کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2010-07-17 ساعت 12:38)Eskandari نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 12:07)apoornaki نوشته:  سلام
من میخوام با قطار برم وان ترکیه و بعد از اونجا با ترکیش برم آنکارا، حساب هم کردم نفری رفت و برگشتش در میاد 175000 تومن (تهران-تبریز-وان با قطار و وان-آنکارا با هواپیما و برعکس)...
از دوستان اگر کسی تجربه سفر به این شکل را داره تقاضای راهنمایی دارم و کلا نظرات عزیزان در این خصوص هم برام بسیار مهمه!!

با هواپیما از وان تا آنکارا رو موافقم. خیلی راحته. اما از تهران تا وان با قطار فکر کنم راحت نباشه. اتوبوس از نظر من خیلی راحت تره.
قطار از تهران تا تبریز حداقل 13 ساعت طول می کشه. در حالیکه اتوبوس حدود 7 ساعت تا تبریز راه داره. تا ارومیه رو از تبریز 2 ساعته میشه رفت (از روی دریاچه) و از ارومیه تا وان هم با معطلی مرزش حداکثر 8 ساعت. ولی با قطار تا وان مطمئنم خیلی بیشتر از اینها طول میکشه، چون دریاچه رو باید دور بزنه و ....
این نظر من بود. من با اتوبوس رفتم و راضی بودم.
سلام
1.میشه بفرمائید شما خودتون دقیقا چه جوری رفتید و برگشتید؟
2.قطار تبریز-وان 10.5 شب از تبریز راه میافته و 6.5 صبح به وقت محلی میرسه وان (طبق جدول راه آهن)
3.اگه من جمعه صبح وقت دکتر بگیرم تا دوشنبه غروب جواب دکترو میتونم بگیرم تا سه شنبه صبح ببرم سفارت؟؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:
من میخوام با قطار برم وان ترکیه و بعد از اونجا با ترکیش برم آنکارا، حساب هم کردم نفری رفت و برگشتش در میاد 175000 تومن (تهران-تبریز-وان با قطار و وان-آنکارا با هواپیما و برعکس)...
از دوستان اگر کسی تجربه سفر به این شکل را داره تقاضای راهنمایی دارم و کلا نظرات عزیزان در این خصوص هم برام بسیار مهمه!!

من جولای مصاحبه داشتم و با قطار رفتم و برگشتم راستش رو بخواهید قطار خیلی خسته کننده و اعصاب خرد کن بود موقع رفت 2 ساعت در تبریز برای گمرک و 4 ساعت در مرز رازی برای چک کردن پاسپورت در ایران و 3 ساعت در مرز کاپیکوی و 3 ساعت در یک ایستگاه دیگر معطلمون کردند . موقع برگشت هم 11 ساعت تاخیر داشتیم و مسئولین قطار هم بجای پاسگویی می گفتند به ما ربطی ندارد .
ولی در کل قطار در قسمت ایران اگر در قسمت بار چیزی همراه نداشته باشید قابل تحمل است چون هم غذا دارد هم راحتتر از اتوبوس است ولی کل مسیر با قطار 3 روز طول میکشد و خیلی خسته کننده است .(تاکید می کنم در قسمت بار چیزی نداشته باشید چون برخورد مسئولین گمرک تبریز بسیار بد و زننده است دلیل آن هم خانوادهائی هستند از اقلیتهای مذهبی که با قطار برای پناهندگی به ترکیه مهاجرت می کنند و اسباب منزل خود را با قطار منتقل می کنند ). راستی یک سوال هم داشتم که این بلیط قطار بعد هوپیما را شما از کجا تهیه کردید ؟ چون از لحاظ قیمت به نظر مناسب میرسد .
تشکر کنندگان: azin ، farzad24
(2010-07-17 ساعت 13:47)hassan2 نوشته:  

من جولای مصاحبه داشتم و با قطار رفتم و برگشتم راستش رو بخواهید قطار خیلی خسته کننده و اعصاب خرد کن بود موقع رفت 2 ساعت در تبریز برای گمرک و 4 ساعت در مرز رازی برای چک کردن پاسپورت در ایران و 3 ساعت در مرز کاپیکوی و 3 ساعت در یک ایستگاه دیگر معطلمون کردند . موقع برگشت هم 11 ساعت تاخیر داشتیم و مسئولین قطار هم بجای پاسگویی می گفتند به ما ربطی ندارد .
ولی در کل قطار در قسمت ایران اگر در قسمت بار چیزی همراه نداشته باشید قابل تحمل است چون هم غذا دارد هم راحتتر از اتوبوس است ولی کل مسیر با قطار 3 روز طول میکشد و خیلی خسته کننده است .(تاکید می کنم در قسمت بار چیزی نداشته باشید چون برخورد مسئولین گمرک تبریز بسیار بد و زننده است دلیل آن هم خانوادهائی هستند از اقلیتهای مذهبی که با قطار برای پناهندگی به ترکیه مهاجرت می کنند و اسباب منزل خود را با قطار منتقل می کنند ). راستی یک سوال هم داشتم که این بلیط قطار بعد هوپیما را شما از کجا تهیه کردید ؟ چون از لحاظ قیمت به نظر مناسب میرسد .
مرسی از راهنمائیتون
قطارو از همین آژانسهای تهران، هواپیما هم از سایت ترکیش رزرو میکنی بعد با reservation code میری دفتر ترکیش (روبروی پارک ملت،برج سایه) پول را پرداخت میکنی و بلیطت رو تحویل میگیری.
البته من هنوز اقدام نکردم ولی روالش اینه. سایت ترکیش هم http://www.thy.com
راستی من همونطور که گفتم فقط تا آنکارا رو میخوام با قطار برم.
(2010-07-17 ساعت 13:47)hassan2 نوشته:  

مرسی از راهنمائیتون
قطارو از همین آژانسهای تهران، هواپیما هم از سایت ترکیش رزرو میکنی بعد با reservation code میری دفتر ترکیش (روبروی پارک ملت،برج سایه) پول را پرداخت میکنی و بلیطت رو تحویل میگیری.
البته من هنوز اقدام نکردم ولی روالش اینه. سایت ترکیش هم http://www.thy.com
راستی من همونطور که گفتم فقط تا وان رو میخوام با قطار برم.
تشکر کنندگان: hassan2
(2010-07-16 ساعت 18:13)alphabeta نوشته:  
(2010-07-16 ساعت 16:39)fatemehtm نوشته:  سلام
از دوستان کسی از آنکارا رفته به استانبول
اگه از آنکارا بخوایم بریم استانبول چطوری بریم بهتره با اتوبوس یا هواپیما؟
کدوم هتل رو پیشنهاد میدین؟

من با هواپيما رفتم. خيلي راحت بود.
در استانبول بيشتر هتل‌ها در ميدان تكسيم هستن، از مسافرخونه تا هتل مرمره.
مثلا قيمت يه هتل خيلي بد شبي50 دلاره. 200 متر اونورتر يه هتل هست كه از شبي 300 يورو شروع ميشه و تا شبي 1500 يورو هم داره.
ميدان تكسيم منطقه اي شلوغ و قديمي و نا زيبا محسوب ميشه، اما از نظر دسترسي خيلي خوبه. مثل ميدون انقلاب.
ايستگاه متروي تكسيم تقريبا به بيشتر مسيرهاي اصلي مترو داره و اتوبوس و تاكسي هم اونجا زياده.
يه هتل 4 ستاره متوسط قابل تحمل رو ميشه شبي 90 تا 120 دلار (دو نفره) گرفت.
استانبول از آنكارا خيلي بزرگتر و شلوغتره، بنابراين تنوع آدما و تضاد طبقاتي و تضاد محيط‌هاي شهري هم بيشتره.
سلام
من 2 سال پیش از آنکارا با قطار رفتم استانبول بلیطش هم 15 لیر بود 7.5 ساعت هم طول مسیر بود 14:30 سوار شدیم 22:00 رسیدیم استانبول
تشکر کنندگان:
من یکبار 6 سال پیش ویکبار 3 سال پیش رفتم.
در خیابان اکسارای و لاللی هتلهی زیادی هست و می تونید از تهران ازانسها براتون رزرو کنن از شبی 15 تا 30 دلار برای 3 ستاره که قیمت هتلهاش به نسبت از انکارا ارزونتره
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، azin ، m.memari ، sanaz2010
کسی لینکی از کلمه های کاربردی ترکی ترکیه ای داره؟ تو نت هرچی هست ترکی اذربایجانیه!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان:
(2010-07-17 ساعت 13:11)apoornaki نوشته:  

با هواپیما از وان تا آنکارا رو موافقم. خیلی راحته. اما از تهران تا وان با قطار فکر کنم راحت نباشه. اتوبوس از نظر من خیلی راحت تره.
قطار از تهران تا تبریز حداقل 13 ساعت طول می کشه. در حالیکه اتوبوس حدود 7 ساعت تا تبریز راه داره. تا ارومیه رو از تبریز 2 ساعته میشه رفت (از روی دریاچه) و از ارومیه تا وان هم با معطلی مرزش حداکثر 8 ساعت. ولی با قطار تا وان مطمئنم خیلی بیشتر از اینها طول میکشه، چون دریاچه رو باید دور بزنه و ....
سلام
2.قطار تبریز-وان 10.5 شب از تبریز راه میافته و 6.5 صبح به وقت محلی میرسه وان (طبق جدول راه آهن)
3.اگه من جمعه صبح وقت دکتر بگیرم تا دوشنبه غروب جواب دکترو میتونم بگیرم تا سه شنبه صبح ببرم سفارت؟؟

من با اتوبوس رفتم ارومیه. صبح ارومیه بودم. 7.5 صبح هم سوار اتوبوس وان شدم و حدود 3 وان بودیم و مستقیم رفتیم فرودگاه واسه پرواز ساعت 4 (به وقت اونجا). ساعت 5.5 هم آنکارا بودیم.
من با قطار تا تبریز رو میدونم که خیلی طولانیتره. از تبریز به وان رو راستش رو بخواید نرفتم ولی نظر شخصیم در مورد قطار اینه که معطلی معمولا زیاد دارن و اعصاب خردکن هم هستن. اگه اینی که نوشتن اجراش کنن خوب به نظر بد نمیاد(از تبریز تا وان).
اما در مورد وقت دکتر هم خوبه. من هم مصاحبه م سه شنبه بود و وقت رو شنبه گرفتم و دوشنبه جواب رو. اما اخیرا مثل اینکه وقت روز شنبه مشکل میشه گرفت. پس خیالتون راحت باشه چون توی یک روز کاری جواب پزشکیتون آماده س.
موفق باشید
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: apoornaki ، azin
(2010-07-18 ساعت 08:41)Eskandari نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 13:11)apoornaki نوشته:  

سلام

من با اتوبوس رفتم ارومیه. صبح ارومیه بودم. 7.5 صبح هم سوار اتوبوس وان شدم و حدود 3 وان بودیم و مستقیم رفتیم فرودگاه واسه پرواز ساعت 4 (به وقت اونجا). ساعت 5.5 هم آنکارا بودیم.
من با قطار تا تبریز رو میدونم که خیلی طولانیتره. از تبریز به وان رو راستش رو بخواید نرفتم ولی نظر شخصیم در مورد قطار اینه که معطلی معمولا زیاد دارن و اعصاب خردکن هم هستن. اگه اینی که نوشتن اجراش کنن خوب به نظر بد نمیاد(از تبریز تا وان).
اما در مورد وقت دکتر هم خوبه. من هم مصاحبه م سه شنبه بود و وقت رو شنبه گرفتم و دوشنبه جواب رو. اما اخیرا مثل اینکه وقت روز شنبه مشکل میشه گرفت. پس خیالتون راحت باشه چون توی یک روز کاری جواب پزشکیتون آماده س.
موفق باشید

من با قطار تبریز-وان رفته بودم . اصلاً توصیه نمی کنم که با قطار برین . نهایت اعصاب خرد کنیه . ساعت 1 نصف شب توی سلماس نگه می داره تا مسافر ها مهر خروج به پاسپورتشون بزنن که حدوداً 3 ساعت طول میکشه تا همه مسافرها مهرشونو بزنن و در این مدت هم در های قطار رو می بندن و همه بیرون توی ایستگاه منتظر می مونن . بعداز یک ساعت حرکت وقتی مرز رازی رو رد میشه و به Kapikoy میرسه باز عیناً همه رو پیاده می کنن تا مهر ورود بزنن ، که حدود 3 ساعت هم اون طول میکشه . تازه بعد از اون قسمت باری قطار رو خالی می کنن تا وسایل توسط ماموران کمرگ ترکیه چک بشه که چند ساعتی هم اون طول میکشه .

من توی ایستگاه Kapikoy وقتی مهر ورود به ترکیه رو زدیم ، دیگه حوصله ام سر رفت و سوار ون شدم و رفتم رسیدم وان .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: apoornaki ، Eskandari
سلام
پس من بی خیال قطار شدم. میونید فاصله مرز ارومیه یا بازرگان تا وان چقدره؟
اصلا مسافرت زمینی (با اتوبوس) تا وان و بعد با هواپیما تا آنکارا رو توصیه میکنید؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 10:14)apoornaki نوشته:  سلام
اصلا مسافرت زمینی (با اتوبوس) تا وان و بعد با هواپیما تا آنکارا رو توصیه میکنید؟؟

موقع برگشت که زمینی از طرف بازرگان برمی گشتم ، حدوداً 3 ساعت از وان تا مرز بازرگان طول کشید .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: apoornaki ، ساسان
(2010-07-18 ساعت 10:17)apoornaki نوشته:  سلام
من شنيدم ازاروميه مي تونيد با تاكسي هم بريد مي تونيد زنگ بزنيد ترمينال اروميه و رزرو كنيد كه سر ساعت به هواپيما تو وان هم برسيد
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: apoornaki ، farzad24
(2010-07-18 ساعت 10:17)apoornaki نوشته:  سلام

من میخواستم اینا رو توی سفرنامم بنویسم ولی حالا که شما معطلید اینجا مینویسم. شما از ارومیه میتونید ساعت 7.30 با اتوبوس برید وان و حدودا 6-7 ساعت طول میکشه با معطلی مرز ولی اگه خودتون بخوایید مرز رو رد کنید می تونید تا اونجا با آژانس برید مرز رو رد کنید و بعد سوار اتوبوسهای ترک بشید که از مرز تا وان بدون معطلی 4 ساعت طول میکشه. از ارومیه هم تا مرز 50 دقیقه راه هست ولی من به شما که دفعه اولتونه توصیه می کنم از ارومیه بلیط اتوبوس برای وان بگیرید همون 7:30 رو. بعد برید وان و از اونجا سوار هواپیما بشید برای ساعت 4 بعد از ظهر به وقت ترکیه و خیلی هم بصرفه هست ولی به خودتون بستگی داره.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: farzad24 ، sanaz2010 ، azin ، apoornaki ، jan ، free_free ، pouya.pouya ، ساسان
از کسانی که آنکارا رفتن کسی تا حالا به کتابخونه برخورده؟
من یه امتحانی هم دارم بعد مصاحبه که باید درس بخونم[عکس: reading.gif]
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: free_free ، ساسان
دوستان کسی نمیدونه چند روز بعد از گرفتن وقت مصاحبه، نوبت مصاحبه من میشه؟ ( آنکارا )
در حد 1 ماه هست یا بیشتر؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 16:25)usa.lover نوشته:  دوستان کسی نمیدونه چند روز بعد از گرفتن وقت مصاحبه، نوبت مصاحبه من میشه؟ ( آنکارا )
در حد 1 ماه هست یا بیشتر؟
ممنون

بین 1 ماه تا 45 روز حساب کن
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان