موضوعها: 5
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان جديد
من پس از يك تجربه طولاني و رفت و برگشت به آمريكا و گرفتن گرين كارت وپس از يك تاخير چند ماهه حضور در سايت در خدمت دوستان هستم.
در مورد هتلهاي نزديك سفارت واقعا" ددمان يه سر وگردن از همه بالاتره .البته بهمون نسبت گرونتر.من متاسفانه تلفن از ايرونيهايي كه اونجا كار تور و .... انجام ميدن الان ندارم و همه رو گم كردم اما به قيمتهاي خود هتل اصلا توجه نكنيدما همين ددمان رو با شبي 90 دلار در مرداد گرفتيم. دقيقا" روبروي ددمان يك دفتر بنام تهران تراول كه مال يه پسر ايرونيه و زير مطب دكتر اونگان هم يه خانم ايروني هست و شخصي بنام آيدين كه متاسفانه شمارش رو گم كردم.همه اينها با هتلهاي اونجا خصوصا" ددمان ارتبط دارند و با قيمت كمتر ميگيرند.
اميدوارم همتون موفق باشيد وبدون استرس حركت كنيد.اين كار راحت تر از چيزيه كه فكر ميكنيد و قسمت سختش بعد از ورود به امريكا تازه شروع ميشه
باز هم بزاتون از تجاربم مينويسم.من الان ايران و اصفهانم.اگر برسم حتما"در خدمتتان هستم
2009 AS 35000
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 20:40 توسط sepehr_sp.)
سلام خدمت همه
من هفته دیگه میرسم آنکارا ولی راستش موندم برا هتل چه کنم.
من دارم با بابام میرم و دانشجویم و خیلی هم نمیخوام خرج هتل کنم.
حالا با توجه به همه اینا اقایون و خانومای با تجربه کدوم هتل را پیشنهاد میکنید؟
من اطلاعت هتلارو خوندم ولی گیج شدم و نفهمیدم کدوم بهتره برام.
توسیه دوستان چیه؟
در ضمن یه سوال دیگه . این ترنسفر که میگین یعنی چی؟
دوستان من خودم میخوام برم . چطوری میتونم هتل رزرو کنم؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
برو از طریق یه آژانس این کار رو بکن. اونها سراغ دارن و میدونن و برات رزرو میکنن هر هتلی رو که بخوای.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خوب راهی نیست که خودم زنگ بزنم رزرو کنم؟
دوستانی که رفتن بست وسترن چطوری رزرو کردن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقاي سراوين
مي خواستم بدونم ددمان بلوك A بهتره يا B ؟ بلوك A اينترنت Wireless داره يا بابت استفاده از اينترنت بايد شارژ كنيم؟ توي هتل هاي خوبي كه معرفي كردين (رويال ،ددمان ، بست 2000) كدومشون اينترنت رايگان دارن؟
ممنون
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-27 ساعت 12:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-27 ساعت 12:25 توسط seravin.)
gheymat gereftam surmeliam hotele khubie ha
nemdunam chera arzuntar az baghiast.man ke daram miram hamino rezerv konam , kasi midune faselash cheghadre ta sefarat o doktor?
=============
قیمت گرفتم سورملیم هتل خوبیهها
نمیدونم چرا ارزونتر از بقیست.من که دارم میرم همینو رزرو کنم ، کسی میدونه فاصلش چقدر تا سفارت و دکتر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-27 ساعت 18:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-27 ساعت 18:42 توسط esmail.)
بچه هايي كه براي مارچ كارنت شدن و تاريخ مصاحبه گرفتن سريع براي رزرو پرواز و هتل اقدام كنن. چون ماها به عيد خورديم پروازها شلوغن. اگر هم با تركيش مي خواين برين كه وضع بدتره و جا نمي ده.(البته ما ديروز رفتيم آژانس جزيره بهشت و با آقاي راهوري صحبت كرديم و ايران اير رزرو شد چون تركيش بسته بود. ايشون كه ديد من همون جا با شنيدن فوكر 100 به اغما رفتم لطف كرد و امروز دو تا تركيش برامون اوكي كرد يعني احتمالن تركيش باز شده و آقاي راهوري سريع مي تونه اقدام كنه)
فكر نكنين آقاي راهوري به من تخفيف داده تا اينجا براش تبليغ كنم ها! از تخفيف خبري نيس! ولي خداييش مودب و مسلط به كاره و برخورد خوبي داره. يعني اين كاره ست. من با آژانسهاي زيادي اين ور و اونور رفتم و تقريبن مي فهمم طرف تو باغ هست يا نه. پيدا مي شن آدمهايي كه مي گن هتل اوكي شده و مي ري تو مملكت غريب يكروز تو لابي منتظر مي موني!! پس لااقل از تجربه بچه هاي اين سايت استفاده كنين.
حالا آقاي راهوري رو چش نزنم يه موقع خدا نكرده! تركيش پنچر شه! يا تو لابي استراحت كنيم!
بچه هايي كه با جزيره بهشت رفتن خواهشن از تجربه خودشون بگن. خداييش راضي بودين؟