کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-04-03 ساعت 13:55)paydarh نوشته:  دوستان کسی هست بتونه این سوال من رو جواب بده؟ من باید واسه دریافت ویزا برم آنکارا و توی فرم زرد رنگ هم نوشته که باید پنج شنبه ببرم و دو تا سه روز کاری طول می کشه تا ویزا رو بفرستند..
من می خوام بدونم حتمآ حداقل تا دوشنبه بعدش طول می کشه تا ویزا به دستم برسه یا ممکنه همون شنبه یک شنبه هم بفرستند. با توجه به وضعیت پرواز ها ممکنه یک هفته معطل بشم و این خیلی بده. به نظر شما این ریسک نیست که پرواز برگشم رو دوشنبه عصر بگیرم؟ تجربه شما چی هست؟
ممنون

پرواز دوشنبه را بگیرید. معمولاً زود می‌فرستند. اگر هم به احتمال کم دیر فرستادند شما با پرداخت جریمه در دفتر ایران‌ایر در آنکارا می‌توانید پروازتان را به تاخیر بیاندازید و «ریسک» خاصی ندارد. فقط کمی ممکن است تو خرج بیفتید که مبلغش را می‌توانید از آژانستان بپرسید.درصورت دیر آمدن ویزا راه دیگر هم این است که پس از دریافت ویزا به استانبول بروید که آنجا پرواز به تهران زیاد دارد.
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-04-03 ساعت 15:26)msnazi نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 13:55)paydarh نوشته:  دوستان کسی هست بتونه این سوال من رو جواب بده؟ من باید واسه دریافت ویزا برم آنکارا و توی فرم زرد رنگ هم نوشته که باید پنج شنبه ببرم و دو تا سه روز کاری طول می کشه تا ویزا رو بفرستند..
من می خوام بدونم حتمآ حداقل تا دوشنبه بعدش طول می کشه تا ویزا به دستم برسه یا ممکنه همون شنبه یک شنبه هم بفرستند. با توجه به وضعیت پرواز ها ممکنه یک هفته معطل بشم و این خیلی بده. به نظر شما این ریسک نیست که پرواز برگشم رو دوشنبه عصر بگیرم؟ تجربه شما چی هست؟
ممنون

پرواز دوشنبه را بگیرید. معمولاً زود می‌فرستند. اگر هم به احتمال کم دیر فرستادند شما با پرداخت جریمه در دفتر ایران‌ایر در آنکارا می‌توانید پروازتان را به تاخیر بیاندازید و «ریسک» خاصی ندارد. فقط کمی ممکن است تو خرج بیفتید که مبلغش را می‌توانید از آژانستان بپرسید.درصورت دیر آمدن ویزا راه دیگر هم این است که پس از دریافت ویزا به استانبول بروید که آنجا پرواز به تهران زیاد دارد.

ممنون از پاسختون.البته اینجوری مجبورم پرواز رفت رو چهارشنبه با ایران ایر برم برگشت رو با یه پرواز دیگه. چون ایران ایر فقط یکشنبه و چهارشنبه به آنکارا پرواز داره. یه ایمیل هم دادم سفارت ببینم recommendation خودشون چیه. چه کنم که از آنکارا خوشم نیومد و تو این همه گرفتاری یک هفته اونجا الاف نشستن تو هتل خیلی ناراحت کنندست.
تشکر کنندگان:
با احترام٬‌ الاف غلط است. علاف!(به معنی علف فروش. قدیما کسایی که کار نداشتند می‌رفتند علف می‌فروختند! Smile )
تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، gmah ، hasti_banoo ، soheilbadami
ممنون

دوست عزيز يكي از دوستان من هم براي همين كار مي خواد بره . اگه خواستيد با من تماس بگيريد كه هماهنگي كنم تا با هم عازم بشيد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
با سلام
لطفا دوستان مجرب راهنمایی کنند.
من برای گرفتن ویزا باید برم آنکارا، حالا به نظر شما اگر با ترکیش یکشنبه برم 4شنبه برگردم بهتره یا 5شنبه برم یکشنبه برگردم.
مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 11:29)gmah نوشته:  با سلام
لطفا دوستان مجرب راهنمایی کنند.
من برای گرفتن ویزا باید برم آنکارا، حالا به نظر شما اگر با ترکیش یکشنبه برم 4شنبه برگردم بهتره یا 5شنبه برم یکشنبه برگردم.
مرسی
دوست عزیز من یک شنبه تا چهارشنبه رو توصیه میکنم چون از دوشنبه تا چهارشنبه روز کاری است. ولی اگه پنجشنبه برید فقط پنجشنبه جمعه روز کاری سفارت است.
تشکر کنندگان: gmah ، Ali Sepehr ، hasti_banoo ، kavoshgarnet ، Hossein81 ، AVA61
سلام

لطفا دوستانی که در مورد گرفتنه وقت پزشکی‌ برای سفارت آمریکا مشکل پیدا میکنند یا نمیتوانند وقت از دکتر بگیرند با من در تماس باشند تا برایشان مشکل را برطرف کنم،موفق باشید.

در ضمن هوا چند روز هست که یک مقدار خنک شده....دوستانی که تشریف میارن بد نیست که یه لباس گرم هم همراهشون باشه.
تشکر کنندگان: اليزا ، Ali Sepehr ، fanta ، kavoshgarnet ، honareirani ، R.F ، drkamrani1 ، farzad24 ، payman R ، nader ، Farshid22
پوريا جان يه سوال دارم

آنكارا هتل خوب در حد شبي 60-50 دلار براي دو نفره بجز بيوك ارشان كه جزيره بهشت بهم 50 دلار قيمت داد چي هست و چه قيمتي؟

ممنون
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
آقا پوریا سلام. ما 15 آپریل پرواز داریم میخواستم بدونم توی فرودگاه چطوری شما یا فرستاده شما رو میتونیم پیدا کنیم؟ خیلی ممنون.
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 22:50)زهره نوشته:  آقا پوریا سلام. ما 15 آپریل پرواز داریم میخواستم بدونم توی فرودگاه چطوری شما یا فرستاده شما رو میتونیم پیدا کنیم؟ خیلی ممنون.

راننده آقا پوریا با یه کاغذ که روش اسم شمارو نوشته یا نوشته تهران تراول میان به استقبال شما حالا خودشونم بهتون جواب میدن به ما که اینو گفتن.
(2010-04-04 ساعت 15:13)sadra_sepehr نوشته:  پوريا جان يه سوال دارم

آنكارا هتل خوب در حد شبي 60-50 دلار براي دو نفره بجز بيوك ارشان كه جزيره بهشت بهم 50 دلار قيمت داد چي هست و چه قيمتي؟

ممنون

یه هتل پایین تر از ددمان هست که قیمتش دقیقا برای 2 نفر همین 50-60 دلار اسمشم فکر کنم اوزنهام باشه البته اسمش رو شک دارم اما اونجا قیمتش همینه
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2010-04-04 ساعت 22:50)زهره نوشته:  آقا پوریا سلام. ما 15 آپریل پرواز داریم میخواستم بدونم توی فرودگاه چطوری شما یا فرستاده شما رو میتونیم پیدا کنیم؟ خیلی ممنون.

زهره جان راننده یه نوشته دستشه که نوشته تهران تراول. خوده پوریا هم بهتون زنگ می زنه. البته زنگ می زنه به راننده و ایشون گوشی رو می ده به شما و پوریا کلن می گه کی چک این می شین و ... پس نگران نباشین. پوریا خودش می دونه مسافراش کی می رسن و حواسش هست. ما 6 صبح رسیدیم و پوریا بیدار بود و پیگیر مسافرهاش. پس ریلکس باشین.
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 15:13)sadra_sepehr نوشته:  آنكارا هتل خوب در حد شبي 60-50 دلار براي دو نفره بجز بيوك ارشان كه جزيره بهشت بهم 50 دلار قيمت داد چي هست و چه قيمتي؟

نقل قول:یه هتل پایین تر از ددمان هست که قیمتش دقیقا برای 2 نفر همین 50-60 دلار اسمشم فکر کنم اوزنهام باشه البته اسمش رو شک دارم اما اونجا قیمتش همینه

فکر کنم منظورتون اوزیلهان باشه ( این وب سایتش هست http://www.ozilhanotel.com.tr/homepage.html) . آخرهای خیابون آکای (Akay) نزدیک به بلوار آتاتورک.

تا سفارت حدود 10 دقیقه پیاده راه هست. من که حدود 5 سال پیش اونجا بودم و خیلی ازش راضی هستم . احتمالا این بار هم اونجا می رم. البته اصلا به دو ستاره بودنش نگاه نکنید و فکر نکنید مسافرخونه است!

خیلی تمیز و به نسبت قیمت خیلی هم شیکه. کارمندان بسیار مودبی داره و اتاقهاش هم به همه وسایل رفاهی مجهزه. گویا امسال اینترنت وایرلس هم گذاشته. این لینک امکانات اتاقهاش (http://www.ozilhanotel.com.tr/rooms.html)

همون 5 سال پیش کلی ایرانی های خوب اونجا دور هم جمع بودیم برای گرین کارت و مواردی هم از هتلهای دیگه از جمله ددمان به اونجا میومدن. چون یک لابی باصفا داره که پاتوق ایرانی های گرین کارتیه.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، امیر مهاجر ، ASALI
سلام. هتل rixos و hilton کسی رفته؟
1-توصیه می کنید؟
2-فاصله شون از سفارت و مطب دکتر چه قدره؟
3-امکانات کدوم بهتره؟
4-من برای جوجه ام (!) باید سوپ بپزم. اینها هیچ کدوم این امکان(Kichenette) را دارن؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 08:46)fanta نوشته:  سلام. هتل rixos و hilton کسی رفته؟
1-توصیه می کنید؟
3-امکانات کدوم بهتره؟
4-من برای جوجه ام (!) باید سوپ بپزم. اینها هیچ کدوم این امکان(Kichenette) را دارن؟

سلام
والا ركسوس و هيلتون كه آخر هتلن ديگه(هيلتون يه كمي البته). ولي دكتر كامراني كه رفته بود هيلتون هتلش رو عوض كرد و رفت ددمان! هيلتون اينترنت وايرلس نداره. اگه اينرنت باز حرفه اي هستين اينترنت وايرلس ضروريه و ددمان داره.
2- اگه هزينه براتون مساله اي نيست حتمن ركسوس برين چون آخرشه! صد متر اونورتر هم پرچم سفارت آمريكا رو مي بينين و تا مطب هم 7 يا 8 دقيقه راهه. ولي من جاي شما بودم مي رفتم ددمان و اين پول رو مي ذاشتم وگاس خرج مي كردم يا يه تور مي رفتم نيويورك.
3- راستي جوجه بردنش خيلي سخته ها! قرنطينه بايد بشه و هزار دردسر ديگهBig Grin شوخي كردم. فكر كنم آشپز هتل بتونه كمك تون بكنه. ولي مواد لازم رو به تركي حتمن سرچ كنين تا بتونين بگين چي مي خواين. خود هتل هم صبحانه دو نوع سوپ داره. اگه خيلي حساس هستين رو اين موضوع از پوريا هم مي تونين سوال كنين.
موفق باشين و مراقب جوجه باشين
تشکر کنندگان: honareirani ، fanta ، ساشا ، neli-basi ، ساسان ، Farshid22
(2010-04-05 ساعت 09:15)esmail نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 08:46)fanta نوشته:  سلام. هتل rixos و hilton کسی رفته؟
1-توصیه می کنید؟
3-امکانات کدوم بهتره؟

سلام
والا ركسوس و هيلتون كه آخر هتلن ديگه(هيلتون يه كمي البته). ولي دكتر كامراني كه رفته بود هيلتون هتلش رو عوض كرد و رفت ددمان! هيلتون اينترنت وايرلس نداره. اگه اينرنت باز حرفه اي هستين اينترنت وايرلس ضروريه و ددمان داره.
2- اگه هزينه براتون مساله اي نيست حتمن ركسوس برين چون آخرشه! صد متر اونورتر هم پرچم سفارت آمريكا رو مي بينين و تا مطب هم 7 يا 8 دقيقه راهه. ولي من جاي شما بودم مي رفتم ددمان و اين پول رو مي ذاشتم وگاس خرج مي كردم يا يه تور مي رفتم نيويورك.
3- راستي جوجه بردنش خيلي سخته ها! قرنطينه بايد بشه و هزار دردسر ديگهBig Grin شوخي كردم. فكر كنم آشپز هتل بتونه كمك تون بكنه. ولي مواد لازم رو به تركي حتمن سرچ كنين تا بتونين بگين چي مي خواين. خود هتل هم صبحانه دو نوع سوپ داره. اگه خيلي حساس هستين رو اين موضوع از پوريا هم مي تونين سوال كنين.
موفق باشين و مراقب جوجه باشين
hi pal,
i recommend Ramada, a 4 star hotel with free internet. it is in one of best locations;close to doctor(4-5 minutes walking). close to embassy (5 minutes walking) although you need to go to the Embassy just one time and the rest you shall enjoy your time.
hotel has a kind and respectful staff and a nice coffee teria close to Gloria Jeans & Star Bucks and shopping centers. in addition, if you want to go to shopping malls, i kindly recommend you to go to "Ankamall" that is a big mall in Ankara with all european brands and best Turkish ones.Should you need any further information or have query, please do not hesitate to contact me.
best regards,
Lottery
تشکر کنندگان: fanta ، اليزا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان