کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-03-03 ساعت 00:59)drkamrani1 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم: وقتی ما برای گرفتن ویزا میریم دقیقاً باید چیکار کنیم؟ پاسپورتها رو باید به کی تحویل بدیم؟ آیا سوالی یا کاری دیگه هم با ما دارن؟
سپاس

ببنین شما زمانی که میرین و مصاحبتون شروع میشه اگه همون موقع بخوان بهتون ویزا بدن که همون کسی که باهاتون مصاحبه میکنه پاسهاتون رو هم تحویل میگیره
ولی اگر خدایی نخواسته بهتون کلیر بخوره و برگردین و بعد که شمارتون مجددا اعلام شد خواستین با برگه ابی برین زمانی که میرین سفارت با برگه ابی و پاسپورت زمانی که شمارتون رو تابلو میوفته به هر باجه ای که که باید برید برگه ابی رو تحویل میدین و اون طرف ازتون پاسپورتتون رو هم میگیرهSmile
موفق باشید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: N.D ، R.F ، drkamrani1 ، usagreen ، meweadl ، Hossein81
(2010-03-02 ساعت 22:21)sh-b نوشته:  
(2010-03-02 ساعت 14:30)esmail نوشته:  سلام بچه ها
مي خواستم بدونم كه هتل ددمان safe box داره؟ بعد اين كه مطمئنه و مي شه پول و مدارك رو توش گذاشت؟
مرسي از همه

بله اسماییل عزیز داره و مطمئن هست چون ما اون 10 روزی که اونجا بودیم تماما مدارکمون و کل پولمون داخل هتل توی safe box بود و هیچ بلایی هم سرش نیومدSmileخیالت راحت راحت باشه
فقط اینکه زمان تحویل اتاق روز اول هتل ازتون 100$ بیانه میگیره و زمان تخلیه بهتون کامل پولتونرو بر میگردونه

سلام دوست عزیز....هتل ددمان هم توی اتاقش Safe Box داره که دیجیتال هستش و رمزشم خود مسافر انتخاب می‌کنه....هم در لابی پشت Reception داره که با ۲ تا کلید باز می‌شه که تا ۲ تا باهم نباشن باز نمی‌شه....که جفتشونم قابل اعتماد و مطمئن هستن
(2010-03-03 ساعت 00:59)drkamrani1 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم: وقتی ما برای گرفتن ویزا میریم دقیقاً باید چیکار کنیم؟ پاسپورتها رو باید به کی تحویل بدیم؟ آیا سوالی یا کاری دیگه هم با ما دارن؟
سپاس

شما جناب آقای دکتر ؛) پاسپورت رو میرین داخل تحویل پست میدین و پست ازتون نفری ۱۲ لیر ترک میگیره بابت هر پاسپورت و برمیگردین هتل و از اینترنت مرتب چک می‌کنید چون روزیکه سفارت پاسپورت رو تحویل پست بده اونوقت وارد سایت می‌کنن که پست تحویل گرفته و روز بعدش میاد به آدرس هتلی که هستید و نگران نباش دکتر جون از شما سوالی نمی‌کنن...باز شروع کردی به نگران شدن‌ها ....یادت نر حرف‌های که بهت تو لابی هتل زدم که نگران نباشی‌ ؛)
تشکر کنندگان: R.F ، laili ، ساسان ، usagreen ، sh-b ، farzad24 ، Farshid22
(2010-03-01 ساعت 18:53)Ziba نوشته:  bache ha man mıkham blıtam ro cancel konam va belıt baraye 1rooz dıge baraye bargasht be ıran begıram . kası mıtoone komakam kone va adrese havapeımaee ıran aır dar ankara ro be man bede
mamnoon mısham

ziba jan daftare iran air roberooye sefarate us ast.
Man ba modiresh ashna hastam va ta farda ankara hastam.
Agar komak khasi begoo.
Peyghame khosoosi bezar.
زیبا جان دفتر ایران ایر روبه روی سفارت یو اس است
من با مدیرش اشنا هستم و تا فردا انکارا هستم
اگر کمک خواستی بگو
پیغام خصوصی بذار
تشکر کنندگان: usagreen ، Ziba
شما جناب آقای دکتر ؛) پاسپورت رو میرین داخل تحویل پست میدین و پست ازتون نفری ۱۲ لیر ترک میگیره بابت هر پاسپورت و برمیگردین هتل و از اینترنت مرتب چک می‌کنید چون روزیکه سفارت پاسپورت رو تحویل پست بده اونوقت وارد سایت می‌کنن که پست تحویل گرفته و روز بعدش میاد به آدرس هتلی که هستید و نگران نباش دکتر جون از شما سوالی نمی‌کنن...باز شروع کردی به نگران شدن‌ها ....یادت نر حرف‌های که بهت تو لابی هتل زدم که نگران نباشی‌ ؛)
[/quote]
سلام پوریا جان واقعاً دستت درد نکنه خیلی به ما روحیه دادی. حتماً میام و دوباره میبینمت.
تشکر کنندگان: POURIA RAHVARI
(2010-03-03 ساعت 01:16)POURIA RAHVARI نوشته:  
(2010-03-02 ساعت 22:21)sh-b نوشته:  
(2010-03-02 ساعت 14:30)esmail نوشته:  سلام بچه ها
مي خواستم بدونم كه هتل ددمان safe box داره؟ بعد اين كه مطمئنه و مي شه پول و مدارك رو توش گذاشت؟
مرسي از همه

بله اسماییل عزیز داره و مطمئن هست چون ما اون 10 روزی که اونجا بودیم تماما مدارکمون و کل پولمون داخل هتل توی safe box بود و هیچ بلایی هم سرش نیومدSmileخیالت راحت راحت باشه
فقط اینکه زمان تحویل اتاق روز اول هتل ازتون 100$ بیانه میگیره و زمان تخلیه بهتون کامل پولتونرو بر میگردونه

سلام دوست عزیز....هتل ددمان هم توی اتاقش Safe Box داره که دیجیتال هستش و رمزشم خود مسافر انتخاب می‌کنه....هم در لابی پشت Reception داره که با ۲ تا کلید باز می‌شه که تا ۲ تا باهم نباشن باز نمی‌شه....که جفتشونم قابل اعتماد و مطمئن هستن
سپاس

مرسي شادي جان. ممنون پوريا
تشکر کنندگان: sh-b ، POURIA RAHVARI
من یکشنبه 16/12/88 با ایران ایر برای دریافت ویزا میرم ترکیه.
در صورت تمایل اگه کسی توی این پرواز هست، اعلام کنه.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، Hossein81 ، m.memari
دوستان عزيري كه اين روزها عازم تركيه هستند به دليل افزايش برابري دلار در برابر لير از به همراه بردن لير خودداري كنند و دلار به همراه ببرند. در اين صورت هر لير براي شما كمتر از 650 تومان تمام مي شود.
در ضمن از اينجا ريال به همراه نبريد مگر به مقدار كم براي هزينه هاي داخلي چون در آنجا به سختي و به قيمت خيلي پايين ريال را برمي دارند.
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، R.F ، ساسان ، Hossein81 ، drkamrani1 ، ساشا ، shahin82 ، soheilbadami ، usagreen ، m.memari ، neli-basi ، Farshid22
دوستان درود!
من میخوام برم ویزای خودم و همسرم رو بگیرم. چند تا سوال داشتم:
1. سفارت به همراه پاسپورت چه چیزای دیگه ای برای ما میفرسته؟ یه پاکت برای دو نفر؟ دو تا پاکت برای دونفر؟ یا چی؟...
2. آیا اگه من پاسپورت همسرم رو با خودم ببرم تو فرودگاه ایرادی نمیگیرن؟

3. آیا هتل هیلتون اینترنت رایگان تو لابی داره؟ مثل ددمان.

(پوریا جان با پدر هماهنگ کردم دارم میام هیلتون)
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-03-05 ساعت 11:11)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
1. سفارت به همراه پاسپورت چه چیزای دیگه ای برای ما میفرسته؟ یه پاکت برای دو نفر؟ دو تا پاکت برای دونفر؟ یا چی؟...

در خدمتیم دکتر جان....هیلتون اینترنتش پولیه...ولی‌ اگر چیزی بخوای چک کنی‌...میتونی از اتاق بیزینس سنتر ۵ دقیقه اینطورا مجانی‌ استفاده کنی‌ هرموقع لازم داشتی‌.

در ضمن هیلتون سالن ورزش و استخرشم خیلی‌ خوبه...اگر وسایل مورد نیاز خواستی‌ بیاری براش یادت نر.
تشکر کنندگان: drkamrani1
(2010-03-05 ساعت 11:11)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!

اولا" سفارت پاس ها ویک پاکت دربسته زرد رنگ میفرسته که نباید پاکت هارو اصلا" بازکنیدودرهنگام ورود آنهاراتحویل ماموراداره محاجرت امریکا بدهید.فقط این نکته خیلی مهم وضروری است که به هنگام دریافت مدارک خودتان راکنترل کنید ودراولین فرصت تمامی مشخصات خودتان را بخصوص شماره پاسپورت قیدشده درویزاراچک کنید تااشتباه واردنکرده باشند.
ثانیا" توفرودگاه به پاس همسرتان کاری ندارند.ونیازی به عنوان کردن آن ندارید.
ثالثا" هتل بسیارخوب وگرونی گرفتی.من که چنروزپیش آنکارابودم یک نفررو توسفارت دیدم که میگفت هتل هیلتون رو برای سینگل شبی 45دلارگرفته بود.البته باتور.چون الآن لوسیزن است.اینترنت وایرلس مجانی هم داره.
دوتاسؤال کردی یه صفحه جواب گرفتی!
تشکر کنندگان: drkamrani1
(2009-07-22 ساعت 21:04)msnazi نوشته:  سلام به همه ی برندگان لاتاری 2010
من باید برم آنکارا اگر قبول بشم برای مصاحبه.
می خواستم بدونم از راه زمینی برم بهتره یا هوایی؟
آیا لازمه که اونجا حتما پیش پزشک برم برای مراحل کار؟ واکسیناسیون؟

من خودم هم در شرایط شما هستم و باید 8 آوریل در آنکارا باشم. اینکه زمینی برید یا هوائی بستگی داره به فرصتی که دارید. تا اونجائی که من می دونم این سفر در حدود یک هفته اگر هوائی برید با احتساب معاینه پزشکی و مصاحبه و . . .طول خواهد کشید. برای واکسیناسیون قسمتی از اون در ایران توسط انیستیتو پاستور انجام میشه و ادامش در ترکیه که باید از طریق اینترنت از دکتر ترکیه وقت بگیرید.
تشکر کنندگان: R.F
سلام به همه دوستان عزيز.ما بايد نيمه دوم اوريل براي مصاحبه انكارا باشيم.تورمونو با اژانس جزيره بهشت ميگيريم.دوستاني كه هتل ددمان و هيلتون بودن لطف كنن نظراتشونو بگن و مارو در انتخاب هتل ياري كنن.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: R.F ، soheilbadami
(2010-03-06 ساعت 11:28)Arash52 نوشته:  
(2009-07-22 ساعت 21:04)msnazi نوشته:  سلام به همه ی برندگان لاتاری 2010
من باید برم آنکارا اگر قبول بشم برای مصاحبه.
می خواستم بدونم از راه زمینی برم بهتره یا هوایی؟
آیا لازمه که اونجا حتما پیش پزشک برم برای مراحل کار؟ واکسیناسیون؟

من خودم هم در شرایط شما هستم و باید 8 آوریل در آنکارا باشم. اینکه زمینی برید یا هوائی بستگی داره به فرصتی که دارید. تا اونجائی که من می دونم این سفر در حدود یک هفته اگر هوائی برید با احتساب معاینه پزشکی و مصاحبه و . . .طول خواهد کشید. برای واکسیناسیون قسمتی از اون در ایران توسط انیستیتو پاستور انجام میشه و ادامش در ترکیه که باید از طریق اینترنت از دکتر ترکیه وقت بگیرید.
مرسی از جوابتون ولی دوست عزیز سوال msnazi در صفحه اول این قسمت اومده و برای چند ماه پیش هست.

موفق باشید

(2010-03-06 ساعت 11:48)neli-basi نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز.ما بايد نيمه دوم اوريل براي مصاحبه انكارا باشيم.تورمونو با اژانس جزيره بهشت ميگيريم.دوستاني كه هتل ددمان و هيلتون بودن لطف كنن نظراتشونو بگن و مارو در انتخاب هتل ياري كنن.

neli-basi عزیز بچه ها یی که رفتن از جفتش تعریف کردن! معلوم نیست کدوم بهتره!
اما یه برتری که ددمان به هیلتون داره اینترنتشه!البته اگه اونقدر براتون اینترنت مهم باشه مثل من!
هنوزم در مورد هتل ها با اینکه خیلی از بچه ها رفتن و برگشتن اما یه چارت اساسی و دقیق و مقایسه ای از اطلاعات و امکانات هتل ها نداریم.
ایشالا بقیه بیان نظر بدن بلکه معلوم بشه چی به چیه!Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ساسان ، sh-b ، kavoshgarnet
سلام به همه دوستان
ببينم تو ددمان لپ تاپ رو مي شه تو اتاق گذاشت و رفت بيرون؟ يعني هتل مسئوليتش رو قبول مي كنه يا نه؟ يا تحويل رسپشن بديم بريم بيرون؟ آخه بعضي هتل ها مي گن ما مسئول اموال قيمتي شما نيستيم! تو سيف باكس هم كه جا نمي شه لپ تاپ بدبخت!
تشکر کنندگان: honareirani
اسماییل جان منم ددمان بودم
من همش لپتاپم داخل اتاق بود اصلا مشکلیم براش پیش نیومد من واقعا راضی بودم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: esmail ، R.F ، honareirani ، Hossein81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان