2010-01-27 ساعت 19:09
(2010-01-27 ساعت 18:38)esmail نوشته: بچه هايي كه براي مارچ كارنت شدن و تاريخ مصاحبه گرفتن سريع براي رزرو پرواز و هتل اقدام كنن. چون ماها به عيد خورديم پروازها شلوغن. اگر هم با تركيش مي خواين برين كه وضع بدتره و جا نمي ده.(البته ما ديروز رفتيم آژانس جزيره بهشت و با آقاي راهوري صحبت كرديم و ايران اير رزرو شد چون تركيش بسته بود. ايشون كه ديد من همون جا با شنيدن فوكر 100 به اغما رفتم لطف كرد و امروز دو تا تركيش برامون اوكي كرد يعني احتمالن تركيش باز شده و آقاي راهوري سريع مي تونه اقدام كنه)
فكر نكنين آقاي راهوري به من تخفيف داده تا اينجا براش تبليغ كنم ها! از تخفيف خبري نيس! ولي خداييش مودب و مسلط به كاره و برخورد خوبي داره. يعني اين كاره ست. من با آژانسهاي زيادي اين ور و اونور رفتم و تقريبن مي فهمم طرف تو باغ هست يا نه. پيدا مي شن آدمهايي كه مي گن هتل اوكي شده و مي ري تو مملكت غريب يكروز تو لابي منتظر مي موني!! پس لااقل از تجربه بچه هاي اين سايت استفاده كنين.
حالا آقاي راهوري رو چش نزنم يه موقع خدا نكرده! تركيش پنچر شه! يا تو لابي استراحت كنيم!
بچه هايي كه با جزيره بهشت رفتن خواهشن از تجربه خودشون بگن. خداييش راضي بودين؟
سلام میتونم سوال کنم که هزینه بلیط شما با ترکیش چه قدر شد؟ آیا هتل هم گرفتین و اگر آره کدوم هتل و هزینش چه قدر شده؟ با تشکر