کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
به به! به به! باز تو سر و كله ات پيدا شد؟ مأموريت به خوبي انجام شد؟

(2010-04-25 ساعت 15:08)sadra_sepehr نوشته:  با احترام به آقای شیرین بیگ ، به نظر من با توجه به آشنایی که با ایشون پیدا کردم اطلاعات مناسبی ندارند و باعث گمراه شدن دوستان می شند.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2010-04-25 ساعت 15:08)sadra_sepehr نوشته:  با احترام به آقای شیرین بیگ ، به نظر من با توجه به آشنایی که با ایشون پیدا کردم اطلاعات مناسبی ندارند و باعث گمراه شدن دوستان می شند.

دقیقا
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، m.memari ، R.F ، nader
(2010-04-25 ساعت 15:12)Ashkan78 نوشته:  به به! به به! باز تو سر و كله ات پيدا شد؟ مأموريت به خوبي انجام شد؟

آره اشکان جون ماموریت خوب بود ایشالا هر چی خدا بخواد میشهSmile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: m.memari ، Monica
(2009-08-16 ساعت 12:32)ALIREZA205 نوشته:  الان با هتل ددمان تماس گرفتم برای اکتبر برای اتاق سینگل برا دونفر قیمت داد 194 یورو بعد از کلی چونه زدن و قبون صدقه به شبی 151 یورو هم راضی شد .
هتل آنکارا پلازا هم که یه 4 ستاره خوبه 120 یورو قیمت داد اتاق سینگل برا دونفر .
هزینه های بالا فقط شامل اتاق و صبحانه هست Sad
هتل رامادا عالی است!
تشکر کنندگان:
(2010-04-25 ساعت 16:14)lottery نوشته:  
(2009-08-16 ساعت 12:32)ALIREZA205 نوشته:  الان با هتل ددمان تماس گرفتم برای اکتبر برای اتاق سینگل برا دونفر قیمت داد 194 یورو بعد از کلی چونه زدن و قبون صدقه به شبی 151 یورو هم راضی شد .
هتل آنکارا پلازا هم که یه 4 ستاره خوبه 120 یورو قیمت داد اتاق سینگل برا دونفر .
هزینه های بالا فقط شامل اتاق و صبحانه هست Sad
هتل رامادا عالی است!

دوست عزیز lotteryجان alireza205 الان نزدیک به 3 ماه اگه اشتباه نکنم امریکان این پست ایشون مال Aug هستشSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: jam_14051 ، seravin ، Ali Sepehr ، Jav3 ، Monica ، R.F ، mary joon ، honareirani ، sanaz2010 ، mina_s
سلام به تمام همقطاران خوش شانس،
همسفر هفته اول خرداد كيه؟؟؟
انشا.... سفر موفقيت آميزي داشته باشيم.....
:-))))))))))))))
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان: neli-basi ، m.memari ، honareirani ، fairwall ، mina_s ، mary joon ، Ali58
سلام دوستان
1 - در اين سفر چقدر بايد پول ببريم تركيه؟ ( به جز خريدهاي اضافي )
2 - چقدر از پول بايد دلار باشه و چقدر لير ؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: m.memari ، Jav3
(2010-05-02 ساعت 14:15)alphabeta نوشته:  سلام دوستان
1 - در اين سفر چقدر با خودمون بايد پول ببريم تركيه؟ ( به جز خريدهاي اضافي )

نفری 1000دلار برای سفارت و دکتر کنار بذار و برای غذا ( معمولی برای هروز بطور متوسط) نفری 10 تا 20 لیر , برای گردش هم بستگی به خودتون داره ما که فقط برای دیدن آتا ترک ماشین گرفتیم که اونم دو خانواده بودیم هر دفعه هم می شد 10 لیر . . .
شما بهتره پول دکتر و سفارت جدا نگهداری کنی و برای خرید و دیگر خرج ها می تونی از ایران لیر بگیری یا بری تو انکارا اونجا دلار رو به لیر تبدیل کنی که من دقیقا نمی دونم کدوم بصرفه تره ولی می دونم تو فرودگاه بهیچ وجه اینکارو نکن . . .
حتما یه همسفر پیدا کن تا هزینه مسیر های ماشین رو کمتر بشه.
با آرزوی سفری بیادموندنی همراه با ویزا . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Jav3 ، ساشا ، kianoush ، Eskandari ، alphabeta ، mina_s ، mary joon ، farzad24 ، honareirani ، sanaz2010
(2010-05-02 ساعت 14:15)alphabeta نوشته:  سلام دوستان
1 - در اين سفر چقدر بايد پول ببريم تركيه؟ ( به جز خريدهاي اضافي )

دوست عزیز فعلا وضع دلار خوبه و بهتره دلار ببرید
اگر حوالی تونالی هستید 2 تا doviz اونجا هست برای تبدیل پول
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s ، mary joon ، Eskandari
سلام بچه ها. پس به نطر شما همین جا دلار بگیریم بهتره؟ مثلا ما که دو نفریم 2000 دلار در ایران چنج کنیم. بقیه رو اونجا. آیا اونجا میشه پول ایرانی رو دلار یا لیر کرد؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-03 ساعت 09:42)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. پس به نطر شما همین جا دلار بگیریم بهتره؟ مثلا ما که دو نفریم 2000 دلار در ایران چنج کنیم. بقیه رو اونجا. آیا اونجا میشه پول ایرانی رو دلار یا لیر کرد؟

حتما دلار رو اینجا بگیرید فقط 2000 تا سفارت و دکتر تون میشه و برای خرید و گردش و غذا شما می تونید همین جا لیر بگیرید .
تبدیل تومان به لیر و دلار در انکارا اصلا مقرون بصرفه نیست. شما اگر با ایران ایر پرواز داشته باشید . شب میرسید که امکان چنج کردن نمی باشد پس حداقل 100 لیر داشته باشید بهتره . . .
دوستانی که الان انکارا هستند لطفا میزان تبدیل 100 دلار به لیر چقدر است ؟ تا ما اینجا ارزش دلار با ریال رو مقایسه کنیم . که مشخص میشه خرید لیر تو ایران بهتره یا انکارا دلار به لیر . . .

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: mina_s ، mary joon ، emadziaei ، R.F ، honareirani
(2010-05-03 ساعت 09:59)m.memari نوشته:  
(2010-05-03 ساعت 09:42)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. پس به نطر شما همین جا دلار بگیریم بهتره؟ مثلا ما که دو نفریم 2000 دلار در ایران چنج کنیم. بقیه رو اونجا. آیا اونجا میشه پول ایرانی رو دلار یا لیر کرد؟

حتما دلار رو اینجا بگیرید فقط 2000 تا سفارت و دکتر تون میشه و برای خرید و گردش و غذا شما می تونید همین جا لیر بگیرید .
تبدیل تومان به لیر و دلار در انکارا اصلا مقرون بصرفه نیست. شما اگر با ایران ایر پرواز داشته باشید . شب میرسید که امکان چنج کردن نمی باشد پس حداقل 100 لیر داشته باشید بهتره . . .
دوستانی که الان انکارا هستند لطفا میزان تبدیل 100 دلار به لیر چقدر است ؟ تا ما اینجا ارزش دلار با ریال رو مقایسه کنیم . که مشخص میشه خرید لیر تو ایران بهتره یا انکارا دلار به لیر . . .

اگه توی صرافی چنج کنید هر دلار با 47/1 و 48/1 لیر چنج میشه. doviz هم به معنی صرافی هست. توی هتل و فرودگاه چنج نکنید. فرودگاه 4/1 چنج میکرد. توی بلوار اتاتورک از هتل ریکسوس که به طرف میدان کیزیلای برید بعد از فروشگاه زارا و لیوایز یک پل هوایی هست که کنار پل یک doviz هست.
تشکر کنندگان: R.F ، m.memari ، mina_s ، honareirani
(2010-05-03 ساعت 11:19)زهره نوشته:  
(2010-05-03 ساعت 09:59)m.memari نوشته:  

اگه توی صرافی چنج کنید هر دلار با 47/1 و 48/1 لیر چنج میشه. doviz هم به معنی صرافی هست. توی هتل و فرودگاه چنج نکنید. فرودگاه 4/1 چنج میکرد. توی بلوار اتاتورک از هتل ریکسوس که به طرف میدان کیزیلای برید بعد از فروشگاه زارا و لیوایز یک پل هوایی هست که کنار پل یک doviz هست.
دوستان به حساب من با دلار 1016 تومن امروز هر لیر در انکارا در میاد 691تومن در صورتی که همین الان از چند تا صرافی قیمت گرفتم شد هر لیر 688 تومن پس با این شرایط فکر کنم تو ایران لیر بگیرید بهتره . . .
شما حساب کنید چقدر برای خرید و دیگر هزینه ها لازم دارید همین جا لیر بگیرید.

تشکر کنندگان: ساشا ، اليزا ، R.F ، farzad24 ، Jav3 ، mina_s ، honareirani ، soheilbadami ، Eskandari ، Farshid22
دوستان مصاحبه من سه شنبه تعيين شده. به نظرتون با توجه به اينكه شنبه و يكشنبه اونجا تعطيله، براي آزمايش پزشكي بايد چند روز زودتر برم؟

آيا ميشه اين برنامه رو داشت:
يكشنبه : حركت از ايران
دوشنبه : دكتر
سه شنبه : مصاحبه

يه سوال ديگه اينكه هتل و بليط هواپيما رو چند روز قبل حركت بايد بگيرم؟
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-05-04 ساعت 18:14)alphabeta نوشته:  دوستان مصاحبه من سه شنبه تعيين شده. به نظرتون با توجه به اينكه شنبه و يكشنبه اونجا تعطيله، براي آزمايش پزشكي بايد چند روز زودتر برم؟

آيا ميشه اين برنامه رو داشت:
يكشنبه : حركت از ايران
دوشنبه : دكتر
سه شنبه : مصاحبه

يه سوال ديگه اينكه هتل و بليط هواپيما رو چند روز قبل حركت بايد بگيرم؟

بله برنامه خوبیه البته بچه که ندارید
بلیط و هتل هم هر چه زودتر بهتر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: alphabeta ، m.memari ، pouya.pouya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان