کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای ازدواج آمریکا
دوستان یک سوالی دارم:
اونهایی که مدرک دمسایل رو فرستادن اصل مدارک رو فرستادین یا کپی از اونها رو؟ میشه لطفا جواب بدید. ممنون
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-18 ساعت 22:35)Haghighat نوشته:  دوستان یک سوالی دارم:
اونهایی که مدرک دمسایل رو فرستادن اصل مدارک رو فرستادین یا کپی از اونها رو؟ میشه لطفا جواب بدید. ممنون

کلا هرچی مدرک فرستادنی هست کپی بفرستین همه اونایی که فرستادین اصلشو باخودتون برا مصاحبه ببرین ، خود سفارت یا NVC هم همیشه تاکید داره اصل هیچ مدرکی رو نفرستین فقط کپی
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، armehraboon
(2016-03-19 ساعت 00:45)tabangigs نوشته:  

کلا هرچی مدرک فرستادنی هست کپی بفرستین همه  اونایی که فرستادین اصلشو باخودتون برا مصاحبه ببرین ، خود سفارت یا NVC  هم همیشه تاکید داره اصل هیچ مدرکی رو نفرستین فقط کپی

راستش من یکبار در مصاحبه نقص مدرک دمسایل خوردم حالا باید مدارک جور کنم بفرستم. حالا میخوام بدونم اصل را بفرستم یا کپی؟ از شما ایرادی برای کپی بودن نگرفتن؟
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-16 ساعت 09:51)عدلی نوشته:  سلام با این پیام سفارت آنکارا از 22 تا 30 آپریل خوب باید منتظر وقت در ماه می باشیم .البته اگر ایمیل وقت سفارت تا نیمه آپریل بیاد همینجوری یه پیام ساده سفارت آنکارا یعنی تا نیمه اردیبهشت  خبری نیست. عزیزان کمی انرژی مثبت با خبرای خوب و امید به اطلاعات شادی بخش.

سلام
منظورتون چه پیامی هست؟ نمیخوام نا امیدتون کنم ولی کیس شما اسفند 94 یعنی همین ماه کامل شده و فکر نکنم آنکارا به این زودی نوبت بده. ما 6 ماه قبل پروندمون تکمیل شد و آنکارا هنوز وقت نداده و یکی دیگه از دوستان بعد هشت ماه بهشون وقت دادند و مصاحبشون یک سال بعد تکمیل پرونشون شده. توصیه میکنم دنبال عوض کردن سفارتتون باشید به ایروان یا ابوظبی باشید چون آنکارا به نظر خیلی شلوغه.

موفق باشید
CR1
سفارت: انکارا
ارسال مدارک: 4/2/2015‎
نامه تایید مدارک: ‎11/2/2015
نامه تایید درخواست : ‎25/6/2015‎
دریافت کیس نامبر: ‎26/07/2015
تحویل مدارک ان وی سی: 7/08/2015
ایمیل تکمیل مدارک: ‎26/08/2015‎
ایمیل مصاحبه: 30/03/2016
زمان مصاحبه: 9/05/2016
دریافت ویزا: یکضرب!   Smile 11/05/2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيزم لطفا جواب من رو هم بدين ..
برا ارسال مدارك به ان وي سي همون مداركيرو كه خودشون تو سايت ميخوان كافيه ؟
يه وقت نقص مدارك نخورم :|
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
تشکر کنندگان: قرباني
(2016-03-19 ساعت 01:59)Hamid_rr نوشته:  دوستان عزيزم لطفا جواب من رو هم بدين ..

------------------------
سلام نظر شخصي من هست كه بله بفرستين
اما تجربه تو سايت نشون داده يكي فرستاده يكي نفرستاده و برا بعضيا مشكل پيش اومده برا بعضيا نه
اما من كپي همه مدارك رو از جمله مدارك مالياتي رو فرستادم
ضرر كه نداره نمي گن كن اضافه اس بهتون شما بفرستين
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، armehraboon

------------------------
اما تجربه تو سايت نشون داده يكي فرستاده يكي نفرستاده و برا بعضيا مشكل پيش اومده برا بعضيا نه
(IR1)
شروع كيس اكتبر ٢٠١٣
اولين مصاحبه ژانويه ٢٠١٥
نتيجه مصاحبه: به علت نداشتن پرينت از خط و برنامه هاي اينترني كيس مرجوع شد براي review مجدد
بعد از نه ماه  ٢٠اكتبر ٢٠١٦ از سرويس سنتر تكزاس اپرو شديم ٩نوامبر تازه فرستادن nvc
اينم بدونيد تو مرحله review مجدد يا همون reaffirmed بعد از اپرو nvc بهتون نامه و ايميل و حتي آپديت نميده كيس رو از uscic تحويل مي گيره و بدون اطلاع شما به سفارت مي فرسته
مصاحبه ١٠ ژانويه و نتيجه ويزاي يه ضرب
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr
(2016-03-19 ساعت 03:37)قرباني نوشته:  

------------------------

ممنون از راهنمايتون ..
جسارتا مگر شما سند ازدواج و شناسنامه هارو همون اول ارسال نكردين uscis ؟..
كه اينقدر كارتون طولاني شدش .. در هر حال ارزو ميكنم سريعتر خبراي خوب برسه براتون ?
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
تشکر کنندگان:

با سلام به شما دوست عزیز

به نظر من همون مدارک درخواستی ان وی سی کافی هست.
فقط دقت کنید فرم های 864 امضاش اصلی باشه( هم برای همسر شما و هم احیانا اسپانسر دوم)
مدارک مالیاتی هم همینطور.
( کیس شما ازدواجی هست پس یکی از موارد مهم ترجمه های شناسنامه و سند ازدواج هست، روی این مضوع حساس
باشید..الیته من هه ترجه ها رو اصل فرستادم ولی دوستان میگن کپی هم قابل قبول هست..پس هزینه اضافه هم میتونید نکنید)
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr
(2016-03-19 ساعت 00:59)Haghighat نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 00:45)tabangigs نوشته:  

کلا هرچی مدرک فرستادنی هست کپی بفرستین همه  اونایی که فرستادین اصلشو باخودتون برا مصاحبه ببرین ، خود سفارت یا NVC  هم همیشه تاکید داره اصل هیچ مدرکی رو نفرستین فقط کپی

راستش من یکبار در مصاحبه نقص مدرک دمسایل خوردم حالا باید مدارک جور کنم بفرستم. حالا میخوام بدونم اصل را بفرستم یا کپی؟ از شما ایرادی برای کپی بودن نگرفتن؟
من هنوز مصاحبه نرفتم ولی تاحالا هرچی فرستادم کپی بوده و چیری نگفتن که چرا کپی فرستادم از دوستان هم پرسیدم همه کپی فرستادن و اصلشو روز مصاحبه بردن مشکلی نبوده
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat
(2016-03-16 ساعت 05:36)Hamid_rr نوشته:  دروووود بر همه دوستان عزيزم حميد هستم از قطر البته الان ايرانم ..ايدي سابقم قاطي كرد ..مداركو ارسال كرديم ان وي سي دوتا پرداختياهم كه پرداخت شد سفارتم كه زدن قطر ..فقط يه سوال بجز مدارك ماليات اسپانسر ايا خانمم هم بايد ورقه مالياتاشو ارسال كنه ؟
پيشا پيش نوروز خجسته و پيروزيتون هر روز رفقاي گلم Smile

بله همسرتون هم بايد ارسال كنه حتما چون ايشون اسپانسر شما هستن و i864 پر كردند

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، armehraboon
با سلام.. کسی میتونه سوال من رو جواب بده؟؟ petitionere من میتونه یه قرارداد share منزل با کسی که خودش یه خونه اجاره کرده امضا کنه و بفرسته به عنوان domicile استفاده کنم یا جدا اجاره بنویسه؟؟ قراردادها توی یه فرم بین اشخاص انجام میشه؟؟ یا باید یا جایی برن رسمیش کنن؟؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 15:10)ariairani نوشته:  با سلام.. کسی میتونه سوال من رو جواب بده؟؟ petitionere من میتونه یه قرارداد share منزل با کسی که خودش یه خونه اجاره کرده امضا کنه و بفرسته به عنوان domicile استفاده کنم یا جدا اجاره بنویسه؟؟ قراردادها توی یه فرم بین اشخاص انجام میشه؟؟ یا باید یا جایی برن رسمیش کنن؟؟ ممنون

حتما باید رسمی بشه شما قراره ی چیزیو اثبات کنین پس باید رسمی باشه قرارداد غیر رسمی رو بهتون میگن ما از کجا باور کنیم شما خودتون الان تکی اینو ننوشین برامون اوردین !!!!!؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-19 ساعت 15:29)tabangigs نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 15:10)ariairani نوشته:  با سلام.. کسی میتونه سوال من رو جواب بده؟؟ petitionere من میتونه یه قرارداد share منزل با کسی که خودش یه خونه اجاره کرده امضا کنه و بفرسته به عنوان domicile استفاده کنم یا جدا اجاره بنویسه؟؟ قراردادها توی یه فرم بین اشخاص انجام میشه؟؟ یا باید یا جایی برن رسمیش کنن؟؟ ممنون

حتما باید رسمی بشه شما قراره ی چیزیو اثبات کنین پس باید رسمی باشه قرارداد غیر رسمی رو بهتون میگن ما از کجا باور کنیم شما خودتون الان تکی اینو ننوشین برامون اوردین !!!!!؟

سوال من هم هست. اینکه هرچی رسمی تر باشه بهتره که شکی توش نیست !!!ولی اینکه غیر رسمی باشه قابل قبول نیست هم من برام جای شک داره! بعضی از دوستان حتی اجاره نامه نداشتن و مشکلی هم براشون پیش نیومده. امیدوارم دوستان بیشتری بیان اینجا سر بزنن و اگه تجربه ایی دارن در اختیار بگذارند.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon
(2016-03-19 ساعت 15:50)Haghighat نوشته:  
(2016-03-19 ساعت 15:29)tabangigs نوشته:  

سوال من هم هست. اینکه هرچی رسمی تر باشه بهتره که شکی توش نیست !!!ولی اینکه غیر رسمی باشه قابل قبول نیست هم من برام جای شک داره! بعضی از دوستان حتی اجاره نامه نداشتن و مشکلی هم براشون پیش نیومده. امیدوارم دوستان بیشتری بیان اینجا سر بزنن و اگه تجربه ایی دارن در اختیار بگذارند.

مدارك دامسايل ميتونه چيزاى ديگه به غير از اجاره خونه باشه، انتخاب واحد دانشگاه، چك حقوق، عكس با روزنامه محلى و هر چيز ساده اى كه به ذهنتون برسه كه براى آفيسر قابل قبول هست
مطمئنا قرارداد دستنويس بين دونفر براى اجاره قابل قبول نيست ولى از آفيس ساختمون ميتونيد نامه بگيريد

كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:22 2014jan
تاريخ اپروو:4 2014march
دريافت كيس نامبر:24 2014april
دریافت اینویس نامبر: 17 2015feb
DS261 و پرداخت 120$ : 01 2015march
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 30 2015march
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : 2015july 5
تکمیل مدارک: 4 2015august
مصاحبه : 17 2015nov آنکارا
کلیر: بعد از 4ماه

اصطلاحات سربازی