موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام خدمت کلیه دست اندرکاران سایت مهاجرسرا وتشکر بابت راهنمائی های سازنده و مفیدتون
من 30 سال سن متاهل دارای همسرویک فرزند،ولی پاسپورت ندارم و خدمت نرفته ام،با مدرک کاردانی معماری و 9 سال سابقه کار در زمینه نقشه برداری پروژه های نفت و گاز و راه و ساختمانی،زبان انگلیسی رو هم در سطح B2 آیلتس بلدم و در زمینه نرم افزارهای اتوکد و آفیس و سایر برنامه های تخصصی تسلط کافی رو دارم.
میخواستم در مورد اینکه آیا من با این مشخصات و اندوخته ی 80 میلیون تومانی (با توجه به اینکه یکی از بستگان نزدیکم انگلیس زندگی میکنه و بابت ساپورت مالی و مکانی میتونه کمکم کنه)میتونم آینده کاری یا فرصتی برای ادامه تحصیل داشته باشم؟
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من سال ۲۰۱۲ در رشته مدیریت از دانشگاه منچستر فارغالتحصیل شدم و برای انجام خدمت سربازی به ایران برگشتم، الان پاسپورتم رو گرفتم و قصد بازگشت به انگلستان رو دارم، میخواستم دوستان با تجربه راهی به جز ویزای تحصیلی رو به من پیشنهاد بدن لطفا، من ۸ سال سابقه در زمینه مدیریت فروش دارم، بهترین راه برای مهاجرت دوباره به انگلستان چیست
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-21 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-21 ساعت 16:29 توسط barvos.)
به دليل ريسك بالاي صلاحيت داشتن و معتبر بودن اينگونه شركتها براي معرفي ، فكر نميكنم كسي بغير شخص خودتون بتونه به شما كمك كنه . با كمي سرچ تو اينترنت و يا حتي نيازمنديهاي روزنامه اميدوارم بتونيد شركت قابل اعتمادي براي كاراتون پيدا كنيد . رسيدن به اهداف مثبت شما ارزوي همه مهاجرسراييهاست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان . پدرم پاسپورت انگليسي دارن و در حال حاضر اونجا هستند خونه دارن و حقوق ميگيرن ايا از طريق ايشون منو همسرم ميتونيم براي مهاجرت اقدام كنيم ضمنا يه قانوني تو امريكا هست كه برادر و خواهرهاي مقيم ميتونن براي برادر و خواهرهاي خارج از خاك أمريكا تقاضاي گرين كارت كنن كه آلبته ١٢ سال زمان ميبره ،ميخوام بدونم أيا اين قانون براي انگليس هم صادق هست يا خير خيلي ممنون ميشم اگه جوابمو بدين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوبم كسي در مورد business visa براي انگليس اطلاعي داره بهم بگه چيه و چه مداركي ميخواد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام خدمت کلیه دست اندرکاران سایت مهاجرسرا وتشکر بابت راهنمائی های سازنده و مفیدتون
من 30 سال سن متاهل دارای همسرویک فرزند،ولی پاسپورت ندارم و خدمت نرفته ام،با مدرک کاردانی معماری و 9 سال سابقه کار در زمینه نقشه برداری پروژه های نفت و گاز و راه و ساختمانی،زبان انگلیسی رو هم در سطح B2 آیلتس بلدم و در زمینه نرم افزارهای اتوکد و آفیس و سایر برنامه های تخصصی تسلط کافی رو دارم.
میخواستم در مورد اینکه آیا من با این مشخصات و اندوخته ی 80 میلیون تومانی (با توجه به اینکه یکی از بستگان نزدیکم انگلیس زندگی میکنه و بابت ساپورت مالی و مکانی میتونه کمکم کنه)میتونم آینده کاری یا فرصتی برای ادامه تحصیل داشته باشم؟
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام خدمت کلیه دست اندرکاران سایت مهاجرسرا وتشکر بابت راهنمائی های سازنده و مفیدتون<br />
من 30 سال سن متاهل دارای همسرویک فرزند،ولی پاسپورت ندارم و خدمت نرفته ام،با مدرک کاردانی معماری و 9 سال سابقه کار در زمینه نقشه برداری پروژه های نفت و گاز و راه و ساختمانی،زبان انگلیسی رو هم در سطح B2 آیلتس بلدم و در زمینه نرم افزارهای اتوکد و آفیس و سایر برنامه های تخصصی تسلط کافی رو دارم.<br />
میخواستم در مورد اینکه آیا من با این مشخصات و اندوخته ی 80 میلیون تومانی (با توجه به اینکه یکی از بستگان نزدیکم انگلیس زندگی میکنه و بابت ساپورت مالی و مکانی میتونه کمکم کنه)میتونم آینده کاری یا فرصتی برای ادامه تحصیل داشته باشم؟<br />
اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم<br/>
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرتون من از طریق عموم که سی ساله انگلیس زندگی میکنه می تونم اقامت بگیرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، من 35 سالمه، متأهل ، لیسانس مهندسی صنایع ( تحلیل سیستم ها )، ده سال سابقه کاری در بازرگانی خارجی رو دارم. لطفاً راهنمایی کنین که بهترین روش اقدام برای مهاجرت به انگلیس برای من کدومه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان بنده با یک خانوم ایرانی با پاس بریتیش 2 ماهه ازدواج کردم در ایران و قصد مهاجرت به اونجا و گرفتن اقامت دایم رو دارم اما با توجه به قوانین انگلیس خانوم بنده نه کار دایم با درامد 18600 پوند رو داره و نه60000 پوند تو حساب در ضمن من مهندس نفت هستم و یدون مدرک ایلتس لطفا راهنماییم کنین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ایا با گرین کارت امریکا میشه به انگلیس سفر کرد؟
case:I 130 F2A WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $ 4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $ 22 AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.