موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام واقعا سخته ما که هر دوتامون دو طرف دنیا مریض شدیم اخه میشه آدم حدود 2 سال غم و حسش رو با شریک زندگیش دور باشه این سازمانشون روانپزشک نداره که بهشون بگه با خانوادهها چه کار میکنید به خدا ظلمه. انگار یه چیزی گم شده چرا کسی درک نمیکنه دوستای عزیزمون حتی خانوادهها ازمون دلخورن برزخ که میگن همینه. لطفا همدیگرو دلداری بدیم وبیشتر با هم درد دل کنیم ......
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-11 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-11 ساعت 19:05 توسط mobydick.)
(2015-11-11 ساعت 18:27)عدلی نوشته: سلام واقعا سخته ما که هر دوتامون دو طرف دنیا مریض شدیم اخه میشه آدم حدود ۲ سال غم و حسش رو با شریک زندگیش دور باشه این سازمانشون روانپزشک نداره که بهشون بگه با خانوادهها چه کار میکنید به خدا ظلمه. انگار یه چیزی گم شده چرا کسی درک نمیکنه دوستای عزیزمون حتی خانوادهها ازمون دلخورن برزخ که میگن همینه. لطفا همدیگرو دلداری بدیم وبیشتر با هم درد دل کنیم ......
دقیقاً... در مورد زن و شوهرایی که از هم دورن ماجرا خیلی فرق داره. انتظار فرسایشی تر و آسیب ها بیشتر و عمیق ترن. چیزی که می تونه به همه مون آرامش بده اینه که تنش های احتمالی تو رابطه ها ، بحث ها و غر زدن ها و حس های منفی از بیرون و از این شرایط نشأت می گیره نه از درون رابطه. مطمئن باشین شرایط که تغییر کنه آرامش برمی گرده. مدیریت کردن رابطه ی راه دور خیلی سخته ولی با تجربه و آرامش میشه از پسش بربیایم.
در مورد وضع فعلی هم حرفی ندارم بزنم به قول خودشون و خطاب به خودشون: shame on you! چه انتظار پر استرس و سختیه ... من به اولین کسی که خبر وقت گرفتنش رو اینجا اعلام کنه مژدگانی میدم! به شرطی که Cr1 باشه و بعد از جون کامپلیت شده باشه.
والا به خدا!!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اوقات وحشتناک که تنهایی اذیتم میکنه برای فرار از دلتنگی نقاشی میکنم چند هفته است شروع کردم تابلو اولم داره تمام میشه دیشب پس زمینه دومی رو رنگ زدم تا دیر وقت مشغول بودم این تابلوها منو یاد این روزای سخت میندازه قدر عزیزامون رو بدونیم آنها هم دارن سختی میکشن ولی شب سمور میگذره لب تنور هم میگذره برای همتون آرزوی زندگی پر از آرامش دارم دعا میکنم این روزا زودتر بگذره و خدا راه روشن جلوی همه قرار بده پایدار باشین.
کیس ir1
درخواست اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94 _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc -فبریه 26-2016
90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا یه ضرب چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه
.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چرا کسی نمیاد اینجا اعلام کنه به مصاحبه دعوت شده که یه ذره امیدوار بشیم و روحیه بگیریم!!یعنی تو این مدت 2 ماه اخیر هیچ موردی از CR1 ها دعوت نشدن؟! دوستان به نظرتون داشتن یا نداشتن وکیل تاثیری تو سرعت پیشرفت کار داره؟ یعنی میشه ما که وکیل نداشتیم دارن اینقدر طولش میدن؟ آخه یکی از دوستای من وکیل داشت، پارسال خیلی سریع بعد از تکمیل شدن مدارک به مصاحبه دعوت شد!
CR1
Ankara
AUG.2014: Priority Date
تکمیل مدارک: Oct.2015
ایمیل سفارت: Mar.2016
مصاحبه: May.2016
نتیجه: AP!
کلیرنس: Aug.2016 . ابتدا دوخطی، پس از 23 روز Or، و بعد از 3 روز ایمیل کلیر شدن
رتبه:
10
4 تشکر در 2 ارسال
راستی بچه ها ,دوستمون خانوم عدلی در یکی از پست هاشون نکته خوبی رو اشاره کردند ,که بهتر میشد اگه بیشتر با هم درد دل میکردیم , از ذهنم گذشت شاید بد نباشه یک تاپیک برای همسران مهاجر هم باز کنیم که دوران انتظار رو چه طور میگذرونیم و برای همدیگه inspiring باشیم ! اگر تاپیک با همین موضوع داریم ,حداقل من نمیدونم کدومه ! میدونم دوستان لاتاری تاپیک مشابه دارند ,شاید بد نباشه ما هم این تاپیک رو داشته باشیم که هم از نظر روحی بیشتر قوت قلب باشیم و هم ایده بگیریم از نظرات هم که چه طور این دوران رو بهتر سپری کنیم .البته اگه همه موافق باشند ! و البته مدیران عزیز صلاح ببینند !
CR1/IR1
ارسال مدارک April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا
: May 15th رسیدن مدارک به NVC
: June 19th تکمیل پرونده
Interview : Finally ! April11th 2016
مقصد : Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-12 ساعت 23:26)inanna نوشته: (2015-11-12 ساعت 22:21)رضام نوشته: سلام
چرا کسی نمیاد اینجا اعلام کنه به مصاحبه دعوت شده که یه ذره امیدوار بشیم و روحیه بگیریم!!یعنی تو این مدت ۲ ماه اخیر هیچ موردی از CR1 ها دعوت نشدن؟! دوستان به نظرتون داشتن یا نداشتن وکیل تاثیری تو سرعت پیشرفت کار داره؟ یعنی میشه ما که وکیل نداشتیم دارن اینقدر طولش میدن؟ آخه یکی از دوستای من وکیل داشت، پارسال خیلی سریع بعد از تکمیل شدن مدارک به مصاحبه دعوت شد!
نه آقای رضا ,هیچ خبری نیست , هنوز همه منتظریم ! من که حتما خبر میدم اینجا ,دوستان دیگه هم این کار رو میکنند فکر کنم . راستش شوهر من هم گفته یه کم دیگه بخوان طولش بدن وکیل میگیره ولی نمیدونم وکیل در این شرایط کاری بتونه انجام بده یا نه ... یادمه یک مقاله در همین مورد داشتم میخوندم که یه وکیل در مورد اعتراض به طولانی بودن پروسه مهاجرت برای همسران نوشته بود " که واقعا خیلی وقتها هیچ کاری از دست وکیل هم بر نمیاد و یه مورد خیلی اورژانسی بود که یکی از همسر ها بیماری سختی داشت و ( دور از جون همه ) در حال مرگ بود و اینها میخواستن پروندشون رو جلو بندازند باز کاغذ بازیهاشون ۴ ماه طول کشیده بود ! " متاسفانه سیستم خیلی بی رحمه , امیدوارم واقعا اصلا به وکیل نیاز پیدا نکنیم !فعلا که هی باید خودمون رو به صبر دعوت کنیم و به خودمون دلداری بدیم ! ایشالا همه به زودی خبر های خوب بشنویم
نه دوستان خیالتون راحت باشه وکیل گرفتن هیچ اثری نداره. ما یه وکیل تراز اول داریم اونم حرفش همینه که تو این مرحله هیچ کاری نمیشه کرد. منتظریم و امیدوار. به امید روزای خوب
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من ميخوام محل مصاحبم رو عوض كنم محل مصاحبم رو كابل زده ولي از لحاظ امنيتي ميترسم اونجا برم ميخوام ترنسفر كنم با دبي..به نظرتون چقد طول ميكشه؟! ما يه هفتست كه فرم ds_260 رو پركرديم كه فك كنم اخرين مرحله باشه به نظرتون الان واسم ترنسفر ميكنن؟! چقد طولاني تر ميشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.....امروز ما هم بالاخره واسه 10 دسامبر وقت مصاحبه بهمون دادن که خانومم بره سفارت ایروان.....ایشالا برای بقیه هم بزودی بیاد.....خواستم ببینم که آیا توی اون حوالی کسی هست که اونم وقت مصاحبه داشته باشه که با خانومم لینک شه؟؟؟