کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-02-21 ساعت 15:05)SRB نوشته:  سلام به همه دوستان
من دارم هتل ددمان 4 ستاره رو رزرو می کنم.یه 100 دلار اضافه باید بدم واسه ترانسفر(فقط مسیر فرودگاه به هتل و برگشت ).کسی می دونه لازمه این کار رو بکنم یا از فرودگاه به هتل می تونم با تاکسی فرودگاه، ارزونتر برم؟

من پیشنهاد میکنم با اتوبوسهای کیزی لای که دم فرودگاه ایستاده برید ...
من رفتم نفری 20 لیر .........البته میبردتون خیابون کیزی لای از اونجا با تاکسی 5 دقیقه راه بیشتر نیست....
من معتقدم تا زمانی که میشه با قیمت مناسبی کاری رو انجام بدید لزومی به پرداخت هزینه های اضافی نیستSmile
در ضمن خیلی هم راحته و اصلا اذیت نمیشید....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، MajidShirzadeh ، usagreen ، R.F ، Shahoo52
عزیزم من چندتا رفرنس کامل بهت در مورد ترکیه میدم بشین بخون: یکی این اطلاعات کشور ترکیه است. این یکی اطلاعات خود استانبول هست.Shy
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، usagreen ، drkamrani1 ، Hossein81
دوستان عزیز کسی از بین شما اخیراً به هتل ozilhan رفته؟ من به همراه یکی از اعضای خانواده 5 سال پیش اونجا بودیم (برای گرفتن گرین کارت ایشون). سفری بسیار خاطره انگیز و شاید یکی از بهترین سفرهای عمرم بود. هتل خوب ( کارمندان مهربون - مخصوصا یک نفر از گارسونها به اسم چنگیز که فارسی هم بلد بود) ، محیط عالی ( تعداد زیادی از ایرانی های متقاضی گرین کارت و دوستی هایی که تا الان هم ادامه داره) و خلاصه یک شهر دوست داشتنی و زیبا ( البته ما اردیبهشت اونجا بودیم).

اونجا یک رابط و راهنمای ترک داشتیم که دختری بیست و چند ساله به اسم ozlam ( اگر درست نوشته باشم) بود. برای هر بار رفتن به دکتر یا جاهای دیگه دست جمعی (10-12 نفری) می رفتیم. فاصله هتل هم که پیاده تا سفارت 5 دقیقه بود. نمی دونم اون دختر هنوز هم اونجا هست؟

سال 2010 ( احتمالا 5-6 ماه دیگه ) نوبت منه که گرین کارتم درست بشه (از طریق خانواده). نوبت من ابوظبی افتاده اما به دلیل خاطرات زیبای اون سفرم خیلی تمایل دارم تغییر مکان بدم و باز هم آنکارا باشم.

اونقدر اون سال به من خوش گذشت که "تونلی هیلمی" و فروشگاه "begendik" از نظر خانواده شده تمثال "خوش گذشتن " برای من. هر وقت بخوان جایی رو از همه لحاظ برام تایید کنن و من حالیم شه، میگن مثه تونلی هیلمی Smile

البته می دونم آنکارا هم نواقصی داره اما شاید شرایط سفر ما منحصر به فرد بود و باعث شد خاطرات اون سفر برام همیشه خوش باقی بمونه.

حالا اگر کسی هست که از اون هتل و راهنماها (و ترانسفرهای جدیدی که برای مسافرین گرین کارت اون هتل فعالیت دارن) اطلاعی داشته باشه ممنون میشم بفرمایید. شاید خدا قسمت کرد و این بار هم رفتم آنکارا. مرسی
تشکر کنندگان: m.memari ، امیر مهاجر ، daria
(2010-02-22 ساعت 03:32)laili نوشته:  
من دارم هتل ددمان 4 ستاره رو رزرو می کنم.یه 100 دلار اضافه باید بدم واسه ترانسفر(فقط مسیر فرودگاه به هتل و برگشت ).کسی می دونه لازمه این کار رو بکنم یا از فرودگاه به هتل می تونم با تاکسی فرودگاه، ارزونتر برم؟

من رفتم نفری 20 لیر .........البته میبردتون خیابون کیزی لای از اونجا با تاکسی 5 دقیقه راه بیشتر نیست....
من معتقدم تا زمانی که میشه با قیمت مناسبی کاری رو انجام بدید لزومی به پرداخت هزینه های اضافی نیستSmile

فقط لطفا هواستون باشه که آن اتوبوس‌ها همه ساعت کار نمیکنن.
تشکر کنندگان: mohsen324 ، soheilbadami ، Shahoo52
(2010-02-22 ساعت 18:51)POURIA RAHVARI نوشته:  

در ضمن الان دو جور اتوبوس هست يكي كه اگه بار داشته باشي براي قسمت چمدان و توشه كه 10 لير ميگيرند و جور ديگه كه 3.75 لير اگه بار اضافي نداشتيد حتمن بپرسيد. كه چقدر مي گيرند. تاكسي رو هم مي شه چانه زد من براي رفتن به هتل با توقف جلوي چند هتل 55 لير دادم ولي براي برگشتن شرط كردم 30 لير
تشکر کنندگان:
سلام
من برای 28 مارچ با هواپیمایی ایران ایر بلیط گرفتم و هتل هم رزرو کروم آیا کسی میدونه برای خروج از کشور مبلغ خروجی کی وکجا باید پرداخت شود؟
راستی دوستان بعد از برگشت از ترکیه سعی میکنم اطلاعات مفید را در سایت قرا بدهم.Smile
با تشکر
(2010-02-22 ساعت 22:24)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-22 ساعت 18:51)POURIA RAHVARI نوشته:  

در ضمن الان دو جور اتوبوس هست يكي كه اگه بار داشته باشي براي قسمت چمدان و توشه كه 10 لير ميگيرند و جور ديگه كه 3.75 لير اگه بار اضافي نداشتيد حتمن بپرسيد. كه چقدر مي گيرند. تاكسي رو هم مي شه چانه زد من براي رفتن به هتل با توقف جلوي چند هتل 55 لير دادم ولي براي برگشتن طي كردم 30 لير

سلام
ما برای رفتن هتل ددمان رو رزرو کردیم ولی ترانسفر نداشتند حالا موندیم چطور از فرودگاه تا هتل برویم ؟
آیا ترانسفر آشنایی دارید که به ما معرفی کنید و یااگر در فرودگاه با یه تاکسی طی کنیم بهتره ما ساعت 5/7 بعد از ظهر میرسیم، فکر میکنید کدوم راه بهتره؟ به امید موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: usagreen ، m.memari
ما که بیچاره شدیم از بابت این تعطیلات نوروز که مصاحبه مون درست وسط
این ایامه و 2 روزه که نتونستیم پرواز مناسبی پیدا کنیم
مزاحم اقای راهواری جزیره شدیم و یک بلیط بالاخره با قیمت بالاتر پیدا کردند
ولی هر کار کردیم باز 1 روز برای مدیکال کم میاریم چون بچه باهامون هست
وتنها راهی که داریم اینکه مدیکال خودمون رو روز مصاحبه بدیم و مال فرزند
نقص پرونده میشه که باید روزهای بعدی بدیم به سفارت که ریسکی هست
و نمیدونم که نظر افیسر چی باشه و چه اتفاقی بیافته البته ایشان میگویند
طوری نیست دیگر با خدا .لطفا از الان برا ما دعا کنین و موج + !!
اگر دوستان نظری دارند از اینجانب گیج! مضایقه نفرمایند.
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، amirsamira ، Ziba ، hamed_gh ، usagreen ، honareirani ، R.F
(2010-02-23 ساعت 02:26)soheilbadami نوشته:  ما که بیچاره شدیم از بابت این تعطیلات نوروز که مصاحبه مون درست وسط
این ایامه و 2 روزه که نتونستیم پرواز مناسبی پیدا کنیم
مزاحم اقای راهواری جزیره شدیم و یک بلیط بالاخره با قیمت بالاتر پیدا کردند
ولی هر کار کردیم باز 1 روز برای مدیکال کم میاریم چون بچه باهامون هست
وتنها راهی که داریم اینکه مدیکال خودمون رو روز مصاحبه بدیم و مال فرزند
نقص پرونده میشه که باید روزهای بعدی بدیم به سفارت که ریسکی هست
و نمیدونم که نظر افیسر چی باشه و چه اتفاقی بیافته البته ایشان میگویند
طوری نیست دیگر با خدا .لطفا از الان برا ما دعا کنین و موج + !!
اگر دوستان نظری دارند از اینجانب گیج! مضایقه نفرمایند.
دوست من با آقای راهواری صحبت کن با اونگان دوسته میتونه یه کاری واست بکنه
[quote='hasti_banoo' pid='37751' dateline='1266841898']
دوستان عزیز کسی از بین شما اخیراً به هتل ozilhan رفته؟ من به همراه یکی از اعضای خانواده 5 سال پیش اونجا بودیم (برای گرفتن گرین کارت ایشون). سفری بسیار خاطره انگیز و شاید یکی از بهترین سفرهای عمرم بود. هتل خوب ( کارمندان مهربون - مخصوصا یک نفر از گارسونها به اسم چنگیز که فارسی هم بلد بود) ، محیط عالی ( تعداد زیادی از ایرانی های متقاضی گرین کارت و دوستی هایی که تا الان هم ادامه داره) و خلاصه یک شهر دوست داشتنی و زیبا ( البته ما اردیبهشت اونجا بودیم).

اونجا یک رابط و راهنمای ترک داشتیم که دختری بیست و چند ساله به اسم ozlam ( اگر درست نوشته باشم) بود. برای هر بار رفتن به دکتر یا جاهای دیگه دست جمعی (10-12 نفری) می رفتیم. فاصله هتل هم که پیاده تا سفارت 5 دقیقه بود. نمی دونم اون دختر هنوز هم اونجا هست؟

سال 2010 ( احتمالا 5-6 ماه دیگه ) نوبت منه که گرین کارتم درست بشه (از طریق خانواده). نوبت من ابوظبی افتاده اما به دلیل خاطرات زیبای اون سفرم خیلی تمایل دارم تغییر مکان بدم و باز هم آنکارا باشم.

اونقدر اون سال به من خوش گذشت که "تونلی هیلمی" و فروشگاه "begendik" از نظر خانواده شده تمثال "خوش گذشتن " برای من. هر وقت بخوان جایی رو از همه لحاظ برام تایید کنن و من حالیم شه، میگن مثه تونلی هیلمی Smile

البته می دونم آنکارا هم نواقصی داره اما شاید شرایط سفر ما منحصر به فرد بود و باعث شد خاطرات اون سفر برام همیشه خوش باقی بمونه.

حالا اگر کسی هست که از اون هتل و راهنماها (و ترانسفرهای جدیدی که برای مسافرین گرین کارت اون هتل فعالیت دارن) اطلاعی داشته باشه ممنون میشم بفرمایید. شاید خدا قسمت کرد و این بار هم رفتم آنکارا. مرسی
شما اگه دنبال رمان نویسی بری به سبک دانیل استیل یا ف ر موفق میشی ها با این جور خاطره تعریف کردن Big GrinTongue
تشکر کنندگان: usagreen
سلام
ببخشید میخواستم بدونم شما جواب سوالهاتونو گرفتید
چون من هم برای مصاحبه باید برم آنکارا اما هیچ اطلاعی راجع بهش ندارم
تشکر کنندگان: zarnegar
(2010-02-24 ساعت 15:27)FARZANSA نوشته:  سلام
ببخشید میخواستم بدونم شما جواب سوالهاتونو گرفتید
چون من هم برای مصاحبه باید برم آنکارا اما هیچ اطلاعی راجع بهش ندارم

دوست عزيز سوالات تون رو از پوريا راهواري بپرسين حتمن راهنمايي تون مي كنن. توصيه مي كنم كارهاي سفر رو به لحظات آخر نگذارين كه اذيت مي شين. پوريا تو همين صفحه هست.
راستي دوستان اين فورم به خونه تكوني شب عيد خوردن زياد وقت ندارن! اگه عجله دارين كارتون در اومدهBig Grin
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F
سلام دوستان
من دارم فردا میرم آنکارا برای ویزا.
همسفرا اگه نیازبه کمک (لیدر)دارن پیغام خصوصی بدن.
البته باتخفیفBig Grin
تشکر کنندگان: R.F ، mohsen324 ، sh-b ، amirsamira ، m.memari ، ساسان ، Farshid22
جهت اطلاع دوستان من هتل اوزيل هان رو شبي 50دلار اتاق دبل بعلاوه ترانسفر نفري 25 دلار رزرو كردم.( درست وسط تعطيلات نوروز)
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: R.F
(2010-02-27 ساعت 14:29)m.memari نوشته:  جهت اطلاع دوستان من هتل اوزيل هان رو شبي 50دلار اتاق دبل بعلاوه ترانسفر نفري 25 دلار تهيه كردم.( درست وسط تعطيلات نوروز)
جهت اطلاع هتلی که شما رزرو کردیددوستاره است.حتما" شنیدید هتل های سه ستاره آنکارا بیشترشبیه مسافرخونه های ماهستند.بهرحال اگربرای مصاحبه میرویدکه حتما" پول همراه داریدوباخانواده هم هستید اصلا" توصیه نمی شود.
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F
(2010-02-27 ساعت 17:09)mimi نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 14:29)m.memari نوشته:  جهت اطلاع دوستان من هتل اوزيل هان رو شبي 50دلار اتاق دبل بعلاوه ترانسفر نفري 25 دلار تهيه كردم.( درست وسط تعطيلات نوروز)
جهت اطلاع هتلی که شما رزرو کردیددوستاره است.حتما" شنیدید هتل های سه ستاره آنکارا بیشترشبیه مسافرخونه های ماهستند.بهرحال اگربرای مصاحبه میرویدکه حتما" پول همراه داریدوباخانواده هم هستید اصلا" توصیه نمی شود.

mimiعزيز ممنون
در مورد ستاره هاي هتل ها تعدادي از دوستان با توجه به هزينه پرداختي زياد راضي نبودند . . . البته اين دليل نمي شه همه برن هتل 2 يا 3 ستاره . . .
خود من اولا بخاطر هزينه مجبور هستم و بعلاوه اينكه قبلا از چند نفر كه رفته اند اوزيل هان پرس و جو كردم و گفتند با توجه به قيمت و نزديكي به سفارت و محله اطراف جاي بدي نيست .
خوب حالا من پيش قدم شدم و اينجا رو انتخاب كردم ميرم و اطلاعات دقيقتري از خود هتل ، خدمات ، اتاقها و محل اطراف آن گزارشي همراه با عكس تهيه خواهم كرد تا در اختيار ديگر دوستان قرار بدم.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: sh-b ، shahin82 ، اليزا ، R.F ، kavoshgarnet ، soheilbadami ، Hossein81
(2010-02-28 ساعت 15:03)m.memari نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 17:09)mimi نوشته:  

mimiعزيز ممنون
در مورد ستاره هاي هتل ها تعدادي از دوستان با توجه به هزينه پرداختي زياد راضي نبودند . . . البته اين دليل نمي شه همه برن هتل 2 يا 3 ستاره . . .
خود من اولا بخاطر هزينه مجبور هستم و بعلاوه اينكه قبلا از چند نفر كه رفته اند اوزيل هان پرس و جو كردم و گفتند با توجه به قيمت و نزديكي به سفارت و محله اطراف جاي بدي نيست .
خوب حالا من پيش قدم شدم و اينجا رو انتخاب كردم ميرم و اطلاعات دقيقتري از خود هتل ، خدمات ، اتاقها و محل اطراف آن گزارشي همراه با عكس تهيه خواهم كرد تا در اختيار ديگر دوستان قرار بدم.

memari جان با خیال راحت برو هتل خوبیه .من بار دوم که رفتم انکارا رفتم توی لابی این هتل و دو سری ایرانی نشسته بودند و هر دو از هتل راضی بودند و خیلی به سفارت نزدیکه و توی خیابانی است که بالای خیابان هتل ددمان است و دورتادورش پر از ......(اونجا میبینی). با این قیمت خیلی خوبه.
تشکر کنندگان: m.memari ، R.F ، sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان