کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
(2016-03-19 ساعت 16:07)hamidoo_b نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 15:50)Haghighat نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 15:29)tabangigs نوشته:  حتما باید رسمی بشه شما قراره ی چیزیو اثبات کنین پس باید رسمی باشه قرارداد غیر رسمی رو بهتون میگن ما از کجا باور کنیم شما خودتون الان تکی اینو ننوشین برامون اوردین !!!!!؟

سوال من هم هست. اینکه هرچی رسمی تر باشه بهتره که شکی توش نیست !!!ولی اینکه غیر رسمی باشه قابل قبول نیست هم من برام جای شک داره! بعضی از دوستان حتی اجاره  نامه نداشتن و مشکلی هم براشون پیش نیومده. امیدوارم دوستان بیشتری بیان اینجا سر بزنن و اگه تجربه ایی دارن در اختیار بگذارند.

مدارك دامسايل ميتونه چيزاى ديگه به غير از اجاره خونه باشه، انتخاب واحد دانشگاه، چك حقوق، عكس با روزنامه محلى و هر چيز ساده اى كه به ذهنتون برسه كه براى آفيسر قابل قبول هست
مطمئنا قرارداد دستنويس بين دونفر براى اجاره قابل قبول نيست ولى از آفيس ساختمون ميتونيد نامه بگيريد

ی چیز خیلی کلی بهت میگم شاید جوابتو بگیری کلا چیزی که خیلی مشخصه اینه که تا 80 % نتیجه مصاحبه از قبل مشخصه و روز مصاحبه دوتا کار انجام میدن اولین و مهمترین کار اینه که مدارکی که براشون فرستادین که اکثرا کپی بوده رو با اصلش چک کنن ببینن جعلی نباشه این مرحله که رد شد بقیش همه دست افسر هست که سلیقه ای عمل میکنه بقیه ماجرا دست اونه ی وقت از یکی خوشش میاد اصلا بهش گیر نمیده ی ضرب هم بهش ویزا میده ی روز میبینی اعصابش خورده یا با یکی حال نمیکنه دلش میخاد الکی گیر بده به چیزای مختلف با توجه به این که شما نمیتونی از قبل مطمن باشی افسر کی هست و چه اخلاقی و سلیقه ای داره و ایا اونروز حال و حوصله داره یا اعصاب نداره بهترین کار اینه که شما جوری برنامه ریزی کنی که کار از محکم کاری عیب نکنه هرگیری داد هر مدرکی خواست شما اماده داشته باشی یهو به غیر رسمی بودن مدارکت گیر نده بگه برو دوباره بیا بعد با خودت بگی کاش رسمی میاوردم حالا باید برم دوباره بیام کلی هزینه رو دستت بمونه و دوباره زمان برات به عقب بیفته !!! در کل در حد امکان جوری مدارکو ببر که مو لا درزش نره نتونه به هیچی گیر بده !! مثلا من وقتی ازم مدارکو خواستن کارت پایان خدمتو نخواستن هی با خودم گفتم بفرستم ؟ نفرستم ؟ اخرش گفتم ولش کن نخواستن اگه لازم بود میگفتن دیگه ؟ حالا ی ایمیل زدن پروندت ناقصه اونو بفرست ما بررسی میکنیم یک ماه دیگه خبر میدیم حالا هی به خودم میگم تقصیر خودمه اگه همون اول خودم میفرستادم الکی این یک ماه عقب نمی افتاد منظورم اینه نماز شک دار نخون کار از محکم کاری عیب نمیکنه نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه !؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، قرباني ، Pargosha ، armehraboon ، عدلی ، copol ، inanna
(2016-03-19 ساعت 17:19)tabangigs نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 15:50)Haghighat نوشته:  سوال من هم هست. اینکه هرچی رسمی تر باشه بهتره که شکی توش نیست !!!ولی اینکه غیر رسمی باشه قابل قبول نیست هم من برام جای شک داره! بعضی از دوستان حتی اجاره  نامه نداشتن و مشکلی هم براشون پیش نیومده. امیدوارم دوستان بیشتری بیان اینجا سر بزنن و اگه تجربه ایی دارن در اختیار بگذارند.

مدارك دامسايل ميتونه چيزاى ديگه به غير از اجاره خونه باشه، انتخاب واحد دانشگاه، چك حقوق، عكس با روزنامه محلى و هر چيز ساده اى كه به ذهنتون برسه كه براى آفيسر قابل قبول هست
مطمئنا قرارداد دستنويس بين دونفر براى اجاره قابل قبول نيست ولى از آفيس ساختمون ميتونيد نامه بگيريد

ی چیز خیلی کلی بهت میگم شاید جوابتو بگیری کلا چیزی که خیلی مشخصه اینه که تا 80 % نتیجه مصاحبه از قبل مشخصه و روز مصاحبه دوتا کار انجام میدن اولین و مهمترین کار اینه که مدارکی که براشون فرستادین که اکثرا کپی بوده رو با اصلش چک کنن ببینن جعلی نباشه این مرحله که رد شد بقیش همه دست افسر هست که سلیقه ای عمل میکنه بقیه ماجرا دست اونه ی وقت از یکی خوشش میاد اصلا بهش گیر نمیده ی ضرب هم بهش ویزا میده ی روز میبینی اعصابش خورده یا با یکی حال نمیکنه دلش میخاد الکی گیر بده به چیزای مختلف با توجه به این که شما نمیتونی از قبل مطمن باشی افسر کی هست و چه اخلاقی و سلیقه ای داره و ایا اونروز حال و حوصله داره یا اعصاب نداره بهترین کار اینه که شما جوری برنامه ریزی کنی که کار از محکم کاری عیب نکنه هرگیری داد هر مدرکی خواست شما اماده داشته باشی یهو به غیر رسمی بودن مدارکت گیر نده بگه برو دوباره بیا بعد با خودت بگی کاش رسمی میاوردم حالا باید برم دوباره بیام کلی هزینه رو دستت بمونه و دوباره زمان برات به عقب بیفته !!! در کل در حد امکان جوری مدارکو ببر که مو لا درزش نره نتونه به هیچی گیر بده !! مثلا من وقتی ازم مدارکو خواستن کارت پایان خدمتو نخواستن هی با خودم گفتم بفرستم ؟ نفرستم ؟ اخرش گفتم ولش کن نخواستن اگه لازم بود میگفتن دیگه ؟ حالا ی ایمیل زدن پروندت ناقصه اونو بفرست ما بررسی میکنیم یک ماه دیگه خبر میدیم حالا هی به خودم میگم تقصیر خودمه اگه همون اول خودم میفرستادم الکی این یک ماه عقب نمی افتاد منظورم اینه نماز شک دار نخون کار از محکم کاری عیب نمیکنه نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه !؟!

با تشکر از شما.. میدونم رسمی بهتره.. ولی رسمی یعنی چی،؟کجا باید نوشته شه؟؟ تو مشاور املاک؟؟ realestate?? کجا؟؟ چون من هرچی سرچ کردم یه سری فرمه rental agreement.که خود صاحب خانه و مستاجر مینویسه.. اگر ممکنه راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 15:50)Haghighat نوشته:  سوال من هم هست. اینکه هرچی رسمی تر باشه بهتره که شکی توش نیست !!!ولی اینکه غیر رسمی باشه قابل قبول نیست هم من برام جای شک داره! بعضی از دوستان حتی اجاره  نامه نداشتن و مشکلی هم براشون پیش نیومده. امیدوارم دوستان بیشتری بیان اینجا سر بزنن و اگه تجربه ایی دارن در اختیار بگذارند.

حميد جان مرسي داري بابت توضيح كاملت ..آقا اين كارت معافيمو بايد ترجمه ميكردم ميفرستادم ان وي سي ؟ اگر اره كه تا ايرانم اين كارو انجام بدم ..ضمنا چندين ساله كه قطر زندگي ميكنم ولي تماس گرفتيم به ان وي سي گفتن سوءپيشينه لازم ندارن /:
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 17:42)ariairani نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 16:07)hamidoo_b نوشته:  مدارك دامسايل ميتونه چيزاى ديگه به غير از اجاره خونه باشه، انتخاب واحد دانشگاه، چك حقوق، عكس با روزنامه محلى و هر چيز ساده اى كه به ذهنتون برسه كه براى آفيسر قابل قبول هست

با تشکر از شما.. میدونم رسمی بهتره.. ولی رسمی یعنی چی،؟کجا باید نوشته شه؟؟ تو مشاور املاک؟؟ realestate?? کجا؟؟ چون من هرچی سرچ کردم یه سری فرمه rental agreement.که خود صاحب خانه و مستاجر مینویسه.. اگر ممکنه راهنمایی کنید

یه جاهای مثل دفترخونه های ما داران notary public office تو کشورهای مثل امریکا انگلیس کاندا که حقوق و قانون کشورشون کامن لو هست این مواردی که نیاز یه رسمی کردن داره یا به اصطلاح notarized میبرن اونجا کسی که واجد صلاحیت هست مهر میزنه و رسمیش میکنه بعضی وقتا ممکنه صاحب ی سوپر مارکت امتیازش رو داشته باشه و همونجا براتون رسمی کنه مدارک رو پس تو اون ایالت و شهری که هستن باید بپرسن کجا میتونن این قرارداد رو notarized کنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 20:42)tabangigs نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 17:42)ariairani نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 17:19)tabangigs نوشته:   ی چیز خیلی کلی بهت میگم شاید جوابتو بگیری کلا چیزی که خیلی مشخصه اینه که تا 80 % نتیجه مصاحبه از قبل مشخصه و روز مصاحبه دوتا کار انجام میدن اولین و مهمترین کار اینه که مدارکی که براشون فرستادین که اکثرا کپی بوده رو با اصلش چک کنن ببینن جعلی نباشه این مرحله که رد شد بقیش همه دست افسر هست که سلیقه ای عمل میکنه بقیه ماجرا دست اونه ی وقت از یکی خوشش میاد اصلا بهش گیر نمیده ی ضرب هم بهش ویزا میده ی روز میبینی اعصابش خورده یا با یکی حال نمیکنه دلش میخاد الکی گیر بده به چیزای مختلف با توجه به این که شما نمیتونی از قبل مطمن باشی افسر کی هست و چه اخلاقی و سلیقه ای داره و ایا اونروز حال و حوصله داره یا اعصاب نداره بهترین کار اینه که شما جوری برنامه ریزی کنی که کار از محکم کاری عیب نکنه هرگیری داد هر مدرکی خواست شما اماده داشته باشی یهو به غیر رسمی بودن مدارکت گیر نده بگه برو دوباره بیا بعد با خودت بگی کاش رسمی میاوردم حالا باید برم دوباره بیام کلی هزینه رو دستت بمونه و دوباره زمان برات به عقب بیفته !!! در کل در حد امکان جوری مدارکو ببر که مو لا درزش نره نتونه به هیچی گیر بده !! مثلا من وقتی ازم مدارکو خواستن کارت پایان خدمتو نخواستن هی با خودم گفتم بفرستم ؟ نفرستم ؟ اخرش گفتم ولش کن نخواستن اگه لازم بود میگفتن دیگه ؟ حالا ی ایمیل زدن پروندت ناقصه اونو بفرست ما بررسی میکنیم یک ماه دیگه خبر میدیم حالا هی به خودم میگم تقصیر خودمه اگه همون اول خودم میفرستادم الکی این یک ماه عقب نمی افتاد منظورم اینه نماز شک دار نخون کار از محکم کاری عیب نمیکنه نمیدونم منظورمو گرفتی یا نه !؟!

یه جاهای مثل دفترخونه های  ما داران notary public office  تو کشورهای مثل آمریکا انگلیس کاندا که حقوق و قانون کشورشون کامن لو هست این مواردی که نیاز یه رسمی کردن داره یا به اصطلاح  notarized  میبرن اونجا کسی که واجد صلاحیت هست مهر میزنه و رسمیش میکنه بعضی وقتا ممکنه صاحب ی سوپر مارکت امتیازش رو داشته باشه و همونجا براتون رسمی کنه مدارک رو پس تو اون ایالت و شهری که هستن باید بپرسن  کجا میتونن این قرارداد رو notarized کنن

البته من اول متوجه منظورتون نشدم این مورد کلا برای رسمی کردن هرچیزی هست ولی در مورد قرار داد مهر real state هم کفایت میکنه مثل تو ایران خودمون که برای رسمی شدن قرار داد اجاره خونه مهر مشاور املاک کفایت میکنه و با مهر اون برگه قرارداد رسمی محسوب میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 20:45)tabangigs نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 20:42)tabangigs نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 17:42)ariairani نوشته:  با تشکر از شما.. میدونم رسمی بهتره.. ولی رسمی یعنی چی،؟کجا باید نوشته شه؟؟ تو مشاور املاک؟؟ realestate?? کجا؟؟ چون من هرچی سرچ کردم یه سری فرمه rental agreement.که خود صاحب خانه و مستاجر مینویسه.. اگر ممکنه راهنمایی کنید

یه جاهای مثل دفترخونه های  ما داران notary public office  تو کشورهای مثل آمریکا انگلیس کاندا که حقوق و قانون کشورشون کامن لو هست این مواردی که نیاز یه رسمی کردن داره یا به اصطلاح  notarized  میبرن اونجا کسی که واجد صلاحیت هست مهر میزنه و رسمیش میکنه بعضی وقتا ممکنه صاحب ی سوپر مارکت امتیازش رو داشته باشه و همونجا براتون رسمی کنه مدارک رو پس تو اون ایالت و شهری که هستن باید بپرسن  کجا میتونن این قرارداد رو notarized کنن

البته من اول متوجه منظورتون نشدم این مورد کلا برای رسمی کردن هرچیزی هست ولی در مورد قرار داد مهر  real state  هم کفایت میکنه مثل تو ایران خودمون که برای رسمی شدن قرار داد اجاره خونه مهر مشاور املاک کفایت میکنه و با مهر اون برگه قرارداد رسمی محسوب میشه

بسیارر ممنون.. وکیل هم دقیقا همین رو گفتند.. باز ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: tabangigs
سلام دوستان سال نو مبارک.
سال 95 آرزوی سلامتی شادی و خبرای خوب برای شما تک تک عزیزان دارم خصوصا خانم قربانی عزیز وtababgigisو pargosha مهربون و mobedyek و armehraboon
وتمامی عزیزان منتظر
دعا میکنم هر چه زودتر نزد عزیزانتان باشین و به نوعی این آوارگی ناخواسته تمام بشه
خدا کنه مهاجرت اینقدر سخت نباشه و الهی دل هیچکس نشکنه خصوصا توسط بستگان و خانواده در ایران که زخم حرفها و کاراشون به سادگی التیام پیدا نمیکنه
الهی با دل خوش از ایران راهی بشین با یه دنیا عشق به همگی
دوستان ما مجددا nvc تماس گرفتیم گفتن پرونده کامله منتظر ایمیل وقت سفارت باشین.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: tabangigs ، shadoow ، armehraboon ، قرباني ، Pargosha ، p.nsz
(2016-03-20 ساعت 17:31)عدلی نوشته:  سلام دوستان سال نو مبارک.
سال 95 آرزوی سلامتی  شادی و خبرای خوب برای شما تک تک عزیزان دارم خصوصا خانم قربانی عزیز وtababgigisو pargosha مهربون و mobedyek و armehraboon
وتمامی عزیزان منتظر
دعا میکنم هر چه زودتر نزد عزیزانتان باشین و به نوعی این آوارگی ناخواسته تمام بشه
خدا کنه مهاجرت اینقدر سخت نباشه و الهی دل هیچکس نشکنه خصوصا توسط بستگان و خانواده در ایران که زخم حرفها و کاراشون به سادگی التیام پیدا نمیکنه

سال نو شما هم مبارک باشه مرسی ، برای جلوگیری از حرفای دوستان و آشنایان کلا من قضیه رو برعکس کردم به همه گفتم من نمیرم اونجا قرار شده ایران زندگی کنیم برا اینم که هی نپرسن کی میاد پس گفتم چون فرزندمون هنوز شش ماهشه قراره بعد اینکه یکسالش شد بیاد داریم کاراشو میکنیم خلاصه هیچکی نمیدونه من میخوام برم و تو کدوم مرحله هستم گذاشتم همه سورپریز بشن Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، armehraboon ، قرباني ، Pargosha ، Hamid_rr ، عدلی ، inanna
سال 95 آرزوی سلامتی  شادی و خبرای خوب برای شما تک تک عزیزان دارم خصوصا خانم قربانی عزیز وtababgigisو pargosha مهربون و mobedyek و armehraboon
وتمامی عزیزان منتظر

سال نو شما هم مبارک دوست عزیز

امیدوارم سریعتر ویزا رو بگیرید.
و سال 95 سال متفاوتی از هر نظر برای شما باشه و شروعی برای موفقیت های بیشمار در زندگی
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، قرباني ، tabangigs ، Pargosha ، عدلی ، inanna
وتمامی عزیزان منتظر

--------------------------------
سلام عدلي جان
سال نو مباركت باشه
الهي به زودي راهي خونه زندگي خودت شي
دعاي من برا همه اونايي كه قصدشون سالم زندگي كردنه اينه كه امسال دلشون شاد شه

من دارم سعي مي كنم قوي باشم و فضولي ها و نيش و كنايه ها رو جواب ندم و سكوت كنم
الهي زودتر خداوند تكليفمو روشن كنه و ختم به نيكي شه

عزيزم از خداي مهربون براي تو و خودم و براي هركي كه تو شرايط عين ماست دعا مي كنم انتهاي انتظار نزديك و شيرين باشه
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، tabangigs ، Pargosha ، عدلی ، p.nsz
سلام
نوروز ٩٥ به همه مهاجرسرايي ها تبريك مي گم
الهي در سه ماه اول سال ٩٥ همگي راهي خونه و زندگي كنار همسراتون شين

من همچنات منتظرم و صميمانه برا همه مون مي خوام زودتر اين انتظار به سرانجام شيرين برسه

اگه كسي هست كه در پروسه ويزا NOIR هست لطفا به من پيام خصوصي بده تا يه كم اطلاعات رد و بدل شه بين مون شايد كمك فكري برام شه
البته هرچند كه فكر مي كنم تنها كيس تو مهاجر سرا هستم refused شدم و منتظرم تا uscis دوباره مداركم را approved كنه به اميد خدا

فعلا كه سه ماه تو ceac آپديت نداشتم و همچنان تو uscis مي زنه كيس تون رسيده و در حال بررسي مجدد هست
اين سومين عيدي كه من منتظر جواب ويزا هستم اميدوارم اين ميمون پرانرژي برام امسال ويزامو بياره

به هرحال دوستان مهاجر بهترين سال برا همه مون از خداي مهربونم مي خوام
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، عدلی ، Pargosha ، inanna ، Bita.t
سال نوی همگی مبارک Rolleyes آرزوی سالی پر برکت و با دل خوش برای همه دوستان مهاجر سرا ,مخصوصا دوستان دور از همسر و خانواده , ایشالا که همین بهار پایان دوری ها و جدایی ها برای خیلی هامون خواهد بود Smile الهی آمین Shy
فکر کنم دوستمون Moby Dick هم امروز مصاحبه داشته باشه ! دعای خیرمون بدرقه راهش , ایشالا که همه چیز به خوبی پیش میره و با خبرهای خوش برمیگردن Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Bita.t ، mobydick ، عدلی ، قرباني ، Pargosha
(2016-03-24 ساعت 10:00)inanna نوشته:  سال نوی همگی مبارک Rolleyes آرزوی سالی پر برکت و با دل خوش برای همه دوستان مهاجر سرا ,مخصوصا دوستان دور از همسر و خانواده , ایشالا که همین بهار پایان دوری ها و جدایی ها برای خیلی هامون خواهد بود Smile الهی آمین Shy
فکر کنم دوستمون Moby Dick هم امروز مصاحبه داشته باشه ! دعای خیرمون بدرقه راهش , ایشالا که همه چیز به خوبی پیش میره و با خبرهای خوش برمیگردن Rolleyes
سلام
من همین حالا از مصاحبه برگشتم. سفرنامه ها کامله و چیزی ندارم اضافه کنم. مصاحبه به شدت ساده بود از جهت کوتاه بودن، تعداد سوالات کم و حساس نبودن آفیسر رو جواب ها و آخرشم مراحل اداری شامل حالم شد. آفیسر هم برخورد مثبت و خوبی داشت. آرزوی موفقیت واسه inanna ی عزیز و سایر دوستان دارم. بهترین ها در انتظارتون هست ، با خیال راحت منتظر اتفاقات خوب باشین.
بابت اطلاعات و تجربه ها و کمک های همه ی همراهان هم ممنونم.
سربازی نیروی انتظامی بودم و شغلم مشاور خصوصی تحصیلی بوده.سفر خارج از کشور هم نداشتم. اسمم عربی نیست و خیلی هم پر تکرار نیست.
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، Pargosha ، Bita.t ، عدلی ، قرباني ، inanna
با درود
من 10 روز دیگه مصاحبه دارم. تو فایل مربوط به سفارت آنکارا نوشته
IMPORTANT NOTE: All immigrant visa applicants who are scheduled for an interview in Ankara will have to register with our service provider, CSC, to select a passport/visa pick-up location before coming to the Embassy for their interviews. In order to select a passport/visa pick-up location, all applicants should visit http://usvisa-info.com/ or call (850) 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States. Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt. Failure to register a passport pick up address before the interview may cause delays in the visa application process.
این pick up location چیه؟ من تو لینکش رفتم ولی توضیح نداده..آدرسی هم نمیخاد...
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-27 ساعت 02:34)ariairani نوشته:  با درود
من 10 روز دیگه مصاحبه دارم. تو فایل مربوط به سفارت آنکارا نوشته
IMPORTANT NOTE: All immigrant visa applicants who are scheduled for an interview in Ankara will have to register with our service provider, CSC, to select a passport/visa pick-up location before coming to the Embassy for their interviews. In order to select a passport/visa pick-up location, all applicants should visit http://usvisa-info.com/ or call (850) 252 6355 from Turkey or (703) 439-2348 from the United States. Please note that each family member needs to register individually and have a separate registration receipt. Failure to register a passport pick up address before the interview may cause delays in the visa application process.
این pick up location چیه؟ من تو لینکش رفتم ولی توضیح نداده..آدرسی هم نمیخاد...
ممنون

دوست عزيز شما بايد تو سايتى كه داده وارد شيد و وارد قسمت ايميگرنت بشيد كه سبزرنگ هست و در ادامه هم همه صفحات بايد سبز باشن
سفارت آنكارا رو به زبان انگليسى انتخاب كنيد و مشخصات رو وارد كنيد و يك پست رو انتخاب كنيد، از صفحه كانفرميشن پرينت بگيريد و زمان مصاحبه همراهتون باشه كه ازتون ميخوان.
اگر به اميد خدا يكضرب بگيريد سفارت پاستون رو نگه ميداره و ويزا رو توش ميچسبونه و تحويل پست انتخابيتون ميده و شما بايد از اونجا تحويل بگيريد
پيشنهاد ميكنم سفرنامه ها رو بخونيد، همه چيز توش توضيح داده شده
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه