کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-02-28 ساعت 19:24)reza22 نوشته:  
(2010-02-28 ساعت 15:03)m.memari نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 17:09)mimi نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 14:29)m.memari نوشته:  جهت اطلاع دوستان من هتل اوزيل هان رو شبي 50دلار اتاق دبل بعلاوه ترانسفر نفري 25 دلار تهيه كردم.( درست وسط تعطيلات نوروز)
جهت اطلاع هتلی که شما رزرو کردیددوستاره است.حتما" شنیدید هتل های سه ستاره آنکارا بیشترشبیه مسافرخونه های ماهستند.بهرحال اگربرای مصاحبه میرویدکه حتما" پول همراه داریدوباخانواده هم هستید اصلا" توصیه نمی شود.

mimiعزيز ممنون
در مورد ستاره هاي هتل ها تعدادي از دوستان با توجه به هزينه پرداختي زياد راضي نبودند . . . البته اين دليل نمي شه همه برن هتل 2 يا 3 ستاره . . .
خود من اولا بخاطر هزينه مجبور هستم و بعلاوه اينكه قبلا از چند نفر كه رفته اند اوزيل هان پرس و جو كردم و گفتند با توجه به قيمت و نزديكي به سفارت و محله اطراف جاي بدي نيست .
خوب حالا من پيش قدم شدم و اينجا رو انتخاب كردم ميرم و اطلاعات دقيقتري از خود هتل ، خدمات ، اتاقها و محل اطراف آن گزارشي همراه با عكس تهيه خواهم كرد تا در اختيار ديگر دوستان قرار بدم.

memari جان با خیال راحت برو هتل خوبیه .من بار دوم که رفتم انکارا رفتم توی لابی این هتل و دو سری ایرانی نشسته بودند و هر دو از هتل راضی بودند و خیلی به سفارت نزدیکه و توی خیابانی است که بالای خیابان هتل ددمان است و دورتادورش پر از ......(اونجا میبینی). با این قیمت خیلی خوبه.

رضا جان ممنون اتفاقا يكي از دلايل انتخاب براي من همين دورتادورش پر از ......(اونجا میبینی). بود Cool
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: sh-b ، usagreen ، ساسان ، reza22
سلام دوستان
من برای اواخر March بلیط می خوام. ایران ایر پرِِ شده و ترکیش هم رو 800-900 تومان هست. اگر جایی رو میشناسید لطفا معرفی کنید، البته به غیر از جزیره بهشت و اندیشه سیر.
ممنون
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان:
یه راه رفتن به ترکیه که من ندیدم هیچ کدوم از بچه ها ازش استفاده کنن و خیلی هم ارزونه اینه که برای بچه های تهرانی می تونن یه پرواز به ارومیه بگیرن و از ارومیه با آژانس به نرخ 10000 تومان و بمدت 50 دقیقه تا یکساعت برن مرز و از اونجا سوار ماشینهای مخصوص ترک به اسم dölmüş بشند و برن وان (حتی من راننده آشنا دارم و میتونم رزرو کنم سر ساعت اونجا باشه) و از اونجا سوار پرواز داخلی به مقصد مستقیم آنکارا بشن که خیلی ارزونتره نسبت به پرواز خارجی و از طریق اینترنتم میشه رزورش کرد.
اگه بتونم قیمتم واستون می ذارم یا اگه آقای راهواری لطف کنن ممنون میشیم.
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ali58 ، ساسان ، m.memari ، اليزا ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، drkamrani1 ، sami123 ، Farshid22
(2010-03-01 ساعت 12:57)Ali58 نوشته:  سلام دوستان
من برای اواخر March بلیط می خوام. ایران ایر پرِِ شده و ترکیش هم رو 800-900 تومان هست. اگر جایی رو میشناسید لطفا معرفی کنید، البته به غیر از جزیره بهشت و اندیشه سیر.
ممنون

با سلام
راستش با این احوالی که شما گفتی قابل پیش بینی بود که واسه یک تعداد از دوستان این مساله بلیط پیش بیاد و نتونن بلیط با قیمت مناسب پیدا کنند.
برای اینکه بتونی ارزونتر به آنکار برسی اگه ساکن تهران هستی بایستی بپری سوار یک اتوبوس به مقصد مرز بازرگان بشی حدودا" 12 ساعت اتوبوس سواری داره و پس از خروج از مرز زمینی بازرگان خودت رو به یکی از شهر های ارض روم و یا وان برسونی (برای راحتتر رسیدن به وان باید از مرز سرو خارج بشی) که حدودا" دو الی سه ساعت طول میکشه و از اون شهر ها هر روز 3 یا 4 پرواز به مقصد آنکارا با قیمت 70 تا120 دلار دارند.
(رفت وبرگشت)
در ضمن برو سایت ترکیش ایر لاینز ( t h y) اونجا یه کم انگولک کنی میتونی ببینی که از این دو شهر کدومشون تو اون روز جای خالی دارند و قیمتش چقدر تموم میشه. با جزئیاتش می نویسه.یه کم علافی داره اما از 800 یا 900 خیلی بهتره آخه ناسلامتی میخوای بری آنکارا نه شیکاگوBig Grin
اسم این روش نیمه زمینی ونیمه هوایی هستشBig Grin

تا وقتی که شرکت ترکیش پرواز مستقیم از تبریز رو ارائه نداده بود اکثرا" ما ساکنان شمالغرب از این روش استفاده می کردیم.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ali58 ، laili ، m.memari ، ساشا ، kavoshgarnet ، Hossein81
الان رفتم تو سایت ترکیش
امکانات زبان فارسی داره .
روز 25 مارس برای رفت زدم و 4 آپریل واسه برگشت.(ارضروم-آنکارا)
زمان پرواز حدودا" 80 دقیقه
واسه رفت به مقصد انکارا تو اون روز 2 تا پرواز داره
واسه برگشت تو اون روز 4 تا پرواز داره
کلاس پرواز نرمال هستش. دو شرکت عمده هوایی توی ترکیه فعالیت میکنه یکی ترکیش و اون یکی آنا دولو جت به معنی جت آناتولی ...اسم آناتولی از درس جغرافی دوران راهنمایی تحصیلی شاید یادتون مونده باشهBig Grin
قیمت برای رفت وبرگشت نوشت 113 لیر ترکیه که از هر لیر تقریبا"650 تومان میشه یه چیزی حوالی75000 تومانBig Grin
با خرجهای اضافی مثل اتوبوس از تهران تا بازرگان- بازرگان تا ارضروم - ارضروم تا آنکارا هوایی یا تهران -ارومیه هوایی وبقیه باآزانس تا مرز سرو و باقی راه تاشهر وان با ون که ساشا گفته تقریبا" نهایتا" میشه 170000 تومانBig Grin رفت وبرگشت ایران تا ترکیه
البته وان نزدیک تره و فکر کنم باید از مرز سرو خارج بشی Big Grin
روشی که ساشا اشاره کرده هوایی تا ارومیه و ....... بهتر به نظر میادBig Grin
و در ضمن قیمت های وان و ارضروم تا آنکارا تقریبا" با هم برابره و از وان تعداد پرواز هر روز بیشتر از ارضروم هستش.Big Grin
فقط موقعی که داری بلیط میگیری دقت کن که یهو بلیط وان-استانبول و استانبول - آنکار ا نخریBig Grin

تشکر کنندگان: Ali58 ، m.memari ، honareirani
(2010-03-01 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  یه راه رفتن به ترکیه که من ندیدم هیچ کدوم از بچه ها ازش استفاده کنن و خیلی هم ارزونه اینه که برای بچه های تهرانی می تونن یه پرواز به ارومیه بگیرن و از ارومیه با آژانس به نرخ 10000 تومان و بمدت 50 دقیقه تا یکساعت برن مرز و از اونجا سوار ماشینهای مخصوص ترک به اسم dölmüş بشند و برن وان (حتی من راننده آشنا دارم و میتونم رزرو کنم سر ساعت اونجا باشه) و از اونجا سوار پرواز داخلی به مقصد مستقیم آنکارا بشن که خیلی ارزونتره نسبت به پرواز خارجی و از طریق اینترنتم میشه رزورش کرد.
ممنون. البته آقای راهواری عزیز جزیره بهشت هم پیشنهاد اتوبوس رو دادن. ولی اگه اینطور که شما گفتین تا ارومیه هوایی برم خیلی بهتره.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: ساشا
سلام دوستان من 11فروردین مصاحبه دارم می خواستم ببینم چه کسه دیگه ای در این تاریخ مصاحبه داره؟
تشکر کنندگان: m.memari
bache ha man mıkham blıtam ro cancel konam va belıt baraye 1rooz dıge baraye bargasht be ıran begıram . kası mıtoone komakam kone va adrese havapeımaee ıran aır dar ankara ro be man bede
mamnoon mısham
تشکر کنندگان:
(2010-03-01 ساعت 18:53)Ziba نوشته:  bache ha man mıkham blıtam ro cancel konam va belıt baraye 1rooz dıge baraye bargasht be ıran begıram . kası mıtoone komakam kone va adrese havapeımaee ıran aır dar ankara ro be man bede
mamnoon mısham

تا اونجایی که یادم میاد و توی یکی از پست ها خونده بودم پشت سفارت آمریکا طرفای در ورودی یا اون دور بر ها باید باشه

این رو الان از سایت هما پیدا کردمBig Grin
خيابان پاريس شماره 2/36
4278419 (312 0090 )
فرودگاه Esenboga آنكارا
3982194 (312 0090

تشکر کنندگان: Ali58
(2010-03-01 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  یه راه رفتن به ترکیه که من ندیدم هیچ کدوم از بچه ها ازش استفاده کنن و خیلی هم ارزونه اینه که برای بچه های تهرانی می تونن یه پرواز به ارومیه بگیرن و از ارومیه با آژانس به نرخ 10000 تومان و بمدت 50 دقیقه تا یکساعت برن مرز و از اونجا سوار ماشینهای مخصوص ترک به اسم dölmüş بشند و برن وان (حتی من راننده آشنا دارم و میتونم رزرو کنم سر ساعت اونجا باشه) و از اونجا سوار پرواز داخلی به مقصد مستقیم آنکارا بشن که خیلی ارزونتره نسبت به پرواز خارجی و از طریق اینترنتم میشه رزورش کرد.

تقريبا من همچين مسيري رفتم با اين تفاوت كه با سواري از تبريز تا نزديك خوي كه گمرك و ايستگاه قطار رفتم و از آنجا با قطار تا وان.
فرودگاه وان هم خيلي جالبه از زماني كه از تاكسي پياده شدم تا سوار هواپيما شدم 10 دقيقه طول كشيد.
از تاكسي كه پياده شدم راننده تاكسي يه نفر را صدا كرد و فقط آنكارا را متوجه شدم كه به او گفت و او هم نگذاشت من تكان بخورم و با اينكه از مديران آژانسهاي هوايي (پگاسوس) داخل فرودگاه بود كلا چمدان بزرگ!! سي كيليويي مرا خودش حمل كرد و جلوي بازرسي هم نگذاشت اصلا وقت مرا بگيرند ويه چيزايي گفت و بدون نوبت و ... تازه چمدان من يكساعت قبل از من رسيده بود آنكارا.

اتفاقا برنامه من اين بود كه اگر اين دفعه قطار يكسره تا آنكارا نگيرم از اروميه و به همين صورت كه شما گفتيد سفر كنم.

در حال حاضر قيمت بليط ارزان قيمت رفت و برگشت از وان به آنكارا 143 لير است. خودم ممكنه براي اواخر آوريل رزرو كنم.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ساسان ، Shahoo52 ، ساشا ، Ali58
(2010-03-01 ساعت 18:53)Ziba نوشته:  bache ha man mıkham blıtam ro cancel konam va belıt baraye 1rooz dıge baraye bargasht be ıran begıram . kası mıtoone komakam kone va adrese havapeımaee ıran aır dar ankara ro be man bede
mamnoon mısham

زیبا جان روبه روی سفارت یک آژانس هواپیمائی کوچیک هست که صاحبش ایرانیه
میتونه برات بلیطت و عوض کنه......البته کمی بالاتر از سفارت.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ziba ، kavoshgarnet ، Farshid22
(2010-03-02 ساعت 00:53)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-01 ساعت 13:18)ساشا نوشته:  

تقريبا من همچين مسيري رفتم با اين تفاوت كه با سواري از تبريز تا نزديك خوي كه گمرك و ايستگاه قطار رفتم و از آنجا با قطار تا وان.
فرودگاه وان هم خيلي جالبه از زماني كه از تاكسي شدم تا سوار هواپيما شدم 10 دقيقه طول كشيد.
از تاكسي كه پياده شدم راننده تاكسي يه نفر را صدا كرد و فقط آنكارا را متوجه شدم كه به او گفت و او هم نگذاشت من تكان بخورم و با اينكه از مديران آژانسهاي هوايي (پگاسوس) داخل فرودگاه بود كلا چمدان بزرگ!! سي كيليويي مرا خودش حمل كرد و جلوي بازرسي هم نگذاشت اصلا وقت مرا بگيرند ويه چيزايي گفت و بدون نوبت و ... تازه چمدان من يكساعت قبل از من رسيده بود آنكارا.

اتفاقا برنامه من اين بود كه اگر اين دفعه قطار يكسره تا آنكارا نگيرم از اروميه و به همين صورت كه شما گفتيد سفر كنم.

در حال حاضر قيمت بليط ارزان قيمت رفت و برگشت از وان به آنكارا 143 لير است. خودم ممكنه براي اواخر آوريل رزرو كنم.

دوستانی که از این مسیر می خوان برن رو هر کمکی که از دست من برمی آد چه در ارومیه و چه برای رزرو ماشین از مرز به بعد ( البته اونجا همیشه ماشین هست ولی برای اطمینان بیشتر) می تونن رو من حساب کنن.
تشکر کنندگان: m.memari ، adl ، Ali58 ، ساسان ، اليزا ، kavoshgarnet ، soheilbadami ، gmah ، sami123 ، Farshid22
سلام بچه ها
مي خواستم بدونم كه هتل ددمان safe box داره؟ بعد اين كه مطمئنه و مي شه پول و مدارك رو توش گذاشت؟
مرسي از همه
تشکر کنندگان:
(2010-03-02 ساعت 14:30)esmail نوشته:  سلام بچه ها
مي خواستم بدونم كه هتل ددمان safe box داره؟ بعد اين كه مطمئنه و مي شه پول و مدارك رو توش گذاشت؟
مرسي از همه

بله اسماییل عزیز داره و مطمئن هست چون ما اون 10 روزی که اونجا بودیم تماما مدارکمون و کل پولمون داخل هتل توی safe box بود و هیچ بلایی هم سرش نیومدSmileخیالت راحت راحت باشه
فقط اینکه زمان تحویل اتاق روز اول هتل ازتون 100$ بیانه میگیره و زمان تخلیه بهتون کامل پولتونرو بر میگردونه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، drkamrani1 ، N.D ، R.F ، usagreen ، Hossein81
دوستان یه سوال داشتم: وقتی ما برای گرفتن ویزا میریم دقیقاً باید چیکار کنیم؟ پاسپورتها رو باید به کی تحویل بدیم؟ آیا سوالی یا کاری دیگه هم با ما دارن؟
سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان