موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید من راهنمایی میخوام برای مهاجرت به انگلستان با توجه ب شرایطی ک ذکر میکنم:
پدرم اقامت دائم انگلستان داره اما الان حدود 4 سال هست ک به ایران برگشتن میخواستم بدونم راهی هست که من از طریق ایشان اما بدون برگشتن پدر به انگلیس اقدام کنم برای گرفتن اقامت؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اول باید بدونیم هدفتون برای رفتن به انگلستان چی هست ؟
برای تحصیل یا کار ؟
اگر هدف تحصیل باشه اصلا نیازی به کمک پدرتون نیست و خودتون میتونین اقدام کنین.
برای کار شرایط سخت تره اما اگر خواستین راهنمایی میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1- از طریق قانونی نمی تونستین برین ؟ مثلا از طریق تحصیل ؟
2- شرایط و مدارک تحصیلی و سن و . . . را بگین تا بتونم یه راهنمایی مختصر و مفید بکنم.
3- برای قانونی رفتن من الان 3 ساله دارم تحقیق میکنم و سال دیگه تازه میخوام اقدام کنم. اگر بدون تحقیق جلو برین خیلی سخته.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه کسی که اقامت و پاسپورت انگلیسی دارد چطور می تونه برای اقامت استرالیا یا امریکا اقدام کند؟مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمام مدیران این تاپیک،
من یک سوالی درباره مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان هستند دارم ،ممنون میشم مدیران با تجربه این تاپیک بنده رو راهنمایی فرمایند.
دایی بنده 56 سال سن داره و متاهل هستش و مدرک دندان پزشکی و تخصص در (پروتز) خودش را حدود 24 سال پیش در دانشگاه الجزایر گرفته است و کاملا مسلط به زبان فرانسوی هست و حدود 22 سال هم در ایران سابقه کاری داره.دایی بنده خیلی علاقه داره که از طریق تجربه کاری به یک کشور انگلیسی زبان مثل استرالیا یا کانادا یا نیوزلند یا انگلستان اقدام کنه و بقیه عمرش رو کار کنه و فقط می خواد که از طریق سابقه کاری اقدام کنه و اینم بگم که چند سالی هم در مون پلیه فرانسه زندگی کرده و دوست نداره دیگه به فرانسه بره.
سوالم از مدیران زحمتکش مهاجرسرا این هست که دایی بنده چه شرایطی باید داشته باشه که بتونه به انگلستان یا دیگر کشورهای انگلیسی زبان از طریق کاری اقدام کنه؟ آیا انگلستان شرایطی داره که متخصص دندانپزشک قبول کنه؟ آیا زبان انگلیسی لازم هست یا با توجه به اینکه مدارک دندانپزشکی و تخصص ایشان از الجزایر هست و کاملا به زبان فرانسوی مسلط هست می تونه اقدام کنه؟ آیا در انگلستان، شهری وجود داره که فرانسوی نشین باشه یا حداقل اینکه دندان پزشکی با شرایط دایی بنده رو قبول کنه؟
ممنونم میشم از مدیران زحمتکش و دلسوز مهاجرسرا و این تاپیک به سوالهای اینجانب پاسخ دقیق بدهید.
با تشکر و احترام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام خدمت کلیه دست اندرکاران سایت مهاجرسرا وتشکر بابت راهنمائی های سازنده و مفیدتون
من 30 سال سن متاهل دارای همسرویک فرزند،ولی پاسپورت ندارم و خدمت نرفته ام،با مدرک کاردانی معماری و 9 سال سابقه کار در زمینه نقشه برداری پروژه های نفت و گاز و راه و ساختمانی،زبان انگلیسی رو هم در سطح B2 آیلتس بلدم و در زمینه نرم افزارهای اتوکد و آفیس و سایر برنامه های تخصصی تسلط کافی رو دارم.
میخواستم در مورد اینکه آیا من با این مشخصات و اندوخته ی 80 میلیون تومانی (با توجه به اینکه یکی از بستگان نزدیکم انگلیس زندگی میکنه و بابت ساپورت مالی و مکانی میتونه کمکم کنه)میتونم آینده کاری یا فرصتی برای ادامه تحصیل داشته باشم؟
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم