کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوست من ، من اهل تبریزم.
بسته به میزان پولی که می خواهی خرج سفر کنی و شرایطت می تونی یکی از این راهها رو انتخاب کنی:

1.می تونی با اتوبوس مستقیم از تبریز بری ارزروم (فکر کنم حدود 30000 تومان باشه بلیطش) حدود 4 ساعت تا مرز و 4 ساعت هم بعد از مرز (البته معطلی مرز رو هم باید حساب کنی حدودا 1 ساعت اگه شانس بیاری و اتوبوس حامل زائرین سوریه قبل تو نباشه ! این مشکل در مرز بازرگان هست و در مرز سِرو(از سمت ارومیه) این مشکل نیست. تنها حسن مرز بازرگان امنیت بیشترشه که اونم اگه تو مستقیم با اتوبوس بری دیگه مشکلی نیست در ضمن راه آسفالت هر دو مسیر خیلی تعریفی نداره) و از اونجا با هواپیما بری آنکارا برای گرفتن بلیط هواپیما از اینجا می تونم کمکت کنم.(قیمت اونهم حدود 89,00 TRY هستش با KDV (مالیات بر ارزش افزوده) البته این قیمت در سایت ترکیش هستش)

2. میتونی با قطار تا مسیری بری ( من تا حالا با قطار نرفتم نمی دونم تا کجا میشه رفت) بعد خودتو برسونی به مرز بازرگان و از مرز به بعد سوار ماشینهای دُلموش بشی تا دوغوبایزید که حدودا 5 لیره کرایه اش میشه و بعد از اونجا سوار اتوبوسهای آنکارا بشی حدودا 30-35 لیره (اگه درست یادم مونده باشه) کرایه اش هست.

3. میتونی از تبریز بلیط هواپیما از تبریز به استانبول و از استانبول به آنکارا بگیری.
4. میتونی بری ارومیه از ارومیه سوار اتوبوسهای وان بشی مستقیم (20000 کرایه) بری وان (4.5 ساعت) از اونجا با هواپیما بری آنکارا

باز اگه از آژانس ها بپرسی بهتر راهنماییت می کنن دوست من

این ارسال ویرایش شد..............
خیلی ممنون

راستش نمی خوام خیلی خسته بشم. فقط هر جور حساب می کنم اگه با هواپیما بخوام برم خستگی اش حداقل نمیشه!
بخوام برم استانبول بعد آنکارا با معطلی وسطش باز 4 5 ساعتی تو راهم. اگه برم از تهران مستقیم برم آنکارا دیگه بدتر!
فکر کنم با توضیحات شما بهتر اینه که از راه دریا برم ارومیه بعد با اتوبوس برم وان. از اونجا هم آنکارا
اگه اشتباه فکر می کنم بگید.
تشکر کنندگان:
(2010-05-12 ساعت 09:30)ساشا نوشته:  دوست من ، من اهل تبریزم.
بسته به میزان پولی که می خواهی خرج سفر کنی و شرایطت می تونی یکی از این راهها رو انتخاب کنی:

1.می تونی با اتوبوس مستقیم از تبریز بری ارزروم (فکر کنم حدود 30000 تومان باشه بلیطش) حدود 4 ساعت تا مرز و 4 ساعت هم بعد از مرز و از اونجا با هواپیما بری آنکارا برای گرفتن بلیط هواپیما از اینجا می تونم کمکت کنم.(قیمت اونهم حدود 89,00 TRY هستش با KDV (مالیات بر ارزش افزوده) البته این قیمت در سایت ترکیش هستش)

2. میتونی با قطار تا مسیری بری ( من تا حالا با قطار نرفتم نمی دونم تا کجا میشه رفت) بعد خودتو برسونی به مرز بازرگان و از مرز به بعد سوار ماشینهای دُلموش بشی تا دوغوبایزید که حدودا 5 لیره کرایه اش میشه و بعد از اونجا سوار اتوبوسهای آنکارا بشی حدودا 10000 تومان (اگه درست یادم مونده باشه) کرایه اش هست.

3. میتونی از تبریز بلیط هواپیما از تبریز به استانبول و از استانبول به آنکارا بگیری.
4. میتونی بری ارومیه از ارومیه سوار اتوبوسهای وان بشی مستقیم (20000 کرایه) بری وان (4.5 ساعت) از اونجا با هواپیما بری آنکارا

باز اگه از آژانس ها بپرسی بهتر راهنماییت می کنن دوست من
خبر جدید:
قراره پرواز مستقیم از تبریز به آنکارا رو به صورت هر ماه 14 پرواز رفت وبرگشت افتتاح کنند.
از 25 خرداد ماه قراره اقتتاح بشه.Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: farzad24
اگر قصد خرید کردن در آنکارا دارید از این سایت می‌تونید آمار قیمت‌ها را هرچند حدودی بدست بیاورید:
http://www.Hepsiburada.com formerly infoshop.com.tr
تشکر کنندگان: ساسان ، Monica ، kianoush ، shahin82
(2010-05-13 ساعت 20:49)ساسان نوشته:  [quote
خبر جدید:
قراره پرواز مستقیم از تبریز به آنکارا رو به صورت هر ماه 14 پرواز رفت وبرگشت افتتاح کنند.
از 25 خرداد ماه قراره اقتتاح بشه.Big Grin

اگه بشه چی میشه ولی شانس ما رو ببین من 19 خرداد مصاحبه دارم Sad

حالا بنظرتون اگه بخوام از وان به آنکارا پرواز کنم این وسط هماهنگی ها رو چی جوری میشه انجام داد؟ اتوبوس به وان مگه همیشه هست؟!
امروز زنگ زدم پرسیدم گفت 390 تومن پرواز تبریز-استامبول- آنکارا
تهران- آنکارا 260 تومن
تشکر کنندگان: mary joon ، Eskandari
من امروز یکم پرس و جو کردم نتیجه رو شر می کنم:
1. اتوبوس از تهران حرکت می کنه و تبریز هم سوار می کنه برای آنکارا رویال 60 تومن معمولی 30 تومن. شنبه و سه شنبه دارن. راحت و بی درد سر
2. برم از ارومیه سوار وان بشم. چون تبریز وان من پیدا نکردم. پرواز هم از وان به آنکارا. سه تا پرواز هست معمولا ساعت های 12:30 و 4 و 5:30 که قیمتش هم در میاد حدودا 60 تومن.
3. پرواز تبریز- استامبول - آنکارا که وحشتناک بود. رفت و برگشت بدون هتل اینا نزدیک 400 تومن!! بابا باز تهران آژانس ها این هزینه رو با هتل 3 شبه می دن.
4. پرواز مستقیم از تهران به آنکارا هم که با قیمتهای جدید ایران ایر هم رفته بالا و حدود همون 330 تومن شده.

والا اتوبوس برم بهتره. الکی پول بدم واسه چی آخه؟!
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، farzad24 ، honareirani
اتوبوس رویال آنکارا شنبه ها راننده و صاحب ماشینش اش آقا خلیل هست که مرد خیلی خوبیه و از تبریز ما رو نفری 50 تومن برد آنکارا. یه شاگردم داره به نام آقا رضا که زیاد باهاش کل کل نکنید اعصاب نداره ها!!!TongueBig Grin
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Eskandari ، farzad24 ، sanaz2010 ، Farshid22
(2010-05-15 ساعت 10:14)sjjpo2002 نوشته:  من امروز یکم پرس و جو کردم نتیجه رو شر می کنم:
1. اتوبوس از تهران حرکت می کنه و تبریز هم سوار می کنه برای آنکارا رویال 60 تومن معمولی 30 تومن. شنبه و سه شنبه دارن. راحت و بی درد سر
2. برم از ارومیه سوار وان بشم. چون تبریز وان من پیدا نکردم. پرواز هم از وان به آنکارا. سه تا پرواز هست معمولا ساعت های 12:30 و 4 و 5:30 که قیمتش هم در میاد حدودا 60 تومن.
3. پرواز تبریز- استامبول - آنکارا که وحشتناک بود. رفت و برگشت بدون هتل اینا نزدیک 400 تومن!! بابا باز تهران آژانس ها این هزینه رو با هتل 3 شبه می دن.
4. پرواز مستقیم از تهران به آنکارا هم که با قیمتهای جدید ایران ایر هم رفته بالا و حدود همون 330 تومن شده.

والا اتوبوس برم بهتره. الکی پول بدم واسه چی آخه؟!

دوست عزیز من هم از چند جا تحقیق کردم و قیمت گرفتم ، همین که با اتوبوس برید وان و از اونجا با پرواز داخلی برید آنکارا از همه بهتره . از ارومیه هم تا وان زیاد راه نیست .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: Eskandari
(2010-05-05 ساعت 22:04)soheilbadami نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 12:07)pouya.pouya نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 00:17)soheilbadami نوشته:  
(2010-05-04 ساعت 20:24)alphabeta نوشته:  [quote='soheilbadami' pid='47318' dateline='1272986661']
[quote='alphabeta' pid='47305' dateline='1272980661']
دوستان مصاحبه من سه شنبه تعيين شده. به نظرتون با توجه به اينكه شنبه و يكشنبه اونجا تعطيله، براي آزمايش پزشكي بايد چند روز زودتر برم؟

آيا ميشه اين برنامه رو داشت:
يكشنبه : حركت از ايران
دوشنبه : دكتر
سه شنبه : مصاحبه

يه سوال ديگه اينكه هتل و بليط هواپيما رو چند روز قبل حركت بايد بگيرم؟

بله برنامه خوبیه البته بچه که ندارید
بلیط و هتل هم هر چه زودتر بهتر

نه. از زن و بچه خبري نيست. اما به نظرتون ميشه دوشنبه وقت دكتر گرفت و جواب رو هم گرفت؟ يه وقت دكتر نگه جواب رو فردا ميديم !!
اونجوري ديگه به سه شنبه نميرسه.

سلام، من هم دقیقا وضعیتم مشابه شماست...سه شنبه مصاحبه دارم!
دوستان به نظرتون برای اطمینان لازم هست از طریق پوریا بخوایم جواب آزمایشمون رو همون روز بده؟ یا اینکه دوشنبه آزمایش بدیم تا عصرش جواب حتما حاضره؟

الان يه مشكلي پيش اومده. من به صورت اينترنتي از اونگان وقت گرفتم. در سايت اونگان به صورت پيش فرض، وقتي زمان مصاحبه رو وارد ميكني، روزهاي پيش از دو روز قبل از مصاحبه براي وقت دكتر فعال ميشه. من هم شنبه وقت گرفتم.
اما پرواز از تهران چهارشنبه و يكشنبه هست و من نميخوام 3 روز زودتر برم.
حالا اگه يكشنبه برم، به وقت دكتر (شنبه ) نميرسم. به نظرتون اگه دوشنبه برم بگم شنبه وقت داشتم، مشكلي پيش نمياد؟
راه ديگه هم اينه كه اگه مشكل پيش مياد با روشهاي ديگه خودم رو شنبه به آنكارا برسونم.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان:
الان يه مشكلي پيش اومده. من به صورت اينترنتي از اونگان وقت گرفتم. در سايت اونگان به صورت پيش فرض، وقتي زمان مصاحبه رو وارد ميكني، روزهاي پيش از دو روز قبل از مصاحبه براي وقت دكتر فعال ميشه. من هم شنبه وقت گرفتم.
حالا اگه يكشنبه برم، به وقت دكتر (شنبه ) نميرسم. به نظرتون اگه دوشنبه برم بگم شنبه وقت داشتم، مشكلي پيش نمياد؟
راه ديگه هم اينه كه اگه مشكل پيش مياد با روشهاي ديگه خودم رو شنبه به آنكارا برسونم.
[/quote]
اصلا کسی به وقت اینترنتی شماتوجه نمیکنه عزیز خیالت راحت باشه هر وقت بری رفتی.
تشکر کنندگان: alphabeta ، mary joon
(2010-05-15 ساعت 16:07)drkamrani1 نوشته:  الان يه مشكلي پيش اومده. من به صورت اينترنتي از اونگان وقت گرفتم. در سايت اونگان به صورت پيش فرض، وقتي زمان مصاحبه رو وارد ميكني، روزهاي پيش از دو روز قبل از مصاحبه براي وقت دكتر فعال ميشه. من هم شنبه وقت گرفتم.
اصلا کسی به وقت اینترنتی شماتوجه نمیکنه عزیز خیالت راحت باشه هر وقت بری رفتی.
[/quote]

ممنون. پس همون يكشنبه صبح ميرم.

تشکر کنندگان:
يكشنبه مطب دكتر بازه؟
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: Filippo
(2010-05-15 ساعت 19:53)mary joon نوشته:  يكشنبه مطب دكتر بازه؟
طبق ساعت کاری که تو سایت سفارت زده باز نیست.
تشکر کنندگان: mohsen324
(2010-05-15 ساعت 20:05)atm849 نوشته:  
(2010-05-15 ساعت 19:53)mary joon نوشته:  يكشنبه مطب دكتر بازه؟
طبق ساعت کاری که تو سایت سفارت زده باز نیست.

نه. يكشنبه تعطيله. شنبه ها هم نيمه وقت هست. البته نيمه وقت تا 5 بعد ازظهر. چون روزهاي ديگه انگار تا 8 شب هست.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
همسفر روز يكشنبه به تركيه كي هست؟
ايران اير،هتل ددمان....
شماره کیس:2010AS00013000