کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-02-18 ساعت 13:04)SRB نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکه متاهل هستم کدوم هتل رو پیشنهاد میکنید؟( از لحاظ امنیت و نزدیک بودن به سفارت)؟
و اصولا کیفیت هتلهای 3ستاره با 4ستاره در انکارا چقدر تفاوت داره؟

سلام دوست عزیز ....اگر متاهل هستید به نظر من هتل ۳ ستاره نرید...یا ۴ یا ۵ بهتره برای خانواده ها....مثلا هتل ددمان هتل مناسبی هستش برای خانواده ها
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، laili ، kavoshgarnet
ستاره گذاری هتلهای آنکارا از هیچ قانونی تبعیت نمیکنه ........من هتل سورملی 5 ستاره رفتم ولی در حد سه ستاره بوده و هتل هیلتن 5 ستاره هم رفتم واقعا عالی بود.....
حالا ببینید آقای راهوری هیلتن و با چه قیمتی میتونند براتون بگیرندSmile اگه قیمتش مناسب باشه براتون من هیلتن و پیشنهاد میدم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، POURIA RAHVARI ، Shahoo52 ، R.F
(2010-02-19 ساعت 10:45)laili نوشته:  ستاره گذاری هتلهای آنکارا از هیچ قانونی تبعیت نمیکنه ........من هتل سورملی 5 ستاره رفتم ولی در حد سه ستاره بوده و هتل هیلتن 5 ستاره هم رفتم واقعا عالی بود.....
حالا ببینید آقای راهوری هیلتن و با چه قیمتی میتونند براتون بگیرندSmile اگه قیمتش مناسب باشه براتون من هیلتن و پیشنهاد میدم

سلام .....اتفاقا یک قرارداد جدید با هتل هیلتون ۲-۳ هفته پیش بستیم که قیمتش خیلی‌ استثنائی هستش که میتوانید قیمت و اطلاعات کافی‌ را از پدرم آقای علیرضا راهواری در تهران دریافت کنید، با آرزوی موفقیت.
تشکر کنندگان: usagreen ، laili ، drkamrani1 ، ana
سلام به همه!
خوبین؟
بعد از کلی بالا و پایین آخرش تاریخ مصاحبه من هم مشخص شد و احتمالا 4-5 فروردین عازم آنکارا هستم.
کس دیگه ای هم هست که اون حدودا بخواد بیاد اونورا ؟
تشکر کنندگان: Behinaz ، mohsen324 ، m_s_1368 ، m.memari ، mary joon ، Ashkan78 ، sh-b ، gmah ، R.F ، kavoshgarnet ، honareirani
(2010-02-19 ساعت 23:34)alir8za نوشته:  سلام به همه!
خوبین؟
بعد از کلی بالا و پایین آخرش تاریخ مصاحبه من هم مشخص شد و احتمالا 4-5 فروردین عازم آنکارا هستم.

سلام منم به احتمال زیاد 7-8 فروردین میریم انکارا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، m.memari ، R.F ، kavoshgarnet
خوبین؟

من و همسرم هم ان شاء الله 4 فروردين عازم آنكارا هستيم
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، N.D ، m.memari ، R.F ، kavoshgarnet
دوستان عزيز كسي هتل رويال رفته ؟ لطفا ارزيابي خود رو به من هم اعلام كنيد چون قصد دارم رويال رو انتخاب كنم در ضمن من بچه كوچك هم باهام هست.
لطفا راهنمايي كنيد.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان:
(2010-02-20 ساعت 14:40)m.memari نوشته:  دوستان عزيز كسي هتل رويال رفته ؟ لطفا ارزيابي خود رو به من هم اعلام كنيد چون قصد دارم رويال رو انتخاب كنم در ضمن من بچه كوچك هم باهام هست.
لطفا راهنمايي كنيد.

من 24 فوریه به آنکارا پرواز دارم و هتل رویال رو رزرو کردم . ظاهرا هتل بدی نیست .
4 ستاره و تا سفارت و مطب خیلی دور نیست .
اگه اطلاعات بیشتری بخواید میتونید این لینک رو مطالعه کنید که سفرنامه یکی از بچه های نامزدی به آنکاراست که هتل رویال رو رزرو کرده .

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2018
موفق باشید .
تشکر کنندگان: R.F ، Hossein81
(2010-02-20 ساعت 12:08)guluha نوشته:  
خوبین؟

من و همسرم هم ان شاء الله 4 فروردين عازم آنكارا هستيم

سلام دوست عزیز
منم 5 فروردين مصاحبه دارم..احتمالا ببینمتون..کاراتون ok شده؟ امیدوارم راحت مراحلو طی کنید. کجا مستقر میشین.؟
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام من همين هفته پنجشنبه مي رم آنكارا مي خواستم ببينم كسي اين هفته ميره؟ توي بست وسترن اقامت دارم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mohsen324 ، amirsamira
سلام به همه دوستان
من دارم هتل ددمان 4 ستاره رو رزرو می کنم.یه 100 دلار اضافه باید بدم واسه ترانسفر(فقط مسیر فرودگاه به هتل و برگشت ).کسی می دونه لازمه این کار رو بکنم یا از فرودگاه به هتل می تونم با تاکسی فرودگاه، ارزونتر برم؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-21 ساعت 15:05)SRB نوشته:  سلام به همه دوستان
من دارم هتل ددمان 4 ستاره رو رزرو می کنم.یه 100 دلار اضافه باید بدم واسه ترانسفر(فقط مسیر فرودگاه به هتل و برگشت ).کسی می دونه لازمه این کار رو بکنم یا از فرودگاه به هتل می تونم با تاکسی فرودگاه، ارزونتر برم؟

به نظر من می ارزه من خودمم همین کارو کردم چون شنیدم از فرودگاه تا هتل بعصی از تاکسیها 70$ میگیرن و مسیرش هم یکم طولانیه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2010-02-20 ساعت 22:39)mani_mani نوشته:  سلام من همين هفته پنجشنبه مي رم آنكارا مي خواستم ببينم كسي اين هفته ميره؟ توي بست وسترن اقامت دارم

بله من 4شنبه شب به آنکارا پرواز دارم ولی هتل محل اقامت من رویال هست .
امیدوارم هر دونفرمون با دست پر و با ویزای آمریکا برگردیم ایران
تشکر کنندگان: sh-b ، N.D ، Ali58 ، Behinaz ، shahin82 ، drkamrani1 ، laili
از دوستان عزیز اگر کسی از جدول زمانی پروازهای ترکیش به انکارا و برگشت
یعنی روزها وساعتهاش اطلاع دارند لطفا یک راهنمایی مجانی ! بفرمایند
ما از سایت ترکیش چیزی دستگیرمون نشد یعنی پروازها غیر مستقیم و
طولانی بودن با قیمت 650 دلار به بالا !
با سپاس
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
(2010-02-22 ساعت 01:42)soheilbadami نوشته:  از دوستان عزیز اگر کسی از جدول زمانی پروازهای ترکیش به انکارا و برگشت
یعنی روزها وساعتهاش اطلاع دارند لطفا یک راهنمایی مجانی ! بفرمایند
ما از سایت ترکیش چیزی دستگیرمون نشد یعنی پروازها غیر مستقیم و
طولانی بودن با قیمت 650 دلار به بالا !
با سپاس

رفتش از تهران ساعت 4:15 یکشنبه و برگشتش از آنکارا ساعت 23:30 چهارشنبه به وقت محلیه
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: soheilbadami

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان