موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
2010-05-12 ساعت 09:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-18 ساعت 09:59 توسط ساشا.)
دوست من ، من اهل تبریزم.
بسته به میزان پولی که می خواهی خرج سفر کنی و شرایطت می تونی یکی از این راهها رو انتخاب کنی:
1.می تونی با اتوبوس مستقیم از تبریز بری ارزروم (فکر کنم حدود 30000 تومان باشه بلیطش) حدود 4 ساعت تا مرز و 4 ساعت هم بعد از مرز (البته معطلی مرز رو هم باید حساب کنی حدودا 1 ساعت اگه شانس بیاری و اتوبوس حامل زائرین سوریه قبل تو نباشه ! این مشکل در مرز بازرگان هست و در مرز سِرو(از سمت ارومیه) این مشکل نیست. تنها حسن مرز بازرگان امنیت بیشترشه که اونم اگه تو مستقیم با اتوبوس بری دیگه مشکلی نیست در ضمن راه آسفالت هر دو مسیر خیلی تعریفی نداره) و از اونجا با هواپیما بری آنکارا برای گرفتن بلیط هواپیما از اینجا می تونم کمکت کنم.(قیمت اونهم حدود 89,00 TRY هستش با KDV (مالیات بر ارزش افزوده) البته این قیمت در سایت ترکیش هستش)
2. میتونی با قطار تا مسیری بری ( من تا حالا با قطار نرفتم نمی دونم تا کجا میشه رفت) بعد خودتو برسونی به مرز بازرگان و از مرز به بعد سوار ماشینهای دُلموش بشی تا دوغوبایزید که حدودا 5 لیره کرایه اش میشه و بعد از اونجا سوار اتوبوسهای آنکارا بشی حدودا 30-35 لیره (اگه درست یادم مونده باشه) کرایه اش هست.
3. میتونی از تبریز بلیط هواپیما از تبریز به استانبول و از استانبول به آنکارا بگیری.
4. میتونی بری ارومیه از ارومیه سوار اتوبوسهای وان بشی مستقیم (20000 کرایه) بری وان (4.5 ساعت) از اونجا با هواپیما بری آنکارا
باز اگه از آژانس ها بپرسی بهتر راهنماییت می کنن دوست من
این ارسال ویرایش شد..............
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون
راستش نمی خوام خیلی خسته بشم. فقط هر جور حساب می کنم اگه با هواپیما بخوام برم خستگی اش حداقل نمیشه!
بخوام برم استانبول بعد آنکارا با معطلی وسطش باز 4 5 ساعتی تو راهم. اگه برم از تهران مستقیم برم آنکارا دیگه بدتر!
فکر کنم با توضیحات شما بهتر اینه که از راه دریا برم ارومیه بعد با اتوبوس برم وان. از اونجا هم آنکارا
اگه اشتباه فکر می کنم بگید.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-12 ساعت 09:30)ساشا نوشته: دوست من ، من اهل تبریزم.
بسته به میزان پولی که می خواهی خرج سفر کنی و شرایطت می تونی یکی از این راهها رو انتخاب کنی:
1.می تونی با اتوبوس مستقیم از تبریز بری ارزروم (فکر کنم حدود 30000 تومان باشه بلیطش) حدود 4 ساعت تا مرز و 4 ساعت هم بعد از مرز و از اونجا با هواپیما بری آنکارا برای گرفتن بلیط هواپیما از اینجا می تونم کمکت کنم.(قیمت اونهم حدود 89,00 TRY هستش با KDV (مالیات بر ارزش افزوده) البته این قیمت در سایت ترکیش هستش)
2. میتونی با قطار تا مسیری بری ( من تا حالا با قطار نرفتم نمی دونم تا کجا میشه رفت) بعد خودتو برسونی به مرز بازرگان و از مرز به بعد سوار ماشینهای دُلموش بشی تا دوغوبایزید که حدودا 5 لیره کرایه اش میشه و بعد از اونجا سوار اتوبوسهای آنکارا بشی حدودا 10000 تومان (اگه درست یادم مونده باشه) کرایه اش هست.
3. میتونی از تبریز بلیط هواپیما از تبریز به استانبول و از استانبول به آنکارا بگیری.
4. میتونی بری ارومیه از ارومیه سوار اتوبوسهای وان بشی مستقیم (20000 کرایه) بری وان (4.5 ساعت) از اونجا با هواپیما بری آنکارا
باز اگه از آژانس ها بپرسی بهتر راهنماییت می کنن دوست من
خبر جدید:
قراره پرواز مستقیم از تبریز به آنکارا رو به صورت هر ماه 14 پرواز رفت وبرگشت افتتاح کنند.
از 25 خرداد ماه قراره اقتتاح بشه.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز یکم پرس و جو کردم نتیجه رو شر می کنم:
1. اتوبوس از تهران حرکت می کنه و تبریز هم سوار می کنه برای آنکارا رویال 60 تومن معمولی 30 تومن. شنبه و سه شنبه دارن. راحت و بی درد سر
2. برم از ارومیه سوار وان بشم. چون تبریز وان من پیدا نکردم. پرواز هم از وان به آنکارا. سه تا پرواز هست معمولا ساعت های 12:30 و 4 و 5:30 که قیمتش هم در میاد حدودا 60 تومن.
3. پرواز تبریز- استامبول - آنکارا که وحشتناک بود. رفت و برگشت بدون هتل اینا نزدیک 400 تومن!! بابا باز تهران آژانس ها این هزینه رو با هتل 3 شبه می دن.
4. پرواز مستقیم از تهران به آنکارا هم که با قیمتهای جدید ایران ایر هم رفته بالا و حدود همون 330 تومن شده.
والا اتوبوس برم بهتره. الکی پول بدم واسه چی آخه؟!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-15 ساعت 14:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-15 ساعت 14:41 توسط farzad24.)
(2010-05-15 ساعت 10:14)sjjpo2002 نوشته: من امروز یکم پرس و جو کردم نتیجه رو شر می کنم:
1. اتوبوس از تهران حرکت می کنه و تبریز هم سوار می کنه برای آنکارا رویال 60 تومن معمولی 30 تومن. شنبه و سه شنبه دارن. راحت و بی درد سر
2. برم از ارومیه سوار وان بشم. چون تبریز وان من پیدا نکردم. پرواز هم از وان به آنکارا. سه تا پرواز هست معمولا ساعت های 12:30 و 4 و 5:30 که قیمتش هم در میاد حدودا 60 تومن.
3. پرواز تبریز- استامبول - آنکارا که وحشتناک بود. رفت و برگشت بدون هتل اینا نزدیک 400 تومن!! بابا باز تهران آژانس ها این هزینه رو با هتل 3 شبه می دن.
4. پرواز مستقیم از تهران به آنکارا هم که با قیمتهای جدید ایران ایر هم رفته بالا و حدود همون 330 تومن شده.
والا اتوبوس برم بهتره. الکی پول بدم واسه چی آخه؟!
دوست عزیز من هم از چند جا تحقیق کردم و قیمت گرفتم ، همین که با اتوبوس برید وان و از اونجا با پرواز داخلی برید آنکارا از همه بهتره . از ارومیه هم تا وان زیاد راه نیست .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
الان يه مشكلي پيش اومده. من به صورت اينترنتي از اونگان وقت گرفتم. در سايت اونگان به صورت پيش فرض، وقتي زمان مصاحبه رو وارد ميكني، روزهاي پيش از دو روز قبل از مصاحبه براي وقت دكتر فعال ميشه. من هم شنبه وقت گرفتم.
اما پرواز از تهران چهارشنبه و يكشنبه هست و من نميخوام 3 روز زودتر برم.
حالا اگه يكشنبه برم، به وقت دكتر (شنبه ) نميرسم. به نظرتون اگه دوشنبه برم بگم شنبه وقت داشتم، مشكلي پيش نمياد؟
راه ديگه هم اينه كه اگه مشكل پيش مياد با روشهاي ديگه خودم رو شنبه به آنكارا برسونم.
[/quote]
اصلا کسی به وقت اینترنتی شماتوجه نمیکنه عزیز خیالت راحت باشه هر وقت بری رفتی.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
يكشنبه مطب دكتر بازه؟
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه