کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
هتل بیوک ۲۵ دلار؟ مطمئن هستید؟
من چطور می‌تونم رزرو کنم؟
من هتل ۲ ستاره دیدم ۵۰ لیر (35دلار).
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Shahoo52 ، honareirani
(2010-05-27 ساعت 12:07)msnazi نوشته:  هتل بیوک ۲۵ دلار؟ مطمئن هستید؟
من چطور می‌تونم رزرو کنم؟
من هتل ۲ ستاره دیدم ۵۰ لیر (35دلار).

سلام. ما حدودا یک ماه پیش هتل بیوک آرشان بودیم. قیمت اتاق برای یک نفر شبی 35$ و برای دو نفر 60$. تلفن های هتل رو بهتون میدم خودتون میتونید زنگ بزنید اتاق رزرو کنید. متصدی های هتل فارسی بلدن صحبت کنن. به ما گفتن 2-3 روز قبل از آمدن زنگ بزنید رزرو کنید.
7-4176045 و 4171194
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mohsen324 ، majid_229997 ، Shahoo52 ، kianoush ، mary joon ، honareirani ، Jav3
سلام.
من یک سوال دارم، کسی تازگیها با اتوبوس رفته آنکارا؟ از لحاظ امنیتی چطوره؟ از کدوم ترمینال باید بلیط تهیه کرد؟ چون ما ساکن تهران نیستیم و به چند تا مسافربری در ترمینال آرژانتین که زنگ زدم جواب درست بهم ندادند. یادمه یکی از بچه ها گفته بود اتوبوسهای 26 صندلی برای آنکارا هست ولی من پیدا نکردم. لطفا اگه کسی اطلاعات و شماره تماسی از مسافربری ها داره،بگه. پروازهای ترکیه داره همینجور نرخاشون بالا میره. ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-05-27 ساعت 18:23)زهره نوشته:  سلام.
من یک سوال دارم، کسی تازگیها با اتوبوس رفته آنکارا؟ از لحاظ امنیتی چطوره؟ از کدوم ترمینال باید بلیط تهیه کرد؟ چون ما ساکن تهران نیستیم و به چند تا مسافربری در ترمینال آرژانتین که زنگ زدم جواب درست بهم ندادند. یادمه یکی از بچه ها گفته بود اتوبوسهای 26 صندلی برای آنکارا هست ولی من پیدا نکردم. لطفا اگه کسی اطلاعات و شماره تماسی از مسافربری ها داره،بگه. پروازهای ترکیه داره همینجور نرخاشون بالا میره. ممنون

من بلیط اتوبوس گرفتم
شنبه و سه شنبه ساعت 13 از تهران حرکت می کنه
۲۴صندلی VIP
۶۰۰۰۰ تومان
از آنکارا هم همین قیمت برگشت داره.
تو سایت www.royall.ir می‌تونید اینترنتی بخرید. من این کار رو کردم. می‌تونید صندلی انتخاب کنید. جای صندلی هم شماره ۱۳ بهترینه. کلا ردیف تکی بهتره.
تو مرز شنیدم تا ۵ ساعت وقت طلف می‌شه. فکر کنم فردا صبح به آنکارا برسید.
موفق باشید
تشکر کنندگان: زهره ، Shahoo52 ، kianoush ، Ali Sepehr ، sam_hash ، balot ، honareirani ، Jav3
نمیدونم چرا جزیره بهشت اینقدر با ما گرون حساب کرد،3شب با ایران ایر و هتل رویال 675000تومان برای یکشنبه،کسی جدیدا نرخ گرفته
تشکر کنندگان:
سلام به همگي دوستان

مدت زماني كه با قطار بريم تا انكارا چقدر هست البته از مشهد

موفقيت همه را آرزومندم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان:
(2010-05-28 ساعت 02:00)Farshid22 نوشته:  سلام به همگي دوستان

موفقيت همه را آرزومندم

از مشهد بايد بيايد تهران و از تهران بليط آنكارا بگيريد. حدود 3 روز تو راهه ( با توقفها و تغيير قطار و مسير روي درياچه در تركيه )
فكر كنم پنجشنبه ها ساعت 9 شب از تهران را ميفته، صبح يكشنبه به آنكارا و يكشنبه شب به استانبول ميرسه.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: پرستو

موفقيت همه را آرزومندم

قطار تهران- استانبول :
اين قطار عصر روز پنجشنبه تهران را به مقصد استانبول ترك كرده و پس از حدود 70 ساعت سير، روز يكشنبه وارد استانبول مي‌شود . اين قطار پس از عبور از ايستگاه‌هاي زنجان، تبريز و سلماس ( فقط در زنجان ، تبريز و سلماس سوار و پياده شدن مسافر انجام مي‌گيرد) به مرز مي‌رسد. در ايستگاه تبريز تشريفات گمركي و در ايستگاه سلماس كنترل نهايي و ممهور شدن گذرنامه‌ها انجام مي‌شود . سپس قطار در ادامه مسير، با عبور از ايستگاه مرزي رازي در ايستگاه مرزي كاپيكوي درتركيه براي بررسي گذرنامه‌ها و گمرگ توسط مأموران اين كشور متوقف مي‌شود. ايستگاه‌هاي بعدي، وان و اسكله وان هستند. دراسكله وان مسافران سوار كشتي شده و پس از پنج ساعت مسافرت با كشتي بر روي درياچه وان به اسكله تاتوان رسيده و به سفر خود با قطار درجه يك كوپه‌اي (تخت‌دار) تركيه ادامه مي‌دهند. قطار پس از عبور از ايستگاه‌هاي آلازيق، مالاتيا، سيواس، كايسري، آنكارا و اسكي شهير به استانبول مي‌رسد.
تشکر کنندگان: shahin82 ، mary joon ، پرستو ، زهره ، honareirani ، Farshid22
(2010-05-28 ساعت 02:49)atm849 نوشته:  

موفقيت همه را آرزومندم

قطار تهران- استانبول :
اين قطار عصر روز پنجشنبه تهران را به مقصد استانبول ترك كرده و پس از حدود 70 ساعت سير، روز يكشنبه وارد استانبول مي‌شود . اين قطار پس از عبور از ايستگاه‌هاي زنجان، تبريز و سلماس ( فقط در زنجان ، تبريز و سلماس سوار و پياده شدن مسافر انجام مي‌گيرد) به مرز مي‌رسد. در ايستگاه تبريز تشريفات گمركي و در ايستگاه سلماس كنترل نهايي و ممهور شدن گذرنامه‌ها انجام مي‌شود . سپس قطار در ادامه مسير، با عبور از ايستگاه مرزي رازي در ايستگاه مرزي كاپيكوي درتركيه براي بررسي گذرنامه‌ها و گمرگ توسط مأموران اين كشور متوقف مي‌شود. ايستگاه‌هاي بعدي، وان و اسكله وان هستند. دراسكله وان مسافران سوار كشتي شده و پس از پنج ساعت مسافرت با كشتي بر روي درياچه وان به اسكله تاتوان رسيده و به سفر خود با قطار درجه يك كوپه‌اي (تخت‌دار) تركيه ادامه مي‌دهند. قطار پس از عبور از ايستگاه‌هاي آلازيق، مالاتيا، سيواس، كايسري، آنكارا و اسكي شهير به استانبول مي‌رسد.

ساعت 9:30 شب حركت از تهران بعد از عبور از درياچه وان با كشتي ساعت 5:05 شنبه, بقيه مسير با قطار تركيه البته چون قراره آنكارا بريم بايد بگم كه 60 ساعت تو راه هستيم و ساعت 8:30 روز يكشنبه به آنكارا مي رسه.
قيمت بليطش هم 68900 تومن + 8000 تومن غذاي گرم
براي اطلاعات بيشتر مي تونيد با 139 تماس بگيريد.
رزرو بليط هم روزهاي زوج , چهارشنبه و شنبه هارو مطمئنم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: پرستو ، Shahoo52 ، atm849 ، زهره ، honareirani ، Jav3 ، amirhessam
(2010-05-28 ساعت 10:06)mary joon نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 02:49)atm849 نوشته:  

موفقيت همه را آرزومندم

قطار تهران- استانبول :

ساعت 9:30 شب حركت از تهران بعد از عبور از درياچه وان با كشتي ساعت 5:05 شنبه, بقيه مسير با قطار تركيه البته چون قراره آنكارا بريم بايد بگم كه 60 ساعت تو راه هستيم و ساعت 8:30 روز يكشنبه به آنكارا مي رسه.
قيمت بليطش هم 68900 تومن + 8000 تومن غذاي گرم
براي اطلاعات بيشتر مي تونيد با 139 تماس بگيريد.
رزرو بليط هم روزهاي زوج , چهارشنبه و شنبه هارو مطمئنم

اين پول هم ماله قطاره هم كشتي؟ و هم اون قطار تو تركيه؟
يا هر كدوم و جدا بايد پرداخت كنيم؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: honareirani
این پول کل هزینه سفر هستش قطار ها + کشتی.
بچه ها یه سوال!
این هزینه غذا 8000 تومن برای یک وعده هستش یا اینکه چندین وعده؟
تشکر کنندگان:
(2010-05-28 ساعت 18:29)honareirani نوشته:  این پول کل هزینه سفر هستش قطار ها + کشتی.
بچه ها یه سوال!

براي چند وعده كه گفتن بيشترش جوجه كباب
فقط نمي دونم تو اين 3 روز حمام و چيكار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!Sad

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، honareirani
(2010-05-28 ساعت 23:10)mary joon نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 18:29)honareirani نوشته:  این پول کل هزینه سفر هستش قطار ها + کشتی.
بچه ها یه سوال!

کوپه ها چند نفره ست؟ کوپه دربست چنده؟ ممنون از راهنمایی شما
تشکر کنندگان: mary joon
(2010-05-29 ساعت 00:28)Shahoo52 نوشته:  
بچه ها یه سوال!

کوپه ها چند نفره ست؟ کوپه دربست چنده؟ ممنون از راهنمایی شما

كوپه ها 4 نفره هست چون ما خودمون 4 نفر هستيم نميدونم كوپه در بست چنده. اگر به 139 زنگ بزنيد هر اطلاعاتي كه بخواهيد ميتونيد بپرسيد
يا 2 هفته صبر كنيد من برم براتون كامل توضيح بدم Big Grin

تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Farshid22 ، amirhessam
بچه ها یه سوال!

تحمل کنید! دارید پولی رو تحصیل(پس انداز) می کنید پس هزینه اش رو هم بپردازید.
تشکر کنندگان: mary joon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان