موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه، منظورم اینه که اگه اینجا دانشجو هستن و حالا حالاها درسشون طول میکشه و از اینجا اقدام کنن، چون روز مصاحبه از فرد میخوان که مدارکی نشون بدن که همسرشون الان توی آمریکا هستن. به مشکل میخورن.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم.میخواستم بدونم اگه ما (من و دوستم که سیتیزن آمریکاست) در کشور سومی عقد بکنیم (به منظور ویزای ازدواج) چه مدت طول میکشه تا من گرین کارت بگیرم (حدودا و به طور میانگین) ؟
سوال دیگه اینکه بین ویزای نامزدی وازدواج کدوم کم دردسرتر و سریعتر والبته کم هزینه تر است ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز ممنون از جوابتون
بله همسر بنده آمریکایی هستند.
سوالی که برام پیش اومده اینه که با توجه به چیزایی که متوجه شدم ما برای شروع کار (ویزای ازدواج) می بایستی در کشور سومی عقد کنیم بعد سند ازدواجمون رو همسرم که در آمریکا هستند به سازمان مهاجرتی تحویل دهند و ادامه پروسه طی بشه ؟
اگر به این ترتیبه که گفتم ادامه پروسه به چه شکله و چه مقدار زمان نیاز داره حدودا ؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
منم تا جایی که شنیدم واسشون این مهمه که اسپانسر امریکا باشه نه همسر !!! حالا منی که همسرم اسپانسرم شده و می خواد واسه مصاحبه همراهم باشه دچار مشکل میشم؟!!! البته از ما کو اسپانسر هم خواستن که خواهر شوهرم شد. حالا تکلیف چیه؟!!!
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
وکیل ما در آمریکا به همسرم گفته مدارکتون رو ترجمه نکنید خود وکیل مدارک رو همونجا ترجمه میکنه و تحویل سفارت و ... میده. یکی بگه مشکلی پیش نمیاد؟
ازدواجی
ارسال مدارك٢٧ آگوست
اپروال٣٠ نوامبر
دريافت كيس نامبر ٣ ژانويه
تكميل مدراك در nvc ١١اپريل
گرفتن وقت مصاحبه ٢٩ اپريل
ابوظبي ٢٥ جون ويزاي يه ضرب ال اي
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-02 ساعت 11:30)simi نوشته: وکیل ما در آمریکا به همسرم گفته مدارکتون رو ترجمه نکنید خود وکیل مدارک رو همونجا ترجمه میکنه و تحویل سفارت و ... میده. یکی بگه مشکلی پیش نمیاد؟
مهم اینه که مدارک توسط یک مترجم رسمی که صلاحیت داشته باشه ترجمه بشه و اصل و صحیح بودن ترجمه رو به عهده بگیره. حالا این مترجم میتونه تو ایران، آمریکا، آلمان، ترکیه یا هر جای دیگه ای باشه. as long as شرایط لازم رو داشته باشه، مشکلی پیش نمیاد...ولی حالا من نمیدونم که وکیلتون کجا و به چه شکلی میخواد ترجمه کنه، اما کلا وقتی شما وکیل میگیرید، دیگه باید به همه چیزش اعتماد کنید. چون اگه بخواید هی بهش شک کنید، جز اعصاب خوردی چیزی براتون نداره. اگه میگه خودش میتونه، لابد میتونه دیگه اما باز هم اگه واقعا خیالتون راحت نیست، خب به حرفش گوش نکنید و بدید ترجمه. بهش بگید از قبل داشتیم
ویزا: K1
سفارت: Abu Dhabi
مرکز: California Service Center
ارسال مدارک: February 8, 2012
اپرووال: July 5, 2012 (بعد از 148 روز)
ارسال به NVC: ا July 23, 2012
دریافت توسط سفارت: July 28, 2012
ایمیل مصاحبه: August 4, 2012
مصاحبه: October 14, 2012
دریافت ویزا: October 21, 2012
کل پروسه: 250 روز