کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-11-01 ساعت 21:42)oct 31 نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 13:20)NazilaTaba نوشته:  سلام دوستان کسی می دونه برای فرستادن ترجمه شناسنامه و عقدنامه به ان وی سی ایا فقط ترجمه رسمی روی سربرگ دارالترجمه کافیه یا تایید دادگستری و وزارت خارجه هم نیاز هست؟ اخه فرق هزینش خیلی هست Smile مرسی
من بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال کردم و مشکلی نبود.

با سلام
بهتره با مهر دادگستری وزارت خارجه ارسال کنید، چون احتمالش هست روز مصاحبه بخوان ازتون.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، amirsalehish ، Tolu IR
(2015-11-01 ساعت 21:10)clean_lovers نوشته:  دوستان سلام از nvc برام نامه اومده لطفا راهنمایی کنید این چیزیه که از من خواستند نمی دونم منظورشون چیه من باید i -864 پر کنم؟
We reviewed your I-864, I-864EZ, I-864W or I-864A Affidavit of Support form and supporting financial
documents. We found that you didn't provide all the necessary supporting documents or you had
incomplete information or you missed some questions on the Affidavit of Support form(s).
On the attached Affidavit of Support checklist, we have put an "X" by each item you need to correct. Go
to the Department of State's website at http://nvc.state.gov/aos and follow the instructions for the
Affidavit of Support form(s). From there, you can fill out a new form, sign, and send the form(s) to the
NVC. We require an Affidavit of Support form for each case regardless of your income level.
Your case is on hold until you send us the items we need. When you return the documents and

از خانمم هم این رو خواستند یعنی خانمم هم i-864 , i864A رو باید پر کنه
Please review the instructions below then refer to the final page of this checklist for mailing
instructions.
[x] I-864, Affidavit of Support Checklist
[x] The Affidavit of Support is an important legal contract between you and the U.S. government. During our review,
we identified one or more sections that were either incomplete or contained incorrect information. Please review the
additional instructions below then complete and submit a new Affidavit of Support. You can download the I-864 form and
instructions at http://www.uscis.gov/i-864.
[x]
[x]
[x]
In Part ۵. Sponsor's Household Size, please correct the following...
[x] Item ۸. The household size must equal the sum of: sponsor + traveling applicants + household members filing a
Form I-864A.

بله دوست عزيز بايد دوباره تكميل كنيد و اطلاعات تون را اصلاح كنيد بخوصوص house hold members را صحيح وارد كنيد در پارت ٥ ايتمها درست وارد نشدن تعداد خانوار بدرستي مشخص نشده.
دوستان طرز صحيح تكميل كردن اين فرم را گذاشتن مي تونيد كمك بگيريد ازش كه كاراتون سريعتر انجام بشه. دوست عزيز براي ساير اعضاي خانواده كه درون اين فرم (i-864) نام برده ميشه انهايي كه كار ميكنند بايد فرم i-864a براشون تكميل بشه و مدارك مالياتي شون ضميمه كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
پاسخ
(2015-11-01 ساعت 21:10)clean_lovers نوشته:  دوستان سلام از nvc برام نامه اومده لطفا راهنمایی کنید این چیزیه که از من خواستند نمی دونم منظورشون چیه من باید i -864 پر کنم؟
We reviewed your I-864, I-864EZ, I-864W or I-864A Affidavit of Support form and supporting financial
documents. We found that you didn't provide all the necessary supporting documents or you had
incomplete information or you missed some questions on the Affidavit of Support form(s).
On the attached Affidavit of Support checklist, we have put an "X" by each item you need to correct. Go
to the Department of State's website at http://nvc.state.gov/aos and follow the instructions for the
Affidavit of Support form(s). From there, you can fill out a new form, sign, and send the form(s) to the
NVC. We require an Affidavit of Support form for each case regardless of your income level.
Your case is on hold until you send us the items we need. When you return the documents and

از خانمم هم این رو خواستند یعنی خانمم هم i-864 , i864A رو باید پر کنه
Please review the instructions below then refer to the final page of this checklist for mailing
instructions.
[x] I-864, Affidavit of Support Checklist
[x] The Affidavit of Support is an important legal contract between you and the U.S. government. During our review,
we identified one or more sections that were either incomplete or contained incorrect information. Please review the
additional instructions below then complete and submit a new Affidavit of Support. You can download the I-864 form and
instructions at http://www.uscis.gov/i-864.
[x]
[x]
[x]
In Part ۵. Sponsor's Household Size, please correct the following...
[x] Item ۸. The household size must equal the sum of: sponsor + traveling applicants + household members filing a
Form I-864A.

یک مقدار اطلاعات نیازه که بتونیم راهنمایی کنیم، اگر اعدادی که تو پارت 5 نوشتید رو توضیح بدید بهتره
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
منظوراز house hold member تعداد اعضای خانواده خودم هست یعنی خودم و همسرم؟یا تعداد اعضای خانواده sponser که پدر خانمم هست ؟ و همسر من که 4 سال تو ایران بوده و مالیاتی به طبع نمی تونسته پرداخت بکنه و مدارک مالیاتی نداره پس i-864a رو چه کسی باید پر کنه منظور اعضای خانواده اسپانسر هست که مدارک مالیاتشون رو باید ضمیمه کنند؟ واقعا گیج شدم
پاسخ
فرمی که sponser پر کرده تو مجموع کل که قسمت 8 باشه عدد 3 زده شده
پاسخ
(2015-11-02 ساعت 00:32)clean_lovers نوشته:  منظوراز house hold member تعداد اعضای خانواده خودم هست یعنی خودم و همسرم؟یا تعداد اعضای خانواده sponser که پدر خانمم هست ؟ و همسر من که ۴ سال تو ایران بوده و مالیاتی به طبع نمی تونسته پرداخت بکنه و مدارک مالیاتی نداره پس i-864a رو چه کسی باید پر کنه منظور اعضای خانواده اسپانسر هست که مدارک مالیاتشون رو باید ضمیمه کنند؟ واقعا گیج شدم

اسپانسر كه همسر شماست فرم i-864 را تكميل ميكنه، همسرتون بخاطر اينكه درامد نداره و پدرشون اسپانسر شدن، ايشون (پدر) فرم i-864a را تكميل مي كنند و همچنين ساير اعضاي خانواده كه با هم زندگي مي كنند و كار مي كنند و تكس پرداخت مي كنند نيز فرم i-864a را بايد تكميل كنند و فرمهاي فدرال اينكام تكس و w-2 ٣ سال گذشته براي ضميمه لازم هست( اسامي تمامي و هوس هولد سايز در فرم i-864 كه بنام همسر شما بايد تكميل بشه نوشته ميشه و پارت ٥ كه از شما ايراد گرفتن بخاطر همين هست كه اعضا احتمالاً بدرستي وارد نشدن)
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، طناز12
(2015-11-02 ساعت 00:42)clean_lovers نوشته:  فرمی که sponser پر کرده تو مجموع کل که قسمت ۸ باشه عدد ۳ زده شده

يعني شما و همسرتون و پدر ايشون؟
اگه فكر مي كنيد اشتباهي رخ داده تماس بگيريد با ان وي سي ببينيد چي ميگن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، طناز12
(2015-11-02 ساعت 00:42)clean_lovers نوشته:  فرمی که sponser پر کرده تو مجموع کل که قسمت ۸ باشه عدد ۳ زده شده

اگر پدر همسرتون قراره كو اسپانسر شما باشن، همسرتون بايد i864 پر كنند و پدرشون i864a و فرم ديگه اى نياز نيست

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Sam-90 ، armehraboon ، shadoow ، طناز12
(2015-11-03 ساعت 03:06)hamidoo_b نوشته:  

اگر پدر همسرتون قراره كو اسپانسر شما باشن، همسرتون بايد i864 پر كنند و پدرشون i864a و فرم ديگه اى نياز نيست

ممنون از راهنماییتون دوستان دعا کنید به سلامت بگذرم از این nvc
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، hamidoo_b ، armehraboon ، Sam-90
سلام
پرونده ما CR1 هستش ، امروز زنگ زديم nvc و گفت پروندتون كامپليت شده اما هنوز ايميلى واسمون نيومده!
سفارتمونم ابوظبيه ، حالا سوال من:
١-حتماً بايد صبر كنيم اول ايميل كامپليت بياد بعد پيگير وقت سفارت باشيم يا همين تلفنى كفايت ميكنه؟
٢-با توجه به اينكه سفارتمون ابوظبيه ، چطور و از چه راهى بايد تاريخ مصاحبمونو چك كنيم؟
كتگورى : CR1
ارسال به USCIS: اكتبر ٢٠١٤
RFE : آپريل ٢٠١٥
اپرو : مى ٢٠١٥
كامپليت NVC : اكتبر ٢٠١٥
تاريخ مصاحبه : ژانويه ٢٠١٦
محل مصاحبه : ابوظبى

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
(2015-11-04 ساعت 01:09)Babak.T نوشته:  سلام
پرونده ما CR1 هستش ، امروز زنگ زديم nvc و گفت پروندتون كامپليت شده اما هنوز ايميلى واسمون نيومده!
١-حتماً بايد صبر كنيم اول ايميل كامپليت بياد بعد پيگير وقت سفارت باشيم يا همين تلفنى كفايت ميكنه؟
٢-با توجه به اينكه سفارتمون ابوظبيه ، چطور و از چه راهى بايد تاريخ مصاحبمونو چك كنيم؟

دوست عزيز اول بايد ايميل كامپليت بياد و منتظر بمونيد تا ايميل سفارت بياد و خودتون نميتونيد وقت سفارت بگيريد

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Babak.T ، armehraboon ، طناز12
(2015-11-04 ساعت 02:50)hamidoo_b نوشته:  
(2015-11-04 ساعت 01:09)Babak.T نوشته:  سلام

دوست عزيز اول بايد ايميل كامپليت بياد و منتظر بمونيد تا ايميل سفارت بياد و خودتون نميتونيد وقت سفارت بگيريد

اگر ايميل سفارت تاخير داشت ، از سايت مشخصى نميشه هر چند وقت چك كرد كه تاريخ ما رو مشخص كردن يا نه؟

ceac updates : 14 jan , 20 jan (email) , 21 jan , 25 jan , 28 jan , 10 apr (email) , 18 jul (email) , 19 jul , 1 Agu OR

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، طناز12

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Babak.T ، Tolu IR ، طناز12

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان