اگر مدارکتون را در 2 نسخه ترجمه کردید یک سری رو با پست بفرستید و یک نسخه را برای اطمینان با خودتون ببرید .من این کارارو کردم برای اطمینان بیشتر
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
(2010-03-13 ساعت 13:01)SRB نوشته: با انجام اين كار اونجا از هيچ يك از مداركتون برابر اصل نخواستن حتي از كپيهاتون؟
هر نسخه ترجمه شامل ترجمه و کپی های اصل مدرک هست وقتی شما ترجمه را ممهور به مهرهای دادگستری و وزارت خارجه که دارالترجمه این کار را برای شما کرده بفرستید نیازی به هیچ مهر برابراصلی نیست
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
2010-03-14 ساعت 15:55 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-14 ساعت 16:05 توسط neli-basi.)
سلام بچه ها ما تورمونو براي هفته آخر فروردين از جزيره بهشت گرفتيم.هتل 5 ستاره Rixos روبروي سفارت با پرواز تركيش
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
2010-03-14 ساعت 19:19 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-14 ساعت 19:23 توسط kavoshgarnet.)
(2010-03-13 ساعت 12:49)SRB نوشته: پس كدام يك نياز به كپي برابر اصل داره؟خانم ليلي ميگن همه مدارك نياز به كپي برابراصل داره.
طبق نامه دوم فقط در صورتي برابر اصل مدركي را مي خواهند كه اصل آن موجود نباشد يا كسي نخواهد اصل را به همراه خود ببرد. مثلا اگر مدرك شما در دانشگاه بوده و با زحمت بتوانيد آن را براي چند روز تحويل بگيريد، مي توانيد به مترجم بگويي يك نسخه كپي را هم برابر اصل نموده و اصل آن را به دانشگاه برگردانيد و ترجمه را به سفارت بفرستيد و كپي برابر اصل را با خود به سفارت ببريد.
در ضمن ترجمه شما وقتي كه مهر دادگستري مي خورد يعني برابر اصل ميشود و وقتي مهر وزارت خارجه مي خورد يعني از اصل هم اصل تر مي شود.
براي اطلاعات بيشتر لطفا به نامه دوم سفارت و ترجمه نامه دوم مراجعه كنيد.
سلام ممنون از راهنماييت يك سوال ديگه من مداركم با يك روز تاخير فرستادم يعني به جاي اينكه 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه 14 روز قبل ميرسه امكان داره به خاطر اين اشكال بگيرن؟
(2010-03-15 ساعت 12:26)SRB نوشته: سلام ممنون از راهنماييت يك سوال ديگه من مداركم با يك روز تاخير فرستادم يعني به جاي اينكه 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه 14 روز قبل ميرسه امكان داره به خاطر اين اشكال بگيرن؟
نه اين اصلاً چيز مهمي نيست
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
نامه تمام
2010-03-15 ساعت 13:59 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-15 ساعت 14:13 توسط kavoshgarnet.)
دوستان توجه كنند كه هدف آمريكاييها و به دنبال آن هدف كنسولها اين است كه برندگان گرين كارت را بكشند طرف آمريكا و امسال هم كه برخوردشان با ايراني ها بسيار بسيار عالي شده است يعني تا جايي كه امكان دارد سعي مي كنند از اشكالات و نقايص قابل چشم پوشي، بگذرند. و اصلا دنبال بهانه گيري نيستند. از نظر خود ما و ديگران بهترين كار انجام دقيق و درست و به موقع كارهاست اما زماني كه مشكلي پيش آمد كه كنترل آن از دسترس ما خارج بود نگراني بي مورد است، زيرا آنها دنبال بهانه جويي نيستند بلكه دنبال آن هستند كه اگر مشكلي پيش آمد آن را حل نمايند و يا فرصت حل آن را به متقاضيان بدهند.
خود من به دلايل مشكلاتي نامه ام 10 روز دير به سفارت آنكارا رسيد و به خاطر اينكه نگراني نداشته باشم با سفارت مكاتبه كردم و آنها هم گفتند كه مشكلي نيست.
من توصيه نمي كنم كه مدارك را دير بفرستيد. چون ممكن است اتفاقات پيش بيني نشده اي پيش آيد اما اگر به هر دليل مدارك دير به سفارت رسيد نگراني بي مورد است.
من توصيه اي كه به تمام دوستان دارم اصلا و ابدا و به هيچ وجه با كساني كه بيش از ده سال از مهاجرت آنها به آمريكا گذشته است مشورت نكنيد و از آنها راهنمايي نخواهيد و در صورتي كه خواستند راهنمايي كنند سريع بپرسيد كه "مي توني اونجا برام كار پيدا كني؟" يا "براي اجاره خونه چيكار كنم؟" و سوالاتي از اين دست. اصلا اجازه ندهيد درباره مراحل گرفتن ويزا شما را راهنمايي كنند «زيرا شرايط اين دوره با شرايط زمان آنها به كلي متفاوت است» ==اين يك حكم كلي نيست. ممكن است عده اي از آنها هم باشند كه با شرايط روز آشنا باشند.==
البته اگر كسي خودش اطلاعات غلط بدهد يا مدارك اشتباه ارسال كند اين ربطي به سختگيري كنسول ندارد. اگر شما به جاي مدرك تحصيلي خود تشويق نامه خوارزمي را بفرستيد معلوم است كه كنسول آنرا قبول نمي كند. و بايد برگرديد و مدرك تحصيلي را ببريد سفارت.
يا اگر مدارك شما طوري ارسال شود كه بعد از تاريخ مصاحبه برسد كه احتمال اينكه كه تاريخ مصاحبه را از دست بدهيد هست و گرفتن ويزا به تاخير مي افتد.
دير رسيدن مدارك به سفارت آنكارا هم از مواردي نيست كه كنسول بگويد "حالا كه مداركت دير رسيد من لج مي كنم و كليرنس بهت مي زنم" يا بگويد كه "من وقت نكردم مدارك را بررسي كنم برو يه وقت مصاحبه ديگر بهت مي ديم". اينطور كه من در سفارت آنكارا ديدم اصلا آنها از اين اخلاقها ندارند و فقط هدفشان اين است كه شما زودتر ويزا را بگيريد.
2010-03-23 ساعت 21:14 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-23 ساعت 21:23 توسط Arash52.)
موضوع ارسال مدارک به آنکارا
1- TNT از DHL ارزون تره - برای زیر نیم کیلو 40000 تومن در مقابل 52000 تومن
2- زمان ارسال حدود 5-6 روز طول می کشه
3- اگه با TNT فرستادین بدونین که مدارک اول میره فرانکفورت بعد استانبول بعد آنکارا
4- اگه مشکلی پیش اومد میتونین با TNT آنکارا مستقیم حرف بزنید : 0903125874000 یا TNT ایران 82444
5- در مرحله آخر Trace کردن اگه دیدید Location بسته موقع تحویل استانبول نشون داده شده تعجب نکنید منظور همون آنکاراست. درسته گیر ندید. به Attachment ای گذاشتم توجه کنید
6- حتما امکان ارسال ایمیل رو در سایت تی ان تی فعال کنید تا هی مجبور نباشید برید تو سایت چک کنید
آقا من مصاحبم برای اوایل خرداد هستش و در ضمن روز دو شنبه هست.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه کارای معاینه پزشکی برای خودم و خانمم باید انجام بشه به نظر شما دقیقاً
چه روزی آنکارا باید باشم. منظورم اینه که چند شنبه باید رفت که به کارای پزشکی برسیم و همه چیز برای دوشنبه آماده باشه.
ممنون
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
آقا من مصاحبم برای اوایل خرداد هستش و در ضمن روز دو شنبه هست.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه کارای معاینه پزشکی برای خودم و خانمم باید انجام بشه به نظر شما دقیقاً
چه روزی آنکارا باید باشم. منظورم اینه که چند شنبه باید رفت که به کارای پزشکی برسیم و همه چیز برای دوشنبه آماده باشه.
ممنون
اگز دوشنبه هستش مصاحبتون
یا 4 شنبه با ایران ایر و یا 5 شنبه با ترکیش ایر
ولی من توصیه میکنم پرواز 5شنبه رو برید و وقت پزشکیتون رو هم برای جمعه بگیرین که خسته ی راه نباشید جوابتون رو هم دکتر یا همون روز میدن و یا فرداش که شنبه هستش که اگر خدا خواست و همون موقع موفق به دریافت ویزا شدید تا 4 شنبه وقت داشته باشید برای دریافت ویزا در هتل
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
درود
بچه هاي عزيز يه سوال دارم
من كليرنسم اومده و ميخواهم اينبار با قطار به آنكارا برم
يه سري سوال در اين مورد دارم
كسي هست كه قبلا با قطار رفته باشه
ممنون
بدرود
(2010-02-23 ساعت 02:26)soheilbadami نوشته: ما که بیچاره شدیم از بابت این تعطیلات نوروز که مصاحبه مون درست وسط
این ایامه و 2 روزه که نتونستیم پرواز مناسبی پیدا کنیم
مزاحم اقای راهواری جزیره شدیم و یک بلیط بالاخره با قیمت بالاتر پیدا کردند
ولی هر کار کردیم باز 1 روز برای مدیکال کم میاریم چون بچه باهامون هست
وتنها راهی که داریم اینکه مدیکال خودمون رو روز مصاحبه بدیم و مال فرزند
نقص پرونده میشه که باید روزهای بعدی بدیم به سفارت که ریسکی هست
و نمیدونم که نظر افیسر چی باشه و چه اتفاقی بیافته البته ایشان میگویند
طوری نیست دیگر با خدا .لطفا از الان برا ما دعا کنین و موج + !!
اگر دوستان نظری دارند از اینجانب گیج! مضایقه نفرمایند.
ما هم همین مشکل را داریم. ایا از طریق سایت دکتر اونگان تونستید وقت بگیرید؟ چون اگر تاریخ مصاحبه نزدیکتر از 4 روز برای بچه ها باشه وقت نمی ده. ما بعد از شما میریم. نتیجه را ارسال کنید بعد از مصاحبه تا استفاده کنیم. موفق باشید.
می خوام بدونم در صورت انکه مصاحبه سه شنبه باشه و مدارک پزشکی پنج شنبه اماده بشه -در حالت با و بدون کلیرانس- چند روز بعد از رفع نقص معمولا ویزا میدن؟ ضمنا جمعه تعطیل رسمی است، شنبه و 1شنبه هم که تعطیل. و اگر بلیط برگشت شنبه باشه ایا فقط با پرداخت جریمه راحته تغییرش یا معمولا میره روی نرخهای بالاتر؟