کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام دوستان
برای پر کردن فرم I130 در قسمت کدپستی در ایران نمیتونم کد رو بنویسم. آیا لازمه که کد نوشته بشه و یا چند رقم اولشو بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تعدادش محدوده؟؟؟؟؟

و سوال دیگه

سوال22
22. Complete the information below if your relative is in the United States and will apply for adjustment of status
در این سوال من که در ایران زندگی میکنم و همسرم آمریکا هست و برای من اقدام میکنه آیا باید چیزی بنویسیم ؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
(2015-11-08 ساعت 18:13)fariba-avril نوشته:  سلام دوستان
برای پر کردن فرم I130 در قسمت کدپستی در ایران نمیتونم کد رو بنویسم. آیا لازمه که کد نوشته بشه و یا چند رقم اولشو بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟ چون تعدادش محدوده؟؟؟؟؟

و سوال دیگه

سوال22
22. Complete the information below if your relative is in the United States and will apply for adjustment of status
در این سوال من که در ایران زندگی میکنم و همسرم آمریکا هست و برای من اقدام میکنه آیا باید چیزی بنویسیم ؟؟؟؟

براى سوال اول ٩رقم جا داره كه بنويسيد و رقم آخر رو با خودكار بعد از پرينت اضافه كنيد، يا اينكه به همون ٩رقم اكتفا كنيد چون چيز مهمى نيست.
سوال دوم هم شامل حال شما نميشه

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon ، shadoow ، sib 24
سلام دوستان.آیا بعد از ورود به آمريکا با ویزای ازدواج ،باید عقد آمريکایی هم بکنیم یا نه؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 05:00)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.آیا بعد از ورود به آمريکا با ویزای ازدواج ،باید عقد آمريکایی هم بکنیم یا نه؟
یکی از بیهوده ترین حرکت های دنیاست... نه هیچ بایدی در کار نیست .هیچ بایدی حتی هیچ مزیتی هم نداره . شما بگو یه مورد! بیهوده س این کار از اونور هیچ ضرری هم نداره حوصله و وقت و علاقه داشتین وقت بگیرین برین شهرداری یه تیکه کاغذ بهتون میدن

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، sib 24
بچها nvc به من گفت که ۲ هفته آخر نوامبر واسه دسامبر interview میذارن...راست گفتن؟یعنی‌ هنوز دسامبر کامل نشده؟ کسی‌ نگرفته نامه مصاحبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mobydick ، inanna
(2015-11-10 ساعت 06:50)lupyien نوشته:  بچها nvc به من گفت که ۲ هفته آخر نوامبر واسه دسامبر interview میذارن...راست گفتن؟یعنی‌ هنوز دسامبر کامل نشده؟ کسی‌ نگرفته نامه مصاحبه؟
معمولاً هیچ تاریخی نمیدن و هیچ قول مشخصی نمیدن .... مطمئنید؟؟ شما این سوال رو پرسیدین و طرف جواب داد maybe or yes یا نه دقیقاً گفت ما دو هفته ی ..... ؟

CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna
(2015-11-10 ساعت 06:50)lupyien نوشته:  بچها nvc به من گفت که ۲ هفته آخر نوامبر واسه دسامبر interview میذارن...راست گفتن؟یعنی‌ هنوز دسامبر کامل نشده؟ کسی‌ نگرفته نامه مصاحبه؟
البته همچین چیزی هم ممکن نیست چون حداقل یک ماه قبل از مصاحبه نامه میدن ینی حداقل از یک ماه قبل وقت ها مشخص شده ... اینکه فاصله دو هفته باشه ممکن نیست راستش!

CR1
پاسخ
(2015-11-10 ساعت 06:56)mobydick نوشته:  
البته همچین چیزی هم ممکن نیست چون حداقل یک ماه قبل از مصاحبه نامه میدن ینی حداقل از یک ماه قبل وقت ها مشخص شده ... اینکه فاصله دو هفته باشه ممکن نیست راستش!

said:
last week 2 weeks of november we start scheduling for december.
۲ ۳ برام تکرار کردم و پرسیدم که آیا تموم شدهschedule برای ماه دسامبر، گفت نه تاجایی که ما می‌دونیم نه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 07:43)lupyien نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 06:56)mobydick نوشته:  

said:
last week ۲ weeks of november we start scheduling for december.
۲ ۳ برام تکرار کردم و پرسیدم که آیا تموم شدهschedule برای ماه دسامبر، گفت نه تاجایی که ما می‌دونیم نه.
یعنی‌ case من که june 30 2015,cr1 تکمیل شده، واسه دسامبر هم نمی‌گیریم نامه مصاحبه واسه آنکارا؟ به آنکارا هم که ایمیل دادم اینطوری جواب دادن
your case is still at NVC and waiting in line to receive appointment date, Ankara informs NVC every month on how many interviews will be done at post and NVC schedules interview dates according to the number we provide them and dates the file were completed at their office.you may contact nvc to inquire about the status on this file and possible appointment date, unfortunately we can not estimate how long it will take.
پاسخ
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، inanna
سلام دوستان
میشه لطفا منو راهنمایی کنید، آیا در هنگام مصاحبه در سفارت برای کیس ازدواجی ، هزینه ای برای صدور ویزا توسط سفارت دریافت میشه؟ اگر بله لطفا مبلغ رو میگید؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 11:58)nikoofarid نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا منو راهنمایی کنید، آیا در هنگام مصاحبه در سفارت برای کیس ازدواجی ، هزینه ای برای صدور ویزا توسط سفارت دریافت میشه؟ اگر بله لطفا مبلغ رو میگید؟
ممنون

خير شما قبلاً مبلغ و پرداخت كرديد.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، sib 24 ، shadoow ، inanna
این چه وزشه؟؟هیچکس از آنکارا خبری نداره؟؟؟nvc که ظاهراً وقتارو واسه دسامبر داره میده بقیه جاها حتا case که اکتبر کامل شده واسه دسامبر وقت دارن چرا آنکارا هیچی‌؟؟؟، چکار کنیم دارم دیوونه میشم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna ، mobydick
(2015-10-17 ساعت 14:47)Haghighat نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 13:45)NazilaTaba نوشته:  
(2015-10-17 ساعت 13:02)Haghighat نوشته:  سلام دوستان عزیز.
من از ارمنستان برگشتم و همون طور که انتظار داشتمAP خوردم. حتما سفرنامه مینویسم و در سایت میگذارم ولی تا اون موقع، دوستان اگر سوالی بود در خدمت هستم. به امید اینکه همگی با موفقیت این دوران را سپری کنیم.

سلام چرا انتظار داشتین؟
ممنون

دلایل AP همونطور که دوستان زیاد راجع بهش صحبت کردن اون هم بر اساس تجارب شخصی، می تونه موارد زیر باشه :
داشتن اسم مذهبی
داشتن سابق کاری زیاد
داشتن مدارک بالای لیسانس
مدت بیش از یکسال زندگی کردن در خارج از محل اصلی زندگی خود.
شغل های حساس و دولتی
سربازی
که من به غیر ازدو مورد آخر باقی موارد را داشتم.

دوست عزیز. من هم شرایطم مشابه شما هست. من سوالم اینه چرا وضعیت من هنوز Ready for interview هست. با اینکه الان سه هفته از مصاحبه من گذشته. ما اکتبر و نوامبر به نظر میاد که کلیرنس ها سریع تر انجام میشه( از آمار سال های قبل متوجه شدم) شما می دونید حدودا برای خانم ها کلیرنس چقدر طول میکشه.
ممنون
ارکیده. Shy
ویزا : CR1، مصاحبه: 25 اکتبر 2015
سفارت : ابوظبی
  Update:6 Nov,16Nov,7 Dec,15 Dec,22 Dec,5Jan,6Jan,7Jan
7 ژانویه / تبدیل به or  شده و 12 ژانویه تغییر وضعیت در سفارت ابوظبی
پاسخ
(2015-11-11 ساعت 10:22)lupyien نوشته:  این چه وزشه؟؟هیچکس از آنکارا خبری نداره؟؟؟nvc که ظاهراً وقتارو واسه دسامبر داره میده بقیه جاها حتا case که اکتبر کامل شده واسه دسامبر وقت دارن چرا آنکارا هیچی‌؟؟؟، چکار کنیم دارم دیوونه میشم!!!

میگن " حالا که به ما رسید ,آسمان تپید " ظاهرا حکایت ماست ! والا اینطوری که من میبینم یک سری دوستان لاتاری هم , وقت هاشون رو برای دسامبر گرفتند , یک سری هم که اکتبر و نوامبر مصاحبه داشتند ! (البته مبارکشون باشه !) ولی ظاهرا که باقی کتگوری ها الان از ما ها که از همسرمون دوریم مهم ترند !!! آدم می مونه چی بگه واقعا !
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :