کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
سلام دوستان، من عضو جدید هستم و واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم، 3ماهه با یه مرد آمریکایی آشنا شدم و قصد ازدواج داریم ، هر دو مسلمان هستیم و ایشون سیتیزن هستش، چون خانواده مذهبی دارم ، ایشون قراره بیاد ایران واسه آشنایی آیا یه آمریکایی به راحتی میتون بیاد یران و با خانواده من آشنا شه یا باید ترکیه همدیگرو ببینیم؟ بعدش میخوایم که ایران ازدواج کنیم و بعد واسه من از آمریکا اقدام کنه واسه ویزا ولی متاسفانه شنیدم که اگه ایران عقد کنیم (درخواست از اداره اتباع) این پروسه رفتن بیشتراز 2 سال طول میکشه...عقد بین المللی هم که به نظر من شرعی نیس و مثلا در ترکیه یه آقای عادی عقد رو اجرا میکنه و اسم این آقا در شناسنامه من ثبت نمیشه و اگه بخوام دوباره در ایران ثبت کنم دردسر داره... اگه میشه راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-14 ساعت 21:41)hodaras نوشته:  سلام دوستان، من عضو جدید هستم و واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم، 3ماهه با یه مرد آمریکایی آشنا شدم و قصد ازدواج داریم ، هر دو مسلمان هستیم و ایشون سیتیزن هستش، چون خانواده مذهبی دارم ، ایشون قراره بیاد ایران واسه آشنایی آیا یه آمریکایی به راحتی میتون بیاد یران و با خانواده من آشنا شه یا باید ترکیه همدیگرو ببینیم؟ بعدش میخوایم که ایران ازدواج کنیم و بعد واسه من از آمریکا اقدام کنه واسه ویزا ولی متاسفانه شنیدم که اگه ایران عقد کنیم (درخواست از اداره اتباع) این پروسه رفتن بیشتراز 2 سال طول میکشه...عقد بین المللی هم که به نظر من شرعی نیس و مثلا در ترکیه یه آقای عادی عقد رو اجرا میکنه و اسم این آقا در شناسنامه من ثبت نمیشه و اگه بخوام دوباره در ایران ثبت کنم دردسر داره... اگه میشه راهنمایی کنید

سلام دوست عزيز
اولا كه شما بايد به زبان انگليسى كاملا مسلط باشيد و دوم اينكه ميتونيد از طريق ويزاى نامزدى اقدام كنيد كه ازدواج شما حتما بايد در آمريكا باشه،اونجا شما ميتونيد توى مسجد مسلمانان ازدواج كنيد و ازدواج شما ثبت ميشه.پروسه ويزاى نامزدى بين ٤ تا ٦ ماه بيشتر طول نميكشه.در ضمن ايشون به راحتى ميتونند به ايران بياند
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
پاسخ
تشکر کنندگان: hodaras
سلام دوستان
ایمیل دعوت به مصاحبه از سفارت به دستمون رسید که لیست مدارک مورد نیاز هم توش هست فقط یه سوالی برام پیش اومده. گفته که اصل فرم I-864 باید همراهت باشه ! من می دونم که این فرم رو به nvc فرستادیم قبلاً می خوام بدونم دوستانی که به تازگی سفارت رفتن چیکار کردن در این خصوص؟

CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ  14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015  2FEB  (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ  19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک  و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac  به ترتیب: 24مارچ،  25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-03-14 ساعت 21:41)hodaras نوشته:  سلام دوستان، من عضو جدید هستم و واقعا به راهنمایی شما نیاز دارم، 3ماهه با یه مرد آمریکایی آشنا شدم و قصد ازدواج داریم ، هر دو مسلمان هستیم و ایشون سیتیزن هستش، چون خانواده مذهبی دارم ، ایشون قراره بیاد ایران واسه آشنایی آیا یه آمریکایی به راحتی میتون بیاد یران و با خانواده من آشنا شه یا باید ترکیه همدیگرو ببینیم؟ بعدش میخوایم که ایران ازدواج کنیم و بعد واسه من از آمریکا اقدام کنه واسه ویزا ولی متاسفانه شنیدم که اگه ایران عقد کنیم (درخواست از اداره اتباع) این پروسه رفتن بیشتراز 2 سال طول میکشه...عقد بین المللی هم که به نظر من شرعی نیس و مثلا در ترکیه یه آقای عادی عقد رو اجرا میکنه و اسم این آقا در شناسنامه من ثبت نمیشه و اگه بخوام دوباره در ایران ثبت کنم دردسر داره... اگه میشه راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز والا ما هم که ترکیه ازدواج کردیم و ثبت ایرانی هم نکردیم ۲ سال کارمون طول کشیده , فکر میکنم شما چون همسرتون مسلمان هست نباید مشکلی داشته باشید , با سفارت ایران در استانبول تماس بگیرید و ازشون سوال کنید ثبت ازدواجتون , در این شرایط چه قدر طول میکشه , فکر کنم خودشون بهتون معرفی میکنند جایی رو که عقد شرعی هم انجام بدین چون به هر حال بعد از ازدواج بین المللی , ثبت ازدواج ایرانی تون با خود سفارت خواهد بود , همچنین به تاپیک "ازدواج در کشور ثالث " مراجعه کنید و با دوستانی که به شیوه شما ازدواج کردند تماس بگیرید , اونجا بهتر راهنمایی میشید در این مورد , و یا همینطور که Pegah جان گفتند به فکر اقدام از طریق ویزای نامزدی باشید , که اون هم باز برای اثبات رابطه باید حتما همدیگر رو از نزدیک دیده باشید و مدارک کافی بهشون ارایه بدین در این مورد که رابطه تون حقیقی و از روی علاقه هست , براتون آرزوی خوشبختی میکنم Rolleyes
CR1/IR1
ارسال مدارک  April 11th 2014 :
شماره رسید April 14th 2014 :
Sept 8th 2014: Approved
October 6th 2014 ( Jan 23rd 2015 !) : case number
آنکارا  
: May 15th  رسیدن مدارک به NVC
: June 19th  تکمیل پرونده
Interview : Finally ! Smile     April11th 2016
مقصد :  Oklahoma City
️ویزا یک ضرب
ورود به امریکا May17th 2016 :
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Green Card : June 21st 2016 [/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: hodaras

شما میتونید برید سفارت ایران تو انکارا عقد کنین کاراش سریع تر از خود ایران انجام میشه اگه خیلی مذهبی هستین میتونین با خانواده برین انکارا حداقل دو سه هفته باید وقت بزارین اونجا باشین ازمایشهای پزشکی انجام بدین جوابش بیاد خود سفارت ایران از طرف اداره اتباع بهتون میتونه اجازه بده و ازدواجتونو ثبت کنه خودشون هم عاقد روحانی دارن اونجا و از همونجا هم میتونن برای همسرتون ویزای اقامتی صادر کنن که هروقت بخوان میتونن راحتت تر در مقایسه با سایر اتباع خارجی وارد ایران بشن و اگه هم فرزند دار بشین میتونین با خودتون بیارینشون ایران براشون تو ایران اقامت بگیرین
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-03-15 ساعت 01:17)inanna نوشته:  
سلام دوست عزیز والا ما هم که ترکیه ازدواج کردیم و ثبت ایرانی هم نکردیم ۲ سال کارمون طول کشیده , فکر میکنم شما چون همسرتون مسلمان هست نباید مشکلی داشته باشید , با سفارت ایران در استانبول تماس بگیرید و ازشون سوال کنید ثبت ازدواجتون , در این شرایط  چه قدر طول میکشه , فکر کنم خودشون بهتون معرفی میکنند جایی رو که عقد شرعی هم انجام بدین چون به هر حال بعد از ازدواج  بین المللی , ثبت ازدواج ایرانی تون با خود سفارت خواهد بود , همچنین به تاپیک "ازدواج در کشور ثالث " مراجعه کنید و با دوستانی که به شیوه شما ازدواج کردند  تماس بگیرید , اونجا  بهتر راهنمایی میشید در این مورد , و یا همینطور که Pegah جان گفتند به فکر اقدام از طریق ویزای نامزدی باشید , که اون هم باز برای اثبات رابطه باید حتما همدیگر رو از نزدیک دیده باشید و مدارک کافی بهشون ارایه بدین در این مورد که رابطه تون حقیقی و از روی علاقه هست  , براتون آرزوی خوشبختی میکنم  Rolleyes

واقعا ممنون بابت راهنمایی، خانواده من روش ویزای نامزدی رو قبول نمیکنن و میخوان که ایران یا ترکیه ازدواج کنیم، حتما با سفارت تماس میگیرم دوست خوبم ولی اگه قرار باشه عقد بین الملل هم 2 سال طول بکشه ازدواج در ایران رو ترجیح میدمو بازم ممنون خیلی لطف کردین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-15 ساعت 01:49)tabangigs نوشته:  

شما میتونید برید سفارت ایران تو انکارا عقد کنین کاراش سریع تر از خود ایران انجام میشه اگه خیلی مذهبی هستین میتونین با خانواده برین انکارا حداقل دو سه هفته باید وقت بزارین اونجا باشین ازمایشهای پزشکی انجام بدین جوابش بیاد خود سفارت ایران از طرف اداره اتباع بهتون میتونه اجازه بده و ازدواجتونو ثبت کنه خودشون هم عاقد روحانی دارن اونجا و از همونجا هم میتونن برای همسرتون ویزای اقامتی صادر کنن که هروقت بخوان میتونن راحتت تر  در مقایسه با سایر اتباع خارجی وارد ایران بشن و اگه هم فرزند دار بشین میتونین با خودتون بیارینشون ایران براشون تو ایران اقامت بگیرین

واقعا ممنون که انقدر زود جواب میدین، انقدر استرس و دلهره دارم که واقعا بعضی اوقات میگم بیخیال این ازدواج بشم چون راه برام روشن نیست و اون مدت طولانی واقعا آزاردهندست، پس واسه ایشون هم میشه ویزای اقامتی گرفت بعد عقد واقعا اینطوری خیلی خوبه بازم یه دنیا ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-15 ساعت 00:09)Pegah123 نوشته:  

سلام دوست عزيز
اولا كه شما بايد به زبان انگليسى كاملا مسلط باشيد و دوم اينكه ميتونيد از طريق ويزاى نامزدى اقدام كنيد كه ازدواج شما حتما بايد در آمريكا باشه،اونجا شما ميتونيد توى مسجد مسلمانان ازدواج كنيد و ازدواج شما ثبت ميشه.پروسه ويزاى نامزدى بين ٤ تا ٦ ماه بيشتر طول نميكشه.در ضمن ايشون به راحتى ميتونند به ايران بياند

ممنون از راهنمایی، زبانم در حد متوسط هست و دارم کاملش میکنم ولی در مورد نامزدی تا جایی که من میدونم پرینت 2 سال مکالمه میخواد و باز هم این زمان خیلی طولانیه واسه آشنایی و خانواده من هم میخوان که ازدواج من ایران یا ترکیه باشه ، بازم ممنو از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، قرباني
(2016-03-15 ساعت 02:04)hodaras نوشته:  
(2016-03-15 ساعت 01:49)tabangigs نوشته:  

شما میتونید برید سفارت ایران تو انکارا عقد کنین کاراش سریع تر از خود ایران انجام میشه اگه خیلی مذهبی هستین میتونین با خانواده برین انکارا حداقل دو سه هفته باید وقت بزارین اونجا باشین ازمایشهای پزشکی انجام بدین جوابش بیاد خود سفارت ایران از طرف اداره اتباع بهتون میتونه اجازه بده و ازدواجتونو ثبت کنه خودشون هم عاقد روحانی دارن اونجا و از همونجا هم میتونن برای همسرتون ویزای اقامتی صادر کنن که هروقت بخوان میتونن راحتت تر  در مقایسه با سایر اتباع خارجی وارد ایران بشن و اگه هم فرزند دار بشین میتونین با خودتون بیارینشون ایران براشون تو ایران اقامت بگیرین

واقعا ممنون که انقدر زود جواب میدین، انقدر استرس و دلهره دارم که واقعا بعضی اوقات میگم بیخیال این ازدواج بشم  چون راه برام روشن نیست و اون مدت طولانی واقعا آزاردهندست، پس واسه ایشون هم میشه ویزای اقامتی گرفت بعد عقد واقعا اینطوری خیلی خوبه بازم یه دنیا ممنون

کلا اگه از این نطر که چقدر طول میکشه برید امریکا به قضیه نگاه کنین هیچ فرقی نمیکنه که کجا عقد کنین چه ایران چه خارج ایران در هر صورت حداقل 1/5 سال پروسه طول میکشه اگه خود اون شخص براتون مهمه قصد صرفا ازدواج هست ، میتونین ازدواج کنین و براش اقامت ایران بگیرید و بیاد ایران زندگی کنه اگه دوس دارین خارج ایران زندگی کنین و فقط امریکا خیلی مهم نیست براتون میتونین برین تو ی کشوری که راحت تر میشه رفت برین زندگی کنین مثه کشورهای عربی کویت قطر امارات اینا به اتباع امریکا راحت ویزای کار میدن و همسر امریکایی شما به راحتی میتونه براتون اقامت بگیره و کمتر از یکی دوماه میتونید برین اونجا تو کشورهای غیر عربی هم کاستاریکا پاناما سنگاپور اسپانیا راحت میتونین برین کمتر از سه ماه میتونین ویزای اونجارو بگیرین و برین با هم زندگی کنین ولی در هر صورت برای امریکا رفتن باید حداقل یکی دوو سال دوری از همسر و انتظار رو تحمل کنین و امادگیشو داشته باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، قرباني ، Pargosha
(2016-03-15 ساعت 02:50)tabangigs نوشته:  
(2016-03-15 ساعت 01:49)tabangigs نوشته:  شما میتونید برید سفارت ایران تو انکارا عقد کنین کاراش سریع تر از خود ایران انجام میشه اگه خیلی مذهبی هستین میتونین با خانواده برین انکارا حداقل دو سه هفته باید وقت بزارین اونجا باشین ازمایشهای پزشکی انجام بدین جوابش بیاد خود سفارت ایران از طرف اداره اتباع بهتون میتونه اجازه بده و ازدواجتونو ثبت کنه خودشون هم عاقد روحانی دارن اونجا و از همونجا هم میتونن برای همسرتون ویزای اقامتی صادر کنن که هروقت بخوان میتونن راحتت تر  در مقایسه با سایر اتباع خارجی وارد ایران بشن و اگه هم فرزند دار بشین میتونین با خودتون بیارینشون ایران براشون تو ایران اقامت بگیرین

واقعا ممنون که انقدر زود جواب میدین، انقدر استرس و دلهره دارم که واقعا بعضی اوقات میگم بیخیال این ازدواج بشم  چون راه برام روشن نیست و اون مدت طولانی واقعا آزاردهندست، پس واسه ایشون هم میشه ویزای اقامتی گرفت بعد عقد واقعا اینطوری خیلی خوبه بازم یه دنیا ممنون

کلا اگه از این نطر که چقدر طول میکشه برید آمریکا به قضیه نگاه کنین هیچ فرقی نمیکنه که کجا عقد کنین چه ایران چه خارج ایران در هر صورت حداقل 1/5 سال پروسه طول میکشه اگه خود اون شخص براتون مهمه قصد صرفا ازدواج هست ، میتونین ازدواج کنین و براش اقامت ایران بگیرید و بیاد ایران زندگی کنه اگه دوس دارین خارج ایران زندگی کنین و فقط آمریکا خیلی مهم نیست براتون میتونین برین تو ی کشوری که راحت تر میشه رفت برین زندگی کنین مثه کشورهای عربی کویت قطر امارات اینا به اتباع آمریکا راحت ویزای کار میدن و همسر آمریکایی شما به راحتی میتونه براتون اقامت بگیره و کمتر از یکی دوماه میتونید برین اونجا تو کشورهای غیر عربی هم کاستاریکا پاناما سنگاپور اسپانیا راحت میتونین برین کمتر از سه ماه میتونین ویزای اونجارو بگیرین و برین با هم زندگی کنین ولی در هر صورت برای آمریکا رفتن باید حداقل یکی دوو سال دوری از همسر و انتظار رو تحمل کنین و امادگیشو داشته باشین
ممنون درسته باید خودمو آماده کنم ولی ایشون کار ثابت داره اونجا و اوضاعش خوبه و من باید خودمو آماده کنم برای رفتن، خیلی خوب بود اگه میشد بیاد ایران ولی نه زبان فارسی بلده نه واقعا توی این اوضاع ایران میشه واسش کار جور کرد... Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني
(2016-03-15 ساعت 02:50)tabangigs نوشته:  
(2016-03-15 ساعت 01:49)tabangigs نوشته:  شما میتونید برید سفارت ایران تو انکارا عقد کنین کاراش سریع تر از خود ایران انجام میشه اگه خیلی مذهبی هستین میتونین با خانواده برین انکارا حداقل دو سه هفته باید وقت بزارین اونجا باشین ازمایشهای پزشکی انجام بدین جوابش بیاد خود سفارت ایران از طرف اداره اتباع بهتون میتونه اجازه بده و ازدواجتونو ثبت کنه خودشون هم عاقد روحانی دارن اونجا و از همونجا هم میتونن برای همسرتون ویزای اقامتی صادر کنن که هروقت بخوان میتونن راحتت تر  در مقایسه با سایر اتباع خارجی وارد ایران بشن و اگه هم فرزند دار بشین میتونین با خودتون بیارینشون ایران براشون تو ایران اقامت بگیرین

کلا اگه از این نطر که چقدر طول میکشه برید آمریکا به قضیه نگاه کنین هیچ فرقی نمیکنه که کجا عقد کنین چه ایران چه خارج ایران در هر صورت حداقل 1/5 سال پروسه طول میکشه اگه خود اون شخص براتون مهمه قصد صرفا ازدواج هست ، میتونین ازدواج کنین و براش اقامت ایران بگیرید و بیاد ایران زندگی کنه اگه دوس دارین خارج ایران زندگی کنین و فقط آمریکا خیلی مهم نیست براتون میتونین برین تو ی کشوری که راحت تر میشه رفت برین زندگی کنین مثه کشورهای عربی کویت قطر امارات اینا به اتباع آمریکا راحت ویزای کار میدن و همسر آمریکایی شما به راحتی میتونه براتون اقامت بگیره و کمتر از یکی دوماه میتونید برین اونجا تو کشورهای غیر عربی هم کاستاریکا پاناما سنگاپور اسپانیا راحت میتونین برین کمتر از سه ماه میتونین ویزای اونجارو بگیرین و برین با هم زندگی کنین ولی در هر صورت برای آمریکا رفتن باید حداقل یکی دوو سال دوری از همسر و انتظار رو تحمل کنین و امادگیشو داشته باشین

با سلام

من هم کاملا با نظرذ دوست عزیمون موافقم .
اینکه کجا عقد کنید تقاوتی در مدت زمان کار شما برای دریافت ویزا نداره.( منظور بعد از ثبت عقد و استارت همسر شما
برای درخواست ویزای ازدواج و پر کردن فرم های مربوطه)
فقط برای عقد در ایران همسر اینده شما باید ویزا بگیرند و تشریف بیارند اینجا ولی
خوب ترکیه نیازی به ویزا نه برای ایشون داره و نه برای شما پس اگه تصمیمتون قطعی هست
ترکیه سریعتر به مرحله ثبت عقد و ازدواج میرسید.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: قرباني ، Pargosha ، hodaras ، عدلی
سلام دوستان
روزای آخر سال است و هنوز بعد یه سال از عزیزامون دور هستیم چقدر دلتنگی تجربه وحشتناکیه اگر چه ظاهرا آخر ای پروسه هستش ولی تا مصاحبه و رفتن اصل ماجرا واسه ما منتظرین وقت سفارت مونده کاش دلمون به بهانه عید آرام بود . روزای خوب و روشن براتون آرزو میکنم. خدا بزرگه و پناه زندگی و راهی که شروع کردیم.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام
شاید روزگاری دلم واسه این انتظارها و سختیها حتی تنگ بشه

.......
میدونم که میگذره
فقط کاش اینقدر سخت نگذره که شادی یادمون بره
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، قرباني ، Pargosha ، Hamid_rr
سلام، حالا منتظر یه خبر خوش واسه کلیر هستم، اونم با این وضع روحیه نزدیک زمان زایمان، امروزم الان این پیغام تواین وبسیت آنکارا دیدم، امیدوارم قبلش لاقل خیلیا رو کلیر کنن ولی‌ فک می‌کنین معنی این پیغام روا وبسایتشون چیه؟؟؟
‎Consular Section will not be operating public services from 22 April to 30 April 2016. Please plan accordingly‎
یعنی‌ واسه چی‌ جوابگو نیستن تو این تاریخ ها، بچها فک می‌کنین این اتفاقی‌ که افتاده تو آنکارا روا روند کلیر شدن تاثیر بذاره یعنی‌؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دروووود بر همه دوستان عزيزم حميد هستم از قطر البته الان ايرانم ..ايدي سابقم قاطي كرد ..مداركو ارسال كرديم ان وي سي دوتا پرداختياهم كه پرداخت شد سفارتم كه زدن قطر ..فقط يه سوال بجز مدارك ماليات اسپانسر ايا خانمم هم بايد ورقه مالياتاشو ارسال كنه ؟
پيشا پيش نوروز خجسته و پيروزيتون هر روز رفقاي گلم Smile
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
تشکر کنندگان:
سلام با این پیام سفارت آنکارا از 22 تا 30 آپریل خوب باید منتظر وقت در ماه می باشیم .البته اگر ایمیل وقت سفارت تا نیمه آپریل بیاد همینجوری یه پیام ساده سفارت آنکارا یعنی تا نیمه اردیبهشت خبری نیست. عزیزان کمی انرژی مثبت با خبرای خوب و امید به اطلاعات شادی بخش.
کیس  ir1
درخواست   اولیه اردیبهشت 94
اپروو ال مهر 94
نامه nvc آذر 94
ارسال مدارک به nvc دی 94  _7 ژانویه 2016
ایمیل تایید مدارک ازnvc   -فبریه 26-2016

90 روز گذشت و تاریخ 12 ژولای وقت مصاحبه آنکارا
136 روز از تاریخ تکمیل تا روز مصاحبه
ویزا   یه ضرب   چه خاطره آرامی از آنکارا
------------------------------------------------------☆☆
ورود به آمریکا 2 سپتامبر
منتظر گرین کارت و دریافت توسط پست در 7 نوامبر سال 2016 تمام