کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
بچه های من یکسری سوال دارم کسی هست بین شما منو راهنمایی کنه؟
توی اسکایپ، لاین هرجا
ممنون میشم
یکی از سوال هام اینه که هنوز از هرکسی پرسیدم نفهمیدم واقعا چجوریه
آیا برای خروج از کشور دختر زیر 40 سال اجازه ی پدر لازمه؟ حتی اگه ویزای ازداجی باشه؟
اگه لازمه میشه رفت ترکیه ثل یه سافر عادی و از اونجا بلیط آ م ر ی ک ا رو گرفت و انجوری امضای پدر لازم نباشه؟
من واقعا مستاصل شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-11-04 ساعت 22:24)nidaleonine نوشته:  بچه های من یکسری سوال دارم کسی هست بین شما منو راهنمایی کنه؟
توی اسکایپ، لاین هرجا
ممنون میشم
آیا برای خروج از کشور دختر زیر 40 سال اجازه ی پدر لازمه؟ حتی اگه ویزای ازداجی باشه؟
اگه لازمه میشه رفت ترکیه ثل یه سافر عادی و از اونجا بلیط آ م ر ی ک ا رو گرفت و انجوری امضای پدر لازم نباشه؟
من واقعا مستاصل شدم

با سلام

تا اونجا که من میدونم :
اولا این قانون ایران هست و شما اگه به هر طریقی برید ترکیه دیگه از ایران حارج شدید و نیازی به این موضوع برای خارج شدن از ترکیه نیست دیگه.
البته قبلا که اصلا نیازی به اجازه پدر نبود ولی ظاهرا جدیدا قانون رو تغییر دادند.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، طناز12
سلام دوستان من یه میل داده بودم بهnvc البته با کمک armehraboon عزیزم حالا جواب دادن البته بعد از اینکه کامپلیت بشیم لطف کنید راهنمایی کنید:
The National Visa Center (NVC) received your inquiry regarding the immigrant visa
Immigrant visa petition YRV2015****** is currently on a list of completed cases awaiting the availability of visa numbers. This petition will be eligible for an immigrant visa interview when a visa number is available per the Department of State's Visa Bulletin. The current edition of the visa bulletin is available on the following website:

http://nvc.state.gov for English or http://nvc.state.gov/espanol for Spanish

The visa bulletin contains a list of cut-off dates divided by foreign state chargeability and preference category. Only petitions with a priority date earlier than the cut-off date are eligible for a visa and consular processing. This petition's priority date, foreign state of chargeability, and preference category are given below:

Please note that the applicant(s) on this case should not make commitments such as disposing of property, resigning employment, or confirming travel arrangements at this time.
F2A
pd:20 oct2013
مصاحبه :JAN 2016 ارمنستان
نتيجه:AP
تاریخ کلیری:july 2016
ورودبه آمریکا:oct 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، طناز12
منظورش اینکه کیس ما کامپلیت شده وباید منتظر وقت مصاحبه باشیم اونم اگه در بولتن کارنت باشیم؟خوب ما که الان 4 ماهه کارنتیم پس این نامه چیه؟
F2A

پاسخ
(2015-11-05 ساعت 09:38)tico نوشته:  منظورش اینکه کیس ما کامپلیت شده وباید منتظر وقت مصاحبه باشیم اونم اگه در بولتن کارنت باشیم؟خوب ما که الان ۴ ماهه کارنتیم پس این نامه چیه؟

اگر آنكارا بودى عجيب نبود، نميتونى تلفنى پيگيرى كنى؟ خيلى طول كشيده

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
من واقعا مستاصل شدم
---------------------------------------------------------
برای خروج از کشور پاسپورت لازمه و برای گرفتن پاسپورت اگر زیر 18 سال باشید اجازه پدر و اگر ازدواج کرده باشید اجازه همسر لازم هست.
برای ازدواج در کشورهای اسلامی مثل ترکیه و دبی اجازه پدر لازم هست ولی در گرجستان و ارمنستان لازم نیست .
برای گرفتن پاسپورت به پلیس +10 مراجعه کنید . پاسپورت را که گرفتید میتونید به کشور ثالث رفته و ازدواج کنید . و وقتی برای مصاحبه رفتید چی ویزا گرفتید چه نگرفتید بمونید تا کلیر بشید ویزا بگیرید و بلیط امریکا و بعد هم خداحافظ
[/quote]
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، طناز12 ، mobydick
(2015-11-05 ساعت 09:52)hamidoo_b نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 09:38)tico نوشته:  منظورش اینکه کیس ما کامپلیت شده وباید منتظر وقت مصاحبه باشیم اونم اگه در بولتن کارنت باشیم؟خوب ما که الان ۴ ماهه کارنتیم پس این نامه چیه؟

اگر آنكارا بودى عجيب نبود، نميتونى تلفنى پيگيرى كنى؟ خيلى طول كشيده

حمید جان زنگ زدیم به nvc میگه ما نمیتونیم بگیم که کی وقت مصاحبه است باید منتظر باشید به نظرتون به سفارت ارمنستان زنگ بزنم جواب میده؟یا اینکه به nvc میل بزنم ؟اصلا وقتی nvc کامپلیت میده دیگه کاری نداره به مصاحبه؟
F2A

پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، طناز12
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shadoow ، tico ، طناز12
(2015-11-05 ساعت 10:22)oct 31 نوشته:  اگه لازمه میشه رفت ترکیه ثل یه سافر عادی و از اونجا بلیط آ م ر ی ک ا رو گرفت و انجوری امضای پدر لازم نباشه؟
من واقعا مستاصل شدم
برای خروج از کشور پاسپورت لازمه و برای گرفتن پاسپورت اگر زیر 18 سال باشید اجازه پدر و اگر ازدواج کرده باشید اجازه همسر لازم هست.
برای ازدواج در کشورهای اسلامی مثل ترکیه و دبی اجازه پدر لازم هست ولی در گرجستان و ارمنستان لازم نیست .
برای گرفتن پاسپورت به پلیس +۱۰ مراجعه کنید . پاسپورت را که گرفتید میتونید به کشور ثالث رفته و ازدواج کنید . و وقتی برای مصاحبه رفتید چی ویزا گرفتید چه نگرفتید بمونید تا کلیر بشید ویزا بگیرید و بلیط آمریکا و بعد هم خداحافظ
[/quote]
پاسپورت دارم
و 33 سالم هست اما پدرم مخالف ازدواج و رفتنم هست.
اما دیدم برای فریت وسایلم باید حتما بلیط آمریکارو ببرم فرودگاه تا بهم اجازۀ ارسال وسایلم به اونجا رو بدم.
من اگه بخوام شکل یه مسافر چندروزه برم ترکیه. وسایلم رو چطور بفرستم آ م ر ی ک ا؟؟
بچه ها خواهشا یه ایمیل آدرس حداقل به من بدید بتونم از یه نفرتون سوال هام رو بپرسم Sad
پاسخ
(2015-11-05 ساعت 16:58)nidaleonine نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 10:22)oct 31 نوشته:  اگه لازمه میشه رفت ترکیه ثل یه سافر عادی و از اونجا بلیط آ م ر ی ک ا رو گرفت و انجوری امضای پدر لازم نباشه؟
من واقعا مستاصل شدم
برای گرفتن پاسپورت به پلیس +۱۰ مراجعه کنید . پاسپورت را که گرفتید میتونید به کشور ثالث رفته و ازدواج کنید . و وقتی برای مصاحبه رفتید چی ویزا گرفتید چه نگرفتید بمونید تا کلیر بشید ویزا بگیرید و بلیط آمریکا و بعد هم خداحافظ
پاسپورت دارم
اما دیدم برای فریت وسایلم باید حتما بلیط آمریکارو ببرم فرودگاه تا بهم اجازۀ ارسال وسایلم به اونجا رو بدم.
من اگه بخوام شکل یه مسافر چندروزه برم ترکیه. وسایلم رو چطور بفرستم آ م ر ی ک ا؟؟
بچه ها خواهشا یه ایمیل آدرس حداقل به من بدید بتونم از یه نفرتون سوال هام رو بپرسم Sad
[/quote]
خيلى عجيبه زمانيكه من از ايران خارج شدم براى گرفتن باسپورت اجازه پدرم رو نگرفتم يعنى اصلا نياز نبود خيلى راحت پاسپورت گرفتم تازه دوبار هم گرفتم زمان خروج هم اسمى از اجازه خروج پدرم نياوردن ،در ضمن من گرجستان ازدواج كردم نه شناسنامه خواستن نه كاغذ تجرد نه اجازه پدر،فقط پاسپورت و دوتا شاهد نيازه يه صبح تا ظهر هم وقت ميگيره
دسته بندى F2a
ارسال مدارك ٣١/٠١/٢٠١٣
اپروو ٢٢/٠٧/٢٠١٣
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٢$ در تاريخ ٠٩/١٢/٢٠١٣
نامه تكميل پرونده ١٧/٠٧/٢٠١٥
نامه مصاحبه ٠٧/٠٨/٢٠١٥
تاريخ مصاحبه استكهلم ٠١/٠٨/٢٠١٥
نقص مدرك ٠١/٠٨/٢٠١٥
بلاتكليف و معلق?
من همون sepideh IR هستم
من عاشق راديو شمرون هستم?
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، armehraboon ، طناز12
سلام دوستان جدیدا کسی از ازدواجی ها وقت مصاحبه گرفته ؟
IR1
ارسال مدارک: 22/1/2014
ایمیل تایید مدارک: 27/1/2014
اپروو: 22/7/2014
دریافت کیس نامبر: 29/08/2014
سفارت: انکارا
تحویل مدارک ان وی سی: 29/12/2014
ایمیل تکمیل مدارک: 12/08/2015
ایمیل مصاحبه: 2/2/2016
زمان مصاحبه: 2016.March.29
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت همراه با دو خطی  NOV.07.2016
اپدیت اور(or)  NOV.16.2016  
تاریخ دریافت ایمیل کلیری  NOV.17.2016
تاریخ دریافت ویزا 7 دسامبر 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، NazilaTaba ، inanna ، طناز12
(2015-11-05 ساعت 18:24)Tolu IR نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 16:58)nidaleonine نوشته:  
من واقعا مستاصل شدم
پاسپورت دارم
خيلى عجيبه زمانيكه من از ايران خارج شدم براى گرفتن باسپورت اجازه پدرم رو نگرفتم يعنى اصلا نياز نبود خيلى راحت پاسپورت گرفتم تازه دوبار هم گرفتم زمان خروج هم اسمى از اجازه خروج پدرم نياوردن ،در ضمن من گرجستان ازدواج كردم نه شناسنامه خواستن نه كاغذ تجرد نه اجازه پدر،فقط پاسپورت و دوتا شاهد نيازه يه صبح تا ظهر هم وقت ميگيره
[/quote]

دقیقا نمیدونم ولی چند ماه پیش بحث تغییر قانون پاسپورت و یا اجازه خروج مطرخ شده بود.
البته اطلاع ندارم قانون تغییر کرد یا نه.
دوستمون از پلیس +10 بپرسند بهتره.
ولی حالا شما که میخوای قید همه چیز رو بزنی ، قید وسائل رو هم یزن دیگه.
مهاجرت متاسفانه همین هست، باید یه سری دلبستگیها رو گذاشت و رفت
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، tico ، طناز12
(2015-11-05 ساعت 23:30)mani_badb0y نوشته:  سلام دوستان جدیدا کسی از ازدواجی ها وقت مصاحبه گرفته ؟
نه که نه...! از بچه های cr1 که بعد از جون کامپلیت شدن کسی وقت گرفته؟ یه خبری بدین

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، mani_badb0y ، tico ، NazilaTaba ، طناز12
(2015-11-04 ساعت 22:24)nidaleonine نوشته:  بچه های من یکسری سوال دارم کسی هست بین شما منو راهنمایی کنه؟
توی اسکایپ، لاین هرجا
ممنون میشم
من واقعا مستاصل شدم

با احترام به نظر همه دوستان
دوست عزيز همونطوري كه دوستان راهنمايي كردن اگه بخواهيد بريد راههاي زيادي هست، ولي سعي كنيد نظر پدرتون و جلب كنيد حيف دل پدري كه اينقدر نگران حال و آيندتون هست را بشكنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، inanna ، mani_badb0y ، armehraboon ، Haghighat ، طناز12
مال من case ,30 jun کامپیلیت شده هنوز هیچی‌. cr1
case هم آنکاراست، کسی‌ وقت گرفته؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، Tolu IR ، mani_badb0y ، NazilaTaba ، طناز12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان