موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-22 ساعت 13:04)kamela نوشته: پس چرا کسی جوابی نمیده؟؟؟توروخدا اگر میدونید بگید....راستی وکیل من چند روز پیش میگه باید تگس داده باشی تا شوهرت بتونه بیاد امریکا..میگم من که تا حالا کار نکردم اونجا که تگس داده باشم و میگه حتی کار هم نکرده باشی باید برگه تکس پر کنی چون تمام شهروندان امریکا تگس پر میکنن..میگه یک برگه برام میفرسته که من پر کنم...میخوام ازتون بپرسم اخه وقتی من اونجا نبودم چطوری اون برگه رو پر کنم....نمیدونم این تگس چی چون من اسپانسر دارم.....وکیل میگه اگر خودت نیای امریکا ممکنه در انکارا به شوهرت ویزا ندن....درست میگه؟؟من خیلی دیدم که طرف ایران زندگی میکنه و هر دو با هم میرن....من با بچه سختمه تنها برم دوباره..... (((((
چرا کسی جواب نمیده؟؟توی این سایت ادم همش باید التماس کنه تا یکی جواب بده....هیچ مدیری هم جوابی نمیده؟؟به خدا نمیدونم چکار کنم
سلام
تا اونجایی که من میدونم فکر نمی کنم لازم باشه شما تکس بدید چون اسپانسر داریدولی باز هم بپرسید.
باید در امریکا حضور داشته باشید وگرنه امکان دادن ویزا به شوهرتون خیلی کمه چون نظرشون این هست که اگه شما در امریکا مقیم نیستید چرا میخواین یک نفر رو ببرین . چون مقیم نیستید و کار و بیمه و محل سکونت و ... ندارید سفارت ازشون میخوان که یه مدرکی مبنی بر حضور شما در امریکا ارائه بدن تا ویزا بهشون داده بشه و شما باید حضور داشته باشید تا بتونید مدرک رو تهیه کنید .مدرک میتونه قبض های پرداخت شده به روز ، حساب های بانکی ، فاکتور یا برگه استفاده از خدمات دوره ای یا عکس با نشریه محلی با تاریخ روز و ... باشه.
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-22 ساعت 18:11)kamela نوشته: (2011-10-22 ساعت 15:53)Blaze نوشته: (2011-10-22 ساعت 13:04)kamela نوشته: پس چرا کسی جوابی نمیده؟؟؟توروخدا اگر میدونید بگید....راستی وکیل من چند روز پیش میگه باید تگس داده باشی تا شوهرت بتونه بیاد امریکا..میگم من که تا حالا کار نکردم اونجا که تگس داده باشم و میگه حتی کار هم نکرده باشی باید برگه تکس پر کنی چون تمام شهروندان امریکا تگس پر میکنن..میگه یک برگه برام میفرسته که من پر کنم...میخوام ازتون بپرسم اخه وقتی من اونجا نبودم چطوری اون برگه رو پر کنم....نمیدونم این تگس چی چون من اسپانسر دارم.....وکیل میگه اگر خودت نیای امریکا ممکنه در انکارا به شوهرت ویزا ندن....درست میگه؟؟من خیلی دیدم که طرف ایران زندگی میکنه و هر دو با هم میرن....من با بچه سختمه تنها برم دوباره..... (((((
چرا کسی جواب نمیده؟؟توی این سایت ادم همش باید التماس کنه تا یکی جواب بده....هیچ مدیری هم جوابی نمیده؟؟به خدا نمیدونم چکار کنم
سلام
خانم محترم
اولا كمي اروم باشين. اين طبيعيه كه وقتي خود آدم بي اطلاع باشه وكيل براي اينكه پول بگيره كار طرف رو لنگ بزاره
شما بايد يك هفته اي وقت بزاري مطالب اين سايتو بخش مهاجرت خانوادگي رو بخوني تا بفهمي كارت تا كجا پيش رفته و چه ميشه كرد.
اين كه شما خودت نميدوني كجاي كاري نميشه كمك خوبي كرد.
طرح سوال شما چون گنگ و طولانيه كسي نميتونه كمك شما بكنه ، بخونيد بدونيد كجا ميخوايد بريد بعد بپرسيد .
اينجوري جواب نميگيريد، باز هم ميگم بخونديد همه چي توي سايت هست.
اقای محترم اولا که من میدونم کجای کار هستم و چی میخوام..من کی گفتم اینارو نمیدونم؟؟مطالب من زیاده؟؟؟؟شما حوصله خوندن نداشتید چون اصلا زیاد نیست..در ضمن این سایت مال کسایی هست که بی اطلاع هستن و میخوان اطلاعاتی به دست بیارن..پس من کاره بدی نکردم که اینجا سوالی کردم..اگر نمیدونستم کجای کار هستم این توضیحات رو نمیتونستم بدم....شما میدونید که کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟مثلما شما نمیتونی چون اصلا نخوندی من چی نوشتم.
(2011-10-22 ساعت 15:58)saba.m نوشته: (2011-10-22 ساعت 13:04)kamela نوشته: پس چرا کسی جوابی نمیده؟؟؟توروخدا اگر میدونید بگید....راستی وکیل من چند روز پیش میگه باید تگس داده باشی تا شوهرت بتونه بیاد امریکا..میگم من که تا حالا کار نکردم اونجا که تگس داده باشم و میگه حتی کار هم نکرده باشی باید برگه تکس پر کنی چون تمام شهروندان امریکا تگس پر میکنن..میگه یک برگه برام میفرسته که من پر کنم...میخوام ازتون بپرسم اخه وقتی من اونجا نبودم چطوری اون برگه رو پر کنم....نمیدونم این تگس چی چون من اسپانسر دارم.....وکیل میگه اگر خودت نیای امریکا ممکنه در انکارا به شوهرت ویزا ندن....درست میگه؟؟من خیلی دیدم که طرف ایران زندگی میکنه و هر دو با هم میرن....من با بچه سختمه تنها برم دوباره..... (((((
سلام
تا اونجایی که من میدونم فکر نمی کنم لازم باشه شما تکس بدید چون اسپانسر داریدولی باز هم بپرسید.
باید در امریکا حضور داشته باشید وگرنه امکان دادن ویزا به شوهرتون خیلی کمه چون نظرشون این هست که اگه شما در امریکا مقیم نیستید چرا میخواین یک نفر رو ببرین . چون مقیم نیستید و کار و بیمه و محل سکونت و ... ندارید سفارت ازشون میخوان که یه مدرکی مبنی بر حضور شما در امریکا ارائه بدن تا ویزا بهشون داده بشه و شما باید حضور داشته باشید تا بتونید مدرک رو تهیه کنید .مدرک میتونه قبض های پرداخت شده به روز ، حساب های بانکی ، فاکتور یا برگه استفاده از خدمات دوره ای یا عکس با نشریه محلی با تاریخ روز و ... باشه.
من رو میبخشید..میتونم اگر شما کاملا اطلاعات دارید اون متنی که از NVC برام اومده بهتون ایمیل کنم؟چون یک متنی اومده که میگه طبق فلان شماره من باید مدارک تکس رو پر کنم ولی اصلا نمیدونم منظورش از تکس چه تکسی هست.چون من کار نکردم تاحالا و اسپانسر هم دارم که اسپانسر تمام مدارک تکس 2007 8 9 و 2010 را داده.......من میتونم وقتی تاریخ مصاحبه دادن اون موقع برم امریکا و از الان نرم؟؟در ضمن من اونجا حساب بانکی و کردیت دارم..ایا کارت بانک کافی شوهرم نشون بده؟؟ازتون واقعا ممنونم
من خوشحال میشم اگه بتونم کمکی کنم اطلاعاتم هم محدوده ولی هر کاری بتونم می کنم
مهم اینه که کسی که اقدام میکنه در امریکا مقیم باشه و چون شما کار نکردید و ساکن هم نیستید امکان این خیلی زیاد هست که مدرکی مبنی بر اقامت و حضور شما بخواهند میتونید بعد از اعلام تاریخ مصاحبه تشریف ببریدهر چی اطلاعات کامل تر باشن ریسک کمتره همسرتون می تونن گردش حساب بانکیتون ، قبض رسید دکتر ، عکس در محیط با روزنامه محلی ، اطلاعات اینترنت ، تلفن ، خرید و ..... رو با خودشون داشته باشن کارت مشخص نمی کنه که در حال حاضر شما در امریکا زندگی می کنید و حضور دارید
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-23 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-23 ساعت 22:42 توسط Blaze.)
قانون اینه که حتما پتیشنر شما هم فرم رو پر کنه چه داشته باشه درامد یا نداشته باشه ، چه پر کرده باشه فرم تکس رو چه نکرده باشه.
من مشکل اسپانسر دارم هنوزم حل نشده داستانش درازه توی پست های قبلیم نوشتم که چه کارا کردم و چه جواب ها گرفتم.
پس اگر پتیشنر نتونه ساپورت کنه فرم رو پر میکنه کسی دیگه هم جوینت اسپانسر میشه و کمک مبکنه
راجع به اون فرم ، مربوط به دادن اطلاعاته که چه جوری فرد مورد نظر را ساپورت میکنید با درآمد و...
نحوه پر کردن خاصی نداره فقط باید اطلاعات شخصی اسپانسرو بدین ، همین.
برای شما اونجوری که میگین انجام شده و نیازی نیست.
راجه به مشکلتون من نمیدونم چی میشه ، خودم صبر کردم نوبتم بشه برم مصاحبه بعد ببینم چی میگن چون درست جواب نگرفتم.
ما ملک تو ایران رو معرفی کردیم مثل بچه های لاتاری ولی مث که قبول نمیکنن هنوز معلوم نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی ،من تازه واردم ولی همه کامنت های این تاپیک رو خوانده ام ، در یکی از کامنت هات دیدم که بعضی از دوستان در ترکیه ازدواج کرده اند، آیا نام همسر رو هم توی شناسنامه باید ثبت کرد؟ آیا لازمه؟ اگر باید این کارو کرد کجا توی کنسولگری ایران؟. من قصد ازدواج با یک خانم اندونزیایی/آمریکایی (که 8 سال است میشناسم) را دارم می خواستم با توجه به تجربه ای که دارید بپرسم امکان ازدواج در ایران وجود دارد؟ در وبسایت وزارت خارجه ایران نوشته که زن تبعه خارج در صورت ازدواج با مرد ایرانی به صورت اتوماتیک تابعیت خارجی خودش را از دست میدهد و کارت ملی، اقامت و پاسپورت ایرانی دریافت می کند. من قصد مهاجرت از طریق ویزای نامزدی را داشتم ولی به من توصیه کرده اند که ممکن است به خاطر ملیت های متفاوت و Interfaith (مذهب های متفاوت) ویزای نامزدی مشکل ساز باشد. خواهش می کنم اگر اطلاعاتی در زمینه نحوه ازدواج ما در ایران یا هر جای دیگر و ثبت بعدی ازدواج در ایران برای اخذ اقامت طوری که ایشان تابعیت اصلی خود را از دست ندهد دارید منو راهنمایی کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-24 ساعت 12:18)Blaze نوشته: (2011-10-24 ساعت 03:44)kameela نوشته: (2011-10-23 ساعت 22:36)Blaze نوشته: قانون اینه که حتما پتیشنر شما هم فرم رو پر کنه چه داشته باشه درامد یا نداشته باشه ، چه پر کرده باشه فرم تکس رو چه نکرده باشه....
ممنونم ازتون که وقت گذاشتین....یعنی این فرم میگه که من هم باید فرم
حتما شما بايد پر كنيد ،بعنوان پتيشنر بايد پر كنيد و اطلاعات خودتون رو بنويسيد . به ما كه اينجوري ايميل زدن گفتن
مي تونيد قسمت income بزنيد 0 ، كاري كه ما كرديم
در مورد كيس خودتون هم دبل چك كنيد و مطمئن بشيد.
kemela جان
من هم همینکاری که blaze جان گفت رو انجام دادم income شوهرم را 0 زدیم و joint sponser گرفتیم!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میبخشید من یک سوال دیگه دارم.. NVC به من گفته که من باید TRANSCRIPT سال 2008 2009 و 2010 را با اینکه کار نکردم و درامد ندارم فرمش رو پر کنم..مثل اینکه بش میگن nonfiler اگراشتباه نکنم....حالا سوال من این که اصلا TRANSCRIPT ینی چی و به چی مربوط میشه و ایا ربطی به INCOMETAXES داره یا نه؟؟؟؟و من این فرم TRANSCRIPT را از کجا باید بیارم..یعنی ایا میدونید فرم TRANSCRIPT را از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟؟؟خواهش میکنم اگر میدونید بهم کمک کندد...مخصوصا اینکه اگر میدونید فرم TRANSCRIPT که من باید پر کنم رو از کجا بیارم بهم بگید..از همتون ممنونم