کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2015-11-15 ساعت 04:44)m.sara نوشته:  سلام.من یکسری سوال دارم و خیلی برام همه چی مبهمه لطفا هرایوایاطلاعات داره بهم دقیقشو بگه. چون توی صفحه ها هرچی میخونم شرح روند هر کیس هست ولی اطلاعاتی از چگونگی مراحل پروسه ویزای ازدواج نیست.من گرین کارت دارم و از بعد از گرفتن گرین کارت توی ایران از همسرم جدا شدم و اگه بخوام دوباره تو ایران ازدواج کنم و برای همسرم ویزای ازدواج بگیرم باید چی کار کنم.کجا باید اطلاع بدم که حدا شدم که ثبت بشه برام تا بتونم برای همسر ایندم درخئلست بدم.و اینکه مراخل ویزای ازدواج چجوریه؟باید توی اینجا حضوری جایی درخواست بدم یا از ایران اینترنتی میشه درخواست داد؟سوال بعد اینکه من برای اسپانسر شدن همسرم باید چه شرایطی داشته بلشم؟درامد سالانم چقدر باشه?نامه از محل کار میخوان یا فیش حقوقی یا...؟ مدارک اپانسری رو موقع درخواست دادن میخوان یا بعدن؟من فرم مالیاتی برای چند ماه پر میکنم چون از چند ماهه اینحام اینکه فرم یکساله نیست ایرادی نداره اگه بعدا چه زمانی؟ من اگه ۶ ماه ایران باشم تاثیری توی عقب افتادن مراحل پروسه داره؟کل پروسه کیس ازدواج حدودا جقدر زمان میبره؟ببخشید اینهمه پرسیدم واقعاگیجم نمیدونم باید چه کار کنم?ممنونم واقعا از هر کسی مه منو از این شرایط دراره که نمیدونم باید چکار کنم.
با سلام
اولا سوالات شما در پیج زیر بیشتر مطرح شده:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A7...F?page=350

به طور خلاصه شما میتونید از ایران درخواست کنید برای همسرتون و مدارکی که ارسال می کنید شامل مدارک طلاق و ازدواج جدید خواهد بود.
( فعلا برای کیس شما f2a زمان کمتر از دو سال هست)
نبودن شما در امریکا فعلا برای درخواست اولیه مشکلی ایجاد نمیکنه.
برای اسپانسر شدن اگه درامدتون کافی نباشه نیاز به جوینت اسپانسر دارید.
کلا کیس ازدواجی پیچیدگی زیادی نداره و اکثر دوستان از جمله خودم این مراحل رو رفتیم و شرایط همه کم و بیش یکسان هست.
پیشنهاد میکنم پیج بالا را مطالعه کنید پاسخ خیلی از سوالاتتون رو خواهید گرفت.
اگه ابهامی بود اکثر دوستان با کمال میل شما را راهنمایی می کنند.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، inanna
(2015-11-15 ساعت 09:33)armehraboon نوشته:  
(2015-11-15 ساعت 04:44)m.sara نوشته:  سلام.من یکسری سوال دارم و خیلی برام همه چی مبهمه لطفا هرایوایاطلاعات داره بهم دقیقشو بگه. چون توی صفحه ها هرچی میخونم شرح روند هر کیس هست ولی اطلاعاتی از چگونگی مراحل پروسه ویزای ازدواج نیست.من گرین کارت دارم و از بعد از گرفتن گرین کارت توی ایران از همسرم جدا شدم و اگه بخوام دوباره تو ایران ازدواج کنم و برای همسرم ویزای ازدواج بگیرم باید چی کار کنم.کجا باید اطلاع بدم که حدا شدم که ثبت بشه برام تا بتونم برای همسر ایندم درخئلست بدم.و اینکه مراخل ویزای ازدواج چجوریه؟باید توی اینجا حضوری جایی درخواست بدم یا از ایران اینترنتی میشه درخواست داد؟سوال بعد اینکه من برای اسپانسر شدن همسرم باید چه شرایطی داشته بلشم؟درامد سالانم چقدر باشه?نامه از محل کار میخوان یا فیش حقوقی یا...؟ مدارک اپانسری رو موقع درخواست دادن میخوان یا بعدن؟من فرم مالیاتی برای چند ماه پر میکنم چون از چند ماهه اینحام اینکه فرم یکساله نیست ایرادی نداره اگه بعدا چه زمانی؟ من اگه ۶ ماه ایران باشم تاثیری توی عقب افتادن مراحل پروسه داره؟کل پروسه کیس ازدواج حدودا جقدر زمان میبره؟ببخشید اینهمه پرسیدم واقعاگیجم نمیدونم باید چه کار کنم?ممنونم واقعا از هر کسی مه منو از این شرایط دراره که نمیدونم باید چکار کنم.
با سلام
اولا سوالات شما در پیج زیر بیشتر مطرح شده:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A7...F?page=350

به طور خلاصه شما میتونید از ایران درخواست کنید برای همسرتون و مدارکی که ارسال می کنید شامل مدارک طلاق و ازدواج جدید خواهد بود.
( فعلا برای کیس شما f2a زمان کمتر از دو سال هست)
نبودن شما در آمریکا فعلا برای درخواست اولیه مشکلی ایجاد نمیکنه.
برای اسپانسر شدن اگه درامدتون کافی نباشه نیاز به جوینت اسپانسر دارید.
کلا کیس ازدواجی پیچیدگی زیادی نداره و اکثر دوستان از جمله خودم این مراحل رو رفتیم و شرایط همه کم و بیش یکسان هست.
پیشنهاد میکنم پیج بالا را مطالعه کنید پاسخ خیلی از سوالاتتون رو خواهید گرفت.
اگه ابهامی بود اکثر دوستان با کمال میل شما را راهنمایی می کنند.
یعنی من اگه درامد سالیانم ۲۰۰۰۰ تا باشه با اینکه فقط فرم مالیاتی یکبار پر میکنم چون تازه اومدم میتونم اسپانسر باشم؟نیازی نیست حتما سه سال فرم مالیاتی داشته باشم ؟و مدارک اسپانسر و چقدر بعد از درخواست باید بفرستیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعا یکی یه خبر خوب بده من خیلی نگرانم از nvc هنوز نامه کیس نامبر نیامده البته هنوز 4 هفت ای که خودشون در نامه اپرو گفتن مانده لطفا آنهایی که منتظر وقت سفارت هستن یه خبر خوب بدن. حالا که میخوان 250000 آواره سوری رو هم بپذیرن آنوقت زمان در nvc طولانیتر هم میشه. خدا به داد ما برسه که مخواهیم تازه پروندهمون رو کامل کنیم. ما که ابتدای راه nvc هستیم برای عید امسال همسرامون رو نبینیم. بقول قدیمیا اینم سرنوشت تا روزای آرام با عزیزامون لااقل درک تنهایی مون از طرف خانواده خودمون که دیگه حتی نمیپرسن چه خبر. .......
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: inanna
فکر کنم چون سهمیه گرین کارتها سالانه است برای جبران زمان کیس گرین کارتها رو جلو انداختن که جز سهمیه امسال باشن نمیدونم همینطوری شاید. ....
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadreza88 ، inanna
....................................
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-14 ساعت 23:30)lupyien نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 23:20)inanna نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 22:37)lupyien نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 22:34)mobydick نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 22:30)lupyien نوشته:  خوب یعنی‌ چی‌؟؟؟یعنی‌ ماها آدم نیستیم، فقط به گرین کاردیا میدان؟؟پس چرا میگفتن پروسه ما سریع تره، چکار کنیم؟؟
باید سعی کنیم آرامش داشته باشیم. فعلاً کاری به جز انتظار و صبر نمی تونیم بکنیم. البته کارد به استخون رسیده! امیدوارم اتفاقات خوب در راه باشن
حالا من ۳۰ نوامبر همین امسال ۲ سال از ازدواجم می‌گذره، پرونده ازcr1 خودش می‌شه ir1؟ اگه می‌شه باز یعنی‌ عقب تر میفتم یا فرقی‌ نداره؟

فکر نکنم عقب بیوفته lupiyen جون ,فقط گرین کارت همسرت دیگه conditional نخواهد بود و دائمی یا همون ۱۰ ساله میشه .

اونش مهم نیست، عقب نرم باز، خود شما هم جون تکمیل شودی cr1 هم هستی‌، بخدا دارم دیوونه میشم، افسردگی گرفتم همش دارم دعا می‌کنم، بخدا کارد روی اوستخون...
خیلی‌ ناجوره کیس‌های بده ما complete شدن وقت مصاحبه گرفتن این سفارت آنکارا چرا اینطوری می‌کنه
lupiyen جون کیس ما هم وقتی ۲ سال از ازدواج گذشت خودش اتوماتیک عوض شد، نگران نباش.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من مطمین بودم اون دوستمون که مصاحبه گرفته گرین کاردیه. اصلا ان وی سی با ماها قهر کرده!!!!! بچه هایی که وکیل دارن می تونه وکیل شکایت کنه به ما که جواب درست حسابی نمیدن ولی وکیل میدونه چی بگه. کسی که سیتیزنه چرا باید انقدر منتظر بمونه؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 19:48)NazilaTaba نوشته:  من مطمین بودم اون دوستمون که مصاحبه گرفته گرین کاردیه. اصلا ان وی سی با ماها قهر کرده!!!!! بچه هایی که وکیل دارن می تونه وکیل شکایت کنه به ما که جواب درست حسابی نمیدن ولی وکیل میدونه چی بگه. کسی که سیتیزنه چرا باید انقدر منتظر بمونه؟!!!
متأسفانه از دست وکلا کاری برنمیاد. ما با وکیلمون در تماس هستیم. هیچ قانونی نقض نشده که بتونن شکایت کنن! از نظر قانونی می تونن تا هر وقت که بخوان مارو معطل کنن... ولی نگران نباشین این نوع تأخیر ها پیش میاد. مطمئن باشین به زودی خبر خوبی می شنوین
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.لطفا یکی بگه با درامد سالی ۲۱۰۰۰ دلار سالیانه و اینکه چند ماه از گرفتن گرین کارتم میگذره و فقط یک فرم مالیاتی پر میکنم اونم مال امسابو میتونم خودم اسپانسر شم برای همسرم یا نه؟ زمان ارسال مدارک اسپانسری جقدر بعد از ارسال درخواسته ؟ ممنون که جوابمو می ذین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 21:50)m.sara نوشته:  سلام.لطفا یکی بگه با درامد سالی ۲۱۰۰۰ دلار سالیانه و اینکه چند ماه از گرفتن گرین کارتم میگذره و فقط یک فرم مالیاتی پر میکنم اونم مال امسابو میتونم خودم اسپانسر شم برای همسرم یا نه؟ زمان ارسال مدارک اسپانسری جقدر بعد از ارسال درخواسته ؟ ممنون که جوابمو می ذین
درآمدتون لب مرزه... مطمئن نیستم چون حضور ذهن ندارم ولی اگه حداقل این تاپیک رو کامل بخونین جواب رو پیدا می کنین چند وقت یکی از دوستان در این مورد یه پست گذاشت.
CR1
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 21:50)m.sara نوشته:  سلام.لطفا یکی بگه با درامد سالی ۲۱۰۰۰ دلار سالیانه و اینکه چند ماه از گرفتن گرین کارتم میگذره و فقط یک فرم مالیاتی پر میکنم اونم مال امسابو میتونم خودم اسپانسر شم برای همسرم یا نه؟ زمان ارسال مدارک اسپانسری جقدر بعد از ارسال درخواسته ؟ ممنون که جوابمو می ذین

با سلام
شما تا روز مصاحبه برای اسپانسر شدن و پیدا کردن جوینت اسپانسر مهلت دارید.
الان بهتره کاراتون رو تا اون مرحله جلو ببرید
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 21:55)mobydick نوشته:  
درآمدتون لب مرزه... مطمئن نیستم چون حضور ذهن ندارم ولی اگه حداقل این تاپیک رو کامل بخونین جواب رو پیدا می کنین چند وقت یکی از دوستان در این مورد یه پست گذاشت.

ممنون از پاسختون .اینکه فقط یه فرم مالیاتی پر میکنم مال امسالو مشکلی نداره؟اخه چند حا خوندم باید سه سال پر کرده باشیم؟لطفا منو روشن کتید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 22:21)m.sara نوشته:  
(2015-11-15 ساعت 21:55)mobydick نوشته:  

ممنون از پاسختون .اینکه فقط یه فرم مالیاتی پر میکنم مال امسالو مشکلی نداره؟اخه چند حا خوندم باید سه سال پر کرده باشیم؟لطفا منو روشن کتید
نه سه سال اخیر رو در مورد کسایی میگن که بالای سه سال آمریکا بودن. شما از لحظه ای که موظف به پرداخت مالیات شدین به بعد رو باید حساب کنید
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها چند وقت بعد از كامل كردن فرم ds_260 به ما وقت مصاحبه ميدن؟! محل مصاحبم رو ترسفر كردم چقد طولاني تر ميشه؟! چقد ديگه بايد منتظر بمونم؟!
cr1
received document:3 oct 2014
approved :27agu 2015
sent to nvc: 18 sep
pay120$: 30 sep
pay320$: 30 oct
complete form ds-260: 7 November
takmile madarek??????
tarikhe mosahebe?????
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 23:18)nazila joon نوشته:  بچه ها چند وقت بعد از كامل كردن فرم ds_260 به ما وقت مصاحبه ميدن؟! محل مصاحبم رو ترسفر كردم چقد طولاني تر ميشه؟! چقد ديگه بايد منتظر بمونم؟!
cr1
received document:۳ oct ۲۰۱۴
approved :27agu ۲۰۱۵
sent to nvc: 18 sep
pay120$: 30 sep
pay320$: 30 oct
complete form ds-260: ۷ November
takmile madarek??????
tarikhe mosahebe?????
کارای جا به جایی سفارت ممکنه یک تا دو ماه طول بکشه... بستگی داره

CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، shadoow

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان