موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض پوزش اگه بنده سوال تکراری میپرسم اما شما شرایط منو میدونید بهترین راه واسه مهاجرت بنده چیه؟
راهی که پیشنهاد کردید تقریباً غیر ممکنه.
من از اینجا چه کاری پیدا کنم که مدرک تحصیلی نخواد....
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
چون داشتن تخصص فرد در زمينه تحصيلي با ارائه مدرك محرزتر ميباشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیپلم و دارای مدرک MCITP هستم زبانم هم بدکی نیست در ضمن 25 سال دارم سربازی رفتم و 3 سال سابقه بیمه دارم !!
قصد سفر به انگلیس دارم باید چیکار کنم شرایط زندگی و کار چی جوری هست !
درآمد ها و هزینه چی جوری هست !!
تقریبا 25.000 پوند هم برای اول زندگی دارم در ضمن تنها هم هستم !!
خیلی ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من 32 سالمه و دیپلم ریاضی دارم و برنامه نویس کامپیوتر هستم و خیلی از مدارک کامپیوتر رو هم دارم. آیلتس 6.5 هم دارم.
از طریق سایتهای کاریابی تونستم تو انگلستان کار پیدا کنم اما اون مشاغل نیازمند این هستن که من تو انگلستان باشم.
آیا این امکان وجود داره که با ویزای تحصیلی برای دوره های کالج زبان بیام انگلستان و بعد برای اون مشاغل Apply کنم ؟
و اینکه من نهایتا تا 13 هزار پوند میتونم با خودم بیارم و میتونم در حین تحصیل در رستوران یکی از بستگان کار کنم تا کمکی برای هزینه هام بشه.
ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-17 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-17 ساعت 15:28 توسط Karren.)
درود به همگی.
پیش از هر چیزی باید از دوستانی تشکر کنم که بدون هیچ چشمداشتی به هممیهنهاشون کمک میکنن که از شرایط بد ایران راحت بشن. واقعا از ته دلم براتون بهترین آرزوها رو دارم و امیدوارم به هر آرزویی که دارید برسین.
اما غرض از مزاحمت:
من 24 سالمه، از سربازی معاف هستم، انگلیسی رو در حد fluent میدونم. مدرک لیسانس سختافزار دارم از دانشگاه آزاد گرمسار. (سختافزار فقط در این جا و تهران جنوب ارائه میشد.)
در زمینه کامپیوتر، برنامهنویسی رو در حد متوسط بلدم، مهارتهای عمومی کامپیوتر رو هم بلدم. نوشتن و نویسندگی رو دوست دارم (میتونم هم به زبون پارسی بنویسم و هم انگلیسی؛ مثلا نوشتن خبر/مقاله/گزارش و ... برای رسانه/شرکت انگلیسی یا پارسی زبان) و در ایران هم برای تورلیدری اقدام کردم که منتظرم پاسخ آزمون بیاد. اینم بگم که از لحاظ کار لیدری، جای مطمئنی دارم. در واقع میشم تورلیدر برای گردشگران انگلیسی زبان.
پسر عمه من تقریبا ده ساله که داره توی لندن زندگی میکنه و شهروند محسوب میشه. اگه بتونه برام دعوتنامه بفرسته یه جور امتیاز برام به شمار میاد؟
فکر میکنم بتونم مبلغ 7000 پوند برای هزینههای اولیه زندگیم با خودم ببرم. به نظر شما کافی هست؟ البته شاید بتونم برای مدتی با پسر عمهم هم خونه بشم. راستی اون با مادرش اون جا زندگی میکنه.
در حال حاضر دارم برای انترن شدن در لندن تلاش میکنم. البته از راه اینترنت. دو سؤال در این زمنیه دارم: 1- شانسی برای اسپانسر شدن این مدل شرکتها هست؟ بعضیهاشون نوشتن که در صورت رضایت از کار انترن، استخدام رسمی دارن. 2- بعضیهاشون نوشتن expenses only، معنی این عبارت دقیقا چیه!؟
اما سؤال آخر: اگه بخوام توی کارشناسی ارشد ادامه تحصیل بدم چه کاری باید انجام بدم؟ با توجه به هزینههای بریتانیا، باید کار کنم. کار کردن من میتونه دخل و خرج منو به هم برسونه یا نه؟
فکر کنم همه چیزهای لازم رو گفته باشم. اگه چیزی جا مونده بود لطفا گوشزد کنین. خیلی خیلی ازتون سپاسگزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-20 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-20 ساعت 10:10 توسط ParsTrader.)
سلام دوستان عزیز بنده قصد مهاجرت به لندن رو دارم میخواستم ببینم شرایط چطوره؟آیا با 30 یا 40 میلیون میشه زندگی کرد در لندن و میشه از طریق کار کردن خرج دانشگاه و خورد و خوراک رو درآورد یا با این پول میشه جهای دیگه با امکانات بیشتر زندگی کرد بنده لیسانس معماری هستم و میخوام فوق لیسانس لندن درس بخونم بعدش اقامت دائم بگیرم راستی با اقامت دائم میشه به ایران رفت و آمد داشت اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم مرسی از شما که وقت گذاشتی و نوشته منو خوندید