کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با تشكر از همه دوستان...

يكي از بچه ها كه از مصاحبه برگشته لطف كرد سيم كارتش رو به من داد.

(2010-01-09 ساعت 14:52)POURIA RAHVARI نوشته:  قربان اگر سیم کارت فعال بخواین من می‌تونم براتون بفرستم تهران.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: meweadl
(2010-01-09 ساعت 14:52)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 12:56)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-07 ساعت 19:14)Ashkan78 نوشته:  سلام

من به احتمال زياد اواخر هفته آينده براي يه مسافرت كاري مي رم يكي از شهرهاي تركيه به اسم آدانا. از دوستاني كه رفتن آنكارا واسه مصاحبه، كسي نيست سيم كارت اونجا رو داشته باشه و به دردش نخوره؟ هزينه اش رو هم در خدمتم. فقط برام مهم اينه كه شماره تلفن سيم كارت قبل از حركت همين جا دستم باشه.

من ایرانسل خریدم و همینجا فعال کردم که هم با من تماس میگرفتن از ایران وبالعکس اشکان جان

قربان اگر سیم کارت فعال بخواین من می‌تونم براتون بفرستم تهران.

معذرت میخوام اقای راهواری شما میدونین که انکارا سیمکارت 912 و 919 انتن میدن؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
سلام...

0912 بله ولي 0919 خير. هزينه Roaming هيچ كدوم از خط هاي ايراني اصلا مقرون به صرفه نيست. بهتره همون جا سيم كارت تركيه گيريد.

(2010-01-09 ساعت 14:57)sh-b نوشته:  معذرت میخوام اقای راهواری شما میدونین که انکارا سیمکارت 912 و 919 انتن میدن؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1
(2010-01-09 ساعت 14:57)sh-b نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 14:52)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 12:56)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-07 ساعت 19:14)Ashkan78 نوشته:  سلام

من به احتمال زياد اواخر هفته آينده براي يه مسافرت كاري مي رم يكي از شهرهاي تركيه به اسم آدانا. از دوستاني كه رفتن آنكارا واسه مصاحبه، كسي نيست سيم كارت اونجا رو داشته باشه و به دردش نخوره؟ هزينه اش رو هم در خدمتم. فقط برام مهم اينه كه شماره تلفن سيم كارت قبل از حركت همين جا دستم باشه.

من ایرانسل خریدم و همینجا فعال کردم که هم با من تماس میگرفتن از ایران وبالعکس اشکان جان

قربان اگر سیم کارت فعال بخواین من می‌تونم براتون بفرستم تهران.

معذرت میخوام اقای راهواری شما میدونین که انکارا سیمکارت 912 و 919 انتن میدن؟

سلام...همان جور که آقا اشکان گفتن ۹۱۲ آنتن میده ولی‌ قیمت ROAMING خیلی‌ بالاست و بهتر است که خطه ترک گرفته بشه.
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1
میشه لطف کنید هزینه سیم کارت Turkcell و همچنین مدت زمانی که میشه با ایران تماس گرفت رو بنویسید؟ مثلاً با سیم کارت ترکیه که قیمتش 30-40 هزار تومن هست, میشه 1 ساعت با ایران تماس گرفت؟!!!

به نظره من هم ایرانسل بگیرید بهتره.

قیمته سیم کارت ترک سل + هزینه شارژ + مدت زمانی که میشه به ایران زنگ زد رو بنویسید ممنون میشم.
تشکر کنندگان: sh-b
(2010-01-09 ساعت 15:08)ShoMpeT نوشته:  میشه لطف کنید هزینه سیم کارت Turkcell و همچنین مدت زمانی که میشه با ایران تماس گرفت رو بنویسید؟ مثلاً با سیم کارت ترکیه که قیمتش 30-40 هزار تومن هست, میشه 1 ساعت با ایران تماس گرفت؟!!!

قیمته سیم کارت ترک سل + هزینه شارژ + مدت زمانی که میشه به ایران زنگ زد رو بنویسید ممنون میشم.

قیمت سیم کارت TURKCEL تقریبا ۳۰ - ۳۵ لیر هستش همراه با ۱۰۰ کنتور که واحد صحبت هستش اینجا...و با تهران اگر بخواهید صحبت کنید تقریبا دقیقه ۹ کنتور با خطهای ثابت و ۱۲ کنتور با موبایل‌ها هستش...در ضمن TURKCEL یه تخفیف ویژه داره که اگر از آن استفاده کنید دقیقه ۴ کنتور با تمام کشورهای دنیا میتوانید صحبت کنید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b ، kavoshgarnet ، MajidShirzadeh ، soheilbadami ، gmah ، babakped ، drkamrani1 ، shahin82 ، megaholding
جا داره یه تشکر حسابی از دوست عزیزمون پوریا داشته باشیم که راهنمایی هاش واقعا کار سازه
ممنون
شماره کیس:2010AS00007xxx

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sh-b ، drkamrani1 ، Ashkan78 ، Farshid22
(2010-01-09 ساعت 15:25)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 15:08)ShoMpeT نوشته:  میشه لطف کنید هزینه سیم کارت Turkcell و همچنین مدت زمانی که میشه با ایران تماس گرفت رو بنویسید؟ مثلاً با سیم کارت ترکیه که قیمتش 30-40 هزار تومن هست, میشه 1 ساعت با ایران تماس گرفت؟!!!

قیمت سیم کارت TURKCEL تقریبا ۳۰ - ۳۵ لیر هستش همراه با ۱۰۰ کنتور که واحد صحبت هستش اینجا...و با تهران اگر بخواهید صحبت کنید تقریبا دقیقه ۹ کنتور با خطهای ثابت و ۱۲ کنتور با موبایل‌ها هستش...در ضمن TURKCEL یه تخفیف ویژه داره که اگر از آن استفاده کنید دقیقه ۴ کنتور با تمام کشورهای دنیا میتوانید صحبت کنید.

=====================================

بعضی ازمدل های ترکسل همراه با اشانتیون است.اگراز اونا بگیرید بهتره.مثلا" یه مدلش 100کنتور داره که 250کنتورهم (البته به ادعای فروشنده) بعنوان اشانتیون اضافه میشه به قیمت30لیر. حتما" ترکسل را ازنمایندگی های آن بگیرید که زیادهم هستند.بخصوص درخیابان تونالی.
ولی توصیه من به شما (که خودم هم همین کارروکردم) اینه که باتوجه به دردسترس بودن اینترنت درهتل ها وامکان برقراری ایمیل باایران خیلی درمدت چندروزاقامت احتیاجی به سیم کارت ندارید.خرج اضافه است.اگرمیخواهید حتما" تماس تلفنی کوتاهی داشته باشید کارت تلفن هایی وجودداره به قیمت های 5 و8 لیرکه راحت ازتلفن های عمومی میتوانیدتماس بگیرید.5لیری آن حدودا" 7-8دقیقه جواب میده.که معمولا" دکه های روزنامه فروشی ها و سوپرها دارند.حتما" دقت کنیدکارتی که میخریدمشابه کارت تلفن های ایران یک قسمت فلزی(پلیت طلایی رنگ) بالای آن داشته باشد.چون تنوع کارتهای آنها زیاداست.اینم بگم معمولا" ترکسل با مشکلاتی هم ازجمله قطعی و...همراه است.مثل بعضی ازسیم کارتهای خودمون
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Ali Sepehr ، honareirani ، drkamrani1 ، megaholding
دوستان اگر میخواهند از طریقه ارزونتری تماس با آمریکا یا ایران داشته باشند،میتوانند کارت تلفن ALO WORLD بخرند و با استفاده از باجه‌های تلفن عمومی تماس حاصل فرمایند.
تشکر کنندگان: seravin ، ساسان ، Ashkan78 ، babakped ، Ali Sepehr ، drkamrani1 ، sh-b ، Shahoo52 ، mohsen324 ، megaholding ، pjfreeboy
(2010-01-12 ساعت 20:34)POURIA RAHVARI نوشته:  دوستان اگر میخواهند از طریقه ارزونتری تماس با آمریکا یا ایران داشته باشند،میتوانند کارت تلفن ALO WORLD بخرند و با استفاده از باجه‌های تلفن عمومی تماس حاصل فرمایند.

ببخشید قیمت کارتها چنده؟
تشکر کنندگان:
ایا برای مدیکال افراد مسن (حدود 65 سال) سوالات و ازمایشات خاصی انجام می دهند
تشکر کنندگان:
تقریبا چند روز باید تو ترکیه موند؟پروسه مصاحبه تو ترکیه چند روز طول میکشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-14 ساعت 22:40)idn نوشته:  تقریبا چند روز باید تو ترکیه موند؟پروسه مصاحبه تو ترکیه چند روز طول میکشه؟

بستگی داره اما حدود یک هفته تا 10 روز باید تو ترکیه بمونید.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: idn
(2010-01-14 ساعت 22:10)F_E_M نوشته:  ایا برای مدیکال افراد مسن (حدود 65 سال) سوالات و ازمایشات خاصی انجام می دهند

سلام....نخیر توی آزمایش‌هاشون هیچ فرقی‌ نمی‌کنه....فقط یک مقدار کمی‌ روی عکسای قفسهٔ سینشون و ضربان قلبشون را بیشتر توجه می‌کنن مابقیه مراحلش با بقیه فرقی نمی‌کنه.
(2010-01-14 ساعت 17:20)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-12 ساعت 20:34)POURIA RAHVARI نوشته:  دوستان اگر میخواهند از طریقه ارزونتری تماس با آمریکا یا ایران داشته باشند،میتوانند کارت تلفن ALO WORLD بخرند و با استفاده از باجه‌های تلفن عمومی تماس حاصل فرمایند.

ببخشید قیمت کارتها چنده؟

۵ و ۱۰ و ۲۰ لیری موجود هست.
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، Ali Sepehr ، Shahoo52
(2010-01-15 ساعت 06:56)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 22:10)F_E_M نوشته:  ایا برای مدیکال افراد مسن (حدود 65 سال) سوالات و ازمایشات خاصی انجام می دهند

سلام....نخیر توی آزمایش‌هاشون هیچ فرقی‌ نمی‌کنه....فقط یک مقدار کمی‌ روی عکسای قفسهٔ سینشون و ضربان قلبشون را بیشتر توجه می‌کنن مابقیه مراحلش با بقیه فرقی نمی‌کنه.

ببخشید قیمت کارتها چنده؟

ببخشید قیمت کارتها چنده؟

کارت تلفنی که من گرفتم در دومدل 50کنتوری(4لیر) و100کنتوری(8لیر)عرضه میشه.که با4لیری حدود8دقیقه میشه باایران صحبت کرد.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان