مرحله داشت،خلاصه اگر از ايران ميرفتم مصاحبه بقيه ميتونستن كمكم كنن،البته نتيجه كار مثبت بشه به سختيهاش مى ارزه😀
آره خب ولی سعی کنید نگرانی به خودتون راه ندین و با اعتماد به نفس برید جلو. تا اینجا خوب پیش رفته بقیه شم امیدوارم آسون تر باشه
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-08 ساعت 15:32)پري57 نوشته: (2015-08-08 ساعت 12:48)vahid4573 نوشته: سلام در حدود ١ سال طول ميكشه چون سيتيزن هستن ولي نزديك مصاحبه حتما ايشون برگردن ساكن اونجا باشن كه شما ميرين مصاحبه ميگين كه مي خواين به همسرتون ملحق بشين.مدارك لازمه .ايشون چند ماه زودتر بره مشكلي نيست شما با گرين كارت وارد ميشين
ممنون از پاسخ و راهنماييتون. پس اگر درست متوجه شده باشم در هر صورت در زمان مصاحبه بايد اونجا ساكن و مستقر باشه.
[font=Arial]دوست عزیز م[/size]نم شرایط شما رو دارم دقیقا ولی بار دار شدم دیگه همسرم نتونست بره آمریکا برای همین 5 ساله که ایرانیم حالا منو بچه رو دیگه نمی تونه تنها بزاره بره چون من دیس ابلیتی دارم ....حالا دامیسلمون نمی دون چی مبشه؟ با ید آمریکا باشه حتما؟
تو فرمیی که قبلا هم پر کرده بودایم زده بود یم سالم...ولی این یه نوعی از صرع هست که دارم ..دوستان واسم دعا کنین.[/font]...
[size=medium]
اولین اقدام:اول دی
اپرو: اول فروردین
کیس نامبر:9اردیبهشت
نوع ویزا:ir1 ( ازدواجی با سیتی زن)
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
خبر خوش بولتن ویزا برای ماه سپتامبر دو ماه و 15 روز رفت جلو
1/march /2014
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگى
خيلى اوضاع مسخره ايى درست كردن،ديروز تمام مديكال رو انجام دادم،اينجا اينجورى كِه كل پرونده مديكال از طريق دكتر معتمد سفارت مستقيم دست سفارت ميرسه ديروز هيچى دست من ندادن به جز يه يك پاكت در بسته كِه توش سى دى بود و مال اِكس رِىْ بود و گفتن اجازه ندارى باز كنى بايد بدى دست آفيسر،حالا پرونده مديكال من باز مونده و ناقص چون تا شماره پرسنلى منو زد توى سيستم در اومد كِه بله شما داروهاى ضد افسردگى براى مدتى استفاده ميكرديد،الان بايد دكتر شخصى شما يك تعييديه بِده كِه الان حالتون خوبه چون داروهاى شما به دلار حساب ميشه و چون گرونه بايد ببينن همسرتون توان خريد اين داروهارو داره دوم دلايل ديپريشن شديد شمارو در بدو ورودتون توضيح بِده ،خلاصه الان كار من پيچيده تر و بدتر شده،اين تا اين مرحله ?
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای ویزای ازدواجی چقدر زمان میبره ان وی سی ایمیل تکمیل مدارک رو بفرسته؟ و چقدر زمان میبره ایمیل تعیین وقت سفارت بیاد؟
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان ٤ روزه مدارك به nvc فرستادم و رسيده ولي هيچ ايميلي به من مبني بر دريافت مدارك ندادن چجوري ميتونم چك كنم رسيده دستشون و دارن بررسب ميكنند يا نه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 12:01)seda نوشته: بچه ها الان ٤ روزه مدارك به nvc فرستادم و رسيده ولي هيچ ايميلي به من مبني بر دريافت مدارك ندادن چجوري ميتونم چك كنم رسيده دستشون و دارن بررسب ميكنند يا نه؟
یادمه برای من ده روز طول کشید
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 12:01)seda نوشته: بچه ها الان ٤ روزه مدارك به nvc فرستادم و رسيده ولي هيچ ايميلي به من مبني بر دريافت مدارك ندادن چجوري ميتونم چك كنم رسيده دستشون و دارن بررسب ميكنند يا نه؟
معمولاً يكماه بعد از ارسال يا نقص مي خوري يا پرونده تكميل ميشه ميره واسه سفارت .به امضاي من نگاه كني متوجه مي شي
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا کسی وکیلی میشناسه معرفی کنه که بتونم تماس بگیرم و سوال کوتاهی بپرسم و راهنمایی بگیرم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوال خيلى ضرورى دارم،مصاحبه من در استكهلم هست،اگر بخوام تاريخ مصاحبمو تغيير بدم فكر ميكنيد براى چند ماه ديگه نوبت مجدد بدن؟
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان کیس نامبر و اینویس نامبرم رو تو سایت وارد کردم ولی این ارور میده :
Please be advised that the case that you have attempted to access is not eligible for further processing by the National Visa Center at this time. Please contact the National Visa Center if you believe that you have received this message in error.
کسی می دونه چرا ؟؟؟
ارسال مدارک 05May2015
دریافت مدارک 11May2015
اپروو 4June2015
دریافت کیس نامبر و اینویس نامبر (تلفنی) : 17 aug
سفارت ارمنستان
...