کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همگی
راستش یک مشکل توی کارهای ما پیش اومده و از دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند
مصاحبه ما روز 3شنبه یعنی 6 july هستش و از اونجایی که پرواز به انکارا فقط روزهای یکشنبه - چهارشنبه - پنجشنبه صورت میگیره و مطب دکتر اونگان هم یکشنبه ها تعطیل هست و نمیشه روز قبل از مصاحبه وقت دکتر گرفت مجبوریم برای روز پنجشنبه بلیط 7شب بگیریم و چون ما میخواهیم از همونجا بریم امریکا 1 روز اضافی بعد از مصاحبه واسمون کافی نیست و چند روز نیاز داریم برای گرفتن ویزا و کارهای دیگمون .
1- بنابر این فکر کردم اگه بشه 1 روز مصاحبمون رو به عقب بندازیم و چهارشنبه کنیمش دیگه مشکلی نداریم و برای یکشنبه بلیط میگیریم و برای روز دوشنبه هم وقت دکتر میگیریم و به قدر کافی هم زمان برای کارهامون داریم
2- راه دومی که به فکرم رسید اینه که وقت دکتر نگیریم و روز یکشنبه بلیط بگیریم و دوشنبه بریم مطب دکتر برای معاینه و 3شنبه هم بریم برای مصاحبه ( البته نمیدونم دکتر اونگان بدون وقت معاینه میکنه و همون روز جواب معاینه مارو میده یا نه ؟؟؟!!!!)
شما کدوم یک از این راههارو به ما پیشنهاد میکنید ؟؟؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-05-23 ساعت 20:19)fatemehtm نوشته:  البته برای تماس ممکنه مجبور بشیم با آمریکا هم تماس بگیریم

فرقی نداره کارت بین الملل باید بگیرید. دکه ها دارن فقط بگید که بین الملل میخوام.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: fatemehtm
(2010-05-23 ساعت 22:23)ramin2010 نوشته:  سلام به همگی
راستش یک مشکل توی کارهای ما پیش اومده و از دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند
مصاحبه ما روز 3شنبه یعنی 6 july هستش و از اونجایی که پرواز به انکارا فقط روزهای یکشنبه - چهارشنبه - پنجشنبه صورت میگیره و مطب دکتر اونگان هم یکشنبه ها تعطیل هست و نمیشه روز قبل از مصاحبه وقت دکتر گرفت مجبوریم برای روز پنجشنبه بلیط 7شب بگیریم و چون ما میخواهیم از همونجا بریم امریکا 1 روز اضافی بعد از مصاحبه واسمون کافی نیست و چند روز نیاز داریم برای گرفتن ویزا و کارهای دیگمون .
1- بنابر این فکر کردم اگه بشه 1 روز مصاحبمون رو به عقب بندازیم و چهارشنبه کنیمش دیگه مشکلی نداریم و برای یکشنبه بلیط میگیریم و برای روز دوشنبه هم وقت دکتر میگیریم و به قدر کافی هم زمان برای کارهامون داریم
2- راه دومی که به فکرم رسید اینه که وقت دکتر نگیریم و روز یکشنبه بلیط بگیریم و دوشنبه بریم مطب دکتر برای معاینه و 3شنبه هم بریم برای مصاحبه ( البته نمیدونم دکتر اونگان بدون وقت معاینه میکنه و همون روز جواب معاینه مارو میده یا نه ؟؟؟!!!!)
با تشکر

رامین جان من خودم وقت قبلی گرفتم ولی وقتی رفتیم به تنها چیزی که توجه نکرد وقت قبلی بود پس از این لحاظ مشکل نداری اگر هم بدونه زمان کم داری زودتر جوابتو میده 1مورد من دیدم همون روز بازم بیشتر بپرس
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
تشکر کنندگان: ramin2010 ، balot
با تشکر

دوست عزیز مگر شما اطمینان داری که همون روز ویزا میگیری ؟
در ضمن میتونی جواب مدیکال رو بعد از مصاحبه و غیر از جمعه ببری
در اینصورت اگر هیچ نقص مدرک یا مرحله کلیر نداشته باشی مدیکال و
پاسپورتو با هم میدی و میری پست. به همین راحتی. چیزی که من فهمیدم
مدیکال زیاد معضلی براشون نبود. ولی جابجا کردن مصاحبه فکر کنم بسیار مشکل باشه و
شرایط اورزانسی میخواد.
موفق باشی
تشکر کنندگان: ramin2010 ، Shahoo52
راستش هر دوتاش به نظر من ریسکه اما اون اولی ریسکش بیشتره!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: hvm ، ramin2010
(2010-05-23 ساعت 20:19)fatemehtm نوشته:  البته برای تماس ممکنه مجبور بشیم با آمریکا هم تماس بگیریم
دوست عزیز حتماً کارت تلفن بگیر خیلی خوب و به صرفه است.
پیروز باشید!
تشکر کنندگان: fatemehtm
کارت تلفن بین الملل را از ترکیه بگیرم یا از اینجا هم میشه تهیه کرد؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 07:24)fatemehtm نوشته:  کارت تلفن بین الملل را از ترکیه بگیرم یا از اینجا هم میشه تهیه کرد؟

از ترکیه باید بگیرین، همه دکه ها دارن، کنار باجه های تلفن هم معمولا میفروشن Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: m.memari ، fatemehtm
با تشکر

ممنون از جواب های همگی
پس با این حساب من راه دوم رو انتخاب میکنم و برای یکشنبه بلیط میگیرم فقط دوستان کاملا مطمئن هستن که بدون گرفتن وقت قبلی از دکتر واسمون مشکلی پیش نمیاد ؟و ایا مثل من کسی بوده که بدون وقت رفته باشه و معاینه هم شده باشه ؟؟
درضمن یک راه بدون ریسک به ذهنم رسید و اینه که من برای گرفتن وقت از دکتر به جای گفتن روز واقعی مصاحبه یک روز عقب تر یعنی 7 july رو به دکتر میگم تا بهم برای دوشنبه وقت بده !!! ایا این کار شدنی هست ؟؟
ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدین
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 15:17)ramin2010 نوشته:  
با تشکر

ممنون از جواب های همگی
پس با این حساب من راه دوم رو انتخاب میکنم و برای یکشنبه بلیط میگیرم فقط دوستان کاملا مطمئن هستن که بدون گرفتن وقت قبلی از دکتر واسمون مشکلی پیش نمیاد ؟و ایا مثل من کسی بوده که بدون وقت رفته باشه و معاینه هم شده باشه ؟؟
درضمن یک راه بدون ریسک به ذهنم رسید و اینه که من برای گرفتن وقت از دکتر به جای گفتن روز واقعی مصاحبه یک روز عقب تر یعنی 7 july رو به دکتر میگم تا بهم برای دوشنبه وقت بده !!! ایا این کار شدنی هست ؟؟
ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدین
اون وقتی که از نو سایت میگیری مهم نیس ولی منشی برگه رویی نامه دوم
رو چک میکنه که تاریخ مصاحبت کی هست و نزدیک که باشه پذیرش ات میکنه
و هر چی هم نزدیکتر باشه یعنی وقت کمتری داشته باشی جوابت هم زودتر میده البته نه کمتر از 1 روز
جای نگرانی نیس برو همون کاری که گفتی انجام بده ایشالا جوره
من هم به سایت دکتر کلک مرغابی ! زدم تا وقت داد که اصلا لازم نبود.
مدیکال 1 نفر از ما که حاضر نبود گفت موقع گرفتن ویزا بیار !
تشکر کنندگان: ramin2010
(2010-05-22 ساعت 19:22)esi نوشته:  
(2010-05-22 ساعت 19:06)shr.jafari نوشته:  [quote='esi' pid='51466' dateline='1274535842']
سلام: دو تا سوال از دوستانی که ویزاشونو گرفتن دارم:
1- ایا کسی هست که با داشتن فوق لیسانس در رشته مهندسی فرم 9 سوالی معروف رو دریافت نکرده باشه و همونجا ویزاشو گرفته باشه!
2- کسانی که در همون روز مصاحبه ویزاشونو گرفتن میتونن در زیر ویزاشون نگاه کنن ببینن تاریخ کلیر شدن چقدر قبل از مصاحبشون بوده.
3- آیا کسی بوده ویزای توروستی آمریکا رو داشته و موقعه کلیر شدن سریعتر جوابش اومده.

من خودم پارسال از کانادا ویزای آمریکا رو گرفتم ولی کلیرنسم 2 روز طول کشید حالا نمیدونم جریان ویزای مهاجرتی چطوره.
ممنون

مرسی از جواب سریعتون
ولی یه قسمتیشو نفهمیدم که شما فرمو گرفتین ولی فردا روز مصاحبتون ویزاهم گرفتید؟ خوب پس اون فرم 9 سوالی برای چی بوده وقتی کلیرنست فردای روز مصاحبتون اومده؟

1- اینجا دو تا فوق لیسانس با من یک روز مصاحبه داشتن برگه 9 سوالی گرفتند. تا اونجا که خبر دارم اکثرا گرفتن
2- من ویزام امروز اومد. تاریخ دریافت کلیرنس فردای روز مصاحبه زده شده. (من روز مصاحبه ویزام تایید شد)
3نمی دونم. از بغلی بپرسیدWink

ما برگه 9سوالی نگرفتیم. عرض کردم دو نفری که همراه ما بودند و فوق لیسانس داشتند برگه 9سوالی رو دریافت کردند.
ضمنا تو ویزامون تاریخ دریافت کلیرنس رو فردای روز مصاحبه زده.
(2010-05-23 ساعت 16:43)fatemehtm نوشته:  دوستانی که ترکیه رفتند برای تماس تلفنی کدام مورد را توصیه می کنید:
1) بردن خط ایرانسل
2) خرید خط ترکسل
3) خرید کارت تلفن
با تشکر

ما ترکسل داشتیم. هر اس ام اس رو 0.6لیر حساب میکرد و برای مکالمه هم دقیقا نمیدونم قیمتش چطوریه. اما یکی از امکانات خوبش اینه که بعضی از فروشگاهها در صورت داشتن سیم کارت ترکسل بهتون 25% تخفیف میدن (ما هم از این تخفیف استفاده کردیم و لذت فراوان بردیم! Big Grin )
تشکر کنندگان: mohsen324 ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، fatemehtm ، Eskandari
(2010-05-23 ساعت 12:14)guluha نوشته:  
(2010-05-23 ساعت 00:50)balot نوشته:  سلام
ظاهرا قیمت بلیط ها خیلی بالا رفته ،جزیره بهشت برای 3 شب با ایران ایر با هتل رویال 710000 قیمت داد
نمیدونم قیمت رو واقعی میده،یا دارن از شرایط ما....
سلام
ما برای آخر همین هفته از جزیره بهشت ، رویال رو با ترکیش برای سه شب گرفتیم نفری 445000 تومان . (دو نفر هستیم) . این قیمتی که می گین رو برای کی گفتن؟
سلام
برای هفته آینده 9 خرداد آخرش با همین شرایط 675000تومان حساب کرد،خودم برای 12اپریل تا 19 اپریل یعنی هفت روز با ترکیش و هتل رویال 690000تومان همین جزیره بهشت حساب کرد
تشکر کنندگان: Shahoo52
من امروز رفتم و بلیط تبریز - استانبول و استانبول - آنکارا رو برای اواسط تیر ماه از ترکیش رزرو کردم رفت و برگشت شد هر نفر نا قابل 528000 تومانBig Grin
صاحب آژانس هم به من گفت خوب کاری کردی که از الان اومدی چون قراره گرونتر بشهRolleyes
هتل آنکارا رویال هم هر شب نفری 46 دلار قیمت داد به نظرتون قیمتش زیاد نیست ؟؟؟؟؟
انگاری به خاطر تابستون همه قیمت ها حداقل 25 درصد رفته بالاترShy
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Eskandari ، Shahoo52 ، balot ، farzad24 ، ساشا
(2010-05-24 ساعت 22:33)ساسان نوشته:  من امروز رفتم و بلیط تبریز - استانبول و استانبول - آنکارا رو برای اواسط تیر ماه از ترکیش رزرو کردم رفت و برگشت شد هر نفر نا قابل 528000 تومانBig Grin
صاحب آژانس هم به من گفت خوب کاری کردی که از الان اومدی چون قراره گرونتر بشهRolleyes
هتل آنکارا رویال هم هر شب نفری 46 دلار قیمت داد به نظرتون قیمتش زیاد نیست ؟؟؟؟؟
انگاری به خاطر تابستون همه قیمت ها حداقل 25 درصد رفته بالاترShy

سلام
هتل رویال رو خوب قیمت داده،ولی قیمت بلیط ها رو نمیدونم چرا اینطوری شده،آژانس ها که میگن لحظه ای نرخ ها تغییر میکنه
تشکر کنندگان: ساسان
دوستان من فردا (پنجشنبه صبح با ترکیش) دارم میرم انکارا برای گرفتن ویزا ( ایشالا قسمت شما ها هم بشه ) کسی کاری . پیغامی نداره . . .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: Ali58 ، Jav3 ، m.amjadi ، sanaz2010 ، ساشا ، ساسان ، kianoush ، Eskandari ، shahin82 ، Shahoo52 ، mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان