کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-01-15 ساعت 11:03)mimi نوشته:  
(2010-01-15 ساعت 06:56)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 22:10)F_E_M نوشته:  ایا برای مدیکال افراد مسن (حدود 65 سال) سوالات و ازمایشات خاصی انجام می دهند

سلام....نخیر توی آزمایش‌هاشون هیچ فرقی‌ نمی‌کنه....فقط یک مقدار کمی‌ روی عکسای قفسهٔ سینشون و ضربان قلبشون را بیشتر توجه می‌کنن مابقیه مراحلش با بقیه فرقی نمی‌کنه.
(2010-01-14 ساعت 17:20)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-12 ساعت 20:34)POURIA RAHVARI نوشته:  دوستان اگر میخواهند از طریقه ارزونتری تماس با آمریکا یا ایران داشته باشند،میتوانند کارت تلفن ALO WORLD بخرند و با استفاده از باجه‌های تلفن عمومی تماس حاصل فرمایند.

ببخشید قیمت کارتها چنده؟

۵ و ۱۰ و ۲۰ لیری موجود هست.
(2010-01-14 ساعت 17:20)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-12 ساعت 20:34)POURIA RAHVARI نوشته:  دوستان اگر میخواهند از طریقه ارزونتری تماس با آمریکا یا ایران داشته باشند،میتوانند کارت تلفن ALO WORLD بخرند و با استفاده از باجه‌های تلفن عمومی تماس حاصل فرمایند.

ببخشید قیمت کارتها چنده؟

۵ و ۱۰ و ۲۰ لیری موجود هست.

کارت تلفنی که من گرفتم در دومدل 50کنتوری(4لیر) و100کنتوری(8لیر)عرضه میشه.که با4لیری حدود8دقیقه میشه باایران صحبت کرد.

بله درست میگید...کارتهای مختلف هستن...با نرخهای مختلف...ولی‌ کلا این کارتهای تلفنهای عمومی استفادشون خیلی‌ ارزونتر است تا سیم کارت موبیل برای زنگ زدن به آمریکا یا ایران.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، sh-b ، drkamrani1 ، shahin82
سلام به همه دوستان جديد
من پس از يك تجربه طولاني و رفت و برگشت به آمريكا و گرفتن گرين كارت وپس از يك تاخير چند ماهه حضور در سايت در خدمت دوستان هستم.
در مورد هتلهاي نزديك سفارت واقعا" ددمان يه سر وگردن از همه بالاتره .البته بهمون نسبت گرونتر.من متاسفانه تلفن از ايرونيهايي كه اونجا كار تور و .... انجام ميدن الان ندارم و همه رو گم كردم اما به قيمتهاي خود هتل اصلا توجه نكنيدما همين ددمان رو با شبي 90 دلار در مرداد گرفتيم. دقيقا" روبروي ددمان يك دفتر بنام تهران تراول كه مال يه پسر ايرونيه و زير مطب دكتر اونگان هم يه خانم ايروني هست و شخصي بنام آيدين كه متاسفانه شمارش رو گم كردم.همه اينها با هتلهاي اونجا خصوصا" ددمان ارتبط دارند و با قيمت كمتر ميگيرند.
اميدوارم همتون موفق باشيد وبدون استرس حركت كنيد.اين كار راحت تر از چيزيه كه فكر ميكنيد و قسمت سختش بعد از ورود به امريكا تازه شروع ميشه
باز هم بزاتون از تجاربم مينويسم.من الان ايران و اصفهانم.اگر برسم حتما"در خدمتتان هستم
2009 AS 35000
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، meweadl ، honareirani ، drkamrani1 ، f.o ، maryamjay
(2010-01-17 ساعت 11:53)MAHAN-ES نوشته:  سلام به همه دوستان جديد
من پس از يك تجربه طولاني و رفت و برگشت به آمريكا و گرفتن گرين كارت وپس از يك تاخير چند ماهه حضور در سايت در خدمت دوستان هستم.
در مورد هتلهاي نزديك سفارت واقعا" ددمان يه سر وگردن از همه بالاتره .البته بهمون نسبت گرونتر.من متاسفانه تلفن از ايرونيهايي كه اونجا كار تور و .... انجام ميدن الان ندارم و همه رو گم كردم اما به قيمتهاي خود هتل اصلا توجه نكنيدما همين ددمان رو با شبي 90 دلار در مرداد گرفتيم. دقيقا" روبروي ددمان يك دفتر بنام تهران تراول كه مال يه پسر ايرونيه و زير مطب دكتر اونگان هم يه خانم ايروني هست و شخصي بنام آيدين كه متاسفانه شمارش رو گم كردم.همه اينها با هتلهاي اونجا خصوصا" ددمان ارتبط دارند و با قيمت كمتر ميگيرند.
اميدوارم همتون موفق باشيد وبدون استرس حركت كنيد.اين كار راحت تر از چيزيه كه فكر ميكنيد و قسمت سختش بعد از ورود به امريكا تازه شروع ميشه
باز هم بزاتون از تجاربم مينويسم.من الان ايران و اصفهانم.اگر برسم حتما"در خدمتتان هستم
2009 AS 35000

با سلام....امیدوارم که آمریکا بهتون خوش گذشته باشه Smile

این پسره ایرونی که روبروی ددمان دفتر داره به اسم تهران تراول بنده هستم Smile ....گفتم ممکن دوستان خیلیاشون ندونن چون اکثرا فقط اسم آژانس پدرم که در تهران هست را میدونن که به اسم آژانس جزیرهٔ بهشت هستش...به هر حل اگر دوستان کمکی‌ یا سوالی داشتن در خدمت هستیم
تشکر کنندگان: megaholding ، drkamrani1 ، R.F ، saba1100
(2010-01-17 ساعت 14:23)m.memari نوشته:  آقا پوريا ممنون بخاطر كمك هاتون اگه امكان داره يه ليست قيمت از بيلط و تور وديگر هزينه ها و خدمات رو بگيد.

خواهش می‌کنم قربان....والا قیمت هارو از پدرم از تهران باید بپرسید چون قیمتا نسبت به نرخه بیلیت هواپیماها همش در تغییر هستش ....منتها میتوانید با ایشون تماس بگیرید و ایشون نرخه موجود را بهتون بگن...البته اگر بفرمائید که از سایت مهاجرسرا هستید بنابه صحبتهایی که با ایشون داشتم چند روزه پیش قرار شد نفری ۱۰ هزار تومن تخفیفه اضافه به دوستان عضو این سایت داده بشه.
تشکر کنندگان: meweadl ، Ali Sepehr ، m.memari ، sh-b ، mohsen324 ، honareirani ، drkamrani1 ، soheilbadami ، f.o ، Shahoo52 ، maryamjay ، R.F ، shahin82 ، Farshid22 ، saba1100
(2010-01-17 ساعت 14:33)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-17 ساعت 14:23)m.memari نوشته:  آقا پوريا ممنون بخاطر كمك هاتون اگه امكان داره يه ليست قيمت از بيلط و تور وديگر هزينه ها و خدمات رو بگيد.

خواهش می‌کنم قربان....والا قیمت هارو از پدرم از تهران باید بپرسید چون قیمتا نسبت به نرخه بیلیت هواپیماها همش در تغییر هستش ....منتها میتوانید با ایشون تماس بگیرید و ایشون نرخه موجود را بهتون بگن...البته اگر بفرمائید که از سایت مهاجرسرا هستید بنابه صحبتهایی که با ایشون داشتم چند روزه پیش قرار شد نفری ۱۰ هزار تومن تخفیفه اضافه به دوستان عضو این سایت داده بشه.

پوریا جان دستت درد نکنه اگه 10 درصد میشد که نور علی نور بود.Smile
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 19:06)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-17 ساعت 14:33)POURIA RAHVARI نوشته:  

پوریا جان دستت درد نکنه اگه 10 درصد میشد که نور علی نور بود.Smile

والا انشا‌الله که آن روز‌ها را هم میبینیم Wink
تشکر کنندگان: f.o
سلام خدمت همه
من هفته دیگه میرسم آنکارا ولی راستش موندم برا هتل چه کنم.
من دارم با بابام میرم و دانشجویم و خیلی هم نمیخوام خرج هتل کنم.
حالا با توجه به همه اینا اقایون و خانومای با تجربه کدوم هتل را پیشنهاد میکنید؟
من اطلاعت هتلارو خوندم ولی گیج شدم و نفهمیدم کدوم بهتره برام.
توسیه دوستان چیه؟
در ضمن یه سوال دیگه . این ترنسفر که میگین یعنی چی؟
دوستان من خودم میخوام برم . چطوری میتونم هتل رزرو کنم؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
برو از طریق یه آژانس این کار رو بکن. اونها سراغ دارن و میدونن و برات رزرو میکنن هر هتلی رو که بخوای.
تشکر کنندگان:
خوب راهی نیست که خودم زنگ بزنم رزرو کنم؟
دوستانی که رفتن بست وسترن چطوری رزرو کردن؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-26 ساعت 20:32)sepehr_sp نوشته:  سلام خدمت همه
توسیه دوستان چیه؟

اگر هتل ارزون میخوای باید بری بیوک آرشان
هتل خوب میخوای بری : هتل بست2000 ، ددمان و رویال
ترنسفر یعنی انتقال جنابعالی و همراهان از فرودگاه تا هتل و بالعکس بوسیله صاحب تور
شما میتونید به هتل ها ایمیل بزنید و درخواست قیمت کنید بعد باهاشون چونه بزنید و اگر مایل بودید ازشون کانفریمیشن بگیرید.
(2010-01-26 ساعت 23:00)sepehr_sp نوشته:  خوب راهی نیست که خودم زنگ بزنم رزرو کنم؟
دوستانی که رفتن بست وسترن چطوری رزرو کردن؟

تو این پست اطلاعات مربوط به هتل بست وسترن هستش
میتونید بهشون ایمیل یا زنگ بزنید و رزرو کنید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: R.F
(2010-01-26 ساعت 20:32)sepehr_sp نوشته:  سلام خدمت همه
توسیه دوستان چیه؟
دوست عزیز من هم ابتدا خواستم خودم هتل رزرو کنم ولی با یه دو دو تا کردن متوجه شدم که با تور هم ارزونتر میافته هم مطمئنتره.
پیروز باشید
تشکر کنندگان: sepehr_sp ، honareirani
سلام آقاي سراوين
مي خواستم بدونم ددمان بلوك A بهتره يا B ؟ بلوك A اينترنت Wireless داره يا بابت استفاده از اينترنت بايد شارژ كنيم؟ توي هتل هاي خوبي كه معرفي كردين (رويال ،‌ددمان ، بست 2000) كدومشون اينترنت رايگان دارن؟
ممنون
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان:
gheymat gereftam surmeliam hotele khubie ha
nemdunam chera arzuntar az baghiast.man ke daram miram hamino rezerv konam , kasi midune faselash cheghadre ta sefarat o doktor?
=============
قیمت گرفتم سورملیم هتل خوبیه‌ها
نمیدونم چرا ارزونتر از بقیست.من که دارم میرم همینو رزرو کنم ، کسی‌ میدونه فاصلش چقدر تا سفارت و دکتر
تشکر کنندگان:
(2010-01-27 ساعت 09:50)guluha نوشته:  سلام آقاي سراوين
مي خواستم بدونم ددمان بلوك A بهتره يا B ؟ بلوك A اينترنت Wireless داره يا بابت استفاده از اينترنت بايد شارژ كنيم؟ توي هتل هاي خوبي كه معرفي كردين (رويال ،‌ددمان ، بست 2000) كدومشون اينترنت رايگان دارن؟
ممنون

بلوك A ددمان بهتر از بلوک B هستش
بست و رویال رو مطمئنم که تو اتاق ها اینترنت وایرلس مجانی دارن و ددمان هم طبق اطلاعاتی که تو سایتش هست وایرلس مجانی داره.

سایت هتل ددمان

سایت هتل رویال

سایت هتل بست
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: guluha ، sh-b ، ساشا
بچه هايي كه براي مارچ كارنت شدن و تاريخ مصاحبه گرفتن سريع براي رزرو پرواز و هتل اقدام كنن. چون ماها به عيد خورديم پروازها شلوغن. اگر هم با تركيش مي خواين برين كه وضع بدتره و جا نمي ده.(البته ما ديروز رفتيم آژانس جزيره بهشت و با آقاي راهوري صحبت كرديم و ايران اير رزرو شد چون تركيش بسته بود. ايشون كه ديد من همون جا با شنيدن فوكر 100 به اغما رفتم لطف كرد و امروز دو تا تركيش برامون اوكي كرد يعني احتمالن تركيش باز شده و آقاي راهوري سريع مي تونه اقدام كنه)
فكر نكنين آقاي راهوري به من تخفيف داده تا اينجا براش تبليغ كنم ها! از تخفيف خبري نيس! ولي خداييش مودب و مسلط به كاره و برخورد خوبي داره. يعني اين كاره ست. من با آژانسهاي زيادي اين ور و اونور رفتم و تقريبن مي فهمم طرف تو باغ هست يا نه. پيدا مي شن آدمهايي كه مي گن هتل اوكي شده و مي ري تو مملكت غريب يكروز تو لابي منتظر مي موني!! پس لااقل از تجربه بچه هاي اين سايت استفاده كنين.
حالا آقاي راهوري رو چش نزنم يه موقع خدا نكرده! تركيش پنچر شه! يا تو لابي استراحت كنيم!
بچه هايي كه با جزيره بهشت رفتن خواهشن از تجربه خودشون بگن. خداييش راضي بودين؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان